Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
164
Δεν είναι μόνο αυτά... το μεγαλύτερο format έχει πλεονεκτήματα και στις ταινίες ή το pc, χωρίς να φτάσουμε 100GB.
Τι θα σώζεις από το pc σε 100Gb δεν μου είπες... Τι χρειάζεσαι τριπλάσιο χώρο από αυτόν που καταλαμβάνει η ταινία δεν μου είπες...

Δεν λέω ότι ο χώρος δεν θα χρειάζεται στο μέλλον. Αλλά δεν είναι πρακτική η χρήση οπτικών μέσων με τόση μεγάλη χωρητικότητα και τόσο μικρή ταχύτητα.

Από εκεί και πέρα πχ, οι μελλοντικές κονσόλες-pc είναι καλό να μην ψάχνουν κάθε φορά να αλλάξουν μέσο, και να μην αναγκάζονται να συμβιβαστούν όπως είδαμε πρόσφατα με το 360.
Για πες μου συγκεκριμένα σε ποιό παιχνίδι συμβιβάστηκε το 360 και σε ποιό παιχνίδι έλαμψε το PS3 με τα επιπλέον GB; Γιατί άλλο να λέμε ό,τι θέλουμε, και άλλο να το δικαιολογούμε και να δίνουμε παραδείγματα.

Reaction score
0
Δεν λέω ότι ο χώρος δεν θα χρειάζεται στο μέλλον. Αλλά δεν είναι πρακτική η χρήση οπτικών μέσων με τόση μεγάλη χωρητικότητα και τόσο μικρή ταχύτητα.
Η ταχύτητα του BR θα μεγαλώνει με τον καιρό... θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι έχει μεγάλες ανοχές, αλλά δεν θυμάμαι τώρα καθόλου.

Reaction score
164
Η ταχύτητα του BR θα μεγαλώνει με τον καιρό... θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι έχει μεγάλες ανοχές, αλλά δεν θυμάμαι τώρα καθόλου.
Αυτή η Sony βρε παιδί μου... Με τον καιρό όλο και βελτιώνεται... :happy_5:

(Την υπόλοιπη ερώτηση την κάναμε γαργάρα. Λογικό, αφού περιέχει τη λέξη που αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι: "Συγκεκριμένα" :happy_4:)

Reaction score
133
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Και κάτι για ν' ανάψει η συζήτηση (λες κι είχε ανάγκη αναθέρμανσης...)

We should mention here, that Blu-Ray media is extremely sensitive to dust. Although this was a main concern of the Blu-Ray Disc Association from the beginning, and companies like TDK addressed this issue by adding protection layers on the Blu-Ray discs, the actual testing done at CDRinfo indicates that the playability of a BD disc is heavily dependant on the disc surface of the disc. This issue will be addressed in an upcoming article.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=20703&PageId=1

Reaction score
0
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Και κάτι για ν' ανάψει η συζήτηση (λες κι είχε ανάγκη αναθέρμανσης...)

We should mention here, that Blu-Ray media is extremely sensitive to dust. Although this was a main concern of the Blu-Ray Disc Association from the beginning, and companies like TDK addressed this issue by adding protection layers on the Blu-Ray discs, the actual testing done at CDRinfo indicates that the playability of a BD disc is heavily dependant on the disc surface of the disc. This issue will be addressed in an upcoming article.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=20703&PageId=1
Άσε ρε Δημήτρη.......μου γέμισε σκόνη μια φορά το Stealth και άντε να το καθαρίσω........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: .........μια το blu-ray με τη σκόνη, μια το hd-dvd με τις γρατζουνιές.......οπτικοί δίσκοι......πφφφφφ......σκληρός δίσκος και πάλι σκληρός δίσκος........:happy_4:

Reaction score
5
Αν το καλοσκεφτούμε πάντως, το θέμα πλέον είναι αστείο.

Το ένα σαπίζει, έχει πρόβλημα με την σκόνη, έχει μέτρια προς καλή εικόνα στους περισσότερους τίτλους (μην πει κανει για κωδικοποίηση... θέστηκε ο μπάρμπα μήτσος για το mpeg8, vc1, avc, esp, abs κλπ) κι ας έχει περισσότερο χώρο.

Το άλλο το βράζουν για να παίξει, γρατζουνιέται έχει καλύτερη εικόνα αλλα λιγότερο χώρο.

but why? γιατι δεν μας αφήνουν όλους ησυχους πια;;

Reaction score
5
Αν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα, η SONY θα έπρεπε να έχει χρεωκοπήσει εδώ και δεκαετίες..
Η Sony επιζεί την σήμερον ημέρα από τις τηλεοράσεις, τα συστήματα ήχου και μερικά παρεμφερή προϊόντα. Σε όλα τα άλλα έχει ΧΑΣΟΥΡΑ. Το λένε οι οικονομικές καταστάσεις της, όχι εγώ.

Reaction score
0
Η Sony επιζεί την σήμερον ημέρα από τις τηλεοράσεις, τα συστήματα ήχου και μερικά παρεμφερή προϊόντα. Σε όλα τα άλλα έχει ΧΑΣΟΥΡΑ. Το λένε οι οικονομικές καταστάσεις της, όχι εγώ.
Sony Electronics λέγεται η εταιρεία, από τί θέλεις να επιζεί;
Μεγάλα κέρδη φέρνουν επίσης οι Sony Pictures και η κοινοπραξία Sony Ericsson.
Ζημία έχει (προσωρινά) η Sony Computer Entertainment και τα προϊόντα Walkman (πλήν Sony Ericsson). Και η Sony BMG φαντάζομαι.
Μην το πηγαίνετε στα άκρα σε άσχετα θέματα, η μετοχή της ήταν πρόσφατα στα υψηλότερα επίπεδα πενταετίας.

SOL

Reaction score
0
Είχα μια κουβέντα με τον cinemusic προχθές γι αυτό ακριβώς το θέμα...
Η δική μου άποψη είναι πως αφού το ps3 μπορεί να παίξει ΑΡΙΣΤΑ ταινίες όπως το open season , apocalypto και discovery atlas-australia χωρίς σταθερά προβλήματα ( στο apocalypto _australia κόκκος σε κάποιες σκηνές) και βγάζει μάτι η καθαρότητα και η ευκρίνεια ΤΟΤΕ δεν φταίει αυτό....
Ποιος ειπε οτι το PS3 παιζει ΑΡΙΣΤΑ τις ταινιες?
Ειπαμε η αναπαραγωγη BLUE RAY του PS3 δεν ειναι hardware(δηλαδη με chip) αλλα software.Επιπλεον ουτε ειναι στα 24p.Τωρα με το firmware 1.8 απλα μπορει να κανει upscalling τα DVD.
Οποτε μην το συγκρινεις με κανονικο HD-DVD player που βλεπεις τις ταινιες σου HD-DVD και τις ταινιες BLUE RAY μου τις ''πετας'' στο PS3.

Reaction score
164
Το PS3 θεωρείται, και είναι κατά τη γνώμη μου, ο Δούρειος Ίππος του BluRay, η συσκευή που θα το βάλει στα περισσότερα σπίτια.
Αν δεν παίζει καλά, είναι λάθος της Sony. Μερικοί εδώ πάντως το θεωρούν άριστο BR player.
Προσωπικά πιστεύώ πως ότι επιπέδου cd player ήταν το PS1 και ότι επιπέδου DVD player το PS2, τέτοιου επιπέδου BR είναι και το PS3. Από τα συμφραζόμενα και από την φτωχή μου λογική. Δεν έχω ιδία πείρα.

Reaction score
0
Ποιος ειπε οτι το PS3 παιζει ΑΡΙΣΤΑ τις ταινιες?
Ειπαμε η αναπαραγωγη BLUE RAY του PS3 δεν ειναι hardware(δηλαδη με chip) αλλα software.Επιπλεον ουτε ειναι στα 24p.Τωρα με το firmware 1.8 απλα μπορει να κανει upscalling τα DVD.
Οποτε μην το συγκρινεις με κανονικο HD-DVD player που βλεπεις τις ταινιες σου HD-DVD και τις ταινιες BLUE RAY μου τις ''πετας'' στο PS3.
Με το firmware 1.8 παίζει και στα 24p.
Το PS3 είναι καλό εώς πολύ καλό player, λίγη αμφισβήτηση υπάρχει ως προς αυτό. Αν έχει κάνει κάποιος άμεση σύγκριση με standalone BDp ας μας πει γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι στο AVsite. Απ' ό,τι ξέρω θεωρείται ανώτερο από το Samsung & το Panasonic πάντως.

SOL

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Από την άλλη στο King Kong εξ αρχης φαινεται πως δεν ειχαν προθεση να βαλουν True HD.
Αν ειχαν τετοια προθεση δεν θα γεμιζαν τον τιτλο με 5 soundtrack ( πραγμα που οσο και αν εψαξα δεν βρηκα σε αλλον τιτλο)
Καταρχην το KING KONG εχει 3 soundtrack(English,French,Spanish).
Αμα δεν βαλουν TRUE HD στο KING KONG που περιμενουν να βαλουν σε καμια ρομαντικη κομεντι?
Απλα δεν ''χωρουσε'' με τιποτα και ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες....

SOL

Reaction score
0
Για πες μου συγκεκριμένα σε ποιό παιχνίδι συμβιβάστηκε το 360 και σε ποιό παιχνίδι έλαμψε το PS3 με τα επιπλέον GB; Γιατί άλλο να λέμε ό,τι θέλουμε, και άλλο να το δικαιολογούμε και να δίνουμε παραδείγματα.
Ηδη η μεγαλες/σοβαρες παραγωγες βιντεοπαιχνιδιων που ερχονται μεσα στο χρονο εχουν απορηψει το XBOX360 λογω περιορισμενης χωριτικοτητας DVD.
Οπως το METAL GEAR 4 και το επομενο FINAL FANTASY.Και τα δυο ειναι τεραστια και θα θελουν 3 DVD για να χωρεσουν.
Εκτος αν μιλαμε για παιχνιδακια του στιλ Need For Speed,μονο αυτα ειναι για DVD πλεον.

Reaction score
164
Εκτος αν μιλαμε για παιχνιδακια του στιλ Need For Speed,μονο αυτα ειναι για DVD πλεον.
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Δηλαδή το 360 δεν έχει τίποτα σοβαρό, μόνο παιχνιδάκια;;;; :crazy_1:
Δεν χωράει το MGS σε DVD και χωράει το GTA; Μια χαρά χωράνε και θα χωρέσουν αν θέλουν.

SOL

Reaction score
0
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Δηλαδή το 360 δεν έχει τίποτα σοβαρό, μόνο παιχνιδάκια;;;; :crazy_1:
Δεν χωράει το MGS σε DVD και χωράει το GTA; Μια χαρά χωράνε και θα χωρέσουν αν θέλουν.
Κοιταξε ειναι αναλογα με τις απαιτησεις του καθενος.Αν εσυ εχεις δει το Gears Of War και το θεωρεις σημειο αναφορας και στεκεσαι μεχρι εκει,καλως.
Αν θες κατι παραπανω ομως,χρειαζεται ποοοοοολυς χωρος.

ΥΓ.Δεν θεωρω προσωπικα το Gears Of War κατι το ιδιαιτερο,ουτε ομως και το RESISTANCE στο PS3.Ειπαμε ειναι τριτης γενιας κονσολες,αμα ειναι παιζουμε το need for speed και ειμαστε ευχαριστημενοι

Reaction score
164
Κοιταξε ειναι αναλογα με τις απαιτησεις του καθενος.Αν εσυ εχεις δει το Gears Of War και το θεωρεις σημειο αναφορας και στεκεσαι μεχρι εκει,καλως.

ΥΓ.Δεν θεωρω προσωπικα το Gears Of War κατι το ιδιαιτερο,ουτε ομως και το RESISTANCE στο PS3.Ειπαμε ειναι τριτης γενιας κονσολες,αμα ειναι παιζουμε το need for speed και ειμαστε ευχαριστημενοι
Τον χώρο τον τρώνε τα cut scenes (προσωπικά δεν τα βλέπω ποτέ).
Αν το Gears Of War δεν θεωρείται καλό, τι να πούμε για τα παιχνίδια του PS3;
Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που είναι σημεία αναφοράς, το αν χαρακτηρίζονται next gen ή άλλα μαρκετίστικα με αφήνει παγερά αδιάφορο...
Ξεφύγαμε όμως εκτός θέματος...

Reaction score
5
σημειο αναφορας στο gaming δεν θα γινει ΠΟΤΕ καμία κονσολίτσα. ουτε το PS3 ουτε το XBOX.

PCs will PWN u for evah!

Reaction score
5
Τα καλά παιχνίδια δεν μετρώνται με το ΜΕΓΕΘΟΣ του χώρου που πιάνουν!! Άκου εκεί 3 DVD!!!
Γιαυτό το Wii πατάει τον κάλο και της Sony και της MS...γιατί έχει καλά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Όχι γραφικά, ήχο και τα υπόλοιπα ΜΑΠΑ!!!

Reaction score
164
Τα καλά παιχνίδια δεν μετρώνται με το ΜΕΓΕΘΟΣ του χώρου που πιάνουν!! Άκου εκεί 3 DVD!!!
Γιαυτό το Wii πατάει τον κάλο και της Sony και της MS...γιατί έχει καλά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Όχι γραφικά, ήχο και τα υπόλοιπα ΜΑΠΑ!!!
+1000!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.322
Members
38.299
Νεότερο μέλος
ngk-lighting