Forthnet 2play

Reaction score
2
Ειναι ολοι απατεωνες !
Εγω εχω HOL , 1 Mbps εδω και 1,5 χρονια με συμβολαιο ενος ετους.
Οταν πηρα να διακοψω για να βαλω εννιαο παροχο τηλεφωνου και ιντερνετ , ετσι ωστε να πληρωνω ενα λογαριασμο, μου ειπαν οτι η συνδρομη μου εχει ανανεωθει ΑΥΤΟΜΑΤΑ για ενα χρονο ακομη , κι οτι αν θελω να διακοψω πρεπει να προπληρωσω ολο τον υπολοιπο !!!

Reaction score
164
Ειναι ολοι απατεωνες !
Εγω εχω HOL , 1 Mbps εδω και 1,5 χρονια με συμβολαιο ενος ετους.
Οταν πηρα να διακοψω για να βαλω εννιαο παροχο τηλεφωνου και ιντερνετ , ετσι ωστε να πληρωνω ενα λογαριασμο, μου ειπαν οτι η συνδρομη μου εχει ανανεωθει ΑΥΤΟΜΑΤΑ για ενα χρονο ακομη , κι οτι αν θελω να διακοψω πρεπει να προπληρωσω ολο τον υπολοιπο !!!
wall_1 wall_1
Πλάκα κάνεις! wall_1
Και δεν κίνησες γη και ουρανό; Δεν τους έστειλες στο Υπ. Εμπορίου και στο ΙΝΚΑ;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Forthnet 2play

Μέχρι χθες έλεγε ότι θα έχω κάλυψη στο δίκτυό τους (10 Mbps) στις 25/5.

Σήμερα μου γράφει:

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 25/05/2007
Tελευταία ενημέρωση:21/05/2007

Την Παρασκευή έχουμε 25/5. Αν είναι σοβαροί την Δευτέρα πρέπει να μπορώ να πάρω γραμμή 10 Mbps...
Εμένα γράφει:

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 15/09/2007
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2007

Απ' ότι βλέπω αφού εσύ που μένεις στην Αττική τραβάς τόσα, σιγά μην είναι έτοιμο το δίκτυο στη Ρόδο το Σεπτέμβριο....γι' αυτό ξαναλέω πΟτέ και πάλι πΟτέ....:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
1
Για την HOL, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι πρέπει να τους ενημερώσεις 1,5 μήνα πριν , ναι είναι καταχρηστικός , αλλά δεν μπορείς να κάνεις το θύμα , οφείλεις να διαβάζεις το συμβόλαιο ... Απο τα καλά της HOL όμως είναι ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμηση γραμμής σε πολύ καλή τιμή ... 22 ευρώ το μήνα 2mbits είναι καλά ;

Reaction score
164
Αν δεν κάνω λάθος οι σιωπηρές ανανεώσεις συμβολαίων αυτού του τύπου είναι παράνομες.

Reaction score
1
Μα δεν είναι σιωπηρή ανανέωση , υπάρχει σαν όρος στο συμβόλαιο ...

Reaction score
164
Αυτό εννοώ. Αν δεν κάνω λάθος είναι παράνομοι οι όροι του τύπου "αν δεν ειδοποιήσετε Χ μήνες νωρίτερα, αυτόματα ανανεώνεται η συνδρομή για Υ μήνες". Αν κάτι είναι γραμμένο στο συμβόλαιο, δεν το κάνει και αυτόματα νόμιμο. Αν είναι παράνομο ή καταχρηστικό, ο νόμος υπερισχύει.

VG

Reaction score
0
Οι συμβασεις περνανε ολες απο το αρμοδιο ελεγκτικο οργανο,δυστυχως τιθεται θεμα συγκρισης με τις συμβασεις του ΟΤΕ,οποτε περνανε αερα κατι τετοιοι αστειοι οροι.Οσοι ζητησατε 2play απο την forthnet δειτε το συμβολαιο σας,η forthnet διατηρει το δικαιωμα να μεταβαλλει μονομερως τους ορους (αυτες ειναι συμβασεις!).

Reaction score
1
Απάντηση: Forthnet 2play

Προσφορα της forthnet (οχι 2play) ΜΟΝΟ για μια μερα -1 Ιουνιου- 10 ευρω το μηνα για 6 μηνες για adsl στο 1Mbps, εννοειται οτι αν εισαι στο δικτυο τους με 10 ευρω το μηνα εχεις 10Mbps! Μετα το περας του 6μηνου(12μηνη υποχρεωση) το παγιο ειναι 21,50.

Link

Reaction score
1

Δυο μηνες μετα?:shock: Απαραδεκτο! Εγω μπαινω? στο δικτυο τους σε δυο βδομαδες, για να δουμε....

Reaction score
4
Θα τα πω γρηγορα γιατι εχω κοσμο και δεν προλαβαινω.
Αυτο μαλλον δεν εχει ματαγινει και σε φιλους που το λεω απλα δεν με πιστευουν

15/05/2007

Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.
Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/05/2007
10/05/2007

Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
10/05/2007

Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Σημερα πηρα κωδικους και εχω double play και θα γλυτωσει και ο διπλανος μου.:happy_5:
30 ειπανε και στις 30 μου το εβαλαν.:respect:
Βεβαια προφορικα μου ελεγαν για εναμιση μηνα αλλα απο το site εβγαζε 30 του μηνος.
Εχω κλειδωσει στα 9900 και 505 upload.

20 Μερες ενεργοποιηση παιδες .:bravo:

Παντως κατι γρηγορα που εβαλα για να κατεβαζει την μεγαλυτερη ταχυτητα που ειδα ηταν 680 που δεν ειναι ενθαρυντικο αλλα θα το ψαξω λιγο.
Ενα αλλο που εβαλα ειχα 160 που μου εφυγε το χαμογελο.:mad_2:
Μακαρι να ειναι καμια ρυθμιση.

Περισσοτερες πληροφοριες αυριο:cool_4:

Reaction score
14
καλορίζικος βάλε κάνα firewall μην σου μπεί κανας Καφάτος στο σπίτι απο το DSL...

Reaction score
5
φιλε pseira μια χαρα σε βλεπω τελικα!!!!

τη γραμμη σου να την τεσταρεις σε "τεραστια" site να δεις αν πιανεις ~10 και οχι σε οτι να'ναι γιατι δε φταιει η φορθνετ...
δε μπορουν ολα τα site να υποστηριζουν τετοιες ταχυτητες... το ιντερνετ ειναι παλια τεχνολογια και εχει bottlenecks την ιδια την αρχη λειτουργιας του...

Reaction score
0

Άντε πάλι ψείρα.......τα κατάφερες :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ......εγώ τι να πώ με το 1 ολόκληρο Mbit.....τουλάχιστον κατεβάζει στο full........να δούμε αν θα 'ρθει η Forthnet στη Ρόδο στις 15-9-2007 όπως λέει...............:sad:

Reaction score
1

Pseira ωραιος. Να διαβαζουμε και κανα ενθαρυντικο μηνυμα γιατι ολο στην γκρινια ειμαστε. :cool_4:

ΥΓ αντε και στα δικα μας.

Reaction score
4
καλορίζικος βάλε κάνα firewall μην σου μπεί κανας Καφάτος στο σπίτι απο το DSL...
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

φιλε pseira μια χαρα σε βλεπω τελικα!!!!

τη γραμμη σου να την τεσταρεις σε "τεραστια" site να δεις αν πιανεις ~10 και οχι σε οτι να'ναι γιατι δε φταιει η φορθνετ...
δε μπορουν ολα τα site να υποστηριζουν τετοιες ταχυτητες... το ιντερνετ ειναι παλια τεχνολογια και εχει bottlenecks την ιδια την αρχη λειτουργιας του...
Θα δοκιμασω σημερα με μεγαλυτερη ποικιλια σε κατεβασματα.

Άντε πάλι ψείρα.......τα κατάφερες :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ......εγώ τι να πώ με το 1 ολόκληρο Mbit.....τουλάχιστον κατεβάζει στο full........να δούμε αν θα 'ρθει η Forthnet στη Ρόδο στις 15-9-2007 όπως λέει...............:sad:
Κανε μωρε υπομονη:cool_4:
Να ξερεις οποιος αργησει να βαλει θα τα βρει στρωμενα τα πραγματα.

Pseira ωραιος. Να διαβαζουμε και κανα ενθαρυντικο μηνυμα γιατι ολο στην γκρινια ειμαστε. :cool_4:

ΥΓ αντε και στα δικα μας.
Δεν το περιμενα με τιποτα να γινει τοσο γρηγορα.

Να γραψω και λιγα παραπανω.
Η ποιοτητα στο τηλεφωνο ειναι μια χαρα .
Εδω ομως να πω οτι σε καποια στιγμη μας επαιρναν τηλεφωνο και εδειχνε (οπως μας ειπαν) κατηλειμενο που φυσικα δεν ηταν.
Μετα κανονικα μας πηραν αλλοι. Δεν ξερω...
Το ρουτερ που σου δινουν ειναι για να το πεταξεις απο το παραθυρο.
Κολλαει σαν τρελο και εχει μονο μια εθερνετ θυρα και γενικα απο ποιοτητα ειναι οτι χειροτερο εχω δει.
Απο ταχυτητα οπως ειπα και οσο το εχω δει, δεν με ενθουσιασε καθολου αλλα θα ξερω σημερα που θα δοκιμασω μπολικα πραγματα.
Απο εξυπηρετηση στην φορθεντ δεν το συζηταω. Περιμενεις 20 λεπτα με το ακουστικο στο χερι και παρακαλας αμα το σηκωσουν να πεσεις σε κανεναν με ορεξη και να ξερει να σε βοηθησει.
Δηλαδη ριχνεις κανονικα ζαρια και οτι κατσει. Χαλια εντελως.

Αυτα προς το παρον και κραταω μονο μεχρι στιγμης το θετικο οτι εχω double play στις 20 μερες ακριβως.

Reaction score
4
Καινουργια νεα.
Αλλαξα το us robotics που μου εδωσαν με το παλιο μου το zyxel.
Απο nvidia κατεβαζω με 1.1 mb το δευτερολεπτο και απο rapidshare συνολικη ταχυτητα επειδη τα βαζω 2-3 μαζι , εχω παλι 1mb /sec :bravo:

Συνολικα κατεβασα 1.4 gb σε 28 λεπτα ακριβως.
Εχω τρελλαθει.......:happy_5:

Reaction score
5
Forthnet ADSL: Broadband Internet έως 24Mbps με τεχνολογία ADSL2+!
05/06/2007

Η Forthnet, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρει broadband Internet έως τα 24Mbps σε όλους τους χρήστες που συνδέονται μέσα από το ADSL2+ ιδιόκτητο δίκτυό της, καταργώντας όλους τους περιορισμούς στην ταχύτητα πρόσβασης!
Η Forthnet, έχοντας ολοκληρώσει την ενεργοποίηση της τεχνολογίας ADSL2+ σε όλους τους κόμβους του ιδιόκτητου δικτύου της, αποδεσμεύει τους Έλληνες από τις αναλύσεις περί ταχύτητας πρόσβασης και προσφέρει από την 1η Ιουλίου, broadband Internet έως 24Mbps, καταργώντας όλους τους σχετικούς περιορισμούς.

Ειδικότερα, όλοι οι χρήστες των broadband υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet ADSL θα μπορούν να απολαμβάνουν την πραγματική εμπειρία του broadband Internet, χωρίς κανέναν περιορισμό από την πλευρά της εταιρίας στην ταχύτητα σύνδεσης με τις ADSL2+ υποδομές του ιδιόκτητου δικτύου της. Η τελική ταχύτητα σύνδεσης με το δίκτυο της Forthnet θα καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα ποιοτικά στοιχεία της χάλκινης γραμμής του συνδρομητή.

Σημειώνεται ότι οι συνδέσεις όλων των νέων και παλιών χρηστών που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες broadband της Forthnet μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυό της (Forthnet 2play και Forthnet ADSL), θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε ταχύτητα έως 24 Mbps, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Σήμερα, η Forthnet μέσω του δικτύου της, καλύπτει ήδη περισσότερο από το 70% της Αττικής και μεγάλο μέρος της περιοχής της Θεσσαλονίκης, ενώ στόχος της είναι έως το τέλος του έτους να καλύπτεται το 80% του συνόλου της ελληνικής επικράτειας. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω τεχνολογίας ADSL2+ σε περισσότερα από 40 αστικά κέντρα, διευρύνει διαρκώς το δίκτυο οπτικών ινών της που σήμερα φθάνει τα 892 χλμ., ενώ προσφάτως αναβάθμισε τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7 Gbps, εξασφαλίζοντας στους συνδρομητές της, μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης.

Με την 10mbit κατεβαζω ταινια x264 σε ~1:20' απο το hdbits... και εχω ξεσκισει το ratio μου!!! τωρα τι θα απογινει!!!!??? :cool_1::cool_1:

Εχει ξεφυγει η φορθνετ... και το καλο ειναι οτι εχει και την υποδομη για FULL SPEED!!!

Παρακαλω τους MODS να κανουν sticky το θεμα και να αλλαχτει σε "Forthnet 2play aDSL2+ 24Mbps"
ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ