- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!
Ναι συμφωνώ αλλά εγώ ενδιαφέρομαι και για τις αναλογικές εισόδους γιατί τα ηχεία μου εχουν μόνο αναλογικές και οπτική......και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω,το hdmi 1.3 δεν με ενδιαφέρει γιατί όταν θα βγουν οι ενισχυτές θα ξεπερνούν κατα πολύ το χιλιάρικο....τηλεόραση ακόμα δεν εχω και λέω για την LG 37LB2R.Κάνει καλό upscaling???Και τα έχω βάλει με τη Sony που αποφάσισε να μην φέρει την έκδοση των 20GB επειδή λέει και καλά ότι δεν υπάρχει ζήτηση....Και ναι θέλω το Samsung επειδή είναι το πρώτο blu-ray......με τιμή το πολύ 650Ε όμως....Και εκτός αυτού το μάτι laser των playstation είναι πολύ ευαίσθητο...Το PS2 μου έσπασε τα νεύρα που δεν διαβάζει τα γεμάτα γρατζουνιές dvd από τα video club..........Και έτσι αποφάσισα ότι τα stand alone players είναι καλύτερα........(για το gaming δεν πολυενδιαφέρομαι):happy_6:Ναι, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εικόνα του PS3 σε BD είναι αισθητά ανώτερη από του Samsung. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις, έχει πάρα πολλά προβλήματα και ελλείψεις (θύρα ethernet για αναβαθμίσεις, HDMI για τα νέα lossless φορμά ήχου τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό) που δεν αντισταθμίζονται με το upscaling. Αν δεν δοθεί σύντομα με upgrade, ασε να το κάνει η τηλεόρασή σου στην τελική.
Αν ήταν πολύ φθηνότερο ίσως να άξιζε, αλλά τώρα δεν το βλέπω. Μην τραβάς τα δεινά όσων το πρωτοαγόρασαν ένα χρόνο πριν, μιλάμε για το πρώτο Blu-Ray player που υπήρξε ποτέ. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι για τη συλλεκτική αξία που ίσως αποκτήσει στο μέλλον. :happy_5: