- Reaction score
- 14
Για τα προβλήματα των HD-DVD δεν βλέπω να γίνεται κουβέντα ...
Ποιά προβλήματα?
Για τα προβλήματα των HD-DVD δεν βλέπω να γίνεται κουβέντα ...
Μάλλον θα εννοεί τις γρατζουνιές......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Ποιά προβλήματα?
Γιατί ? το πρόβλημα αυτό είναι μάλιστα πραγματικό , γενικό και μόνιμο.Μάλλον θα εννοεί τις γρατζουνιές......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
:respect:Και στην Αγγλια ολα τα Blockbusters νοικιαζουν μονο Blue Ray.
Μαλιστα την προηγουμενη εβδομαδα ετυχε ενας πελατης να ρωτησει την ταμια γιατι εχουν μονο Blue, και του ειπε επειδη εχουν καλυτερη εικονα!
Εγω στεκομουνα διπλα, αλλα εαν ανοιγα το στομα μου να πω κατι, θα ηταν σα να μιλαγα σε κουτσουρο. Για να φανταστειτε, το demo PS3 που εχουν στο μαγαζι να παιζει ταινιες, εχει μια κινηση απαραδεκτη.
Το πιο περιεργο ειναι πως καθονται και το χαζευουν...
Μα καλά είσαι σοβαρός? "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"..................τώρα για τα videoclubs είναι σοβαρό πρόβλημα οι γρατζουνιές αλλά μέχρι εκεί........μα καλά θα ήθελα να 'ξερα......όσοι ενοικιάζουν dvd τί τα κάνουν και ρημάζονται έτσι?......:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...............εγώ όταν παίρνω dvd από το videoclub αναγκάζομαι να τατα καθαρίσω με ειδικά πανάκια για να παίξουν(τις περισσότερες φορές)......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:Θα φτιάχνατε ποτε αυτό το πείραμα;
Τι να πω ρε Γιάννη...Μα καλά είσαι σοβαρός? "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"..................τώρα για τα videoclubs είναι σοβαρό πρόβλημα οι γρατζουνιές αλλά μέχρι εκεί........μα καλά θα ήθελα να 'ξερα......όσοι ενοικιάζουν dvd τί τα κάνουν και ρημάζονται έτσι?......:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: ...............εγώ όταν παίρνω dvd από το videoclub αναγκάζομαι να τατα καθαρίσω με ειδικά πανάκια για να παίξουν(τις περισσότερες φορές)......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως κατά την μεταφορά εάν το hd-dvd βγεί από τον δακτύλιο στήριξης και "παίζει" μέσα στο κουτί έρχεται γρατζουνισμένο σημαντικά ..όπως το dvd...αλλά παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα..
Τουλάχιστον σε ότι έτυχε σε εμένα.
Σε blu-ray που έτυχε το ίδιο πράγμα απλά δεν είχε γρατζουνιές αλλά κάτι γραμμούλες που με λίγο καθάρισμα έφυγαν
Το ελπίζω, γιατί δεν θέλω να είναι αυτός ο λόγος να μην πάρω το HD-E1 τώρα που το βρίσκω παντού κάτω από 4 κατοστάρικα.......;-)Όχι...απλά μη τα πειράξεις παραπάνω εάν σου έχουν γρατζουνιστεί...
Κανονικά θα παίξουν...
Αύριο ξεκινάω το ψάξιμο.......κάπου το πήρε το μάτι μου στα 346Ε....χιχιχιχι :happy_9: .........είπα ότι μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχω hd-dvd......ή να περιμένω καλύτερα μέχρι τέλος Ιουλίου που έρχονται οι εκπτώσεις μπας και το πετύχω στα 299Ε?......"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ........όσο φτηνότερα τόσο το καλύτερο.......και τότε να δούμε αν θα αντισταθούν μερικοί ένθερμοι υποστηρικτές της μπλε πλευράς.Ρε συ τρελός είσαι ???
Ακόμη κάθεσαι και το κοιτάς?
Αν δεν μπορείς να ενοικιάσεις και από τα videoclub κάτι είναι τελειωμένη η υπόθεση ... οι φανατικοί που αγοράζουν όλες τις ταινίες το έχουν πάρει και με 500.[όσο φτηνότερα τόσο το καλύτερο.......και τότε να δούμε αν θα αντισταθούν μερικοί ένθερμοι υποστηρικτές της μπλε πλευράς.![]()
Οκ bliz ας το δούμε κι έτσι...............πόσα videoclub έχουν blu-ray για ενοικίαση?.............και δεν μιλάω για τα 2-3 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη........εμείς εδώ στην επαρχία έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας(όπως και με τα ιδιόκτητα δίκτυα για το internet).......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:Αν δεν μπορείς να ενοικιάσεις και από τα videoclub κάτι είναι τελειωμένη η υπόθεση ... οι φανατικοί που αγοράζουν όλες τις ταινίες το έχουν πάρει και με 500.