- Reaction score
- 3.617
ρίσκο οι αγορές από έξω , αλλά σίγουρα δεν υπάρχει φτηνότερος τρόπος , επιστροφής/αποστολής? (ΚΤΕΛ ας πούμε?)
Go for it m8 :cool_4:Επίσης συμφωνό μήπως να κάνουμε ένα thread για εντυπώσεις ή για κάθε ενισχυτή?
Για Γερμανια?"happy_1"ρίσκο οι αγορές από έξω , αλλά σίγουρα δεν υπάρχει φτηνότερος τρόπος , επιστροφής/αποστολής? (ΚΤΕΛ ας πούμε?)
ή κάνα νταλικιέρη (λιτλ σπινατσ πάϊ?)Για Γερμανια?"happy_1"
Οχι φιλε μου!Δεν θα εδινα ουτε 1 cents στους απατεωνες !Καινουριος ειναι,εγγυηση εχει!Φτειαχτε το!Ευρωπαικη ενωση ειμαστε!Αυτη πρεπει να ειναι η νοοτροπια μας σαν καταναλωτες!:mad_3: Αλλιως να το πω λαικα,εχεις και αλλου πορτοκαλιες....Of course you can receive service from our local agent but at typical service charge condition only...
δε δοκιμάζεις , μπορεί να σου βγει πιο φτηνά , δεδομένου ότι μπορεί να είναι καμμιά μικρή ζημιά!
Εγω εχω παρει Denon!Απλα μεταφερω αναδημοσιευσεις παθοντων~!:happy_4:Of course you can receive service from our local agent but at typical service charge condition only...
δε δοκιμάζεις , μπορεί να σου βγει πιο φτηνά , δεδομένου ότι μπορεί να είναι καμμιά μικρή ζημιά!
Εγω παλι επειδη δε με νοιαζει τι κανει η καθε εταιρια γιατι δε θα αγορασω μετοχες της, αλλα ενισχυτη της και επειδη απλα ηθελα εναν super οπως λες ενισχυτη, παρηγγειλα τον 875...Ενας απο τους λογους που πηρα τον Denon ,ηταν ακριβως αυτο το σκηνικο!wall_1
Να σημειωσω οτι ειχα στειλει και mail στην μαμα Onkyo για την απαραδεκτη αντιπροσωπευση τους και με συνδεσαν με Καιρο!Γι'αυτο και ειπα δεν δινω δεκαρα στην εταιρεια τους!Μπορει να εφτειαξαν εναν super ενισχυτη αλλα τι να το κανω?Να μπλεξω με φαντασματα και αισχροκερδοφορους?Να μου λειπει!
Παντα να κανετε αγορες εντος της Ελλαδας ,οταν αυτες συμφερουν οικονομικα και να προτιματε εταιρειες με αριστο after market support!
Αυτα απο τον μικρο Βουδα!:smoking:
Φίλε Boudas, έχεις σωστή νοοτροπία μεν και την επικροτώΟχι φιλε μου!Δεν θα εδινα ουτε 1 cents στους απατεωνες !Καινουριος ειναι,εγγυηση εχει!Φτειαχτε το!Ευρωπαικη ενωση ειμαστε!Αυτη πρεπει να ειναι η νοοτροπια μας σαν καταναλωτες!:mad_3: Αλλιως να το πω λαικα,εχεις και αλλου πορτοκαλιες....