Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ελα τωρα..
Αφου κουτσό ειναι .
Παλι δεν θα υποστηρίζει τις νεες ευκολιες των HDDVD
Αυτό γίνεται γιατί η Sony δεν θέλει να χαθεί η μαγεία της ταινίας, με το να αποκαλύπτεται το πώς γυρίστηκε.
Ενώ η Microsoft με τα πολλαπλά παράθυρα θέλει να μπερδέψει τον θεατή, να τον ζαλίσει και να τον κάνει να ξεχάσει το ότι πληρώνει για το Xbox Live και το ότι τα τσιπάκια πηδάνε σαν βατράχια στα 360, αν δεν έχουν κόλλα.
Καλά τα πήγα;:happy_5:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Παντως η sony εκανε καλη δουλεια με το blue-ray βαζοντας το στο playstation 3, τωρα το αν αυτο θα αποδειχθει καθοριστικο,θα δουμε.
Τι αλλο θελεις να δεις? Αν δεν υπηρχε το ps3 ο "πολεμος" θα ειχε τελειωσει απο καιρο!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ελα τωρα..
Αφου κουτσό ειναι .
Παλι δεν θα υποστηρίζει τις νεες ευκολιες των HDDVD
Αυτό δεν είναι γνωστό ? από Σεπτέμβρη δεν περιμένουν να ξεμπερδεύουν με την java και να προσφέρουν και αυτά τα κόλπα ?
Γιαυτό δεν καθυστερεί η fox ταινίες , το matrix όπως είπες κλπ ?

Στο τέλος του χρόνου φέτος θα γίνει η μεγάλη σφαγή, και όπως τα βλέπω από την πορεία του BR μπορεί στις αρχές του 2008 ο πόλεμος να έχει και τελειώσει και τυπικά.

Reaction score
164
Εγώ θα σας ρωτήσω κάτι άλλο:
ΤΙ είναι άσπρο, παίζει HD και κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα πηγαινοέρχεται Μαρούσι-Χαλάνδρι, Χαλάνδρι-Μαρούσι μέχρι να αξιωθεί ο αχαϊρευτος να το πάρει;:happy_8:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτό δεν είναι γνωστό ? από Σεπτέμβρη δεν περιμένουν να ξεμπερδεύουν με την java και να προσφέρουν και αυτά τα κόλπα ?
Γιαυτό δεν καθυστερεί η fox ταινίες , το matrix όπως είπες κλπ ?
Ναι όμως το 300 δεν το καθυστερούν .
Θα το βγάλουν κανονικά μαζι με τα HDDVD ( οι πρόστυχοι)

Reaction score
1
Βρε συ Blizard, τα πιστεύεις αυτά που λες;

Και ιδίως η Sony που πάντα τραβούσε τον δικό της δρόμο σε φορμά και πάντα αποτυχημένα.

Όπως τo CD ας πούμε?

Reaction score
164
Όπως τo CD ας πούμε?
Aς μην ήταν η Philips στη μέση και θα βλέπαμε... Μάλλον θα ακολουθούσε όλες τις άλλες αποτυχημένες προσπάθειές της. Γιατί να μην το κάνει άλλωστε;

Reaction score
5
Εγώ θα σας ρωτήσω κάτι άλλο:
ΤΙ είναι άσπρο, παίζει HD και κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα πηγαινοέρχεται Μαρούσι-Χαλάνδρι, Χαλάνδρι-Μαρούσι μέχρι να αξιωθεί ο αχαϊρευτος να το πάρει;:happy_8:
το xbox hddvd drive σου κι εγώ ειμαι ο αχαϊρευτος;;;; :happy_5::happy_5::happy_5:

Βρε Βασίλη μου εχω πήξει... αλήθεια σου λέω... δεν εχω χρόνο ουτε για να πάιξω PS3... αυτό το ρεγκουνάμαξο μου έχει φάει την ζωή
:bravo::bravo::bravo:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ναι όμως το 300 δεν το καθυστερούν .
Θα το βγάλουν κανονικά μαζι με τα HDDVD ( οι πρόστυχοι)
Αφού δεν έχουν έτοιμη την java και θέλουν να το βγάλουν... που το περίεργο ?

Εσένα βλέπω σε ενδιαφέρει και φυσικά πάρε την έκδοση για HD-DVD, αλλά τον πολύ κόσμο σαν εμένα ,όχι ιδιαίτερα.

Αν βέβαια έχουν εκμεταλλευτει τον extra χρόνο και έχουν φτιάξει κάτι καλύτερο, σε λίγο θα βλέπουμε και οι 2 την BR version των ταινιών.
(Εκτός αν έχουμε τίποτα σοβαρές εξελίξεις σαν αυτού του topic και σύντομα δεν θα έχουμε 2 version να διαλέγεις)

Reaction score
164
το xbox hddvd drive σου κι εγώ ειμαι ο αχαϊρευτος;;;; :happy_5::happy_5::happy_5:

Βρε Βασίλη μου εχω πήξει... αλήθεια σου λέω... δεν εχω χρόνο ουτε για να πάιξω PS3... αυτό το ρεγκουνάμαξο μου έχει φάει την ζωή
:bravo::bravo::bravo:
Καλά! :happy_8: "Ειδοποία με" όμως από την προηγούμενη γιατί το άφησα σπίτι.

Αυτή η Sony πάντως, πάντα δύτερη με την υπόσχεση του "κάτι καλύτερου"... Και μέχρι τώρα τα έχει κάνει....

Reaction score
0
Aς μην ήταν η Philips στη μέση και θα βλέπαμε... Μάλλον θα ακολουθούσε όλες τις άλλες αποτυχημένες προσπάθειές της. Γιατί να μην το κάνει άλλωστε;
Γιαυτό τώρα πρόσεξε όχι μόνο να φτιάξει ένα format που είναι αντάξιο των απαιτήσεων της εποχής, αλλά έχει και πάρα πολούς μαζί της.

Απλά θα λέμε "αν δεν είχε τα studio κλπ" δεν θα πετύχαινε.

Reaction score
164
Γιαυτό τώρα πρόσεξε όχι μόνο να φτιάξει ένα format που είναι αντάξιο των απαιτήσεων της εποχής, αλλά έχει και σχεδόν όλο το κόσμο μαζί της.

Απλά θα λέμε "αν δεν είχε τα studio κλπ" δεν θα πετύχαινε.
Και γιατί δεν πρόσεξε ΟΛΕΣ τις άλλες φορές;

Reaction score
0
Δεν ξέρω ... θα είχε εμπιστοσύνη στο προϊόν και ρίσκαρε για να το περάσει αντί κάποιου άλλου.

Τώρα δεν έχει απλά το καλύτερο , είναι και η λογική επιλογή για την εποχή μας , συν την υποστήριξη τόσων σημαντικών εταιριών.

Reaction score
6
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Η αλήθεια είναι πως η Sony αυτή τη φορα δειχνει να εχει μαθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν πάει μόνη της σαν την καλαμιά στον κάμπο .

Reaction score
164
Γιαυτό τώρα πρόσεξε όχι μόνο να φτιάξει ένα format που είναι αντάξιο ττων απαιτήσεων της εποχής, αλλά έχει και σχεδόν όλο το κόσμο μαζί της.

Απλά θα λέμε "αν δεν είχε τόσα studio , τόσες hardware εταιρίες κλπ" δεν θα πετύχαινε.
Κάθε φορά τις ίδιες σαπουνόφουσκες λέει. Και σε κανένα δύο χρονάκια μην τον είδατε τον Κίτσο τον λεβέντη, τον αρχιληστή! :happy_5:

Reaction score
1
A τώρα είναι η Philips..

Φίλε unfo, όταν μία εταιρεία καινοτομεί (και δεν είναι πάνω από 2-3 παγκόσμια στον τομέα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών που το επιχειρούν) λογικό είναι να παρουσιάζει νέα φορμά και ακόμα λογικότερο πολλά από αυτά να αποτυγχάνουν..

Θυμάται κανείς άραγε τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της κραταιάς κάποτε ΙΒΜ με τα OS/2, PC/AT και τα microchannels, της Microsoft με τα MSN, Windows Me και το Microsoft ΒΟΒ, της Αpple με το Newton,της Philips με το DCC και...ουκ έστι αριθμός..

Το παιχνίδι με τα HD φορμά είχε χαθεί για το HD-DVD camp από την αρχή. Τα πράγματα θα ήταν ίσως διαφορετικά αν η MS είχε επιλέξει να το ενσωματώσει στο ΧΒΟΧ 360, αλλά δε θέλησε να διακινδυνεύσει το μέλλον της κονσόλας με καθυστερήσεις και αυξημένα κόστη..

Ο πόλεμος έχει όντως κριθεί, αλλά όσο η έκβασή του καθυστερεί να ανακοινωθεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους (τους καταναλωτές δηλ.), τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για μία "πύρρειο" νίκη του blu ray..

Και τότε θα έχουμε ίσως μία επανάληψη της κατάληξης του πολέμου SACD-DVD-A. Το SACD νίκησε μεν (δεν υπάρχουν παρά μόνο για δείγμα πιά DVD-A) αλλά καταδικάστηκε να φυτοζωεί..

Κι εμείς μείναμε με το CD..

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent