Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Reaction score
0
Τελικα δεν αντεξα αλλο και δημιουργησα αυτο το θεμα!Ελπιζω να υπαρξει ανταποκριση και θεμιτες ολες οι αποψεις!
Επειδη σκοπευω να προβω στην αγορα ενος απο των δυο ,με ενδιαφερει αμεσα!!!!Περιμενω πολεμο!!!!:crazy_1:

Reaction score
3
Εγώ δεν περιμένω πόλεμο... αλλά περιμένω σαν κι εσένα Βασίλη, να πάρω έναν από τους δύο.

Από αυτά που έχω ακούσει μέχρι στιγμής λοιπόν, να πω ότι μάλλον για Denon θα πάω. O Οnkyo δίνει περισσότερα ίσως (THX πχ) αλλά όλοι λένε για το χάλια σέρβις της Onkyo στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Επίσης μία άλλη ατάκα που άκουσα είναι οτι ο denon έχει καλύτερα ρεύματα (ουγκ).

Από εκεί και πέρα... δεν ξέρω...

Reaction score
0
Εγω περιμενω πολεμο ,γιατι υπαρχει κατα μερους υπεροχη!
Σαφεστατα η after sale υποστηριξη ειναι το Α και το Ω ,αλλα να θα ηθελα να μιλησουμε περισοτερο για τις προδιαγραφες τους!!!:happy_9:
Ποιος κερναει τσαι σε ποιον και που?

Reaction score
0
Α και ειναι και οι δυο competitive!!!Και με διαφορα τιμης!!!!!!!Αλλα ποιος υπερτερει που και ποιος χανει στα σημεια!:cool_3:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καλυτερη επεξεργασια εικονας εχει ο ονκιο ,εχει thx και καποια αλλα μπλιμπλικια ο 38 εχει πιο audiophile ηχο
δες και τον παιονιρ 70 εχει και καποιες αλλες δυνατοτητες συν απο οτι λενε τα περιοδικα καλυτερο ηχο σε σινεμα καταστασεις ,ονκιο δεν ειχα ποτε, αλλα απο ολους τους αλλους στο σινεμα βασιλια ειχα τον παιονιρ απλα απιστευτος

Reaction score
3
Δηλαδή Argi να κοιτάξω λύση Pioneer? όχι τίποτε άλλο. Μπορώ να πάρω καλή τιμή...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κατα τη γνωμη μου για σινε καταστασεις απλα δεν πλησιαζεται ,εχω ζησει και με denon marantz yami και μπορω να εχω γνωμη + ειναι οι πιο αξιοπιστοι απο καθε τι αλλο:cool_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
στηνει εφε ,σκορπαει ηχο παντου, τοποθετει καθε τι εκει που πρεπει να ειναι ,:cool_4:
απλα υπερλαμπρος

Reaction score
3
Απάντηση: Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Και εγώ αυτόν τον καιρό τον Pioneer κοιτάω, μια κλάση κάτω βέβαια, δηλαδή τον 50. Μετά το ψάξιμο οι Denon μου μοιάζουν αρκετά υπερτιμημένοι όσο για τους Onkyo, ανεξάρτητα από το εάν ζητάτε να μην αναφερθούμε σε θέματα αντιπροσώπευσης, θα πω ότι έχουμε να κάνουμε με απαράδεκτους ανθρώπους, όσον αφορά τη λιανική, απίστευτα υψηλές τιμές σε σχέση με τη υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και για το service. Είναι για εμένα άλλη μια περίπτωση που SONY και καλά θέλουν να μας τα πάρουν.
Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι απλά πρέπει να περιμένουμε, έρχονται και οι Yamaha, συνεπώς μέσα στους επόμενους δυο μήνες μάλλον θα έχουμε εξελίξεις. Πάντως εάν ήταν να αγοράσω ΤΩΡΑ θα αγόραζα Pioneer VSX-LX€€ όπου €€=όποιο μοντέλο μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου.:happy_9:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
επιχαλκομενες βιδες δυπατα σασι επιχρυσα βυσματα υλικα audiophile first class ψυκτρες τυπου καμιναδου προιοντα δικης της τεχνολογιας

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν εχεις ακουσει για χαλασμενα gps που σε πανε οπου θελουν:bravo:

Reaction score
3
Πάντως θα έπρεπε να βάλουμε και τον Pioneer στο παιχνίδι γιατί ειναι κοντά στο κόστος. ο 60 τουλάχιστον...

Reaction score
62
Για να επανέλθουμε: Έχω αγοράσει τον Onkyo 705. Βέβαια έπαιξε ελάχιστα, μόνο και μόνο για να τον ακούσω και τελείως ασετάριστος. Πιστεύω και έχοντας ακούσει αρκετούς Denon, ότι ο ενισχυτής δεν κάνει τίποτα λιγότερο απο αυτό που προορίζεται: Είναι γεννημένος για ταινίες!! Για μουσική μάλλον δεν θα ικανοποιήσει σε σχέση με έναν denon, μιας και είναι αρκετά σκληρός στον ήχο. Αλλά στον τομέα του home cinema, δίνει και την ψυχή του. Σαν μουσικότερο θα προτιμήσω έναν Denon, με βάση αυτά που έχω ακούσει ως τώρα. Αλλά σαν home cinema ενισχυτή ο Onkyo έχει την πάραπάνω έκρηξη για να σε ξεσηκώσει...

Reaction score
3
Προσωπικά δεν με νοιάζει για μουσική ένας τέτοιο ενισχυτής. Έχουμε άλλον γι'αυτή τη δουλειά... Λες να παω σε Onkyο που ειναι οικονομικότερος;;;

Με προβληματίζει το σέρβις όμως...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μεταξυ των 2 αν ηταν για σινεμα - scaler θα πηγαινα για ονκιο
μουσικη αλλες ευκολιες denon
αλλα ο καθενας χτυπα οτι θελει:cool_4:

Reaction score
62
Προσωπικά δεν με νοιάζει για μουσική ένας τέτοιο ενισχυτής. Έχουμε άλλον γι'αυτή τη δουλειά... Λες να παω σε Onkyο που ειναι οικονομικότερος;;;

Με προβληματίζει το σέρβις όμως...
Μην σε απασχολεί το σέρβις!!! Δεν χαλάνε!!:happy_9:

Reaction score
0
Θα επιμεινω λιγο στην επεξεργαστικη υπεροχη εικονας που εχει ο Οnky απο τον Denon!Ολοι μιλουν για καλυτερες επιδοσεις και εξαιρετικα benchmark!
Εγω στην TV μου τι διαφορα θα δω?Να το πω πιο απλα!Βλεποντας ενα καναλι της Nova,τι θα παρατηρησω με τον Denon και θα με κανει να προτιμησω τον Onkyo?:confused:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj