Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Θα βαλω και εγω το trial για να δω τι στο διακο ειναι αυτο που σας εχει πορωσει ολους τοσο...
Ελπιζω να εχει ΜΙΔΡΑΛΙΑ![]()
Εχετε κανει μεγαλο ντορο για ενα κατα τα αλλα μετριο παιχνιδι...
Καλά ρε HV μας δουλεύεις; Λες μέτριο ένα απο τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ever και δεν το έχεις καν παίξει; Αξιος! :respect: :crazy_1:Θα βαλω και εγω το trial για να δω τι στο διακο ειναι αυτο που σας εχει πορωσει ολους τοσο...
Ελπιζω να εχει ΜΙΔΡΑΛΙΑ![]()
τι rolling demos γραφεις... δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα σε ένα mmorpg. Εμένα ο κολλητός μου με έβριζε το '99 όταν έπαιζα "The 4th Coming" (παλιο καλο mmo) αλλα μόνο όταν δοκίμασε την πρώτη φορά κατάλαβε.Φιλε μου εχω δει πολλα rolling demos και δεν με εντυπωσιασε αυτο ειναι ολο.
Στον αναφέρει απλά ως full ή δεν σε αφήνει να φτιάξεις χαρακτήρα καν?Ρε παιδια σε ποιον server να μπω ? Οι λοιποι εισαστε στον Neptulon ???
Ειναι full...
Καλωσήρθες Andrew!!Λοιπον η χθεσινη εμπειρια θα μου μεινει αξεχαστη.
Οχι λογω παιχνιδιου .(αυτο ειναι μια αλλη ιστορια)
Λογω κινητοποιησης των φιλων του AVSite.
Χθες ενιωσα παρα πολυ ωραια .Στον Neptulon ειχε AVSite Party (/party ??) :happy_6:
Mε τις τηλεμεταφορες του ,με τα Q του ,με τις βολτες στο Μετρο ,
πετωντας με τον Γρυπα ,ξεναγηση στην Πολη ,
με το TeamSpeak ,με το chat ,με το τηλεφωνο ,με το κινητο ,
παρεα με ΟΛΟΥΣ τους φιλους. :cool_1:
Πραγματικα ενιωσα την φιλοξενια ενος Virtual κοσμου απο real elves ,mages και οτι αλλο εχει το WOW. :bravo:
Reg,Mosx,push,eir,spy ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ. :rei:
Έχει και στο WoW μεσσιέ λίμνες για το μπανάκι σας! Όλο δικαιολογίες είστε για να κάνετε logout:happy_9: :happy_9: :happy_9:Λαζάρου κλείσε το ρημάδι να πάμε κανένα καφέ ή κανένα μπάνιο...Άντε καλοκαιριάτικα!
Μετά απο 2 χαμένα καλοκαίρια στις λίμνες και τις θάλασσες του WoW, μπορώ να το πω: Δε δροσίζεσαι με τίποτα λέμε... Πρέπει να δουλέψουν στο virtual reality κομμάτι οι της Blizzard... Άσε που naked trolls don't turn me on! :crazy_3:Έχει και στο WoW μεσσιέ λίμνες για το μπανάκι σας! Όλο δικαιολογίες είστε για να κάνετε logout:happy_9: :happy_9: :happy_9:
Παίδες, το teamspeak μπήκε σε paid hosting ή βρήκατε κανένα καλό free; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει για το guild μου (περίπου 50 users δηλαδή).Καλωσήρθες Andrew!!
Δυστυχώς απέχω από το άθλημα τις τελευταίες μέρες, αλλά αργα ή γρήγορα...
Κατά τα άλλα: Εγώ ρε πόσες φορές σας παρακάλαγα να βάλουμε teamspeak να μη μας φύγουν τα χέρια στο γράψιμο???c:
Με πήρες και σου είπα όχι??"happy_1"Λαζάρου κλείσε το ρημάδι να πάμε κανένα καφέ ή κανένα μπάνιο...Άντε καλοκαιριάτικα!
Απάντησα αρχικά σε pm, αλλά επειδή σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιον άλλο η απάντηση:Παίδες, το teamspeak μπήκε σε paid hosting ή βρήκατε κανένα καλό free; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει για το guild μου (περίπου 50 users δηλαδή).