Μας την έκανε πάλι η S... !!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Ναι, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εικόνα του PS3 σε BD είναι αισθητά ανώτερη από του Samsung. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις, έχει πάρα πολλά προβλήματα και ελλείψεις (θύρα ethernet για αναβαθμίσεις, HDMI για τα νέα lossless φορμά ήχου τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό) που δεν αντισταθμίζονται με το upscaling. Αν δεν δοθεί σύντομα με upgrade, ασε να το κάνει η τηλεόρασή σου στην τελική.
Αν ήταν πολύ φθηνότερο ίσως να άξιζε, αλλά τώρα δεν το βλέπω. Μην τραβάς τα δεινά όσων το πρωτοαγόρασαν ένα χρόνο πριν, μιλάμε για το πρώτο Blu-Ray player που υπήρξε ποτέ. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι για τη συλλεκτική αξία που ίσως αποκτήσει στο μέλλον. :happy_5:
Ναι συμφωνώ αλλά εγώ ενδιαφέρομαι και για τις αναλογικές εισόδους γιατί τα ηχεία μου εχουν μόνο αναλογικές και οπτική......και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω,το hdmi 1.3 δεν με ενδιαφέρει γιατί όταν θα βγουν οι ενισχυτές θα ξεπερνούν κατα πολύ το χιλιάρικο....τηλεόραση ακόμα δεν εχω και λέω για την LG 37LB2R.Κάνει καλό upscaling???Και τα έχω βάλει με τη Sony που αποφάσισε να μην φέρει την έκδοση των 20GB επειδή λέει και καλά ότι δεν υπάρχει ζήτηση....Και ναι θέλω το Samsung επειδή είναι το πρώτο blu-ray......με τιμή το πολύ 650Ε όμως....Και εκτός αυτού το μάτι laser των playstation είναι πολύ ευαίσθητο...Το PS2 μου έσπασε τα νεύρα που δεν διαβάζει τα γεμάτα γρατζουνιές dvd από τα video club..........Και έτσι αποφάσισα ότι τα stand alone players είναι καλύτερα........(για το gaming δεν πολυενδιαφέρομαι):happy_6:

Reaction score
62
Τελικα τι θελετε;;

Μια παιχνιδομηχανη που θα παιζει και video
ή
ενα Video Player που θα παιζετε και κανενα παιχνιδακι μια στο τοσο;;

Το θεμα ειναι να κρινουμε και να αποφασιζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας....

Αντικειμενικα το PS3 ειναι μια ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ. Γι αυτο το λογο κυκλοφορει και αυτος ειναι και ο σκοπος του. Απλα κανει ΚΑΙ καποια αλλα ΜΗ-ΠΑΙΧΝΙΔΟπραγματα...

Προσωπικα αν ηθελα ενα BR Player θα επαιρνα ενα BR drive ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, απο τη στιγμη που ΔΕΝ παιζω κονσολο-παιχνιδια....
Κυκλοφορούν??? Γιατί κάτι recorders έχω δεί 700€! Επομένως ούτε αυτά συμφέρουν ακόμα.

Reaction score
4
Για παμε όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά :

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Αλλιώς μπορείτε να κάνετε υπομονη κανα χρόνο και θα πέσει κανα 100άρικο.

Για το BR και μονο αν θα την έπαιρνα, θα έδεινα μεχρι 300€. Δεν αξιζει. Ο αδερφος μου εχει λυσάξει να την πάρει για να παίζει PRO σε μια 28άρα Mitsubishi 12ετίας... Σιγά μην τον αφήσω να το συνδέσει στην Samsung μου. Εγώ του λέω οτι δεν αξιζει αλλα αυτός το χαβά του. θα το πάρει και θα κλαίει.
Για να ξαναφωνάξουμε λοιπόν :

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Ναι συμφωνώ αλλά εγώ ενδιαφέρομαι και για τις αναλογικές εισόδους γιατί τα ηχεία μου εχουν μόνο αναλογικές και οπτική......και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω,το hdmi 1.3 δεν με ενδιαφέρει γιατί όταν θα βγουν οι ενισχυτές θα ξεπερνούν κατα πολύ το χιλιάρικο....τηλεόραση ακόμα δεν εχω και λέω για την LG 37LB2R.Κάνει καλό upscaling???Και τα έχω βάλει με τη Sony που αποφάσισε να μην φέρει την έκδοση των 20GB επειδή λέει και καλά ότι δεν υπάρχει ζήτηση....Και ναι θέλω το Samsung επειδή είναι το πρώτο blu-ray......με τιμή το πολύ 650Ε όμως....Και εκτός αυτού το μάτι laser των playstation είναι πολύ ευαίσθητο...Το PS2 μου έσπασε τα νεύρα που δεν διαβάζει τα γεμάτα γρατζουνιές dvd από τα video club..........Και έτσι αποφάσισα ότι τα stand alone players είναι καλύτερα........(για το gaming δεν πολυενδιαφέρομαι):happy_6:
Μήπως να περιμένεις λίγο τότε; Σε λίγους μήνες τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά στα standalone players. Σου προτείνω να μην πάρεις αυτό το Samsung γιατί έχει πάρα πολύ κακή φήμη, προβληματικά κυκλώματα κλπ.

Δεν ξερω κάτι για την LG.Το upscaling των players βέβαια είναι κατά κανόνα καλύτερο από των τηλεοράσεων. Αλλά όσο καλό και αν είναι, μην περιμένεις θαύματα - δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό HD - γι' αυτό και νομίζω ότι δεν πρέπει να αποτελεί καθοριστικό κριτήριο αγοράς.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Και τα έχω βάλει με τη Sony που αποφάσισε να μην φέρει την έκδοση των 20GB επειδή λέει και καλά ότι δεν υπάρχει ζήτηση....
Και εκτός αυτού το μάτι laser των playstation είναι πολύ ευαίσθητο...
Την έκδοση των 20gb δεν θα την φέρει απλά στην αρχή που θα υπάρχει έλλειψη ... λογικά δεν θα έπρεπε να αργήσουν πολύ να την καλύψουν, αλλά με αυτά που βλέπουμε τελευταία δεν ξέρω.

Και το player του ps3 δεν είναι σαν του ps2, διαβάζει τα πάντα ... φαίνεται να έχει τεράστια ανοχή σε γρατζουνισμένα BR αλλά και dvd.
Συν ότι τα BR δισκάκια δεν γρατζούνιονται εύκολα ... γενικά θα έλεγα ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν πρέπει να το φοβάσαι.
http://www.myps3.gr/forum/showthread.php?t=247&highlight=disc

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Μήπως να περιμένεις λίγο τότε; Σε λίγους μήνες τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά στα standalone players. Σου προτείνω να μην πάρεις αυτό το Samsung γιατί έχει πάρα πολύ κακή φήμη, προβληματικά κυκλώματα κλπ.

Δεν ξερω κάτι για την LG.Το upscaling των players βέβαια είναι κατά κανόνα καλύτερο από των τηλεοράσεων. Αλλά όσο καλό και αν είναι, μην περιμένεις θαύματα - δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό HD - γι' αυτό και νομίζω ότι δεν πρέπει να αποτελεί καθοριστικό κριτήριο αγοράς.
Με την ευκαιρία τα Sony BDP-S1,Philips BDP9000,Pioneer BDP-HD1 και το υβριδικό της LG τι γίνεται?????Ξέρει κανείς πότε θα έρθουν Ευρώπη????

Reaction score
4
Την μικρη εκδοση δεν την φερνουν γιατι με αυτην μπαινουν περισσοτερο μεσα οσο αφορα το κοστος παραγωγης της.
Παντως η τιμη του ps3 ειναι οντως πολυ ακριβη αλλα πιο φθηνη απο το xbox360. Αμα προσθεσεις το HD-Dvd και τo εξτρα wireless δικτυο και τον φορτιστη για τις μπαταριες των joystics ε τοτε βγαινει πιο ακριβα. Οι αλλοι στα δινουν ολα σε ενα. Τουλαχιστον για μενα που τα θεωρω βασικα αυτα. Και μην πουμε για τον σκληρο που στην ουσια ειναι 10gb για το τροφοδοτικο που ειναι σαν αλλη μια κονσολα , οτι κανει σαν αεροπλανο αμα παρει μπρος και δεν μπορεις να δεις ταινια και το επι πληρωμη καθε μηνα multiplayer gaming.
Ε τοτε βραστα.

Reaction score
1
Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Ξανακανω την ερωτηση μιας και εδω μιλαμε για την τιμη(ειχα ρωτησει και στην κατηγορια games): αν μπορουσατε να παρετε ενα ps3 60 gb(περιοχης 1) μεταχειρισμενο για ενα 1-1,5 μηνα με καθημερινη χρηση 10 ωρων περιπου, στη τιμη των 400ευρω θα το περνατε?

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Ξανακανω την ερωτηση μιας και εδω μιλαμε για την τιμη(ειχα ρωτησει και στην κατηγορια games): αν μπορουσατε να παρετε ενα ps3 60 gb(περιοχης 1) μεταχειρισμενο για ενα 1-1,5 μηνα με καθημερινη χρηση 10 ωρων περιπου, στη τιμη των 400ευρω θα το περνατε?
Το αγοραζω εγω :cool_1:

Reaction score
0
Εγώ Πιστεύω ότι η Sony δεν την έκανε σε κανένα

μια χαρά είναι η τιμή ίσος λίγο τσιμπημένη ΑΛΛΑ το θέμα είναι από ότι βλέπω τα παράπονα δεν τα έχουν οι games που σε αυτούς κυρίως απευθύνετε το ps3 αλλα αυτοί που θέλουν ένα BR player και αν αναλογιστούν ότι ένα απλό BR-player κάνει από μόνο του 700+ εύρο τότε άδικα μιλάτε για την τιμή του

το PS3 δεν είναι ένα BR player σκέτο αλλα μια ‘’’’παιχνίδομηχανή’’’ με πολλά καλούδια + το ΒR..

δηλαδή ένας που παίζει games και θα ήθελε να πάρει και BR-player το ps3 του έρχεται λουκούμι …
είναι σαν να έπαιρνε με 300 εύρο ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ BR-player και με αλλα 300 εύρο μια παιχνίδομηχανή φοβερή.

Reaction score
0
Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Εγώ προσωπικά όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι για το gaming ενοούσα ότι αγοράζω πολύ λίγα παιχνίδια και μόνο όσα αξίζουν........το PS3 δεν έχει ακόμα κανέναν αξιόλογο τίτλο(ουσιαστικά τον Ιανουάριο δεν κυκλοφόρισε κανένα παιχνίδι) το ότι θα βγάλει είναι σίγουρο.....αλλά προς το παρόν το μόνο που θέλω είναι ένα blu-ray που να κάνει και upscaling τα απλά dvd....Το hd-dvd με ενδιαφέρει σαν φορμά,ποιότητα εικόνας κ.λ.π. αλλά δεν έχει λανσαριστεί στην ελληνική αγορά ακόμα(από την πλευρά των τίτλων με ελληνικούς υπότιτλους)......αλλά πάντος για να λέμε την αλήθεια αν ήμουν τακτικός gamer θα στρεφόμουν προς το xbox 360 μαζί με το hd-dvd add-on που κάνει και upscaling τα απλά dvd....το οποίο μέχρι στιγμή έχει και κορυφαίους και πολλούς τίτλους.(Στα multirama υπάρχει μία προσφορά με το Test Drive Unlimited στα 399Ε...375Ε για όσους μένουν σε περιοχή με μειωμένο ΦΠΑ).....:happy_6:

Reaction score
0
Εγώ Πιστεύω ότι η Sony δεν την έκανε σε κανένα

μια χαρά είναι η τιμή ίσος λίγο τσιμπημένη ΑΛΛΑ το θέμα είναι από ότι βλέπω τα παράπονα δεν τα έχουν οι games που σε αυτούς κυρίως απευθύνετε το ps3 αλλα αυτοί που θέλουν ένα BR player και αν αναλογιστούν ότι ένα απλό BR-player κάνει από μόνο του 700+ εύρο τότε άδικα μιλάτε για την τιμή του

το PS3 δεν είναι ένα BR player σκέτο αλλα μια ‘’’’παιχνίδομηχανή’’’ με πολλά καλούδια + το ΒR..

δηλαδή ένας που παίζει games και θα ήθελε να πάρει και BR-player το ps3 του έρχεται λουκούμι …
είναι σαν να έπαιρνε με 300 εύρο ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ BR-player και με αλλα 300 εύρο μια παιχνίδομηχανή φοβερή.

Δεν είπα ότι είναι ακρίβο 660Ε αλλα ότι εδώ στην Ελλάδα μας έχουν για............
Δεν φταίει κανείς αλλος αλλα εμείς οι ίδιοι..
Εγώ πρωσοπικά θα το πάρω, κυρίως για BD player. Απλά σκέφτομαι να το πάρω απο άλλη χώρα της ευρώπης....:happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Εγώ πρωσοπικά θα το πάρω, κυρίως για BD player. Απλά σκέφτομαι να το πάρω απο άλλη χώρα της ευρώπης....:happy_8:
Συμφωνώ και εγώ αν το πάρω για το BD player του θα το πάρω.Αν το πάρεις όμως από άλλη χώρα της Ευρώπης με τα μεταφορικά μαζί δεν θα φτάσει την ελληνική τιμή?????????
:crazy_1:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Συμφωνώ και εγώ αν το πάρω για το BD player του θα το πάρω.Αν το πάρεις όμως από άλλη χώρα της Ευρώπης με τα μεταφορικά μαζί δεν θα φτάσει την ελληνική τιμή?????????
:crazy_1:

Ας φτάσει ίδια τιμή.. Αν το κάνουν όλοι αυτό μπορούμε να ελπίζουμε, μήπως βάλουν μυάλο .... κάποτε.......!

Reaction score
5
Καααλα... Ο,ΤΙ και να λετε, ΟΥΤΕ η τιμη θα πεσει πριν την ωρα της ΟΥΤΕ επειδη το λετε....

Και εκτος απο αυτο.... Θα ΤΡΕΞΕΤΕ να το παρετε κιολας....
Και λογω της μεγαλης ζητησης και των προπαραγγελιων θα το παρετε απο ΕΛΛΑΔΑ γιατι ΔΕ θα θελετε να ρισκαρετε τα λεφτα σας σε ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ εξωτερικου....

Οπως και να ειναι και 500€ να ειχε ΤΩΡΑ σε 4-5 μηνες θα πεσει, οποτε ΤΩΡΑ .. ΠΑΛΙ ακριβο θα ειναι....

Reaction score
5
Αν ει(μα)σαστε μαγκες ΜΗΝ το αγορασετε...
ΜΗΝ παρετε τα 100€ εισητηρια της DiDi music.
ΜΗΝ πατε στην Χ καφετερια με τη μαματη θέα για να ΜΗΝ πληρωσετε 6-7€ μια φραπεΔια...

Επειδη ομως ειμαστε Ελληνες....

Reaction score
14
Απο ότι είδα πρέπει να γίνεται αποστολή απο ΗΠΑ... Που σημαίνει τελωνείο... που σημαίνει ότι θα βάζει και το site κάποιους φόρους και αυτό...
Και πληρωμή wire transfer money...επικίνδυνα πράγματα...:mad_1:

Πάντως πολιτικές του στύλ " έλα μωρέ θα τρέξουν τα μ@λ@κισμέν@ να το πάρουν και 100 ευρώ παραπάνω "είναι απαράδεκτες απο την Sony Europe..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ