Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Reaction score
150
Κατ' αρχήν δεν ψωνίζω με βάση το Hitech αλλά κατόπιν έρευνας σε πηγές όπως:

http://www.avforums.com
http://www.avsforum.com
http://www.audioholics.com

το AVSITE.gr φυσικά και άλλα αναλόγου περιεχομένου sites. To HITECH το ανέφερα ως αξιοπερίεργο μιας και να μην πω από που είναι πιο πιθανό να τα παίρνει - μάλλον όχι από την Onkyo που έχει σαφως μικρότερη παρουσία στην Ελλάδα.

Κατα δεύτερον αγόρασα τον TX-NR905 και έχει βάρος 29,7 κιλά το διπλάσιο ήταν υπερβολή (λάθος) αλλά και πάλι έχει 10 κιλά διαφορά με τον 4308 που είναι και το ανάλογο μοντέλο.

Σε ποια σελιδα φιλε μου το διαβασες αυτο?
Και επειδη με παραπεμπεις σε φυλλαδια που δεν τυγχανουν τις εμπιστοσυνης μου να σου παραθεσω ,τι γραφει το Hitech Νοεμβριου :
Denon 3808
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ 9.8
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΤΙΜΗ 9.1

Onkyo 875
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ 9.4
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΤΙΜΗ 8.3
Αυτα απο το Hitech....

Μήπως μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την αναλυτική βαθμόλογία? Φυσικά και όχι. Δες λοιπόν:

ΗΧΟΣ STEREO
Denon 3808
9.3
Denon 4808
9.4
Onkyo 875
9.4

ΗΧΟΣ 5.1
Denon 3808
9.3
Denon 4808
9.4
Onkyo 875
9.5

Ο μόνος λόγος που βγαίνει πιο κάτω στη γενική είναι η τιμή μιας και η εδώ αντιπροσωπεία είναι στον κόσμο της. Έχει 1350 Ευρώ από Γερμανία και σε αυτή την τιμή μάλλον τα λόγια είναι περιτά. Επίσης ρίξε μια ματιά στο Internet και θα δεις οτί κατά γενική ομολογία των ειδικών τα παραπάνω ισχύουν.

Και παλι απο το Hitech σελ 80 καπου γραφει:
"Ο Reon VX αριστευει στα ψηφιακα σηματα ,αντιθετα στα αναλογικα προχωρα σε υπερβολικη καταστολη των τεχνουργηματων ,με αποτελεσμα να τιμωρειται σε μεγαλο βαθμο η ευκρινεια."
No comments!!!:smoking:
Σωστά έπρεπε η Onkyo να χρησιμοποιήσει το κατα πολύ φθηνότερο κα υποδεέστερο chip FAROUDA που χρησιμοποιεί η DENON. Δεν ξερω για εσένα εγώ πάντως δεν αγόρασα HDTV και AV receiver για να συνδέω συσκευές αναλογικά. Με άλλα λόγια τα αναλογικά σήματα είναι χάλια ότι και να κάνεις και λίγο αφορούν πέραν της τηλεόρασης (τρομάρα της Θέλει και upscale η Ελληνική).

Και στην σελίδα 87 το HITECH λέει:

"Ο ΤΧ-SR875Ε λοιπόν, είναι ο πιο ικανός ενισχυτής της δοκιμής μας σε επίπεδο ποιότητας εικόνας....."

Και εν πάσει περιπτώσει το ξέρουν και οι κότες του AV κόσμου ότι το FAROUDA είναι χειρότερο από το Reon και φυσικά φθηνότερο.

Τέλος όπου και να ψάξεις στο εξωτερικό οι Onkyo δεν υπάρχουν εύκολα σε στοκ γιατί γίνονται ανάρπαστοι, ενώ οι Denon υπάρχουν παντού. Και στα παραπάνω fora στις συζητήσεις το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στους Onkyo κατά πολύ περισότερο από τους Denon. Και μη μου πεις τι είναι τα παραπάνω sites - απλά τα πιό αξιόπιστα AV fora διεθνώς.

Τα λεφτά είναι δικά σου όμως και αποφασίζεις όπως νομίζεις. Εγώ περιμένω την άλλη Τρίτη τον TX-NR905 και μάλλον θα είναι από τους λίγους στην Ελλάδα οπότε απο εβδομάδα θα μπορώ να απαντήσω και ερωτήσεις.

Reaction score
0
Μήπως μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την αναλυτική βαθμόλογία? Φυσικά και όχι.
Ειναι ακριβως απο κατω:cool_11: !Τα διαβασα αλλα παλι δεν καταλαβαινω γιατι το ιδιο το περιοδικο τον κατατασει σε καλυτερη θεση απο τον Onkyo?Επειδη εχει δικτυακες ευκολιες?Τσπ!
Το οτι το Reon VX ειναι καλυτερο απο το Faroudja δεν νομιζω να υπαρχει κανενας να πει το αντιθετο!Αριστευει σε ολες τις μετρησεις !:happy_9:
Οταν ανοιξα το topic ,το εκανα για να προβληματιστουμε ολοι μας και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας και οχι για να διαφημισω καποια εταιρεια!
Α και καλοριζικος ο 905!:cool_4: θα χαρουμε ιδιαιτερως οταν τον παρεις με το καλο να μας μεταφερεις τις εντυπωσεις σου!

Reaction score
1
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.
Εχω αποφασίσει να πάρω τον onkyo 875 ή 905.
Αν μπορείτε βοηθήστε με για το απο που μπορώ να τον αγοράσω:
Ελλάδα ή εξωτερικό;
Απο Ελλάδα απο πού;
Και αν συμφέρει απο εξωτερικό απο που και με τι διαδικασία (δηλ. τι γίνεται με το πως πάνε τα χρήματα, τελωνεία κλπ).
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
5
Αυτή η κουβέντα με κάνει να αισθάνομαι ακόμα καλύτερα που παράγγειλα τον LX70 τελικά :crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Εγω δε θα ενιωθα το ιδιο παντως ρε Λαμπρο...
Για να ειμαστε σωστοι...

Ο LX70... πουλαει στραγαλια 7*140@8ohm με μολις 17 κιλα και με (κρατησου) μολις 460W καταναλωση...!!!! )(

Μια χοντρικη σκεψη...: αν πουμε οτι ολοι οι επεξεργαστες, τα ηλεκτρονικα και οι απωλειες του εχουν μια "καταναλωση" ~60w (λιγο λεω)... μενουν 400w για να μοιρασει σε 7 (υποτιθεται ισαξιες εξοδους)...

Στο θεμα των ψεφτο-Watt ο pioneer εχει την πρωτια παντως για μενα...
Θα πεταει καμια 90αρα στα μπροστινα (stereo) καναλια για τα τεστ χαζοπεριοδικων που δε ψαχνουν τιποτα παραπανω... και στα αλλα θα δινει καμια 50αρια για να του βγουν αλλα 5 καναλια απο τα φτωχα τροφοδοτικα του...

H onkyo τουλαχιστο δινει για τον 875 καταναλωση 870w εν λειτουργια...(για τον 905 καταναλωση 1000w)
Και η denon για τον 3808 δινει καταναλωση 550w... και ειναι υποτιθεται και πιο αδυναμος 7*120@8ohm απο τον pioneer!!!

Εκτος αν εχει εργοστασιο παραγωγης ενεργειας μεσα του ο pioneer... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μπορει να συναγωνιστει ουτε τον denon σε αποδοση... (για τον onkyo ουτε συζητηση)...
Προλαβαινεις να αλλαξεις παραγγελια...? :crazy_1::happy_6:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
επειδης
το νομισμα εχει παντα 2 πλευρες
σκεφτητε οτι εγω τωρα που γραφω σαν απλος argi μπορει να ειμαι υπ/λος μεγαλης εισαγωγικης και να θαβω και να κανω θεο οτι με συμφερει, η ο θειος μου να ειναι ο εισαγωγεας
κριση μονο μετα απο ακροαση και ΑΒ μονο τοτε βγαζω ασφαλη συμπερασματα:happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
dear energy καλο θα ειναι να ενημερωνεσαι επι της τεχνολογιας γιατι και του καρεβερ τα μηχανακια ειναι μισα απο τα αλλα αλλα οτι λενε το κανουν
και αν θες να μαθεις πραγματικα τι βατακια βγαζει ο καθε κονσουμεραδικος ενισχυτακος βαλτον σε μια γενητρια να του μετρησεις ολα τα καναλια και τοτε να δεις κλαμα
σκεψου ενας ενισχυτακος των 17 κιλων περιπου με ολα τα μπλιμπλικια και τσαφ τσουφ βγαζει υποτιθεται 120 βατ
και ενας τελικος ροτελ στα ιδια βατ ειναι ιδιο βαρος
ποιος απο τους 2 λεει ψεματα
κονσουμεραδικος και βατ τσου. Απλα οταν παιζεις με ευκολα ηχεια δεν γινεται ευκολα κατανοητο τι κανει το καθε ολοκληρομενο κουτακι:cool_4:

Reaction score
5
dear energy καλο θα ειναι να ενημερωνεσαι επι της τεχνολογιας γιατι και του καρεβερ τα μηχανακια ειναι μισα απο τα αλλα αλλα οτι λενε το κανουν
και αν θες να μαθεις πραγματικα τι βατακια βγαζει ο καθε κονσουμεραδικος ενισχυτακος βαλτον σε μια γενητρια να του μετρησεις ολα τα καναλια και τοτε να δεις κλαμα
σκεψου ενας ενισχυτακος των 17 κιλων περιπου με ολα τα μπλιμπλικια και τσαφ τσουφ βγαζει υποτιθεται 120 βατ
και ενας τελικος ροτελ στα ιδια βατ ειναι ιδιο βαρος
ποιος απο τους 2 λεει ψεματα
κονσουμεραδικος και βατ τσου. Απλα οταν παιζεις με ευκολα ηχεια δεν γινεται ευκολα κατανοητο τι κανει το καθε ολοκληρομενο κουτακι:cool_4:
Αν προσεξες γραφω για τους εν λογω ενισχυτες εδω και μηνες, και πρωτη φορα απλα ανεφερα τα κιλα τους τωρα, μιας και τα εφεραν ως μετρο συγκρισης... (που για μενα δεν υπηρχε ουτε υπαρχει τετοιος παραγοντας...)

Φυσικα τα κιλα δε παιζουν τραγικο ρολο... και εγω ως απειρος το φανταζομαι (τι να πουν και οι D-class)... η συνολικη καταναλωση ομως...?

Εχω διαβασει οτι οι analog εχουν απωλειες ~30% δηλαδη απο 100W ρευμα αποδιδουν 70W... και οι digital ~10%, δηλαδη απο 100W αποδιδουν 90...
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον ο LX70 που εχει 460w καταναλωση να εχει καλυτερο τροφοδοτικο απο τον 3808 που εχει 550w καταναλωση και ποσο μαλλον απο τον 875 που εχει 870w καταναλωση... και κατ'επεκτασην ποιος εχει πιο "αληθηνα" specs σε Watt απο τον αλλο?
Γιατι εγω δεν εχω τις γνωσεις και απλα βλεπω οτι η pioneer πουλαει μηχανακι 7*80 (ονομαστικα οπως θα περιμενε χοντρικα να λεει απο απο 460w καταναλωση) για 7*140...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αυτη ειναι στη κριση-γουστο του καθενος
εμενα μου αρεσει η χ εσενα η ψ δεν προσπαθω να πεισω καποιον οτι η γνωμη μου ειναι η σωστη
εχω βαλει αρκετα μηχανακια διπλα διπλα και καθενας με τις ορεξεις του
ακομα καποιοι δεχονταν οτι καποια μηχανακια επαιζαν καλυτερα απο τα δικα τους η απο αυτα που ηθελαν να αγορασουν αλλα για τους λογους τους δεν τα χτυπησαν δικαιωμα τους
οσο για την pioneer ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι η μεγαλυτερη και η μονη εταιρια που δικαιουται να λεγεται προτωπορος
αν θες σου κανω μια μικρη αναλυση επι τουτου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ολα τα ρευματα που βγαζουν ολα αυτα τα κονσουμεραδικα μηχανακια ειναι για κονσουμεραδικα ηχεια
αν θες μεγαλυτερες απαιτησεις σε ρευματα πας σε τελικους
αν θες καλυτερο ηχο πας σε προ
αν θες καλυτερα ηχεια πας σε καλυτερα ηχεια
το τι βγαζει ο πιονερ και καθε πιονερ δεν με απασχολει γιατι εδω και 4,5 χρονια παιζω με τελικους
και ενα τελαυταιο
αν δεις πως συμπεριφερεται ενα ευκολα ηχειο των 91 db με 60,90,120,200,380 βατ θα τρελλαθεις θα νομιζεις οτι αλλαζεις ηχειο με τα μπασα και τα γεμιζματα που θα βγαλει:cool_4:

Reaction score
150
Ειναι ακριβως απο κατω:cool_11: !Τα διαβασα αλλα παλι δεν καταλαβαινω γιατι το ιδιο το περιοδικο τον κατατασει σε καλυτερη θεση απο τον Onkyo?Επειδη εχει δικτυακες ευκολιες?Τσπ!
Το οτι το Reon VX ειναι καλυτερο απο το Faroudja δεν νομιζω να υπαρχει κανενας να πει το αντιθετο!Αριστευει σε ολες τις μετρησεις !:happy_9:
Οταν ανοιξα το topic ,το εκανα για να προβληματιστουμε ολοι μας και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας και οχι για να διαφημισω καποια εταιρεια!
Α και καλοριζικος ο 905!:cool_4: θα χαρουμε ιδιαιτερως οταν τον παρεις με το καλο να μας μεταφερεις τις εντυπωσεις σου!
Βασικά τον κατατάσει έτσι ακριβώς για αυτό που λες, ψηφιακές ευκολίες και τιμή για την οποία φταίει η Ελληνικλη αντιπροσωπεία. Να φανταστείς τον 905 τον έχουν περίπου 3,000 Ευρώ εδώ και τον πήρα 1839 με μεταφορικά από Γερμανία. Τέλος πάντων μου φαίνεται αρκετά ασχοληθήκαμε με το Hitech.

Μόλις τον παραλάβω θα σας πώ τι λέει.

giannis11

Ούτε συζήτηση για να πάρεις Onkyo από ελλάδα όπως γράφω και παραπάνω η αντιπροσωπεία είναι σφαγείο!

Εγώ τον πήρα απο http://www.tsn-cd.de/index.htm αλλά και αυτό το μαγαζί είναι καλό http://www.schlauershoppen.de/start.php?XTCsid=7c41d405cf12bd2b9be1a1df5258aa46

προς θεού μην πάρεις από http://www.ce24.de γιατί εγώ έμπλεξα μαζί τους και περίμενα 4 μήνες για τον 875 (μετά πήγα στον 905) και με πήγαιναν από μήνα σε μήνα ενώ είχα πληρώσει από την αρχή. Τελικά μου επέστρεωαν τα λεφτά μου αλλά εγώ ξέρω τι τράβηξα.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι αν σου χαλάσει θα πρέπει να τον στείλεις Γερμανία διότι δεν έχουν διεθνή εγγύηση. Εμένα δεν με πειράζει μιασ και τα μεταφορικά με φορτηγο UPS δεν είναι τίποτα αν χρειαστεί.

Reaction score
1
giannis11

Ούτε συζήτηση για να πάρεις Onkyo από ελλάδα όπως γράφω και παραπάνω η αντιπροσωπεία είναι σφαγείο!

Εγώ τον πήρα απο http://www.tsn-cd.de/index.htm αλλά και αυτό το μαγαζί είναι καλό http://www.schlauershoppen.de/start.php?XTCsid=7c41d405cf12bd2b9be1a1df5258aa46

προς θεού μην πάρεις από http://www.ce24.de γιατί εγώ έμπλεξα μαζί τους και περίμενα 4 μήνες για τον 875 (μετά πήγα στον 905) και με πήγαιναν από μήνα σε μήνα ενώ είχα πληρώσει από την αρχή. Τελικά μου επέστρεωαν τα λεφτά μου αλλά εγώ ξέρω τι τράβηξα.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι αν σου χαλάσει θα πρέπει να τον στείλεις Γερμανία διότι δεν έχουν διεθνή εγγύηση. Εμένα δεν με πειράζει μιασ και τα μεταφορικά με φορτηγο UPS δεν είναι τίποτα αν χρειαστεί.

Τρείς ερώτηση ακόμα αν δεν σου είναι κόπος.
- Στον φέρνουν κανονικά σπίτι ή πρέπει να τρέχεις τελωνεία και να κάνεις άλλες διαδικασίες;
- Τα μενού είναι και στα αγγλικά;
- Υπάρχουν βασικές διαφορές ανάμεσα στον 875 που υπάρχει στο stock και στον 905 που δεν είναι ετοιμοπαράδοτος;
Σε ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Να φανταστείς τον 905 τον έχουν περίπου 3,000 Ευρώ εδώ και τον πήρα 1839 με μεταφορικά από Γερμανία.
Αυτος ειναι κ ενας μεγαλος λογος που δεν θα προτιμησω τον Onkyo !Δυστηχως η αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ειναι για κλαματα ή για γελια και δεν θα μπω στον κοπο να το παραγγειλω απο εξωτερικο γιατι αν παθει το παραμικρο δεν θελω να αρχισω τις διαδικασιες του στειλε και ξαναφερε!Αλλωστε 1800 ευρω δεν ειναι ενα ευκαταφρονητο ποσο!Μπραβο σε ολους οσους εχουν το κουραγιο να τα παραγγειλουν απο εξω!Ετσι συμφερει!
Κριμα παντως !Με μια σωστη αντιπροσωπεια πυστευω θα σαρωνε!!!wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Καλησπέρα στην παρέα.θα ηθελα να εκφράσω μια απορία σχετικά με το θέμα.Γιατι σώνει και καλά,πρέπει να περάσουμε την εικόνα απο την πηγή στον ενισχυτή και απο κει στο μέσο προβολής?Δεν ειναι προτιμοτερο η απ ευθείας σύνδεση?Μιας και αναφερόμαστε στους επεξεργαστές εικόνας των 2 ενισχυτών

Reaction score
0
Απάντηση: Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Καλησπέρα στην παρέα.θα ηθελα να εκφράσω μια απορία σχετικά με το θέμα.Γιατι σώνει και καλά,πρέπει να περάσουμε την εικόνα απο την πηγή στον ενισχυτή και απο κει στο μέσο προβολής?Δεν ειναι προτιμοτερο η απ ευθείας σύνδεση?Μιας και αναφερόμαστε στους επεξεργαστές εικόνας των 2 ενισχυτών
Εννοείται αν υπάρχει καλή πηγή(blueray)και καλό μέσο προβολής(FULL HD).Ο ενισχυτής θα κληθεί να κάνει αυτο που ανέκαθεν ηταν ο σκοπός του.Να παίζει καλό ήχο.Αφήστε που οι περισσότεροι απο μας ακούμε πολύ πιο πολλές ώρες μουσική παρά βλέπουμε ταινίες.Αρα ψηφίζω Denon 3808

Reaction score
3
Και τον ήχο πως θα τον πάρεις Sakisxas; Τα νέα φορματ ήχου δεν τα μεταφέρει ούτε το Coaxial ούτε το optical. τα νέα φορματ ήχου μονο απο hdmi... περαστικά μας...

εκτος αν παίζει αναλογική εξοδος από πηγή και αναλογική είσοδος στον ενισχυτή....

Reaction score
0
Δηλαδη τι?Να συνδεσεις τον dvd player με HDMI στην TV και με coaxial στον ενισχυτη για ηχο?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Δηλαδη τι?Να συνδεσεις τον dvd player με HDMI στην TV και με coaxial στον ενισχυτη για ηχο?
Ναι αυτό εννοώ.Εχει τόσο μεγάλη διαφορά το DTS EX DISCRETE απο DTS TRUE HD?Δεν έχω ακούσει,ρωτάω για να ξέρω.Εξάλλου οσα περισσότερα παρεμβάλονται στην μεταφορά του σήματος,τόσο χειρότερα δεν είναι?

Reaction score
150
Τρείς ερώτηση ακόμα αν δεν σου είναι κόπος.
- Στον φέρνουν κανονικά σπίτι ή πρέπει να τρέχεις τελωνεία και να κάνεις άλλες διαδικασίες;
- Τα μενού είναι και στα αγγλικά;
- Υπάρχουν βασικές διαφορές ανάμεσα στον 875 που υπάρχει στο stock και στον 905 που δεν είναι ετοιμοπαράδοτος;
Σε ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης
Απ' όσο ξέρω τα μενού είναι και στα αγγλικά. Τώρα σχετικά με τις διαφορές:

Ο 905 έχει τα εξής παραπάνω:

- Ethernet port
- USB Port
- Internet Radio
- 2 HDMI out vs 1 in 875 (αν έχεις projector είναι must)
- 7x 220 Watt vs 200 875
- Καλύτερη τροφόδοσία (Toroidal Transformers)
- Extra επίλογές για επεξεργασία εικόνας που δεν έχει ο 875

Οι δύο λόγοι που τον διάλεξα ήταν η καλύτερη τροφοδοσία και το δεύτερο HDMI out. Φυσικά και τα άλλα δεν τα παραβλέπω και πιο δυνατός είναι και τα Ethernet / USB είναι χρήσιμα (π.χ. για firmware upgrades).

Ναι αυτό εννοώ.Εχει τόσο μεγάλη διαφορά το DTS EX DISCRETE απο DTS TRUE HD?Δεν έχω ακούσει,ρωτάω για να ξέρω.Εξάλλου οσα περισσότερα παρεμβάλονται στην μεταφορά του σήματος,τόσο χειρότερα δεν είναι?
Υποτίθεται πως είναι ανώτερο αλλά μετά απο κάπιο επίπεδο υποθέτω πως χρειάζεται κανείς και τα ανάλογα ηχεία/ ενισχυτή για να φανεί η διαφορά.
Αυτό που σίγουρα θα έχει μεγάλη διαφορά είναι το DTS MASTER AUDIO που είναι ασυμπίεστο και είναι το original sample που έχει κι ο παραγωγός. (Διορθώστε με αν λέω βλακείες).

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ελάχιστο υλικό αυτή τη στιγμή σε αυτά τα φορμα οπότε περιμένουμε.

Reaction score
5
οσο για την pioneer ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι η μεγαλυτερη και η μονη εταιρια που δικαιουται να λεγεται προτωπορος
αν θες σου κανω μια μικρη αναλυση επι τουτου
κανε μου μια αναλυση για το πως η pioneer προτωπορησε στους AV ενισχυτες φετος εναντι της onkyo! ...γιατι μιλαμε για κατι συγκεκριμενο σε αυτο το threed... οποτε ας μενουμε σε χαρακτηρισμους για οτι συζηταμε... και οχι γενικοτητες...

Επισης σου ζητησα την αποψη σου (και ακομη την θελω φυσικα) για την συγκριση των "περιεργων" watt της pioneer... και πηρα απαντηση "παρε τελικο"...
Οταν συγκρινουμε το Golf GT με το Astra OPC και σου ζητω τι παιζει και ποιο εχει περισσοτερη δυναμη... η απαντηση "παρε porsche cayman" ειναι εκτος πραγματικοτητας... :happy_8:
Τελικα ειναι μουφα τα 7x140W της προτωπορου pioneer... ή τα 460w ρευμα αρκουν για τοσο υψηλες σταθμες σε τοσα καναλια ή η Onkyo πλησιαζει περισσοτερο την πραγματικοτητα...? (γιατι αυτο ψαχναμε και οχι τελικους)
Αν εχεις χρονο μου λες!
Σε ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj