Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
383
Και στην Αγγλια ολα τα Blockbusters νοικιαζουν μονο Blue Ray.

Μαλιστα την προηγουμενη εβδομαδα ετυχε ενας πελατης να ρωτησει την ταμια γιατι εχουν μονο Blue, και του ειπε επειδη εχουν καλυτερη εικονα!

Εγω στεκομουνα διπλα, αλλα εαν ανοιγα το στομα μου να πω κατι, θα ηταν σα να μιλαγα σε κουτσουρο. Για να φανταστειτε, το demo PS3 που εχουν στο μαγαζι να παιζει ταινιες, εχει μια κινηση απαραδεκτη.

Το πιο περιεργο ειναι πως καθονται και το χαζευουν...

Reaction score
0
Είναι και το θέμα με τις γρατζουνιές εκτός του κόσμου... στα videoclub μετράνε και τα δύο πολύ.

Μάλλον θα εννοεί τις γρατζουνιές......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Γιατί ? το πρόβλημα αυτό είναι μάλιστα πραγματικό , γενικό και μόνιμο.

Όλοι μας έχουμε δει τι γίνεται με τα dvd από videoclub, και στο HD-DVD που είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, θα μπορούσε να είχε ξεραθεί στο γέλιο το forum.

Reaction score
14
Και στην Αγγλια ολα τα Blockbusters νοικιαζουν μονο Blue Ray.

Μαλιστα την προηγουμενη εβδομαδα ετυχε ενας πελατης να ρωτησει την ταμια γιατι εχουν μονο Blue, και του ειπε επειδη εχουν καλυτερη εικονα!

Εγω στεκομουνα διπλα, αλλα εαν ανοιγα το στομα μου να πω κατι, θα ηταν σα να μιλαγα σε κουτσουρο. Για να φανταστειτε, το demo PS3 που εχουν στο μαγαζι να παιζει ταινιες, εχει μια κινηση απαραδεκτη.

Το πιο περιεργο ειναι πως καθονται και το χαζευουν...
:respect:
Αφού είπαμε τι είναι ο μέσος όρος....

Reaction score
14
Αυτό όμως με τις γρατζουνιές για τα clubs ενοικίασης είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επιχείρημα που έχει βάση σοβαρή....
Γιατί ξέροντας ο καταστηματάρχης πως νοικιάζει σε πιθήκους και πως θα του φέρουν το απλό dvd σαν να το έτριβαν με γυαλόχαρτο θα επιλέξει πιό ανθεκτικό μέσο....
Είναι το μοναδικό μειονέκτημα του hd-dvd...
Aλλά εμπορικά είναι τεράστιο θέμα και δεν το σκέφτηκαν...

Reaction score
6
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Θυμάστε εκεινο το βιντεακι με το τυπο που έπαιρνε ένα BD που την μια το μαχαίρωνε την αλλα το έτριβε με σύρμα και αυτό παντα έπαιζε;

Το συζητούσα με τον ιδιοκτήτη του βιντεο club που ειμαι πελατης .
Πρέπει να σας πως πως ηταν πολύ δυσπιστος.
Και πρέπει να σας πω και εγω που το εχω δει ειμαι επίσης δύσπιστος.
Θα ηθελα να ρωτήσω τους κατοχους τέτοιων δισκων.
Ειστε εσεις καθόλου δύσπιστοι;
Θα φτιάχνατε ποτε αυτό το πείραμα;

Reaction score
0

Θα φτιάχνατε ποτε αυτό το πείραμα;
Μα καλά είσαι σοβαρός? "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"..................τώρα για τα videoclubs είναι σοβαρό πρόβλημα οι γρατζουνιές αλλά μέχρι εκεί........μα καλά θα ήθελα να 'ξερα......όσοι ενοικιάζουν dvd τί τα κάνουν και ρημάζονται έτσι?......:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...............εγώ όταν παίρνω dvd από το videoclub αναγκάζομαι να τατα καθαρίσω με ειδικά πανάκια για να παίξουν(τις περισσότερες φορές)......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:

Reaction score
14
Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως κατά την μεταφορά εάν το hd-dvd βγεί από τον δακτύλιο στήριξης και "παίζει" μέσα στο κουτί έρχεται γρατζουνισμένο σημαντικά ..όπως το dvd...αλλά παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα..
Τουλάχιστον σε ότι έτυχε σε εμένα.
Σε blu-ray που έτυχε το ίδιο πράγμα απλά δεν είχε γρατζουνιές αλλά κάτι γραμμούλες που με λίγο καθάρισμα έφυγαν

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Μα καλά είσαι σοβαρός? "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"..................τώρα για τα videoclubs είναι σοβαρό πρόβλημα οι γρατζουνιές αλλά μέχρι εκεί........μα καλά θα ήθελα να 'ξερα......όσοι ενοικιάζουν dvd τί τα κάνουν και ρημάζονται έτσι?......:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...............εγώ όταν παίρνω dvd από το videoclub αναγκάζομαι να τατα καθαρίσω με ειδικά πανάκια για να παίξουν(τις περισσότερες φορές)......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
Τι να πω ρε Γιάννη...
Πραγματικά μιλάμε για κάφρους..."happy_1" "happy_1"

Reaction score
164
'Εχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο την ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές, αλλά και τη δυνατότητα του μέσου για διόρθωση λαθών κατά την ανάγνωση. Έχουμε κάποιο σχετικό στοιχείο;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως κατά την μεταφορά εάν το hd-dvd βγεί από τον δακτύλιο στήριξης και "παίζει" μέσα στο κουτί έρχεται γρατζουνισμένο σημαντικά ..όπως το dvd...αλλά παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα..
Τουλάχιστον σε ότι έτυχε σε εμένα.
Σε blu-ray που έτυχε το ίδιο πράγμα απλά δεν είχε γρατζουνιές αλλά κάτι γραμμούλες που με λίγο καθάρισμα έφυγαν

Ρε Γιώργο μη μου το χαλάς τώρα....... :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ...........μιά που ήμουν έτοιμος να πάρω hd-dvd. :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ............κι εμένα όλα τα blu-ray που πήρα είχαν βγεί από τον δακτύλιο στήριξης..........αλλά δεν είχαν τίποτα.........λές τα hd-dvd να μου έρθουν όλα χαλασμένα?:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
14
Όχι...απλά μη τα πειράξεις παραπάνω εάν σου έχουν γρατζουνιστεί...
Κανονικά θα παίξουν...

Reaction score
0

Όχι...απλά μη τα πειράξεις παραπάνω εάν σου έχουν γρατζουνιστεί...
Κανονικά θα παίξουν...
Το ελπίζω, γιατί δεν θέλω να είναι αυτός ο λόγος να μην πάρω το HD-E1 τώρα που το βρίσκω παντού κάτω από 4 κατοστάρικα.......;-)

Reaction score
0

Ρε συ τρελός είσαι ???
Ακόμη κάθεσαι και το κοιτάς?
Αύριο ξεκινάω το ψάξιμο.......κάπου το πήρε το μάτι μου στα 346Ε....χιχιχιχι :happy_9: .........είπα ότι μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχω hd-dvd......ή να περιμένω καλύτερα μέχρι τέλος Ιουλίου που έρχονται οι εκπτώσεις μπας και το πετύχω στα 299Ε?......"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ........όσο φτηνότερα τόσο το καλύτερο.......και τότε να δούμε αν θα αντισταθούν μερικοί ένθερμοι υποστηρικτές της μπλε πλευράς.:rolleyes:

Reaction score
6

Να πω πως δεν σας ζηλεύω ψεματα θα πω.
Αλλα δυστυχώς ο μοναδικός τροπος για να δει καποιος HDDVD με ελληνικούς υποτιτλους είναι το HTPC.
Για αυτό και εξακολουθώ να παραμένω χωρις hardware player.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

[όσο φτηνότερα τόσο το καλύτερο.......και τότε να δούμε αν θα αντισταθούν μερικοί ένθερμοι υποστηρικτές της μπλε πλευράς.:rolleyes:
Αν δεν μπορείς να ενοικιάσεις και από τα videoclub κάτι είναι τελειωμένη η υπόθεση ... οι φανατικοί που αγοράζουν όλες τις ταινίες το έχουν πάρει και με 500.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αν δεν μπορείς να ενοικιάσεις και από τα videoclub κάτι είναι τελειωμένη η υπόθεση ... οι φανατικοί που αγοράζουν όλες τις ταινίες το έχουν πάρει και με 500.
Οκ bliz ας το δούμε κι έτσι...............πόσα videoclub έχουν blu-ray για ενοικίαση?.............και δεν μιλάω για τα 2-3 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη........εμείς εδώ στην επαρχία έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας(όπως και με τα ιδιόκτητα δίκτυα για το internet).......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.322