- Reaction score
- 0
Χτές ήρθε και σε μένα ο κούριερ και πήρε τα χαρτιά για να ξεκινήσει το μακρύ αβέβαιο ταξιδι στο χώρο του forthnet 2Play.. Ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο να έχω ενεργοποιηθέι..."happy_1""happy_1"
Εχω ISDN δυστυχώς (χωρις MSN) και το ADSL που έχω τώρα είναι επισης από Forthnet.Αν δεν εχεις ηδη adsl απο αλλο παροχο, isdn γραμμη ή msn, τοτε σε τρεις βδομαδες θα εισαι 2play!
+ οτι εαν υπάρχει καποιο πρόβλημα στην σωστή αναγραφή στην αίτηση ο ΟΤΕ βρίσκεε εναν ακόμα λόγο να απορρίψει την αίτηση και να παει η ολη διαδικασία 10 μέρες πίσω..Επειδη η forthnet παρεχει μονο pstn γραμμες, οταν βρισκει isdn γραμμη χρειαζεται διαδικασια για να την μετατρεψει σε pstn. Και αυτο οπως ειναι προφανες χρειαζεται καποιο χρονο.
Μπα το σωστό θα ήταν τα έρθουν και να σε δουν να το σπας με κανένα σφυρί και να σου δώσουν απόδειξη οτι έκανες αυτό που έπρεπε :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:Δυστυχώς το σωστό θα ήταν με την αλλαγή της γραμμής να έρχονται οι ΟΤΕτζήδες να το παίρνουν αλλά δεν γίνεται πάντα έτσι...
Προς το παρον μονο αλλαγη της παλιας του ΟΤΕ σε μεταφορα στο δικο τους δικτυο...Να ρωτήσω κάτι;;;
Η Forthnet σου δίνει νέα γραμμή ή πρέπει να αλλάξεις την παλιά σου από τον ΟΤΕ?
Αυτο δεν μου ετυχε ποτε και εχω παρει αρκετες φορες. 'Η μου το κλεινουν αμεσως λεγοντας οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες και να προσπαθησω αργοτερα, ή το σηκωνουν μετα απο 5-10 λεπτα.Μισή ώρα στο τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την forthnet και στο τέλος μου έκλεισαν την γραμμή!!!!!
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: οι άσχετοι της ΟΝ που όμως σου απαντάνε αμέσως, ή οι σχετικοί της forthnet που δεν σου απαντάνε καθόλου;;;
Τι εννοείς δεν συμφέρουν? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: πάμφθηνα είναι...............εγώ πληρώνω το 1Mbit 22Ε.......και ο Οτέ χρεώνει τα 4Mbit 38.5Ε...........:crazy_2:Εγω θα περιμενα την προσφορα για λιγες μερες. Παντως τα 4Mbps στα 22ευρω δεν συμφερουν. Τι εννοεις δεν υπαρχει τηλεφωνο, 801-100-1000, 801-100-8000 απ'εξω τα εμαθα.
ΥΓ και κατι που σκεφτηκα τωρα, αν τα 4Mbps τα χρεωνουν 22ευρω, τα 20Mbps+την τηλεφωνια ποσο θα τα χρεωνουν?
Σε σχεση με τον Οτε ολοι συμφερουν, κι εγω στο μαγαζι οτε εχω(ας ερθει το δικτυο της forthnet και θα φανε banαρισμα!). Αλλα σε σχεση με αλλες επιλογες on telecoms, forthnet, vivodi κτλ. τοτε δεν συμφερει. Η forthnet δινει 10Mbps με 25ευρω.
Κοαμος και κοσμακης εχει 10mbit αλλα ειναι απο αυτους που αντεξαν και εχουν μεγαλη υπομονη.Θα δίνει.
Όταν θα έχει.
(Όταν θα έχει παντού. Γιατί τώρα 10 ακούμε και 10 δεν βλέπουμε)