Κινέζικο Blu-Ray player

Reaction score
0
Αρχίζουν τα πρώτα κινέζικα μηχανήματα να καταφθάνουν από ότι φαίνεται κ ίσως κ αυτή η κίνηση να είναι ένα ακόμα βήμα προς την έκβαση του "πολέμου" μεταξύ των φορμά...για να δούμε...

GOWELL G875

Features:
·Support Blu-ray driver
·USB 2.0 interface(high speed) & card reader
·Support SD/MMC/MS/XD card
·Support 1G NAND Flash
·DISC Playable: Blu-ray disc /H.264/MPEG4/DivX/XviD/DVD/SVCD/VCD/CD/MP3 /Kodak
Picture/Photo CD/WMV9
·Support: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 and later,DivXPro, XviD,Nero digital
·PAL/NTSC/MULTI TV system compatible
·Full function remote control
·Support 4:3 & 16:9 TV mode
·High Definition video(HDMI V1.3) output
·10/100M BaseT Ethernet (RJ45)
·Mini PCI interface ,Support wireless home networking
·SATA HDD socket
·Building in HDD
·Component video output (Y,Pb,Pr)
·Composite video output
·S-Video output
·SPDIF Coaxial digital audio output
·Optical digital audio output(optional)
·Scart output
·5.1-CH Surround Sound Output
·2CH Dolby Downmix Output

Πηγές :
http://www.n4g.com/industrynews/News-46283.aspx
http://www.blu-ray.com/news/?id=259
http://www.gowellent.net/product web/vedio series/G875.html

:happy_4:

Reaction score
1
δεν έχει ακουστεί κάτι για τιμές , αλλά λένε απο 400$ εως 199.99$ ( όλα εκτιμήσεις ) Εχω σοβαρό ενδιαφέρον να το πάρω σύντομα , εφόσον κάνει αυτό που υπόσχεται , όχι τόσο σε BR όσο σε IPTV ( υπάρχει HD ready tv κοντά στο τοπικό δίκτυο και θέλω να το συνδυάσω )

Reaction score
0
Απάντηση: Κινέζικο Blu-Ray player

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν τα κινέζικα έχουν 3 και 4 κατοστάρικα εγώ προτιμώ να πάρω το Samsung BD-P1000 στα 577Ε(από Ελλάδα) που έχει και 5.1 αναλογικές..........βέβαια στα 200Ε δεν θέλει και πολύ σκέψη........:prof:

VG

Reaction score
0
200$ ειναι μια χαρα τιμη,αρκει βεβαια να αντεξει πανω απο 6 μηνες!

Reaction score
0
Απο specs ειναι μια χαρα παντως....μεχρι και hdmi 1.3 και αν παιζει απο usb ολα εκεινα τα codecs (διολου απιθανο μιας και το hardware το εχει για να μπορει να παιξει bluray) τοτε μιλαμε για πολυσυσκευη.

Η αντοχη στο χρονο βεβαια ειναι ενα ερωτημα....αλλα δε θα εχει τουλαχισοτν 1 χρονο εγγυηση? Ακομα και να ψοφησει πανω στον 1 χρονο και 1 μερα , σιγουρα τοτε θα υπαρχει πληθωρα συσκευων αρκετα φτηνοτερα στην αγορα.

Reaction score
1

Παντως ετσι που το βλεπω στη φωτο πολυ "φτωχο" μου φαινεται, πανω απο 200 αργυρια δεν δινω...

Reaction score
2
Me 200 υπαρχει και το xbox360 HDDVD (που παιζει σε ΧΒΟΧ360 ΚΑΙ PC).
Το εχω εδω και καιρο , αλλα ταινιες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ! (με υποτιτλους εννοειται).

Reaction score
4
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Johnny. Καλύτερα να δώσω κατιτίς παραπάνω αλλα να πάρω επώνυμο μηχάνημα... Με τα no-name china δεν τα πάω πολύ καλά...

Reaction score
0
Πολύ λεπτό δεν είναι; Όλα τα άλλα θυμίζουν VHS από τα 80s σε ύψος/πάχος :happy_8: Ελπίζω να μην ξέχασαν να βάλουν τίποτα μέσα...

Νομίζω ότι για αρκετό καιρό ακόμα το καλύτερο value for money θα το δίνουν οι Sony & Toshiba που καίγονται για την επικράτηση του φορμά τους και τα επιδοτούν αρκετά γενναιόδωρα.
Ο Κινέζος μπορεί να περιμένει.

Reaction score
0
δηλαδη σε τι τιμες παιζουν τα "επιδοτουμενα" sony/toshiba? γιατι αν αυτο βγει καμια 300αρα εγω δε βλεπω κανενα αντιπαλο μοντελο με λιγοτερα απο τα διπλα λεφτα...

Reaction score
0
Value for money είπα, όχι σε απόλυτες τιμές. Τα Toshiba Α2 παίζουν στα 400$ στην Αμερική, τώρα βγαίνει και το Sony S300 με αρχική τιμή 500$. Και μιλάμε για ποιοτικά, full-featured players, γιατί αυτό της φωτογραφίας μου δείχνει λίγο photoshop.

Reaction score
10
Μην υποτιματε τα κιτρινα ανθρωπακια.......οταν βγηκε το oppo καπως ετσι ειχε ξεκινησει η κουβεντα. Μετα τα τεστ εγινε ο χαμος.
Εξ αλου αυτα τα εργοστασια φιαχνουν σχεδον ολα τα players της αγορας.
Ειναι κατι σαν φασον. Δινεις προδιαγραφες ...σου φιαχνουν μηχανημα και μετα εσυ το ονομαζεις επωνυμο η ανωνυμο.
Σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα......

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Κινέζικο Blu-Ray player

Εξ αλου αυτα τα εργοστασια φιαχνουν σχεδον ολα τα players της αγορας.
Ειναι κατι σαν φασον. Δινεις προδιαγραφες ...σου φιαχνουν μηχανημα και μετα εσυ το ονομαζεις επωνυμο η ανωνυμο.
Πολυ σωστος. Απορω πως ακομα μιλατε για επωνυμα προιοντα, οταν το συντρηπτικο ποσοστο τον ηλεκτρονικων κατασκευαζεται στην Κινα. Και καλυτερα να μην μιλησουμε για τα προβληματα που βγαζουν τα επωνυμα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Κινέζικο Blu-Ray player

Πολυ σωστος. Απορω πως ακομα μιλατε για επωνυμα προιοντα, οταν το συντρηπτικο ποσοστο τον ηλεκτρονικων κατασκευαζεται στην Κινα. Και καλυτερα να μην μιλησουμε για τα προβληματα που βγαζουν τα επωνυμα...
Μην απορείς. Άλλες προδιαγραφές θέτει ο "επώνυμος" και άλλες οι Funai, Blue-sky και δε συμμαζεύεται. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινέζικο Blu-Ray player

...προδιαγραφές...
Εμαθα. Η παραπανω λεξη δεν σημαινει τιποτα για μενα. Εγω βλεπω οτι και οι επωνυμοι προσπαθουν να μας κοροιδεψουν. Χαρακτηριστικο παραδειγμα η τρανη philips που μεχρι προσφατα στο 1080p εννοει pixel!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινέζικο Blu-Ray player

Εμαθα. Η παραπανω λεξη δεν σημαινει τιποτα για μενα. Εγω βλεπω οτι και οι επωνυμοι προσπαθουν να μας κοροιδεψουν. Χαρακτηριστικο παραδειγμα η τρανη philips που μεχρι προσφατα στο 1080p εννοει pixel!!!
Άσχετο. Εσύ μιλάς για παραπλάνηση στα specifications, εγώ μιλάω για διαφορά ποιότητας (κατασκευή, αντοχή, απόδοση) σε δύο συσκευές με ίδια specifications.

Reaction score
1

Μεσα στις προδιαγραφες ειναι ολα. Και εν παση περιπτωση, μεχρι στιγμης κανενα no name κινεζικο προιον δεν με προδωσε, σε αντιθεση με αλλα επωνυμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR