Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Φανταζομαι πως ο περιορισμος στο μεγεθος δεν αφηνε πολλα περιθωρια για ''ομορφιες''.Το Mi.TO είναι μάλλον ένα άσχημο αυτοκίνητο,στα δικά μου μάτια πάντα.
Και αν είναι άσχημο με όλα αυτά τα "φτιαξίματα",φανταστείτε πόσο πιο άσχημο θα είναι το απλό.
Σαν κατοχος 156 θα συμφωνησω σε ολα!!!!Τάκη,αν δεν έχεις οδηγήσει 156,δεν μπορείς να ξέρεις τι σημαίνει "βεντουζάρει στο δρόμο".
Όπως επίσης δεν μπορείς να ξέρεις το τι σημαίνει "σαν σε ράγες".
Επίσης αυτό για την αξία μεταπώλησης είναι μάλλον ανέκδοτο,αφού για να πουλήσεις σήμερα το αυτοκίνητό σου(δεν εννοώ μόνο το δικό σου αλλά όλων μας),πρέπει να το σκοτώσεις και αυτό είναι μάλλον λογικό αφού σήμερα τα καινούρια έχουν ελκυστικότατα προγράμματα χρηματοδότησης αλλά και εγγυήσεις που φτάνουν τα 10 χρόνια.
Η δική μου 156 είναι του 1998 και ζωή νά΄χει δεν μου έχει ζητήσει το παραμικρό.
Φυσικά και δεν πρόκειται να την πουλήσω ΠΟΤΕ.
Έχω άλλα 2 αυτοκίνητα,αλλά αυτό είναι το ΔΙΚΟ μου και είναι αυτό που κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 8 το πρωί με πάει βόλτα στα Λιμανάκια εδώ και 11 χρόνια.
Αν σε φέρει ποτέ ο δρόμος σου στην Αθήνα,έλα να δεις το εσωτερικό του και να το συγκρίνουμε με όποιο Γερμανικό θέλεις της ίδιας χρονιάς (μιλάω για ποιότητα κατασκευής και αντίστασή του στο χρόνο).
Ευχαριστω...Να τα χιλιασεις.Σημερα το καλητερο δωρο για εσενα τι θα ηθελες να ειναι?Φανταζομαι κατι οχι υλικο αλλα κατι που στο ευχομαι ολοψυχα,δηλ την παντοτινη υγεια σου:605:
Νικόλα δε διαφωνούμε πουθενά.....:107:Συγχωρέστε με για την αγένεια μου ...
κ. Τάκη , εδώ παραλία Αλφίστι , πάρε το κουβά και σε άλλη παραλία ...
Και τώρα πάλι on topic ...
Οντως λένε να ξεκινήσουν με 2 κινητήρες βενζίνης και 2 πετρελαίου ...
Ας δούμε τις επιλογές του fiat groupo ...
1.3 CDTi diesel 90hp ( έχει απορριφθεί εδώ και καιρό )
1.4 95hp ( μάλλον και δυστιχώς η βασική έκδοση ) τιμή γύρω στα 16*
1.4 mutlair 105 ( θα αντικαταστήσει τον επάνω , ή θα βγει κατευθείαν ) τιμή επάνω
1.4 Τ-Jet 120 ( μάλλον ο δεύτερος διαθέσιμος ) τιμή άγνωστη ( υπολογίζω 1500 ευρώ πιο πάνω με τον ίδιο εξοπλισμό από την βασική )
1.4 T-Jet 135 mutliair ( θα αντικαταστήσει τον επάνω ή θα βγει κατευθείαν ) τιμή επάνω
1.4 Τ-Jet 155 ( δύσκολα θα είναι μέσα στους 2 διαθέσιμους ) Τιμή 20*
1.4 Τ-Jet 165 multiair ( θα αντικαταστήσει τον επάνω ή θα βγει κατευθείαν ) τιμή επάνω
1.6 CDTi diesel 105 ( μάλλον έχει απορριφθεί ) τιμή άγνωστη
1.6 CDTi diesel 120 ( ο ένας από τους 2 diesel είναι αυτός σίγουρα ) τιμή άγνωστη
1.6 CDTi diesel 150 ( μάλλον ο δεύτερος της παρέας ) τιμή άγνωστη ( αλλά με βάση το Bravo , το υπολογίζω γύρω στα 23 )
όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις
*τιμές Ιταλίας , εδώ βάλτε και ένα χαράτσι ...
Ναι έκανες λάθος (και δεν είναι το μόνο)Ναι για το boxer της 75 παω πασο.λαθος μου.
Λάθος......εγω λεω για 1.6 8v με 102 αλογα οτι δεν ειχε κανενας(ελαχιστα αμαξια ειχανε τοτε) που να ειναι και ανθρωπινα(να μην θελουνε 5-6 χιλ στρ για να πανε στο δρομο) και οχι για 1.7 16v.
Αν κάτσουμε και βάλουμε και άλλες εταιρίες μέσα την χάσαμε την μπάλα....Aν το πατε ετσι καντε τις παπιες γιατι η χοντα τοτε,αλλα και τωρα ειναι αρκετα χλμ μπροστα η' κανω λαθος?Τι εχετε να πειτε τωρα?
Κατ' αρχήν δεν πουλάω τις Alfa μου!!Γιατι κανενας δεν μου λεει τι λεφτα πιανει οταν πουλαει το αλφα του?
Μπουαχαχαχα........Γιατι παντα εσεις οι αλφακιδες βλεπετε μονο τα αλογα και το 0-100?
Είναι φθηνότερα της BMW ή της VW ή της Audi??Γιατι δεν λετε κατι για το κοστος των ανταλακτικων?
Γιατί ο μακάκας ο Έλληνας ψωνίζει σήμα και όχι όχημα παλικάρι μου.....Και για να καταλάβεις τι θέλω να πω σκέψου το εξής...Και τελος γιατι οταν καποιος θελει να δωσει 30.000ευρω +
δεν κανει ουτε καν τον κοπο να δει εστω και απο περιεργια ενα αλφα,(εκτος απο τους αλφακιδες)παρα μονο παει σε bmw αουντι,μερσεντες,γενικοτερα σε γερμανικα και σε μεγαλα ιαπωνικα μοντελα?
Και οι συνειδητοποιημένοι αγοραστές Alfa Romeo επίσης Δημητράκη!ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΟ 0-100 ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ κτλ.
Οι Alfa δεν είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα.
Οι Alfa είναι από τα καλύτερα για τις προσωπικές μου επιλογές και επιθυμίες.
Τι λυσσατε ρε παιδια.
Δεν υπαρχει το ''καλυτεροτερο'' αυτοκινητο.
Αν υπηρχε ολοι θ αγοραζαν αυτο και οι αλλες εταιρειες θα εκλειναν.
Ειναι θεμα γουστου κι επιλογων.
Την φινετσα των ιταλων δεν θα την φτασουν οι γερμανοι ποτε.
OK .To καταλαβαμεΟι Alfa είναι από τα καλύτερα για τις προσωπικές μου επιλογές και επιθυμίες.
Και το 1.6 και το 2.0, TS 16V είναι πολύ καλά μοτέρ!Μου αρεσει να ειμαι σωστος και ετσι λεω οτι το μοτερακι της 156 1.8 που εχω τωρα στα χερια μου ειναι φοβερο,τρελο αρπαγμα απο χαμηλα,γραμμικο και δυνατο παντου.
Εδώ γελάμε......αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει το αμαξι την συγουρια ενος γερμανου,ΟΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΤΩ,οπως το δικο μου bmw.ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.Δεν εχει αισθηση ρε αγαπημενα μου κολημενακια:116:.
Με χαλαει η θεση οδηγησης που ειναι ψηλη,ο αρηστερος θολος που δεν μπορω να απλωσω το ποδι μου,η κεντρικη κονσολα που ειναι χοντρη και εμποδιζει το αλλο το ποδι μου,ο λιεβιες ταχυτητων που ειναι χλαπ-χλουπ,τα πολυ αποτομα φρενα η αρηστερη κολονα του παρ-πριζ που την εχω διπλα στο κεφαλι μου,τα καθησματα που στις στροφες παω βαρκα γιαλο.
Ουστ.... :138: :137: :136: :136: :136:
αλλα οταν σε παω βολτα η' το πας εσυ μια τοτε θα καταλαβεις τι παει να πει μπεμπα κουπε.Αν το βγαλεις και εθνικη οδο τοτε θα δεις πως βεντουζαρει στο δρομο και θα δεις ποση αισθηση ασφαλειας σου δινει.Ειναι πραγματικος ακουραστος χηλιομετροφαγος.
Τελικά υπάρχουν πολλοί βιτσιόζοι σε αυτόν τον κόσμο!!! :138: :137: :142:Ενα 10ρικο ομως το δινουνε.Για αλλα αμαξια 12 ετων,ποσα δινουνε??????????????????????????
Τάκη,αν δεν έχεις οδηγήσει 156,δεν μπορείς να ξέρεις τι σημαίνει "βεντουζάρει στο δρόμο".
Όπως επίσης δεν μπορείς να ξέρεις το τι σημαίνει "σαν σε ράγες".
Επίσης αυτό για την αξία μεταπώλησης είναι μάλλον ανέκδοτο,αφού για να πουλήσεις σήμερα το αυτοκίνητό σου(δεν εννοώ μόνο το δικό σου αλλά όλων μας),πρέπει να το σκοτώσεις και αυτό είναι μάλλον λογικό αφού σήμερα τα καινούρια έχουν ελκυστικότατα προγράμματα χρηματοδότησης αλλά και εγγυήσεις που φτάνουν τα 10 χρόνια.
Η δική μου 156 είναι του 1998 και ζωή νά΄χει δεν μου έχει ζητήσει το παραμικρό.
Φυσικά και δεν πρόκειται να την πουλήσω ΠΟΤΕ.
Έχω άλλα 2 αυτοκίνητα,αλλά αυτό είναι το ΔΙΚΟ μου και είναι αυτό που κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 8 το πρωί με πάει βόλτα στα Λιμανάκια εδώ και 11 χρόνια.
Αν σε φέρει ποτέ ο δρόμος σου στην Αθήνα,έλα να δεις το εσωτερικό του και να το συγκρίνουμε με όποιο Γερμανικό θέλεις της ίδιας χρονιάς (μιλάω για ποιότητα κατασκευής και αντίστασή του στο χρόνο).
Σαν κατοχος 156 θα συμφωνησω σε ολα!!!!