Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

Reaction score
1
Απ' όσο ξέρω τα μενού είναι και στα αγγλικά. Τώρα σχετικά με τις διαφορές:

Ο 905 έχει τα εξής παραπάνω:

- Ethernet port
- USB Port
- Internet Radio
- 2 HDMI out vs 1 in 875 (αν έχεις projector είναι must)
- 7x 220 Watt vs 200 875
- Καλύτερη τροφόδοσία (Toroidal Transformers)
- Extra επίλογές για επεξεργασία εικόνας που δεν έχει ο 875

Οι δύο λόγοι που τον διάλεξα ήταν η καλύτερη τροφοδοσία και το δεύτερο HDMI out. Φυσικά και τα άλλα δεν τα παραβλέπω και πιο δυνατός είναι και τα Ethernet / USB είναι χρήσιμα (π.χ. για firmware upgrades).
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Επειδή εσυ τον πήρες απο εξω αν θες διαφώτισε με για το αν στον παραδίδουν κανονικά μέσω της ups ή άλλης courier σπίτι ή πρέπει να τρέχεις στα τελωνεία;
Σε ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
κατα τη γνωμη μου για σινε καταστασεις απλα δεν πλησιαζεται ,εχω ζησει και με denon marantz yami και μπορω να εχω γνωμη + ειναι οι πιο αξιοπιστοι απο καθε τι αλλο:cool_4:
Συμφωνώ αλλά για home cinema αυστηρά...
Και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής..

Εντάξει ο Onkyo ειναι καλύτερος αλλά αμα είναι να μου τα τρώει η ΔΕΗ να λειπει το βύσινο..

Reaction score
5
χωσε energy!!!onkyo rulez!!!
Καθε αλλο...!
Εγω ζητω την γνωμη του για το θεμα καταναλωση/πραγματικη αποδοση... και μπορει να εχω λαθος (ως σκεψη γιατι δε γνωριζω ξαναλεω...)
Οποτε να μου τα χωσει ο argi! :pc:

Reaction score
0
Σημερα πηρα τηλφωνο την Onkyo και οι τιμες τους ειναι οι παρακατω:
875...2090 Euros Ακατεβατα παντου εντος Ελλαδος
905...2790 Euros Ακατεβατα παντου εντος Ελλαδος
Ανεξαρτητα σε ποιο μαγαζι θα παω μου ειπαν οτι αυτες ειναι οι τιμες εντος συνορων!Παντου αυτες ο τιμες παιζουν mediamark,kotsovolos,ilektroniki κλπ ,μου ειπαν!
Το service?ρωτησα!
Δεν χαλανε ποτε ,η απαντηση!
Και γιατι τους πουλατε κατα πολυ ακριβοτερα απο οτι στην Ευρωπη ?ξαναρωτησα!
Πολιτικη τακτικη της αντιπροσωπειας , η απαντηση!
Ειναι κριμα να βλεπεις σωστα μηχανηματα να αντιπροσωπευονται απο αερατζηδες!
Αντιθετα η Denon εχει:
3808...2000 αρχικη τιμη και στο μαγαζι 1,539.00€
4308...3000 αρχικη τιμη και στο μαγαζι 2,299.00€
Τα συμπερασματα δικα σας!:smoking:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

χτυπάς ένα 4308 και άσε την Onkyo Ελλάδος να κουρεύεται...

(αν και η Denon Ελλάδος θέλει ένα μικρό κυνήγημα ώρες ώρες)

Reaction score
5
Εχθες πηρα τηλ τον γερμανο για τον ονκυο 875 που παρηγγειλα με 1243 ευρω (μαζι με μεταφορικα) και μου ειπε οτι η Ονκυο σταματησε τις παραδωσεις για 2 εβδομαδες στους 875-905 λογω αναβαθμησεων που δε γινονται απο το χρηστη (οχι μονο firmware δηλαδη) και θα εχουν τα νεα κομματια στα μεσα της αλλης εβδομαδας. Καπου εκει θα παρω και τον κωδικο φορτωτικης απο την DHL και θα περιμενω με αγωνια το νεο ενισχυτη μου...

Συνολικο κερδος 847ευρω...

...και αφηνω τους Ελληνες αντιπροσωπους να κουρευονται οπως ειπε και ο Σπυρος...

Reaction score
5
Βρηκα σε καποιο lab-test τα πραγματικα watt του 875...

dolby digital:
ως 5καναλος εχει 5x141w@8ohm
ως 7καναλος εχει 7x128w@8ohm

Stereo digital:
ως 2καναλος εχει 2x185w@8ohm & 2x320@4Ohm

Νομιζω για πολυκαναλος AV και αναφερομενος ως 7x140w η ΟΝΚΥΟ, τελικα ,ειναι πολυ ειλικρινης στους διαφημιστικους καταλογους της...!!! :bravo:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875

χτυπάς ένα 4308 και άσε την Onkyo Ελλάδος να κουρεύεται...

(αν και η Denon Ελλάδος θέλει ένα μικρό κυνήγημα ώρες ώρες)
Αφου τα εβαλα ολα κατω και τα ξαναμελετησα ,αποφασισα να παραγγειλω τον Denon 3808 απο Ελλαδα! Η αποφαση δυσκολη αφου ο 875 ειναι σαφως καλυτερο μηχανημα αλλα η σταση της ελληνικης (κ Αμερικανικης) αντιπροσωπιας ηταν για )( )( )( !Πυστευω πως το after sale σε μια αγορα ανω των 1000 ευρω πρεπει να ειναι αψογη στην εξυπηρετηση!
Η αλλη λυση ηταν να παραγγειλω τον 875/905 απο εξωτερικο αλλα και παλι τα λεφτα μου θα πηγαιναν στην Onkyo ,επομενως ειπα ας τους να κουρευονται:crazy_1: δεν τους χαλαλιζω ουτε 1 cent!Ας μαθουν την σημαινει εξυπηρετηση και σεβασμος ,οπως εμαθε η Denon (τα τελευταια χρονια συμμορφωθηκε και αυτη) και μετα θα τυγχανουν της προτιμησης μου/μας!

Reaction score
0

Καλορίζικος και καλοάκουστος φίλε μου ο Denon 3808.Και μη λές με απολυτη σιγουριά οτι ο Onkyo είναι καλύτερο μηχάνημα σε όλα γιατί δεν είναι ετσι.Εχω τον 3806 εδώ και 10 μήνες περίπου,και μπορω να σου πώ οτι απο τους ενισχυτές που ειχα τα τελευταία 3-4 χρόνια(YAMAHA RXV-2500,SONY DB 2000QS.PIONEER VSX-2011)o DENON είναι μακράν καλύτερος σε πολλά σημεία και ειδικά στον ήχο.Δηλ παιζει μουσική και οχι.....:smoking:

Reaction score
0

Καλορίζικος και καλοάκουστος φίλε μου ο Denon 3808.Και μη λές με απολυτη σιγουριά οτι ο Onkyo είναι καλύτερο μηχάνημα σε όλα γιατί δεν είναι ετσι.Εχω τον 3806 εδώ και 10 μήνες περίπου,και μπορω να σου πώ οτι απο τους ενισχυτές που ειχα τα τελευταία 3-4 χρόνια(YAMAHA RXV-2500,SONY DB 2000QS.PIONEER VSX-2011)o DENON είναι μακράν καλύτερος σε πολλά σημεία και ειδικά στον ήχο.Δηλ παιζει μουσική και οχι.....:smoking:
Το ξερω αλλα επειδη ακομα δεν τους εχω συγκρινει διπλα-διπλα δεν μπορω να βγαλω τετοια συμπερασματα(συγκριση μονο με Onkyo 875)!Μιλησα μονο με βαση αυτα που διαβαζω απο εδω και απο εκει!Στο θεμα της εικονας ομως ειναι κατα γενικη ομολογια καλυτερος ο 875!Αλλα εκει που παιρνει μηδεν ειναι η αντιπροσωπια του!Αυτο για μενα ειναι το πιο βασικο απο ολα!

Reaction score
0

Προσωπικά,το θεμα αν ενας ενισχυτής εχει καλή διαχείριση εικόνας δε με απασχολεί γιατί προτιμώ η πηγή να συνδεθεί απ ευθείας στο μέσο προβολής(τηλεόραση,βιντεοπροβολέας).Η δουλειά του ενισχυτή είναι για μένα να κάνει αυτό που προοριζεται να κάνει ένας ενισχυτής.Να παράγει,δυνατό καθαρό ήχο.

Reaction score
0

Προσωπικά,το θεμα αν ενας ενισχυτής εχει καλή διαχείριση εικόνας δε με απασχολεί γιατί προτιμώ η πηγή να συνδεθεί απ ευθείας στο μέσο προβολής(τηλεόραση,βιντεοπροβολέας).Η δουλειά του ενισχυτή είναι για μένα να κάνει αυτό που προοριζεται να κάνει ένας ενισχυτής.Να παράγει,δυνατό καθαρό ήχο.
Σωστο κ αυτο!
Βασικα αν εχεις καλο DVD ετσι το κανεις!Αν δεν εχεις ομως?Πειραματιζεσαι κ βλεπεις ποια εικονα σ'ευχαριστει!!!Τωρα αν θες ενισχυτη καθαρα μουσικο ...ε δεν παιρνεις av ενισχυτη!

Reaction score
0
Τελικα τι εγινε με τους Onkyo?Η αντιπροσωπεια γιατι τους αναβαθμισε?
Ξερουμε τιποτα?

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα...Λέω να ξεκινήσω μια σταδιακή αναβάθμιση του συστήματος μου (Α/V,προβολέα,και κάποιο player HD η blue ray) και θα ξεκινήσω από τον ενισχυτή...Ειμαι στο διλημα Denon AVR 3808 ή Onkyo TX-ΝR905(οχι τον 875)... Τα τελικά στάδια δε μ'ενδιαφερουν ιδιαίτερα καθώς χρησιμοποιώ ξεχωριστούς τελικούς μονομπλοκ για τα μπροστνα ηχεια και το μόνο που θα οδηγήσει είναι ένα κεντρικό (martin logan logos) και τα πισω ηχεια(martin logan script)...Εχουν καποιες απαιτησεις αλλα νομιζω κανενας απο τους δυο δε θα αντιματοπισει ιδιαιτερα προβληματα...Ποια ειναι η γνωμη σας?Υπαρχει καποια αλλη προταση?

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα...Λέω να ξεκινήσω μια σταδιακή αναβάθμιση του συστήματος μου (Α/V,προβολέα,και κάποιο player HD η blue ray) και θα ξεκινήσω από τον ενισχυτή...Ειμαι στο διλημα Denon AVR 3808 ή Onkyo TX-ΝR905(οχι τον 875)... Τα τελικά στάδια δε μ'ενδιαφερουν ιδιαίτερα καθώς χρησιμοποιώ ξεχωριστούς τελικούς μονομπλοκ για τα μπροστνα ηχεια και το μόνο που θα οδηγήσει είναι ένα κεντρικό (martin logan logos) και τα πισω ηχεια(martin logan script)...Εχουν καποιες απαιτησεις αλλα νομιζω κανενας απο τους δυο δε θα αντιματοπισει ιδιαιτερα προβληματα...Ποια ειναι η γνωμη σας?Υπαρχει καποια αλλη προταση?
O Denon 4308 !:cool_4:

Reaction score
0
Λοιπόν να τα πάρουμε ενα ενα....έχω εναν JVC RX-20 THXUltra2 με κορυφαίο ήχο ΗΟΜΕ CINEMA. Αγόρασα όλα τα σχετικά για την αναβάθμιση μου σε HD καταστασεις (PS3,panasonic BD10A,FULL HD ΤV)κτλ με μια και μόνη προυπόθεση να μήν ακουμπίσω τον ολοκληρωμένο μου. Το αποτέλεσμα?
Περιμένω τον ΟΝΚΥΟ 875 απο Γερμανία:happy_8:
Ο JVC απέδιδε απίστευτα για τον χώρο που έχω(μετά βέβαια απο κάποιες ακουστικές παρεμβάσεις αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα ηχείων, MIRAGE OM-SERIES). Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η επεξεργασία ΤΗΧUltra2...μιλάω πάντα για Home Cinema kαταστάσεις για να μην παρεξηγηθώ.
Η φάση είναι η εξής:
για να ακούσω τα καινούργια φορμα ήχου απο τα BluRay disks έπρεπε να αξιοποιήσω τα 7.1 multichannel in του ενισχυτή μου με την αποκωδικοποίηση να γίνεται μέσω του Panasonic (που αγοράστηκε συγκεκριμένα για τις 7.1 αναλογικές που διαθέτει). Ομώς σε στιγμές ησυχίας ακουγα ένα backround θόρυβο(jitter). Ο τεχνικός μου είπε να τον συνηθίσω γιατί είναι φυσιολογικός?!
Μια, δυο μάλλωσα με την γυναίκα και αποφάσισα να ψαχτώ για ενισχυτή(θεωρούσα σχεδόν ακατόρθωτο να βρω κάτι αναλογης ποιότητας με τον παλίο μου, να προσφέρει όλα τα συγχρονά φορμά ηχου, να είναι ΤΗΧUltra2 και να είναι και σε συμφέρουσα τιμή)και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ο πρώτος που είδα ήταν ο ΟΝΚΥΟ 875...
Θα μου πείτε ότι είμαι λίγο εκτός θέματος....Anyway τα παρακάτω συμπεράσματα αφορούν ΜΟΝΟ τους CINEPHIL ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ:

1)Δεν είδα ακόμα κανέναν να μιλάει στο thread για το ΤΗΧUltra2 που είναι πιστοποιημένος ο ΟΝΚΥΟ.....Απο εμπειρία ετών σας λέω το εξής: με τις σωστές ρυθμίσεις ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ξαναδείτε DVD σε άλλο ηχητικό φορμά εκτός του ΤΗΧultra2 Cinema (για 5.1 dolby digital+DTS) kai THX SurroundEX(για 6.1 DD+DTS). Αρα με αυτό το σκεφτικό ο ΟΝΚΥΟ ήδη υπερτερεί του ανταγωνισμού....εκτός και αν αποφασίσω να πετάξωτα,κοντά στα, 5.000 DVD μου στον κουβά....NOOOT :crazy_1:
όμως μια και μιλάω για DVD πάμε και στο κομμάτι της εικόνας.

2)έχει κανένας ακουστά το DVD/SACD sony NS999ES??
ξέρετε πόσο το είχα πληρώσει???2000 euro. Ξέρετε τι σχέση έχει η αναλογική progresive scan 480p εικόνα που βγάζει, με αυτή του ταπείνου PS3(500 ευρώ)1080p, στο ίδιο δισκάκι DVD????σαν να συγκρίνεις μπιζέλια με καρπούζια(σαφώς ανώτερη η upscaled του PS3). Με άλλα λόγια Ηome Cinema δεν γίνεται χωρίς εικόνα....και έδω ο ONKYO έχει σαφές προβάδισμα(λέγε με HQV Reon-VX)

3)Τελειώνοντας πάμε και στον καινούργιο χώρο του HD(σε video αλλά και audio). Κύριοι μην γελιέστε. Με το κατάλληλο hardware τα βλέπεις όλα αλλά και τα ΑΚΟΥΣ και όλα. ΟΛΑ τα καινούργια φορμά ήχου που υποστηρίζονται απο τα BRDs είναι σκάλες ανώτερα από οτιδήποτε έχετε ακούσει σε απλά DVD με κορυφαίο το LPCM 5.1(ο βασικότερος λόγος που πήγα σε αγορά Blu-Ray kai όχι σε HD-DVD). Μιλώντας με νούμερα για να πεισθούν και οι πλέον δύσπιστοι:
DolbyDigital 5.1 bitrate: 447kb/sec
LPCM 5.1 bitrate:6700kb/sec(6.7mb/sec)και αυτό από μια σχετικά παλία ταινία με περιορισμένη ηχητική πληροφορία το terminator 1. Είναι αμαρτία απο τον Θεό να έχεις δει το kung Fu Hustle σε 480p+DD 5.1 και όχι σε 1080p+LPCM 5.1......mono αυτό εχώ να πω. Συνεπώς και για να τελειώσω ΚΑΠΟΤΕ, for all the CINEPHILS out there there is only one choise.....the ONKYO choise!

Reaction score
0
Τελικα τι εγινε με τους Onkyo?Αs γραψει καποιοs,γιατι και εγω τον εχω παραγγειλη εδω και τρειs εβδομαδεs τον 905,apo γερμανια,και εχω ακουσει για προβληματα αναβαθμησειs κ.τ.λ.Ξερει κανειs ποτε θα ερθουν,και τι θα γινει με τα προβληματα που παρουσιασαν,θα εχουν διορθωθη.

Reaction score
0
O Denon 4308 !:cool_4:

Ναι φιλε, τον σκεφτηκα κι εγω, αλλα δε βλεπω τιποτα σοβαρες διαφορεσ απο τον 3808 για να δικαιολογουν τη διαφορα τιμης...Αν η αντιπροσωπια της Onkyo ηταν της προκοπης (δεν ειχα ποτε βεβαια,απ'οτι ακου) δεν θα το σκεφτομουν...

Reaction score
62
Τελικα τι εγινε με τους Onkyo?Αs γραψει καποιοs,γιατι και εγω τον εχω παραγγειλη εδω και τρειs εβδομαδεs τον 905,apo γερμανια,και εχω ακουσει για προβληματα αναβαθμησειs κ.τ.λ.Ξερει κανειs ποτε θα ερθουν,και τι θα γινει με τα προβληματα που παρουσιασαν,θα εχουν διορθωθη.
Πέρα απο τον 605 που έγινε αναβάθμιση για να υποστηρίζει dts master audio, δεν έχω ακούσει για άλλες αναβαθμίσεις, πόσο μάλλον προβλήματα!!! έΧΩ ΠΕΡΊΠΟΥ 3 βδομάδες τον 705 και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!!!

Reaction score
0
Ναι φιλε, τον σκεφτηκα κι εγω, αλλα δε βλεπω τιποτα σοβαρες διαφορεσ απο τον 3808 για να δικαιολογουν τη διαφορα τιμης...Αν η αντιπροσωπια της Onkyo ηταν της προκοπης (δεν ειχα ποτε βεβαια,απ'οτι ακου) δεν θα το σκεφτομουν...
Eτσι ακριβως ειναι !:cool_4:
Μη βιαστεις για dvd player HD η blue ray ,τη δουλεια σου θα την κανεις και με ενα pioneer 600 ή καλυτερα με ενα oppo !Οταν θα πεσουν οι τιμες στα μπλε δισκακια και βγουν στα video club ,τοτε ΟΛΟΙ θα παρουμε απο ενα!:crazy_3:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87