Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.795
Η ψυχολογία του. :happy_9:Δηλαδη τι αλλαζει στο καλωδιο εαν περασει ρευμα για καποιες ωρες ??
Η ψυχολογία του. :happy_9:Δηλαδη τι αλλαζει στο καλωδιο εαν περασει ρευμα για καποιες ωρες ??
Η ψυχολογία του. :happy_9:
Αγαπητέ ΦίλεΠοια ειναι η τιμη του...?... ποιο ειναι το αποτελεσμα...?
O Hi-Endας βεβαίως-βεβαίως! :happy_6:Eσενα ποιος απο τους εαυτους σου απανταει ? :respect:
Ο αστρολόγος... "happy_1"Eσενα ποιος απο τους εαυτους σου απανταει ? :respect:
Πολυ καλα το εθεσες ως προς την διαδικασια ανταλλαγης αποψεων και πληροφοριων.ΔΕΝ ΕΧΩ καμμια διαθεση να ξεκινησω νεα παρεξηγηση απλα διερωτωμαι γιατι στο φορουμ αυτο πολλοι εχουν λυμενο το ζωναρι για ειρωνιες και καβγαδες.
Ο αστρολόγος... "happy_1"
:happy_4:Αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί σαν ένα διαρκώς αυτορρυθμιζόμενο variac ενώ ταυτόχρονα φιλτράρει το ρεύμα και προστατεύει γενικώς από τους γνωστούς κινδύνους του δικτύου.
Δεν κανεις λαθος. Βαριακ ελεγχομενο απο σερβοκινητηρα, αλλα με πολυ περιττο μπιχλιμπιδι ως προς τα χρηστικα αξεσουαρ. Τουλαχιστον αυτο προκυπτει απο την πολυ περιορισμενη τεχνικη περιγραφη στο Site του κατασκευαστη.
Επρεπε να διαβασω χιλιαδες μπλα-μπλα μεχρι να βρω με ψιλα γραμματα στο τελος το στοιχειο που με ενδιαφερε : Το regulation της τασης γινεται στα πλαισια του +/- 1%. Καλο αυτο. Ή μαλλον : Αρκετα ικανοποιητικο. Εαν ισχυε για τα 220 Βολτ σημαινει οτι διορθωνει σε βηματα των 2.2 Βολτ.
Ομως στο Site μιλανε για δικτυο 120 Βολτ
Βασιλη αυτην την τεχνολογια θεωρω βελτιστη για HiFi Audio, και με πολυ καλη σχεση Αποδοσης προς Κοστος (και το εχω γραψει στο Site μου). Εαν θελει κανεις να παρει τεχνολογια AC Regeneration με Voltage regulation 0.1% θα πρεπει να πληρωσει τα 4πλασια
4) Με λίγη τύχη το βρίσκει κάποιος αρκετά κάτω από 1000 Εu.
Παρεπιπτοντως το βρηκες για 220 Βολτ ??
Μιχάλη πολύ ενδιαφέρον ακούγεται...Βενιέρης?! Πες κάτι παραπάνω σε παρακαλώ. :cool_4:Να συμπληρωσω το προηγουμενο.
Για +/- 5% Voltage Regulation με περιπου 150 Ευρω στου Βενιερη.
Ναι ! Και η τάση "εξόδου" που φαίνεται στην μία από τις οθόνες του κυμαίνεταιΜιχαλης Σπερτος;[COLOR=blue said:Παρεπιπτοντως το βρηκες για 220 Βολτ ??[/COLOR]453912]:happy_4:
Μιχάλη πολύ ενδιαφέρον ακούγεται...Βενιέρης?! Πες κάτι παραπάνω σε παρακαλώ. :cool_4:
Καλα μην εισαι και πολυ σιγουρος γι αυτο.Ναι ! Και η τάση "εξόδου" που φαίνεται στην μία από τις οθόνες του κυμαίνεται από 229.9 έως 230.1 V ...
Παιδια αν θελετε να κανετε ενα Voltage monitoring στη μπριζα σας για καμποσες μερες πως θα το κανατε φτηνά ...για να δειτε.....
Κατσε να φαει και καμμια γρηγορη, και απο περιεργεια βαλε το Εnergy Μonitor σε μια απο τις μπριζες εξοδου να δεις τι αποκλισεις θα μετρησει (μεσα σε μια βδομαδα ας πουμε). Οχι οτι αυτο ειναι 100% αλανθαστο, αλλα κατι παραπανω θα συμπερανεις.
:smoking:Παιδια αν θελετε να κανετε ενα Voltage monitoring στη μπριζα σας για καμποσες μερες πως θα το κανατε φτηνά ...για να δειτε τις μεταβολές ...?
Η δικη μου προταση σε αυτο ειναι
http://www.Audiocraftworks.gr/gr/pages/news/offers/energymonitor.htm
Επισης για γενικη ανασκοπηση περι AC line δες και αυτο
http://www.Audiocraftworks.gr/gr/pages/arthra/erotapant/acline.htm
Kαι αφου δεις αυτα, για πολλοστη φορα σου ζητω να μπεις και συ στον κοπο να μου πεις για το παρακατω. Ευχαριστω
Βεβαια το TORUS ειναι πανακριβο... αλλα λεμε τωρα... ειναι και αυτο μια επιλογη.
Συμφωνώ αλλά αυτοαναιρείσαι:Δεν προσπαθει (η δεν πρεπει) καποιος να προσπαθει πεισει καποιον για κατι .
Οχι και κυνηγι μαγισσων απο αυτους που δεν ακουνε τιποτα ...ετσι ;;
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υφισταται το φαινομενο του "στρωσιματος" των καλωδιων ρευματος
Κοίταξε να δεις. ))Εδω καταθετουμε αποψεις και εμπειριες . Δεν προσπαθει (η δεν πρεπει) καποιος να προσπαθει πεισει καποιον για κατι .