Ποδήλατο

Reaction score
2.336
Screenshot_20251119_090952_Yahoo Mail.jpg

Για λίγες ώρες ακόμη... το g stilo βγαίνει τελική 188ε και έχει 43 νούμερο
Μιλάω για πατούμενο gaerne κούρσας

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.640
Ήθελα το λευκό, βγαίνει όμως ακριβά...
1000014093.jpg

Το g jet (αντικαταστάτης του g STL) μαθαίνω ότι δεν είναι καλό παπούτσι, είναι λέει υπερβολικά μαλακό το καλούπι με φτηνιάρικο υλικό

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.640
Ο @bretsos έχει χρήμα. Ό,τι δεν πληρώνει σε ρεύμα, το δίνει -λίγο τσιμπημένα- σε εξοπλισμό. :biggrin:
Και τηλέφωνο, να τα λέμε και αυτά :lolsign:
Πάλι τρία ευρώ με ήρθε, ντίπ ψιλικατζίδικο κατάντησαν εκεί στη βόνδαφον :biggrin:
1000014095.jpg

Έτοιμος να πυροβολήσει είναι το βλέπω
Ήθελα το άσπροοοοο, σιγά μη δώσω όμως τόσες παράδες για Gaerne, καλά, χρυσά και άγια τα Gaerne, τα sidi όμως είναι καλύτερα Σάκη.
Πχιό αποδοτικά εννοώ ;)
Πχιό άνετα δεν είναι...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.352
Να μην παραβλέπεις το πιο άνετα, τα πόδια θα έχουν κάτι να πουν σε μερικά χρόνια αν τα 'στριμώχνεις' σε μη άνετα παπούτσια! Κάτι ξέρω... :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.640
Να μην παραβλέπεις το πιο άνετα, τα πόδια θα έχουν κάτι να πουν σε μερικά χρόνια αν τα 'στριμώχνεις' σε μη άνετα παπούτσια! Κάτι ξέρω... :geek:
Δεν εννοώ αυτό Σώτο, (τα είπαμε και όταν είχα αγοράσει τα shot 2) τα πατούχια δεν είναι στιμωγμενα με στα sidi, δεν είναι στενά ως καλούπι.
Είναι πολύ σκληρά τα υλικά του, είναι από δέρμα που δεν μαλακώνει κατά τη χρήση, σε συνδυασμό με τα απόλυτο σφίξιμο γίνονται κουραστικά στα ποδάρια.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.640
Τελευταία ψάχνω άνεση το sidi με τσάκισε...
Στα Gaerne θα βρεις τη υγειά σου, είναι σαν να φοράς αθλητικό running παπούτσι.
Για μένα δεν είναι πλέον αυτό το ζητούμενο επειδή μετά από λίγο καιρό σπάει αρκετά το καλούπι, μαλακώνει επιπλέον το παπούτσι της Gaerne (λόγο συνθετικών υλικών) και κατά το πάτημα φεύγει το ποδάρι από το κέντρο του πεντάλ.
Στα sidi έχω απόλυτο πάτημα, χωρίς τα παπούτσια να χρειάζονται επιπλέον σφίξιμο μετά από πατήματα, αλλά το ποδάρια γίνονται ματσούκια μετά από λίγο.

Reaction score
2.336
Στα Gaerne θα βρεις τη υγειά σου, είναι σαν να φοράς αθλητικό running παπούτσι.
Για μένα δεν είναι πλέον αυτό το ζητούμενο επειδή μετά από λίγο καιρό σπάει αρκετά το καλούπι, μαλακώνει επιπλέον το παπούτσι της Gaerne (λόγο συνθετικών υλικών) και κατά το πάτημα φεύγει το ποδάρι από το κέντρο του πεντάλ.
Στα sidi έχω απόλυτο πάτημα, χωρίς τα παπούτσια να χρειάζονται επιπλέον σφίξιμο μετά από πατήματα, αλλά το ποδάρια γίνονται ματσούκια μετά από λίγο.
Είπαμε το sidi είναι μπότα του σκι αν ψάχνεις αυτό... τα gaerne στο mtb μου άρεσαν πολύ ανεξάρτητα αν δεν συγκρατεί το πόδι απόλυτα. Ελπίζω το δρομικό να είναι ίδιο και λίγο στενότερο καλούπι, τα πήρα +2χιλ παραπάνω μήκος.

Reaction score
2.336
Επίσης τα sidi δεν μου κάτσανε μπροστά στο μετατάρσιο και στον θάλαμο για τα δα
κτυλα, ήθελα πιο στενό καλούπι, ο χώρος που δίνουν είναι πολύς για εμένα... αναγκάζομαι να σφίγγω πολύ έως ότου αρχίζει να πτυχώνει το δέρμα. Οπότε μετατοπίζεται και η γλώσσα του παπουτσιού. Η sidi βγάζει και πιο στενά στην Ιταλία ή κατά παραγγελία με την κανονική όμως τιμή...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.640
Είπαμε το sidi είναι μπότα του σκι αν ψάχνεις αυτό... τα gaerne στο mtb μου άρεσαν πολύ ανεξάρτητα αν δεν συγκρατεί το πόδι απόλυτα. Ελπίζω το δρομικό να είναι ίδιο και λίγο στενότερο καλούπι, τα πήρα +2χιλ παραπάνω μήκος.
Έχω τη προηγούμενη ναυαρχίδα της Gaerne και έχω και αυτό που παράγγειλες σε road και στη έκδοση mtb.
Δεν είναι στάνταρ το καλούπι ακόμα και στη Gaerne, το πρώτο δρομίσιο ήταν αρκετά σφιχτό στα μετατάρσια, το επόμενο (αυτό που πήρες) είναι πχιο άνετο, το χωμάτινο είναι ταμάμ στα ποδάριαμ.
Όλα τα παραπάν εφόσον σπάσουν και στρώσουν τα παπούτσια, στη αρχή σαν καινούρια όλα είναι πάντα σφιχτά στο πόδι.
Γενικά και στα παπούτσια, όπως και σε όλα τα ποδηλατικά πρέπει πριν αγοράσεις κάτι να το δοκιμάσεις, αλλιώς δίνεις ένα σκαζμό παράδες και αγοράζεις γρούνι στο σακί...

Επόμενο στη λίστα μου είναι το s-phyre, λένε καλά λόγια, όσοι τα χρησιμοποιούν λένε ότι είναι η χρυσή τομή, ούτε μαλακό, αλλά ούτε και πολύ σκληρό.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.595
Νεότερο μέλος
dgiannitakis