ΕΛ.ΑΣ.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

Αν θέλει κανείς να ζεις σε μια κοινωνία πολιτισμένη, με θεσμούς και ομαλή λειτουργία, ΟΧΙ.
Αν όμως θεωεί τη ζωή διαφορετικά δεν μου πέφτει λόγος.
Kαι αυτο ειναι που σε τιμα και πραγματικα σεβομαι σε εσενα!
Μπορει να εχουμε διαφορετικη αποψη σε καποια θεματα αλλα πραγματικα ξερεις να μιλας σωστα και να σεβεσαι τον συνομιλητη σου.

Δεν προσβαλεις και δεν προσπαθεις να επιβαλεις την αποψη σου! :respect:

Reaction score
8
Απαράδεκτοι οι μπατσούληδες, χαμηλοτάτου επιπέδου και μηδενικής

φαντασίας το βασανιστήριο.:cool_3:

Αυτή τη στιγμή οι τσαντάκηδες είναι στο κορυδαλλό, θα ήθελα να ξέρω ποιά είναι η ποινή που τους επεβλήθη και πότε θα είναι έξω, για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους?

Σύντομα φαντάζομαι και αν τους απελάσουν, την επομένη θα είναι στην Ομόνοια.

Θέλω να πω, υπάρχει τιμωρία για αυτούς τους ανθρώπους έλληνες και αλλοδαπούς ? και μιλάμε για τιμωρία γιατί σωφρονισμός αποδεδειγμένα δεν υπάρχει.

Μήπως λοιπόν αυτές οι αντιδράσεις των μπατσούληδων έχουν κάποια λογική?

Reaction score
4
Καλά την τιμωρία την κάναμε εμείς στους εαυτούς μας που αφήσαμε την κυβέρνηση να τους φέρει χωρίς χαρτιά χωρίς έλεγχο υγείας χωρίς να κοιτάξουν ποινικά μητρώα χωρίς τίποτα.

Την τιμωρία την κάναμε εμείς στους εαυτούς μας που τους δώσαμε δουλεια και σπίτια για να μείνουν και τους ανοίξαμε τις αγκάλες μας.

Την τιμωρία την κάναμε εμείς στους εαυτούς μας που όταν ερχόταν η αστυνομία στα χωριά μας για έλεγχο αλλοδαπών, εμείς κρύβαμε τους Αλβανούς που δούλευαν παράνομα στα κτήματα μας στα βουνά για να κρυφτούν.

Την τιμωρία την κάναμε εμείς στους εαυτούς μας που είμαστε τόσο λαλακες σαν λαός και δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόβλημα των υπεράριθμων αλλοδαπών που ξεκίνησε να έρχεται στην χώρα μας από το 91 και μετά.

Και για να μην παρεξηγηθώ…

ΛΕΩ ΝΑΙ στην εισαγωγή στην χώρα μας αλλοδαπών που θα τηρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
ΛΕΩ ΝΑΙ στους πολιτικούς και οικονομικούς πρόσφυγες.

ΛΕΩ ΟΧΙ στους ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ οικονομικούς πρόσφυγες που στην ουσία είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ζουν παράνομα χωρίς χαρτιά στην χώρα μας.
ΛΕΩ ΟΧΙ στην υπεράριθμη εισαγωγή αλλοδαπών. Σε 20 – 30 χρόνια από τώρα θα καταντήσουμε να εχουμε ανθελληνιστει εντελώς. Ο πληθυσμός θα είναι 13 εκατομμύρια Έλληνες στην ιθαγένεια και 4 εκατομμύρια Έλληνες στην υπηκοότητα.

Δεν πειράζει… Γλιτώσαμε τον Ανθελληνισμο 400 χρόνια από τους Τούρκους και θα την πατήσουμε τώρα από τους αλλοδαπούς.
[FONT=&quot]Ας προσέχαμε … [/FONT]

Reaction score
3
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

HCM όλα όσα αναφέρεις έχουν την αξία τους αλλά το πρόβλημα βρίσκεται στη συμπεριφορά των Αστυνομικών, η οποία μη πιστεύεις ότι θα ήταν διαφορετική αν είχε να κάνει και με άλλα ήσσονος σημασίας αδικήματα.
Δε μας συμφέρουν τέτοιες συμπεριφορές από το κράτος. (Σκέψου τι θα έκανε το, δε θυμάμαι πως το λένε τώρα, ΣΔΟΕ, αν έπιανε κάποιον μαγαζάτορα να μην κόβει αποδείξεις, θα τον είχαν σαπίσει στις κλοτσιές.)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Μην είμαστε προασπιστές του δικαίου όταν έχει καταπατηθεί το δικό μας δίκαιο πρώτα!
Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του αστυνομικού, και τίποτε άλλο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Είμαι κι εγώ κατά των "αλλοδαπών-φαντασμάτων" που λυμαίνονται την κοινωνία με την εγκληματικότητά τους και αντιμετωπίζονται από το νόμο με χάδια.

Είμαι κι εγώ υπέρ της αναγκαιότητας σκληρής συμπεριφοράς από τα όργανα της τάξης όταν έρχονται αντιμέτωπα με επιθετική, προκλητική ή και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Μου είναι όμως αδύνατον να είμαι υπέρ των πρακτικών όπως είναι τα βασανιστήρια και οι "σκηνοθετημένες παραστάσεις" όπως η κατάπτυστη που είδαμε. Ο αστυνομικός πρέπει να μη διστάζει να χρησιμοποιήσει, σε λογικά πάντα πλαίσια, βία όταν αυτή είναι αναπόφευκτη. Είναι απολύτως ανεπίτρεπτο όμως να την απολαμβάνει.

Reaction score
25.445
εδω που τα λεμε και λιγα παθανε τα καθικακια.
για φανταστειτε απλα να ειχε τη δυνατοτητα ο παθων (να σπαγε ο διαολος το ποδαρι του ρε παιδι μου) να τους πετυχει σε καμια γωνια και να του σαπιζε στο ξυλο.
απο κωμα θα συνερχονταν τωρα.

αυτο που εμενα με ενοχλει στο ολο σκηνικο δεν ειναι η "πρωτοφανης αγριοτητα" κλπ μπουρδες των καναλιων. ειναι οτι δεν εχει συνεχεια προς τους εγκληματιες ανωτερης σταθμης. αν δηλαδη ηξερα οτι εναν εμπορο να ναρκωτικων τον σαπιζανε στο ξυλο μεχρι να πεσει σε κωμα και αφου συνερχοταν μετα απο 5-6 μερες του ξανασπαγανε τα παϊδια και ξαναμανα νοσοκομειο και εντατικη τοτε ναι θα μπορουσε να με ενοχλει το οτι το απολαμβανουν.

δεν πιστευω στον σωφρονισμο των κατα συρροη εγκληματιων. εχουν συνηθισει να ζουν μια οικονομικα ανετη ζωη κοπιαζοντας λιγοτερο (αναλογικα με τις απολαβες τους) και στεροντας εισοδημα απο τους αλλους. το θεωρουν απολυτα λογικο να συμβαινει και εχουν συνηθισει η ζωη τους να κανει κυκλο μεταξυ μπουζουκιων μπεμβεδων και αστυνομικου τμηματως (ενιοτε).
αν τους κανεις το βιο αβιωτο μεσα στο αστυνομικο τμημα και φροντισεις να διαρκεσει και αρκετα , τοτε ισως και να αποφυγουν να το επαναλαβουν.

τωρα τα μεσα "σωφρονισμου" και δεν ξερω γω τι αλλο μου θυμιζουν την (παρα)φιλολογια γυρω απο τα "εισπρακτικα" μετρα του νεου ΚΟΚ και οτι πρεπει να προλυφθει το ατυχημα μεσω της παιδειας και δεν ξερω γω τι αλλο (σε καμια 20αρια χρονια δηλαδη που θα βγει η παιδευμενη γενια στους δρομους - χαιρετισματα δηλαδη)

τωρα τι κανουμε εινια το θεμα

Reaction score
9
Eχθες το βραδυ συζητουσα με ενα ξαδελφο αστυνομικο που εχω.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οι αστυνομικοι που περνανε απο το τμημα της Ομονοιας παθαινουν κατι σαν τους βετερανους του Βιετναμ.Ειναι οτι χειροτερο μπορει να κατσει σαν μεταθεση στον αστυνομικο.
Απο εκει και περα οταν βγαινουν στην καμερα οι λαθρομεταναστες και λενε οτι αφου δεν εχουμε δουλεια θα κλεψουμε(το θυμαμαι και ελεγα τοτε καλα τοσο προκληση?)τι ψαχνεις να βρεις.Ξερω θα μου πειτε πεινανε κτλ.Δεν φταιμε εμεις σε τιποτα.:mad_2:
Για εμενα ενα ειναι το λαθος.Δεν επρεπε να κυκλοφορησει το βιντεο.Οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω δεν ξερουμε τι εχει προηγηθει.
Γενικα εχει χαθει ο ελεγχος.Ισχυει ο νομος του δυνατου δυστυχως.
Ενταξει και στο κατω κατω λιγες σφαλιαρες επεσαν:crazy_1: :happy_9:
Εδω ο Χαρδαβελας μας ελεγε για ψυχολογικα προβληματα που αφορουσε εναν ανθρωπο που σκοτωσε δυο αστυνομικους.

Reaction score
0
Από apn.gr

Σάββατο, 16 Ιούνιος 2007
Αθήνα, 16/06/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας σχολιάζοντας το οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλεται σε διαδικτυακό τόπο, δήλωσε τα εξής: « Η πράξη (που είδα στο DVD η οποία έλαβε χώρα στο Α.Τ. Ομονοίας στις 24-06-2006) είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Προσβάλλει ευθέως τον πολιτισμό μας και θίγει βάναυσα το κύρος της Αστυνομίας.
Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.Ήδη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας, δράστης του επεισοδίου, και μετακινείται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας.
Η μεταχείριση των κρατουμένων πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο δικαιώματά τους.
Κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας θα αντιμετωπίζεται με την μέγιστη αυστηρότητα
προκειμένου να μη δημιουργείται ούτε η ελάχιστη σκιά στον τρόπο λειτουργίας της
Αστυνομίας .

Ως προς το ποινικό μέρος σχηματίζεται δικογραφία που υποβάλλεται αμέσως στον
Εισαγγελέα ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το αυγο του φιδιου ειναι ετοιμο να σκασει.....
Σημερα ειναι η σειρα των αλλοδαπων , αυριο η δικη μας...
Αλλα τοτε , πολυ φοβαμαι οτι δεν θα εχει μεινει καποιος απο εμας για να αντιδρασει...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

για φανταστειτε απλα να ειχε τη δυνατοτητα ο παθων (να σπαγε ο διαολος το ποδαρι του ρε παιδι μου) να τους πετυχει σε καμια γωνια και να του σαπιζε στο ξυλο.

αυτο που εμενα με ενοχλει στο ολο σκηνικο δεν ειναι η "πρωτοφανης αγριοτητα" κλπ μπουρδες των καναλιων. ειναι οτι δεν εχει συνεχεια προς τους εγκληματιες ανωτερης σταθμης. αν δηλαδη ηξερα οτι εναν εμπορο να ναρκωτικων τον σαπιζανε στο ξυλο μεχρι να πεσει σε κωμα και αφου συνερχοταν μετα απο 5-6 μερες του ξανασπαγανε τα παϊδια και ξαναμανα νοσοκομειο και εντατικη τοτε ναι θα μπορουσε να με ενοχλει το οτι το απολαμβανουν.

δεν πιστευω στον σωφρονισμο των κατα συρροη εγκληματιων. εχουν συνηθισει να ζουν μια οικονομικα ανετη ζωη κοπιαζοντας λιγοτερο (αναλογικα με τις απολαβες τους) και στεροντας εισοδημα απο τους αλλους. το θεωρουν απολυτα λογικο να συμβαινει και εχουν συνηθισει η ζωη τους να κανει κυκλο μεταξυ μπουζουκιων μπεμβεδων και αστυνομικου τμηματως (ενιοτε).
αν τους κανεις το βιο αβιωτο μεσα στο αστυνομικο τμημα και φροντισεις να διαρκεσει και αρκετα , τοτε ισως και να αποφυγουν να το επαναλαβουν.

τωρα τα μεσα "σωφρονισμου" και δεν ξερω γω τι αλλο μου θυμιζουν την (παρα)φιλολογια γυρω απο τα "εισπρακτικα" μετρα του νεου ΚΟΚ και οτι πρεπει να προλυφθει το ατυχημα μεσω της παιδειας και δεν ξερω γω τι αλλο (σε καμια 20αρια χρονια δηλαδη που θα βγει η παιδευμενη γενια στους δρομους - χαιρετισματα δηλαδη)

Καθήκον της αστυνομίας είναι να συλλαμβάνει τους παραβάτες, όχι να αποδίδει δικαιοσύνη ούτε να επιβάλει, ιδιότυπες δικές της ποινές! Προσωπικά δεν θα εκχωρούσα σε κανέναν αστυνομικό μεγαλύτερες αρμοδιότητες από τη σύλληψη, προσαγωγή και ανάκριση. Αν αυτοί οι οποίοι οφείλουν να αποδίδουν δικαιοσύνη δεν ενεργούν σωστά ας εξεταστεί από αυτούς που οφείλουν να το ελέγχουν.
Το να υποκαθιστάς το δικαστή με τον αστυνομικό είναι και ασέβεια κατά του συντάγματος, οπότε τότε ανοίγουν άλλοι δρόμοι

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

Εσύ θες τον δικαστή Ντρεντ να δικάζει και να εκτελεί κι όλας τους "εγκληματίες"
Διαβάστε τους "'Αθλιους" και μετά μιλάτε για τιμωρία.
Αλλά το μόνο που μας νοιάζει είναι η πάρτυ μας, η περιουσία μας κλπ κλπ.
Αν δεν είστε υπέρ του σοφρωνισμού να πάτε να ζήσετε στο Πακιστάν που του κλέφτη του κόβουν το χέρι.
Το μόνο που έχω να πω γιαυτούς που κάναν αυτά τα αίσχη, είναι να πάνε φυλακή, όπως άλλωστε θα πήγαινα κι εγώ αν έκανα κάτι παρόμοιο. Και αυτοί μάλιστα επειδή πληρόνονται από εμάς για να τηρούν τον Νόμο, να φάνε τα διπλάσια.

Reaction score
7.089
Mεγα θεμα!!!! Τα φρικιαστικα χαστουκια!!!!

Ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος "βασανισμος" συμβαινει καθημερινα σε πολλα τμηματα στη χωρα μας (και εδω που τα λεμε τις θελουν τις φαπες τους μερικοι απο δαυτους).

Απλα καλο θα ηταν οι ατυνομικοι μας να συμβουλευτουν τους Αλβανους συναδερφους τους για αλλες μεθοδους πραγματικου βασανισμου ή καλυτερα να ρωτησουν καποιους της Ελληνικης μειονοτητας που τις εχουν "δοκιμασει".

Δεν σας εκανε εντυπωση που το βιντεο βγαινει ενα χρονο μετα στον αερα? Εχετε ακουσει τη θεωρια του αντιπερισπασμου που τοσο πιστα εφαρμοσαν και οι προηγουμενες κυβερνησεις?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Aχ βρε Τασο ,για αλλη μια φορα ποσο δικιο εχεις!!!
Ας επιανα στα χερια μου ,αυτον που εριξε την μητερα μου στο εδαφος για να της παρει την τσαντα και ας πηγαινα μεσα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν θέλουμε να δούμε το θέμα ευρύτερα, πρώτα πάσχει το δικαστικό σύστημα, ΙΜΗΟ, και μετά το αστυνομικό.

Αν για τους κακοποιούς, συμπεριλαμβανομένων και των μικρο-κακοποιών, υπήρχαν άμεσες και αυστηρές ποινές οι οποίες να εκτελούνται - αυτό είναι περιττό να το αναλύσω, έτσι δεν είναι? -, αυτό και μόνο θα δρούσε αποτρεπτικά για όλα: Διάπραξη παρανομίας (κακοποιός), αυτοδικία (θύμα), οργή και βία (αστυνομικός).

Γιατί τελικά, αν οι ποινές είναι για να κοροϊδευόμαστε, ξυπνάει τόσο η επιθυμία όλων των θυμάτων και των ανθρώπων τους για αυτοδικία, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή σε θέση χειρότερη από αυτήν του θύτη του, όσο και η αγανάκτηση των οργάνων της τάξης, που κάποιοι από αυτούς σίγουρα θα σκέφτονται εγώ τρέχω να τον πιάσω, κι αύριο-μεθαύριο πάλι ελεύθερος θα είναι, ας του μείνει τουλάχιστον αξέχαστη η βραδιά που θα περάσουμε μαζί...

Reaction score
7.089
"Δικαστικο συστημα" :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Το αλλο με το Τοτο το ξερεις Μαρια?

Παιδια ας παμε για μπανιο καλυτερα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το σύστημα είναι λάθος γενικότερα. Ουσιαστικά Αστυνομία σήμερα δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι είτε "γραφιάδες" είτε "Ράμπο". Μόνο μία πολύ μικρή μειοψηφία κάνει σωστά την δουλειά της στην Αστυνομία και αυτοί είναι όσοι εκπαιδεύτηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Είχα πάει μάρτυρας κατηγορίας σε αυτούς που υποτίθεται μπήκαν στο σπίτι μου. Τους κατηγορούσαν για 42 υποθέσεις!!! Τουλάχιστον οι μισές φαινόταν ότι δεν είχαν σχέση μεταξύ τους. Βρήκαμε Παπά που λέει και η παροιμία...

Έχουμε χιλιάδες αστυνομικούς και εγώ δεν βλέπω ούτε έναν στους δρόμους.

Έχουμε Ειδικούς Φρουρούς που είναι οι μόνοι εκπαιδευμένοι και αυτοί δεν μπορούν να συλλάβουν...

Κανείς πλέον δεν φοβάται την Αστυνομία...

Reaction score
4
Έχουμε χιλιάδες αστυνομικούς και εγώ δεν βλέπω ούτε έναν στους δρόμους.

Έχουμε Ειδικούς Φρουρούς που είναι οι μόνοι εκπαιδευμένοι και αυτοί δεν μπορούν να συλλάβουν...

Κανείς πλέον δεν φοβάται την Αστυνομία...
Συμφωνω σε ολα πλην του οτι οι ειδικοι φρουροι ειναι εκπαιδευμενοι.
Κανουμε βαρδιες μαζι καθε μερα και ξερω απο πρωτο χερι οτι περα απο ενα τριμηνο που εκατσαν στην σχολη δεν ειχαν καμια αλλη εκπαιδευση.

Θεωρητικα καλη εκπαιδευση πρεπει να εχουν οι ασυνομικοι που πανε στην σχολη κανονικα και γινονται αξιωματικοι.
Οπως επισης και τα ατομα που πανε στα ΕΚΑΜ κτλ

Reaction score
3
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Ούτε όμως και ό καλύτερα εκπαιδευμένος αστυνομικός δεν επιτρέπετε να υποκαθιστά τον δικαστή και τον νομοθέτη.
Λύστε μου όμως μια απορία:
Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, από γραφόμενα σε αυτό το thread ότι κάποιοι επικροτούν την υποκατάσταση του δικαστή και του νομοθέτη από τον αστυνομικό ωσάν αυτός να είναι καλύτερος, εγκυρότερος…
Πόθεν τεκμαίρεται τοιούτο;
:confused:

Reaction score
19
Εγώ μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Πιστεύει κανείς ότι αυτοί οι δύο τώρα "σωφρονίστηκαν" ή ότι το μένος τους απέναντι στην κοινωνία 10πλασιάστηκε;

Κοντόφθαλμα, ναι, ήταν μια "νίκη" για τα αισθήματά μας απέναντι στους κλέφτες.
Μακροπρόθεσμα, μια μεγάλη ήττα...

Reaction score
14
όπως κάποιος παίρνει ένα γατάκι και αρχίζει και το τυραννάει και το πιλατεύει και γενικά βγάζει τα αποθημένα του και το "άχτι" του επάνω σε ένα ασθενέστερο ζωάκι, έτσι και ο εν λόγω σωφρονιστικός υπάλληλος (aka αστυνομικός) επέβαλε τα δικά του "αχτια" επάνω στους "εγκληματίες".

Ο Νόμος είναι νόμος όποιος νομίζει ότι είναι υπέρ-άνω αυτού είναι απλά... εκτός ορίων...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef