- Reaction score
- 2.335
Για λίγες ώρες ακόμη... το g stilo βγαίνει τελική 188ε και έχει 43 νούμερο
Μιλάω για πατούμενο gaerne κούρσας

Και τηλέφωνο, να τα λέμε και αυτάΟ @bretsos έχει χρήμα. Ό,τι δεν πληρώνει σε ρεύμα, το δίνει -λίγο τσιμπημένα- σε εξοπλισμό.![]()

Ήθελα το άσπροοοοο, σιγά μη δώσω όμως τόσες παράδες για Gaerne, καλά, χρυσά και άγια τα Gaerne, τα sidi όμως είναι καλύτερα Σάκη.Έτοιμος να πυροβολήσει είναι το βλέπω

Δεν εννοώ αυτό Σώτο, (τα είπαμε και όταν είχα αγοράσει τα shot 2) τα πατούχια δεν είναι στιμωγμενα με στα sidi, δεν είναι στενά ως καλούπι.Να μην παραβλέπεις το πιο άνετα, τα πόδια θα έχουν κάτι να πουν σε μερικά χρόνια αν τα 'στριμώχνεις' σε μη άνετα παπούτσια! Κάτι ξέρω...![]()
Στα Gaerne θα βρεις τη υγειά σου, είναι σαν να φοράς αθλητικό running παπούτσι.Τελευταία ψάχνω άνεση το sidi με τσάκισε...
Είπαμε το sidi είναι μπότα του σκι αν ψάχνεις αυτό... τα gaerne στο mtb μου άρεσαν πολύ ανεξάρτητα αν δεν συγκρατεί το πόδι απόλυτα. Ελπίζω το δρομικό να είναι ίδιο και λίγο στενότερο καλούπι, τα πήρα +2χιλ παραπάνω μήκος.Στα Gaerne θα βρεις τη υγειά σου, είναι σαν να φοράς αθλητικό running παπούτσι.
Για μένα δεν είναι πλέον αυτό το ζητούμενο επειδή μετά από λίγο καιρό σπάει αρκετά το καλούπι, μαλακώνει επιπλέον το παπούτσι της Gaerne (λόγο συνθετικών υλικών) και κατά το πάτημα φεύγει το ποδάρι από το κέντρο του πεντάλ.
Στα sidi έχω απόλυτο πάτημα, χωρίς τα παπούτσια να χρειάζονται επιπλέον σφίξιμο μετά από πατήματα, αλλά το ποδάρια γίνονται ματσούκια μετά από λίγο.