ALFA ROMEO Mi.TO

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Δεν μου αρεσουν οι μπεμπες γιατι οι μισες "παιζουν" Χριστοδουλοπουλο και οι αλλες μισες "γκαπα γκουπ":135::135::135: κατι δεν σημαινει αυτο;:138:

Προς αρση τυχον παρεξηγησης: αναφερομαι στις bmv και οχι στα...μωρα (που συνηθως κουβαλανε! κατα σατανικη συμπτωση ολα...ξανθα:137:)

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

και με χαλαει που τωρα ειναι ετοιμος και ο πατριωτης μου ο lakiss να μου την πει

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

και με χαλαει που τωρα ειναι ετοιμος και ο πατριωτης μου ο lakiss να μου την πει
Σου την ειπα...διπλωματικα:135:
Στην ουσια τωρα, αν κατι θελω σε ενα αυτοκινητο ειναι η αξιοπιστια. Κατι που η bmv την ειχε ενω οι Ιταλοι οχι - για τα υπολοιπα μαλλωστε!!!

Reaction score
264

Στην ουσια τωρα, αν κατι θελω σε ενα αυτοκινητο ειναι η αξιοπιστια. Κατι που η bmv την ειχε ενω οι Ιταλοι οχι - για τα υπολοιπα μαλλωστε!!!
Δεν μαλωνουμε ρε πατριδα,απλα την πλακα μας κανουμε και τους κανω και λιγο χα'ζι.
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειναι ντιπ σιουτιδες.χα χα χα:135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135::135:

Reaction score
14

Έτσι όπως τα λέει ο lakiss είναι. Πολύ σωστά χρησιμοποίησε αόριστο.

Reaction score
264

Δεν μου αρεσουν οι μπεμπες γιατι οι μισες "παιζουν" Χριστοδουλοπουλο και οι αλλες μισες "γκαπα γκουπ":135::135::135: κατι δεν σημαινει αυτο;:138:

Προς αρση τυχον παρεξηγησης: αναφερομαι στις bmv και οχι στα...μωρα (που συνηθως κουβαλανε! κατα σατανικη συμπτωση ολα...ξανθα:137:)
και τι πρεπει να ακουμε φαραντουρη η' μαρια καλας?ο καθενας με τα γουστα του.

Reaction score
264

Ειπες ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!Σε κανενα μηνα που θα εχω φτιαξει την μπεμπα με PIONEER P9 (δεν παιζει mp3 to μαμημενο:141:)τελικα θα ακους Μακη, Τερλεγκα, Σωτη, Νοτη, Εφη Τερζη Μαργαρητη, τουρκοτσιφτετελια, καργα σκυλαδικα,κλαρηνο λεω και κλεω,ξενα ζτναπ-ζτνουπ,τσικι-τσικι,αμπφ ουμπφ κτλ,που θα παει συνεφο,μαμω την κουλτουρα μερικων.:137::137::137::137::137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Έτσι όπως τα λέει ο lakiss είναι. Πολύ σωστά χρησιμοποίησε αόριστο.
Δηλ. την εχασε τωρα; (την αξιοπιστια εννοω).Οι Ιταλοι ομως την απεκτησαν εδω και μερικα χρονια (με αρχη τις 145/146- οι 33 καλες στο δρομο αλλα απο συνεργεια "συνεταιροι" και τα πρωτα μοντελα εβγαιναν με μια πορτα λιγοτερο απο το εργοστασιο, οπως γραφτηκε!). Η μπεμπα παντα ηταν το ονειρο του ελληνα...αγροτη (γεματος ο καμπος), ενω οι alfα του μερακλη-σε ολα!

Οσο για τα μουσικα γουστα Τακη μ΄ -αρα εχω δικαιο:135:
Παω για τουφες τωρα -να χωνεψω και τον μπακαλιαρο με χορτα - γιατι σε λιγο αρχεται το...επισκεπτηριο!!!

Και Μαργαριτη; ε, τοτε γουσταρω (πατριωτακι κι αυτο απο Τρικαλα μερια). Τι κριμα ομως που τα ακριβα μηχανηματα να μην εχουν αυτοματη αναγνωριση...μουσικης!!!
Για τα ξανθα ομως κουβεντα ε; σαν να σου αρεσε!!!

Reaction score
264

lakiss51;646438 Για τα ξανθα ομως κουβεντα ε; σαν να σου αρεσε!!![/quote said:
Εγω δεν κανω φηλετικες διακρισεις.Ο ΚΑΛΟ Ο ΜΗΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ:137::137::137::137::137::137:

Reaction score
14

Σε αυτό αναφέρομαι, δηλαδή η BMW την είχε, ενώ οι Ιταλοί όχι, αλλά αυτό ήταν παρελθόν και τελείωσε.:140:

Reaction score
1.772
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

ΚΑΝΕΝΑΣ????????????????????????????????????????????????????????
εγω δεν εχω alfa αλλα για πες εσυ ποσο πιανη η μπεμπα σου.

και ναι ο φιλος μου την πηρε 11.000.000 το 97 την 316 coupe και οχι m pack αλλα φτωχοτατη.

αεροσακο οδηγου abs ηλεκτρικα παραθυρα και clima.

ουτε καν κλειδαριες και remote δεν ειχε.

παντως για να ειμαι και εγω δικαιος τουλαχιστον δε χαλαη (οχι χαλανε τα ιταλικα)

Reaction score
264

Δεν πουλαμε κυριος. Τις κραταμε στα...μουσεια μας!!!
χα χα.Γα@@τη η απαντηση σου λακη.Ειναι αυτο που λεμε strivin dia toy arabonos.To λακις ειναι βαγκελακις η' κανω λαθος?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

εγω δεν εχω alfa αλλα για πες εσυ ποσο πιανη η μπεμπα σου.
Παιρνα μια κατεβασια την Συγγρου και ρωτα τους μαντραδες να δεις.318IS ΚΟΥΠΕ 1995 ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Τι λυσσατε ρε παιδια.
Δεν υπαρχει το ''καλυτεροτερο'' αυτοκινητο.
Αν υπηρχε ολοι θ αγοραζαν αυτο και οι αλλες εταιρειες θα εκλειναν.
Ειναι θεμα γουστου κι επιλογων.
Την φινετσα των ιταλων δεν θα την φτασουν οι γερμανοι ποτε.

Reaction score
264

Τι λυσσατε ρε παιδια.
Δεν υπαρχει το ''καλυτεροτερο'' αυτοκινητο.
Αν υπηρχε ολοι θ αγοραζαν αυτο και οι αλλες εταιρειες θα εκλειναν.
Ειναι θεμα γουστου κι επιλογων.
Την φινετσα των ιταλων δεν θα την φτασουν οι γερμανοι ποτε.
Μπραβο σου νικο.Εισαι σωστος.Και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας [πανω που πηγε να γινει κατι για ξανθιες και μελαχρινες(lakiss) και τσαφ πεταξε το πουλακι παλι στα αλφα τα bmw κτλ.] Τελικα οι ξανθιες ειναι αληθεια οτι ειναι λιγοοοοοοοοοοοο χαζουλες?

Προσωπικα γουσταρω τις καστανομαλες.Οι μελαχρινες ειναι λιγο αγριες.Εσεις τι λετε?:105:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

Παιρνα μια κατεβασια την Συγγρου και ρωτα τους μαντραδες να δεις.318IS ΚΟΥΠΕ 1995 ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.
Tάκη τόσα λεφτά για παλιό αυτοκίνητο προσωπικά δεν θα έδινα... Τις γουστάρω πολύ τις μπέμπες εμφανισιακά και μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να αγόραζα μια καινούρια... Αλλά παλιά με τίποτα. Πρώτα απ'όλα ένα αμάξι θέλω να μου αρέσει εσωτερικά...ένα σύγρονο και όμορφο εσωτερικό σου φτιάχνει την διάθεση... Προσωπικά θα αγόραζα ένα καινούριο αμάξι και ας μην ήταν BMW...εξάλου οποιοδήποτε σύγχρονο αυτοκίνητο εσωτερικά είναι κλάσεις ανώτερο και υποθέτω πιο άνετο απο το δικό σου. Όλα αυτά είναι η προσωπική μου άποψη και δεν το λέω για να στη σπάσω...περί ορέξεως που λένε...

Reaction score
1.772
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

δεν εννοω ποσο το αγοραζης αλλα ποσο το πουλας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.968
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou