On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Είδατε ο ανταγωνισμός;;;

Βέβαια στα 29,9 προσθέστε και το πάγιο...

και τις κλήσεις...
και την αναγνώρηση...
και την φραγή (αν θέλετε)...

τεσπα, δεν παύει πάντως να είναι ένα βήμα μπρος, που ωφελεί όλους.

Reaction score
0

ναι αλλα προσφερει και ~15Gbps συνδεση με εξωτερικο...

Σωστότατα, αλλά το μοιράζει σε 800.000 συνδρομητές adsl...

Reaction score
14
τελικά ο υγιής ανταγωνισμός οφελέι τον καταναλωτή, έτσι δεν είναι?

Ο ΟΤΕ σαν λύση αξιόπιστη σίγουρα εχει καλό βαθμό, και πάλι εχει προβλήματα αλλά δεν είναι έρμαιος του κάθε άλλου ΟΤΕ... οτι λάθος κάνει και όποια καθυστέρηση παρουσιάσει είναι δικιά του ευθύνη, δεν εχει να ρίξει ευθύνες αλλού... όπως δικαια ή αδικα οι εναλλακτικοί.

Ρίχνοντας τις τιμές είναι παλι ακριβος αν υπολογίσεις το πάγιο μέσα αλλά είναι ΟΤΕ, είναι μεγάλος, είναι σίγουρος, και το βασικότερο δεν είναι αισχροκερδής όπως με τις παλιές τιμές.

Είδατε τις δύο διαφημίσεις του ΟΤΕ? Η μία πάει μια κυριούλα μια καφετιέρα στο μαγαζί που της την πούλησαν και λέει δεν κάνει καφέ, ούτε εσπρεσσο ουτε καπουτσίνο, και ο υπάλληλος λέει: "μα δεν εχει παγιο ΟΤΕ...!!" και αυτή επαναλαμβάνει ότι η καφετιέρα δεν κανει τίποτε απο ότι όφειλε και ο υπάλληλος αναμασάει την ίδια καραμέλα "μα δεν εχει παγιο ΟΤΕ...!!"... καλή διαφήμιση και αρκετά σωστή στο πώς πουλάνε μερικοί εναλλακτικοί τις υπηρεσίες τους.

Και μετά ή άλλη η διαφήμιση με το ιγκουάνα-παπαγάλο που δεν μιλάει και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει ο ΟΤΕ είναι πολύ έξυπνη. Ελπίζω η αρνητική διαφήμιση να "κουνήσει" λίγο τους εναλλακτικούς, κυρίως στο θέμα της εξυπηρέτησης και του σεβασμού προς τον καταναλωτή.

Οπως ξαναείπα ο ανταγωνισμός, ο υγιής όμως και όχι ο αθέμιτος, μόνο καλό μας κάνει....

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Σωστότατα, αλλά το μοιράζει σε 800.000 συνδρομητές adsl...
To θεμα ειναι οτι το ευρος που εχει ειναι τοσο μεγαλο που δεν εχει χτυπησει peak πανω απο 9.5Gbps... Οποτε ακομη 6.5Gbps ειναι εκει και περιμενουν... κατι που δε γινετε με την ΟΝ και καμια ΟΝ που απλα εχουν ευρος μισο απο οσο χρειαζονται (ποσο μαλλον περισσοτερο)...
Στο θεμα της ταχυτητας η Οτενετ δε πιανεται... στην τιμη βεβαια ειναι λιγο τσιμπημενη γιαυτο ψαχνουμε εναλλακτικους...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

To θεμα ειναι οτι το ευρος που εχει ειναι τοσο μεγαλο που δεν εχει χτυπησει peak πανω απο 9.5Gbps... Οποτε ακομη 6.5Gbps ειναι εκει και περιμενουν... κατι που δε γινετε με την ΟΝ και καμια ΟΝ που απλα εχουν ευρος μισο απο οσο χρειαζονται (ποσο μαλλον περισσοτερο)...
Στο θεμα της ταχυτητας η Οτενετ δε πιανεται... στην τιμη βεβαια ειναι λιγο τσιμπημενη γιαυτο ψαχνουμε εναλλακτικους...
Πιθανότατα να έχεις απόλυτο δίκιο για το παρελθόν και το παρόν!
Ομως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Με τι να χτυπήσει peak ο ΟΤΕ μεχρι τώρα? Με τα 768 & 1 & 2 που πούλαγε μέχρι σήμερα? Τώρα θα δίνει έως 24, σε καλύτερες τιμές από τα 4 που έδινε πριν... Και ταυτόχρονα αναβαθμίζει όλους τους πελάτες του από 768 -> 1 (με ταυτόχρονη καταργηση των 768 ), αλλά είναι αναμενόμενο πια, οι περισσότεροι από τους παλιούς συνδρομητές του, με τις καλύτερες τιμές να πάνε τουλάχιστον στις 8άρες συνδέσεις...

Εγώ το λέω... με αυτές τις μειώσεις, είμαι 3 φορές χαρούμενος...
1) Η ευρυζωνικότητα συνολικά γίνεται πιο προσιτή στον Ελληνα
2) Και ο πληθυσμός της επαρχίας θα δει γρήγορο ίντερνετ
3) Εγώ που ειμαι σε εναλλακτικό, περιμένω την απάντηση, και ελπίζω ότι θα είναι προς άλλη πλευρά, μιας και για ταχύτητες και τιμές δεν εχουν άλλα περιθώρια: να καλυτερέψει το aftersales support... Να σοβαρέψουν σαν εταιρίες...

Reaction score
14
η γραμμή μου με ΟΝ είχε προβλημα... απο ότι μου είπε ο sothoms την Πέμπτη που πέρασε το dslam της Κηφισιάς είχε κομπλάρει και δεν χρόνιζε η γραμμη μυο. Το έκαναν reset την Παρασκευή το πρωί και δυστυχώς με κλείδωσαν στην βασική ταχύτητα 2mbit. Σήμερα το είδα αφού ήταν τόοοοσο αργό που αφού το είδα στο Pirelli τηλεφώνησα στο CC, Μίλησα με τεχνικό μετά απο 2 αναμονές 10 λεπτες (πάλι καλά) και μου είπε ο "τεχνικός" αυτό είναι δουλειά του noc.... και απο δευτέρα θα το δούνε...!!!

Απαράδεκτο να μην εχεις πρόσβαση σε τεχνικό του noc 24/7

Αυτό το πρόβλημα είχε κάποτε και η acn με την οποία είμαι για 6 χρόνια εταιρικός πελάτης και εδώ και 1 χρόνο ακόμα και αυτή το προσφέρει!!!!

Ολόκληρη ΟΝ με 40,000+ βάλε πελάτες δεν εχει μια βάρδυα σε 24ώρο στο NOC που να εχει προσβαση ο πελάτης σε περίπτωση που είναι κάτι που επείγει?

Κρίμα, εχασα αρκετή απο την καλή εικόνα που είχα καθώς πιστευα οτι το CC της ΟΝ δεν ήταν τηλεφωνητές και τηλεφωνήτριες outsourcing, αλλά σοβαροί ικανοί υπάλληλοι της ΟΝ telecoms... πάει και αυτό τελικά θα έπρεπε τουλαχιστον για τα παιδιά του avsite η Ontelecoms να εχει δημιουργήσει θυγατρική "SothONtelecoms" καθώς αν δεν ήταν για τις ευστοχες και καίριες παρεμβάσεις και εξυπηρετήσεις που μας εχει προσφέρει τόσο καιρό ο Σωτήρης όλοι θα είμασταν μη ικανοποιημένοι πελάτες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΩΤΗΡΗ για λογαριασμό ολου του AVSITE!

ΤΗANKS mate!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο ΟΤΕ ανέβασε ταχύτητες παράλληλα με ακόμα ένα σοβαρό βήμα καθώς από την εβδομάδα που μας πέρασε εγκαινίασε και την νέα του μεγάλη global line για Φρανκφούρτη μέσω Βαλκανίων...

Μέχρι τώρα έβγαινε μόνο από Ιταλία...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Πιθανότατα να έχεις απόλυτο δίκιο για το παρελθόν και το παρόν!
Ομως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Με τι να χτυπήσει peak ο ΟΤΕ μεχρι τώρα? Με τα 768 & 1 & 2 που πούλαγε μέχρι σήμερα? Τώρα θα δίνει έως 24, σε καλύτερες τιμές από τα 4 που έδινε πριν... Και ταυτόχρονα αναβαθμίζει όλους τους πελάτες του από 768 -> 1 (με ταυτόχρονη καταργηση των 768 ), αλλά είναι αναμενόμενο πια, οι περισσότεροι από τους παλιούς συνδρομητές του, με τις καλύτερες τιμές να πάνε τουλάχιστον στις 8άρες συνδέσεις...
H forthnet με ~8Gbps γραμμη δεν ειχε σοβαρο προβλημα αν και ειχε περιπου ιδιους broadband συνδρομητες με την οτενετ (συμφωνα με τα στοιχεια του 2007)...
Eγω οσο ειχα forthnet και συνδεση στα ~13Μbps η ταχυτητα μου σε πριβε τορεντ ηταν ~1.2ΜΒ/s και σε http download με καποιο download manager παλι εφτανα το 1ΜΒ/s... που η Forthnet ειναι γνωστο οτι εχει πιταρισμενη στο 99.8% γραμμη με το εξωτερικο τις περισσοτερες ωρες...
Kαι κατι που δε θα επρεπε να ξερεις ειναι οτι η οτενετ εχει "κλεισμενη" (booked) γραμμη για 20Gbps απλα δεν την χρειαζετε και δεν την πληρωνει προς το παρον... Δηλαδη... για το θεμα ταχυτητας η οτενετ θα ειναι παντα πιο μπροστα!

Reaction score
0

Ο ΟΤΕ ανέβασε ταχύτητες παράλληλα με ακόμα ένα σοβαρό βήμα καθώς από την εβδομάδα που μας πέρασε εγκαινίασε και την νέα του μεγάλη global line για Φρανκφούρτη μέσω Βαλκανίων...

Μέχρι τώρα έβγαινε μόνο από Ιταλία...
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η νέα γραμμή είναι της ΟΤΕglobe, ο οποίος είναι (και) μεταπωλητής. Δεν σημαίνει ότι κάθε γραμμή που ενεργοποιεί η ΟΤΕglobe προστίθεται στο συνολικό εύρος του ΟΤΕ, ο κάθε ISP μπορεί να νοικιάσει εύρος από αυτή. Φυσικά και είναι θετικό για όλους όμως (ηδη πολλοί ISPs βγαίνουν έξω μεσω γραμμών OTEglobe, γι'αυτό και αν θυμάστε πριν κανά μήνα που είχε κοπεί η γραμμή της πολλοί ISPs που δεν είχαν άλλες εναλλακτικές οδεύσεις ήταν εκτός δικτύου...)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoonde

H forthnet με ~8Gbps γραμμη δεν ειχε σοβαρο προβλημα αν και ειχε περιπου ιδιους broadband συνδρομητες με την οτενετ (συμφωνα με τα στοιχεια του 2007)...
Eγω οσο ειχα forthnet και συνδεση στα ~13Μbps η ταχυτητα μου σε πριβε τορεντ ηταν ~1.2ΜΒ/s και σε http download με καποιο download manager παλι εφτανα το 1ΜΒ/s... που η Forthnet ειναι γνωστο οτι εχει πιταρισμενη στο 99.8% γραμμη με το εξωτερικο τις περισσοτερες ωρες...
Kαι κατι που δε θα επρεπε να ξερεις ειναι οτι η οτενετ εχει "κλεισμενη" (booked) γραμμη για 20Gbps απλα δεν την χρειαζετε και δεν την πληρωνει προς το παρον... Δηλαδη... για το θεμα ταχυτητας η οτενετ θα ειναι παντα πιο μπροστα!
Μην κρίνεις μόνο από εσένα, στο ίντερνετ η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική ανά... χρήστη. Και εγώ αν είμουν το παράδειγμα για την HOL, αυτή η εταιρία θα έπρεπε να ήταν "τέλεια"... Δες όμως τι γράφουν άλλοι συμφορουμίστες που δεν τα βρήκαν τόσο ρόδινα.

Στατιστικά που είδες για τους ISPs? Εγώ έχω δει πολύ διαφορετικά νούμερα... Οτι ΟΤΕ / Οτενετ δλδ εχουν το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών, αλλά μέχρι τώρα με μικρές ταχύτητες συνχρονισμών, αφού η μέγιστη που δινοταν ήταν η -εκτός Ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας- 8άρα. Δλδ το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν μεχρι 2ΜΒιτ. Τωρα όλοι αυτοί θα πάνε τουλάχιστον σε 8άρες, αφού θα συμφέρει οικονομικά... Και εκεί θα γίνει ο χαμός (ετσι πιστεύω, αλλά θα δείξει... )

Reaction score
24.166
θεικες διαφημισεις του οτε - ισως οι καλυτερες διαφημισεις που εχω δει φετος αν οχι τα τελευταια 5 χρονια.

με αυτο το βημα περιμενουμε λοιπον οι εναλλακτικοι που στηριχτηκαν σε ταχυτητα η να ριξουν τιμες η να αποκτησουν υποστηριξη (γιατι Σωτηρης ειναι μονο ενας και δεν φτανει για ολους - και αχρειαστος να ναι εδω που τα λεμε) και σεβασμο στους πελατες τους.
αυτο που βλεπω εγω ειναι μονο να ριχνουν τιμες και η εξυπηρετηση να μενει στα γνωστα. δε βαριεσαι ομως και αυτο καλο ειναι (αν δε σου τυχει)
μπαι δε γουει διαδιδεται οτι και καλα για να γυρισεις στον οτε σε χρεωνει τελη επανασυνδεσης κατι σε τριψηφιο νουμερο - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
τα τελη επανασυνδεσης ειναι διψηφια.

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Pantws osoi skefteste gia nea grammh sthn ON... Ksanaskefthte to...

Valte kalytera nea grammh apo OTE kai mpeite meta sthn ON...

Egw perimenw apo ton Augousto... Mou esteilan ta mhxanhmata apo thn prwth vdomada, kai ta exw stolisei sto xristougeniatiko dentro.

Auto pou mou thn spaei, einai oti den yparxei synnenohsh....

Stis arxes fainotan oti ola tha phgainan kala...

Ta mhxanhmata irthan grhgora mesa se 10 meres...

Irthan oi texnikoi na valoun thn grammh meta 5 meres...
Alla dystyxws h spitonoikokyra mou den eixe ftiaksei to kouti pou katalhgoun oi grammes tis polykatoikias...

Etsi efygan ta paidia... Meta dyo meres ftiaxnoume to kouti, enhmerwnw thn ON kai mou lene oti ksanaproothoun thn aithsh...

Apo tote perimenw kai pernw thlefwna ana 10 meres...edw kai 3 mhnes perimenontas kana 20lepto gia na tous milhsw... En telei prosfata mou eipan oti eixe ginei akyrwsh tis aithshs katalathos kai oti tha mou estelnan sms gia rantevou me texniko... to opoio akoma perimenw..

Den mporw na katalavw... Den me theloun gia pelath? Synithws tetoia adiaforia vlepw afou se kanoun pelath kai sou pernoun ta pagia...
Autoi adiaforoun apo twra?

Auto pou mou th spaei einai oti eixa kanei aithsh mia vdomada prin arxisoun na dinoun prosvash sthn perioxh (Ilion) kai eixa kapoia protereothta...

Twra? Tha perimenw na syndesoun olous tous ypoloipous pou ekanan aithsh meta apo emena? Ayta apo emena...

Kalh xronia kai euxome ton kainourgio xrono me polla mbits se ollous...

Reaction score
5
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

H component πανω στο TVbox πως ενεργοποιειτε...?
Γιατι δε βλεπω εικονα...
Γενικα εικονα εχω μονο μεσω σκαρτ και hdmi μετα απο το αναλλογο σεταρισμα... (αν και ειναι μαπα διαδικασια με τα τεστ που κανει γιατι δε συνεργαζεται με τον ονκυο γιατι παει να δειξει σημα ο ονκυο και κοβετε μιας και αναβοσβηνει απο το tvbox οποτε κλεινει και ξαναμανα... μπαχαλο μεχρι να βγαλει signal error και να κλειδωσει ο AV...)
Γιατι δε δινει απο το μενου ποια εξοδο επιλεγεις και σε τι αναλυση να δειχνει και κανει αυτα τα κουλα τεσταρισματα...?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Γιατι δε βλεπω εικονα...
Γενικα εικονα εχω μονο μεσω σκαρτ και hdmi μετα απο το αναλλογο σεταρισμα... (αν και ειναι μαπα διαδικασια με τα τεστ που κανει γιατι δε συνεργαζεται με τον ονκυο γιατι παει να δειξει σημα ο ονκυο και κοβετε μιας και αναβοσβηνει απο το tvbox οποτε κλεινει και ξαναμανα... μπαχαλο μεχρι να βγαλει signal error και να κλειδωσει ο AV...)
Γιατι δε δινει απο το μενου ποια εξοδο επιλεγεις και σε τι αναλυση να δειχνει και κανει αυτα τα κουλα τεσταρισματα...?
Προφανώς θέλει αναβάθμιση firmware...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Γιατι δε βλεπω εικονα...
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω..... Για αυτό το έχω συνδέση με Scart Adaptor σε απλό video... poy δίνει 576 και o ονκυο το κάνει 720p για να το στείλει στον Optoma.... Δεν είναι και άσχημο το τελικό αποτέλεσμα!!!! Αλλά είναι κρίμα....

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω..... Για αυτό το έχω συνδέση με Scart Adaptor σε απλό video... poy δίνει 576 και o ονκυο το κάνει 720p για να το στείλει στον Optoma.... Δεν είναι και άσχημο το τελικό αποτέλεσμα!!!! Αλλά είναι κρίμα....
ναι με εναν ανταπτορα και εγω και ενα πολυ κοντο καλωδιο rca εχω καλο σημα video σε μετατροπη στα 720p... αλλα σιγουρα το component θα ειναι καλυτερο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90