ΡΕΥΜΑ.

Reaction score
2.667
Αν θέλεις όμορφο design πας αλλού. Για μενα αύτό το ηχείο της Pioneer είναι η αποθέωση του κιτσ.
Kαρακιτσάριο, καμiα σχέση με το Chario, τουλάχιστον.

Reaction score
5
Ρε ειλικρινά σας βαρέθηκα! Δεν έχετε δουλεία να κάνετε και παίρνετε το πληκτρολόγιο και γράφετε ότι σας κατεβεί στο μυαλό!

Για τα ηχεία μου μπορείτε να γράψετε και να πείτε ότι θέλετε! Όμως για το άλλο θέμα στην άλλη κατηγορία γιατί το σχολιάζετε με τόσο ειρωνικό τρόπο? Το αμφισβητείτε και αυτό? Το ηχείο δεν το άκουσα μήπως τα υπόλοιπα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ τα έχετε ακούσει και έχετε άποψη? Τώρα γιατί ασχολείστε?

Ειρωνεύεστε μήπως? Ειρωνευτείτε αν έχετε και όρεξη τα περιοδικά του ειδικού τύπου που το κατατάσσουν στα καλύτερα ηχεία αρχίζοντας από το hitech! Βαράτε τους ρε αφού είπαμε εσείς είστε οι δάσκαλοι εδώ μέσα εσείς τα ξέρετε όλα!
Βαράτε αρχίζοντας από τον μεγαλύτερο και τον εμπειρότερο.

Αντρέα τέλος, βρες άλλο συντονιστή για τα dvd players εγώ αποχωρώ η κατάσταση στην hi end έχει φύγει εκτός έλεγχου και υπεύθυνη είναι οι συντονιστές.

Reaction score
3
Αντώνης K. said:
Ρε ειλικρινά σας βαρέθηκα! Δεν έχετε δουλεία να κάνετε και παίρνετε το πληκτρολόγιο και γράφετε ότι σας κατεβεί στο μυαλό!

Αντρέα τέλος, βρες άλλο συντονιστή για τα  dvd players εγώ αποχωρώ η κατάσταση στην hi end έχει φύγει εκτός έλεγχου και υπεύθυνη είναι οι συντονιστές. 
Αντώνη την πρώτη παράγραφο δεν την σχολιάζω... :o :shock:,όμως την δεύτερη?!!! :(
Τι σχέση έχει η εκτός ελέγχου Hi End κατηγορία,όπως γράφεις,με την κατηγορία των dvd players... :| :| :|

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.841
Αντώνης K. said:
Αντώνη, η περιγραφή εμένα πάντως εσένα μου θυμίζει. Εύχομαι να τα βρεις με τον εαυτό σου το συντομότερο δυνατόν...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αντρέα τέλος, βρες άλλο συντονιστή για τα  dvd players εγώ αποχωρώ η κατάσταση στην hi end έχει φύγει εκτός έλεγχου και υπεύθυνη είναι οι συντονιστές. 
Οταν τον Αυγουστο του 2004 εγραψα εκεινο το περιφημο μηνυμα στο παλιο φορουμ αποχωροντας δια παντος ακολουθησε μια (οργανωμενη?) θυελλα αντιδρασεων απο επιθετα που δεν περιμενα να ακουσω ποτε στην ζωη μου.
Μεσα σε εκεινο τον χαλασμο προσβολων , χαρακτηρισμων και "ετυμηγοριων" δυο ανθρωποι υψωσαν το αναστημα τους και εθεσαν το ερωτημα:
"Mηπως τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι?"
"Μηπως ψαχνετε για αποδιοπομπαιους τραγους?"

Οι δυο αυτοι φιλοι ηταν ο Αντωνης Κ. και ο Νικος Τσαρουχας.
Δεν λεω πως δεν υπηρξαν και αλλοι.Το αντιθετο μαλιστα.
Αλλα αυτοι οι δυο εμειναν και θα μεινουν παντα στο μυαλο μου γιατι πολυ απλα ηταν ζητημα να ειχα αλλαξει 4-5 μηνυματα μαζι τους εως τοτε και αρα δεν με γνωριζαν τοσο καλα ωστε να παρουν την θεση του φιλου-υπερασπιστη.
Δεν θα ξεχασω ποτε αυτη την σταση τους!Ποτε!

Ομως, αποψε ειμαι αναγκασμενος να πω δυο λογια απο την στιγμη που υπαρχει δηλωση παραιτησης ενος συντονιστη, και αυτος ειναι ο ενας απο τους δυο προαναφερθεντες.
Και να πω αυτα που πιστευω.

Παρακολουθω την κατηγορια-οπως και ολες- απο την πρωτη ημερα.
Θα πρεπει να πω πως τουτη δω με ιδιαιτερο ενδιαφερον αφου αποτελει-μαζι με τους Βιντεοπροβολεις-"κοκκινη ζωνη".
Και εως τωρα αποφευγω να παρω θεσεις η να επιλεξω πλευρες.
Πραγμα που θα συνεχιστει και αποψε. Απλα η γνωμη μου...

Πριν λιγες ημερες ο gkar εχει περιγραψει την ιδιομορφια της κατηγοριας περιπου δινοντας εμφαση στο γεγονος πως ενα μηχανακι του 2000 μπορει να ακουγεται καλυτερα απο αυτο του 2006 , κατι που δεν θα μπορουσε επ'ουδενι να συμβει στους βιντεοπροβολεις.Ισως μια απο τις καλυτερες περιγραφες που εχω διαβασει.
Και ισως ο ΓΚΟΨ να ακουει διαφορες απο ενα καλωδιο ρευματος η ενα IC.
Και εγω μπορει να μην ασπαζομαι απαραιτητα την γνωμη του αλλα θα υπερασπιζομαι εως τελους την αποψη του να το λεει.
Μαγκια του και δικαιωμα του!
Ο Κ.Κ διαφωνει?
Και εγω μαζι του.Με τα χιλια!
Ο Μιχ.Κανακακης και ο Χρηστος Νικητας τι λενε?
Οτι και αν λενε ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!
Ο Αντωνης Κ. γιατι αισθανεται ασχημα?Διοτι ο gkar χαρακτηρισε τα ηχεια του?
Να κατι που εγω δεν θα εκανα.Αλλα απο την αλλη εκεινος ειναι ο gkar και εγω καποιος αλλος.
Υποσχεθηκαμε σιωπηρα πληρη ελευθερια απο την αρχη.
Οχι κλικες!
Οχι φαγοποτια!
Οχι συμφεροντα!

Αντωνη , ειδες; τιποτα απο ολα αυτα?
Εσυ Ακη?
Η μηπως κλικα ονομαζουμε μια παρεα που τρεχει απο σπιτι σε σπιτι και προσπαθει να βοηθησει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ?
Γιατι δεν γινεστε και εσεις μερος της "κλικας" τοτε?
Ακομα και εαν σας προτεινουν κατι , μηπως το πουλανε?
Στην χειροτερη περιπτωση να μην ταιριαξει με το συστημα σας.
Μηπως βγαλουν την μιζα τους?
Ελατε , ελατε μιλαμε για το AVSite εδω.
Εχω βρεθει και εγω 2-3 φορες μαζι τους και περασα καταπληκτικα.
Μακαρι να ζουσαμε ολοι τοσ κοντα και να μπορουσαμε να το κανουμε οσο συχνα θελαμε.
Ο Αντωνης Κ. ξερετε τι μου ζητησε και συμφωνω 100% μαζι του?
Κανετε μια δοκιμη και ανακαλυπτετε πως ενα π.χ. καλωδιο ειναι "μαπα".
Θα το γραψετε?
Εδω τα εχετε ολα ελευθερα.Θα το γραψετε λοιπον?
Και μην ξεχνατε , κανεις δεν εχειπαντα δικαιο!

Μην περιμενετε να σας πω πολλα περισσοτερα.
Απο εμενα δεν θα εχετε ουτε απειλες , ουτε φωνες(αυτο ελειπε δα , εγω θα επρεπε να σας ευχαριστω απο το πρωι ως το βραδυ) και θα προσπαθησω και να μεινω και εξω απο τα χωραφια σας.

Τωρα τι σχεση εχει αυτο το μηνυμα με το ρευμα?
Ακριβως την ιδια που εχει το μηνυμα του Αντωνη που εχω κανει quote επανω επανω με τα DVD players.
Off topic και off season!
Δεν μπορω να περιμενω να σκεφτονται ολοι οπως εγω.Ποσο μαλιστα που εχω κανει τοσα λαθη στην ζωη μου.
Αλλα μια μικρη υποχωρηση δεν εβλαψε ποτε κανεναν
Συγνωμη Νικο...
Συγνωμη Γιωργο...
Συγνωμη Αντωνη...
Συγνωμη Κωστα..
Αυριο ξεκινα μια καινουργια μερα.
Και δεν το λεω καθολου μεταφορικα... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έγραφα επί πολλούς μήνες μια φράση συνεχώς: "η νοοτροπία που επικρατεί στο avsite είναι η καλοπροαίρετη αντιμετώπιση κάθε μέλους και κάθε άποψης".

Το έγραφα επί μήνες, αν και φαινόταν υπερβολικό μιας και η ατμόσφαιρα που όλοι είχαμε δημιουργήσει, ήταν αυτή που μας έκανε να αισθανόμαστε καλύτερα ως μέλη του avsite. Το έγραφα συνεχώς και για να το εμπεδώσουμε όλοι αλλά κυρίως για να δίνω μια εικόνα και μια υπόσχεση στα νέα μέλη για το τί θα συναντήσουν στο δικό μας φόρουμ...

Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους 1-2 μήνες χαλάρωσα και εγώ... σταμάτησα να το γράφω πεπεισμένος ίσως ότι ήταν πλέον περιττό...

Δυστυχώς ήταν λάθος μου... πρέπει να αρχίσω να το ξαναγράφω... για να το θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να το νιώσουν τα νέα μέλη μας...

"Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο από όλα τα κατορθώματα του avsite δεν είναι ούτε οι πρωτιές στις παρουσιάσεις ούτε τα επιτυχημένα power-buys, ούτε η απίστευτη ανάπτυξή του με 2400 μέλη σε λιγότερο από 2 χρόνια... Το μεγαλύτερο κατόρθωμά του avsite είναι αυτή η μοναδική για φόρουμ ατμόσφαιρα που έχουμε όλοι δημιουργήσει! Η μεγαλύτερή μας πρόκληση είναι να την διατηρήσουμε!"

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
498
Μερικοί θα έχουνε παρατηρήσει πως τελευταία είμαι τελείως ανενεργός στο φόρουμ. Δεν είναι ότι δεν έχω να πω πράγματα. Απλά με λυπεί η όλη κατάσταση και ξαφνικά από το πουθενά ενώ έχω πει κατά

περιόδους το παραπονάκι πως δεν βλέπω καινούργια μέλη να γράφουνε βλέπω 3-4 άτομα "καινούργια" με μηδενική συμμετοχή στην κατηγορία τόσο καιρό να μπαίνουνε και να επιτίθονται προς όλα τα

μέτωπα με χαρακτηρισμούς και ειρωνίες και γελάκια. Αν θέλετε την γνώμη μου κύριοι για το  Home Theater για παράδειγμα και δεν κάνω πλάκα το θεωρώ μια μ@λ@κία και μισή και πεταμένα λεφτά για

όποιον δίνει πάνω από 2,000Ευρώ για ήχο συνολικά. Με έχετε δει ποτέ να μπαίνω στην HT κατηγορία και να σας λέω πανίβλακες? ΟΧΙ! Γιατί άραγε? Γιατί απλούστατα σας σέβομαι..

Και συν τις άλλοις δεν βγαίνω να τα χώσω εκεί που πιστεύω που χρειάζεται ή να υποστηρίξω κάποιον μην τυχόν και βγει πάλι κάποιο τζιμάνι και μιλήσει για κλίκες. Για ποια κλίκα μιλάτε? ΟΛΟΥΣ τους φίλους

μου στο hobby της "κλίκας" τους έχω γνωρίσει Ιντερνετικά. Ο Γιώργος ο Mac είχε ανοιχτή πρόσκληση για την δοκιμή των καλωδίων σήμερα. Ήρθε κανείς από εσάς ? ΟΧΙ. Άρα μάλλον σας βολεύει

η "κλίκα" για να έχετε κάτι να λέτε..Πραγματικά θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα μέλη όπως έχω κάνει μεχρι τώρα.

Ευχαριστώ τον Ανδρέα και τον Χρήστο για την τελευταία στάση τους που μόνο τους τιμάει κατά την γνώμη μου.Επί του θέματος από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε ξανά και όποιος προσπαθήσει να

χαλάσει το όμορφο κλίμα απλά θα τον αγνοώ. Μερικές φορές πραγματικά λυπάμαι που δεν υπάρχει λειτουργία /ignore για να μην διαβάζω καθόλου τα posts ορισμένων..

Αντώνη Κ., ξεκόλλα και μπες λίγο στο humour μας και στον σφυγμό μας.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Απορώ πως δεν το έχεις καταλάβει ακόμη..Δεν θέλω να φύγεις από καμία κατηγορία και σαν

ένδειξη καλής θέλησης κοίταξε το νέο μου avatar.. :)

Reaction score
2.667
Ο Αντώνης Κ., έχει δίκιο. Και εγώ στη θέση του πιστεύω ότι θα έκανα το ίδιο. Τον δικαιολογώ για τη στάση του, όμως επιμένω ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση και τον καλώ να επιστρέψει στην παρέα μας.

Reaction score
5
Δεν πρόκειται να αποχωρίσω γιατί αποχώρηση μου θα είναι μομφή κατά του Αντρέα για τον οποίο διαπίστωσα αλλά άκουσα και τα καλύτερα.

Reaction score
2.667
Τι σχέδια έχεις ? Θα πας στην Κύπρο για δοκιμή καλωδίων ?

Reaction score
5
Φέρε και τα καλώδια σου θα τις βάλω να σε μαστιγώνουν να δούμε ποιο γουστάρεις καλύτερα :mrgreen:

Reaction score
0
Δεν μας τα ειπες αυτα στη δοκιμη mac. :?
Nα σου ριχναμε 5-6 βουρδουλιες....με τα καλωδια δοκιμης για να'στρωναν με τα Τannoy. :lol:

Reaction score
3
Andrew,μην θέλεις να τα μάθεις όλα με την μία.
Σιγά σιγά είπαμε. Και ο Hi Endάς,θέλει τον βούρδουλά του... :lol: :lol:
Σίγουρα γνωρίζω τρείς απο εδώ μέσα που συνηγορούν και γελάνε... :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.306
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix