ALFA ROMEO Mi.TO

Reaction score
51
Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Και εμένα αδιάφορο είναι!
Για μένα γράφω.......Δε με νοιάζει αν κάποιος αλλάξει γνώμη ή όχι!
:105: :137: :138: :139:

Την SUV Alfa Romeo την έχεις δει??
Θα πάθεις..... :137: :138: :126: :126:

Reaction score
51

Έχουν ήδη κάνει δοκιμές στην Αμερική (μάλλον death valley) και δεν αποκλείεται να την δούμε μέχρι τέλος του έτους....

Εδώ βλέπουμε "μουλάρι" με το σχήμα του Linea!

Reaction score
51

Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι είναι της Alfa 100%.
Παίζει ένα 20% να είναι κάποιο SUV της FIAT.
Αλλά είναι πιθανότερο να είναι Alfa (και για ξεκάρφωμα υπάρχουν δίπλα τα Fiat)

Attachments

Reaction score
1

Εχουμε νέα από το μέτωπο !

Στο www.progetto955.it/

βρήκαν τιμές για την Ισπανική αγορά και λέμε

με τρελαίνει η τιμή για το diesel και τα 95 άλογα ... και άμα θέλω κι άλλα άλογα

είναι γνωστό το μυστικό περί του μαγικού κουτιού ( 300-350 ευρώ ) για τα diesel ...

Reaction score
2
TB... /me likes...

Kαι η τιμη για το 1.4 με τα 155 γαιδουρια δεν ειναι ασχημη!

Reaction score
264

Και το 1.6 και το 2.0, TS 16V είναι πολύ καλά μοτέρ!
Ευτυχώς που το παραδέχεσαι κιόλας.....

Εδώ γελάμε......
Κατ' αρχήν συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο "μαμά" (την Α156) με το δικό σου που και άλλη ανάρτηση φοράει και το οδηγείς και χρόνια.....
Και από την άλλη, συγκρίνεις τι??
Τι σε χαλάει??
Είναι υποστροφική? Υπερστροφική?? Δεν έχεις αίσθηση από το τιμόνι στην ευθεία?? Στο turn in?? Στο apex?? Είναι χαλαρή στην απόσβεση?? Παίρνει μεγαλύτερες κλίσεις??
Άραγε έχεις ελέγξει τις πιέσεις στα λάστιχά της??
Έχεις ελέγξει αν όλα τα αμορτισέρ είναι ΟΚ??
Έχεις αλήθεια οδηγήσει κάποια Α156 με αλλαγές στην ανάρτηση για πιο σπορ χαρακτήρα??

Η θέση οδήγησης είναι λογικό να είναι ψηλότερη....
1ον γιατί το δικό σου αμάξι παλικάρι μου είναι 3+ πόντους κάτω λόγω ελατηρίων (φαίνεται στις φωτό άλλωστε)
2ον η Α156 είναι οικογενειακή και όχι κουπέ.....

Αυτά για τους χώρους και τα πόδια στα έχω απαντήσει παραπάνω. Διόρθωσε τη θέση οδήγησής σου και τα ξαναλέμε.....

Ο λεβιές ταχυτήτων είναι πιο χαλαρός στο 90% των προσθιοκίνητων (εξαιρούνται κάποια Honda) σε σχέση με το δικό σου. Και ξέρεις γιατί Δημήτρη??
Γιατί στα μπροσθιοκίνητα η μετάδοση της εντολής σου από το λεβιέ στο κιβώτιο ταχυτήτων γίνεται με ντίζες (γιατί το κιβώτιο είναι σχεδόν μισό μέτρο μπροστά) ενώ στο δικό σου το κιβώτιο είναι ακριβώς κάτω από το χέρι σου (όπως και σχεδόν σε κάθε πισωκίνητο)

Τα φρένα έχουν δυνατό δάγκωμα στην αρχή. Και είναι θέμα συνήθειας καθαρά. Εγώ πχ μπορώ να φρενάρω ομαλά και δυνατά και χαλαρά και όπως θέλω.....

Ως προς την κολόνα, τα πόδια, καθίσματα κλπ έχω αρχίσει να ανησυχώ.....
Βρε Δημήτρη....Πρέπει να είσαι γύρω στα 2.30, 150 κιλά, με κεφάλα σαν του βουκεφάλα και χέρια ευαίσθητα σα να πλένουν με Ava.......

Τώρα πως γίνεται δερμάτινα καθίσματα (όχι full bucket) σαν της δικής σου να σε κρατούν καλύτερα σε σχέση με την πιο σύγχρονης Α156 (και μάλιστα όχι δερμάτινα) μάλλον εσύ το ξέρεις......Βρε μήπως απλά πηγαίνεις γρηγορότερα??? :137:
Aγαπητε γιαννη.Το οτι με χαλαει η θεση οδηγησης ειναι μαλον προσωπικο μου θεμα, γιατι εχω μαθει να ειμαι αραχτος,τερμα κατω και τεντομενος οταν οδηγω, σε οποιο αμαξι και να μπω.Εισαι πολυ αντικειμενικος και απαντας με σεμνοτητα και σεβασμο πραγμα που σε τημα αρκετα και μπραβο σου.Ξερεις να κανεις διαλογο και να δεχεσαι την γνωμη του αλλου.Ορισμενοι εδω μεσα δεν καταλαβανε το σκεπτικο μου και λεω,σε εσενα τουλαχιστον που παιρνεις απο λογια οτι το 156 ειναι ομορφο μεσα εξω,γκαζιαρικο(για το 1.8 λεω τα αλλα δεν τα εχω πιασει στα χερια μου και δεν ξερω) δεν τριζει,αλλα με χαλανε ορισμενα πραγματακια.Δεν λεω οτι ειναι αχρηστο,προς θεου,απλα λογω νταραβεριων που εχω με τα συνεργεια ξερω οτι ακομα βγαζουν καποια προβληματακια και φυσικα καμια σχεση με το παρελθον.Ακομη,θα το αγοραζα σαν προσωπικο μου αμαξι αν ειμουνα ενας απλος ιδιωτης αρκει να με βολευε η θεση οδηγησης και να ειχε τιμη χαμηλοτερη.Προς το παρον κραταω τον παιδικο μου ερωτα σαν προσωπικο μου αμαξι γιατι το λατρευω.Εξαλου καθε 10-15 ημερες κανω τις βολτες μου και με διαφορετικο οποτε...περα βρεχει.:605:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

έχω όμως δεχτεί πως όπως εγώ δύσκολα θα αγοράσω άλλη μηχανή πλην ΚΤΜ:404: υπάρχουν πάρα πολλοί που τη μισούν.
Αυτό συμβαίνει όταν κάτι αποκτά οπαδούς. Ταυτόχρονα αποκτά και εχθρούς.
Οι αστυνομια ξερω για σιγουρα οτι τις μισουν γιατι ολες οι ληστειες και τσαντιες με ΚΤΜ γινονται.....:137:
Εσυ γιατι δεν την αλλαζεις.....?? :142: :142: :142:

Reaction score
3

Ναι καλά και παλιά τις έκαναν με XR...:136:
Ποτέ όμως μα Varadero. :204:

Reaction score
51

Aγαπητε γιαννη.Το οτι με χαλαει η θεση οδηγησης ειναι μαλον προσωπικο μου θεμα, γιατι εχω μαθει να ειμαι αραχτος,τερμα κατω και τεντομενος οταν οδηγω, σε οποιο αμαξι και να μπω.Εισαι πολυ αντικειμενικος και απαντας με σεμνοτητα και σεβασμο πραγμα που σε τημα αρκετα και μπραβο σου.Ξερεις να κανεις διαλογο και να δεχεσαι την γνωμη του αλλου.Ορισμενοι εδω μεσα δεν καταλαβανε το σκεπτικο μου και λεω,σε εσενα τουλαχιστον που παιρνεις απο λογια οτι το 156 ειναι ομορφο μεσα εξω,γκαζιαρικο(για το 1.8 λεω τα αλλα δεν τα εχω πιασει στα χερια μου και δεν ξερω) δεν τριζει,αλλα με χαλανε ορισμενα πραγματακια.Δεν λεω οτι ειναι αχρηστο,προς θεου,απλα λογω νταραβεριων που εχω με τα συνεργεια ξερω οτι ακομα βγαζουν καποια προβληματακια και φυσικα καμια σχεση με το παρελθον.Ακομη,θα το αγοραζα σαν προσωπικο μου αμαξι αν ειμουνα ενας απλος ιδιωτης αρκει να με βολευε η θεση οδηγησης και να ειχε τιμη χαμηλοτερη.Προς το παρον κραταω τον παιδικο μου ερωτα σαν προσωπικο μου αμαξι γιατι το λατρευω.Εξαλου καθε 10-15 ημερες κανω τις βολτες μου και με διαφορετικο οποτε...περα βρεχει.:605:

Μίλησες σωστά!!!
Πολύ καλός :107: :126:

Reaction score
4
Eγω ενα ξερω για τον Γιαννη.

Αυτο !!!

Eχει μεγαλη εμπαθεια με οτι δεν ειναι Alfa Romeo.

:cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
3

Μπράβο Τέρη :204: :204: :204:

Κουρτινόπουλεεεεεεεεε σαν καλά τα λέει :142:

Reaction score
0
stis 20 dekemvri pira tin alfa romeo mi.to.
stis 27 tou idiou mina eixa tin atixia na pesei kapoios me8ismenos panw stin de3ia meria me apotelesma na pa8w kapoies zimies. to sinergio exei ftia3ei to aftokinito alla ena mina meta 26/1/2009 den exun kataferei akoma na vrune to xeruli tis portas. oxi mono stin ellada alla mou lene oti epidi den kataskevazete stin italia alla se trites xores (profanos logo kostous) 8a prepei na perimenw pote 8a paei italia gia na er8ei ellada. exete idea gia to an pernaei kati na kanw apo to xeri mou?einai dinaton mia etairia san tin alfa romeo na min exei antalaktika meroi gia ta aftokinita tis? gia poio logo edwsa 21000? mono gia na deinw ta 400 evro sta service? den lew gamw ta aftokinita alla apo oti mou fainetai i sovarotita tis etairias 3ekinaei kai teleiwnei ekei.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλώς ήρθες, alexis_mito. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish, κάτι που αναφέρεται και στους κανόνες του φόρουμ. Ευχαριστώ!

Reaction score
26

Δεν είχα γράψει μέχρι τώρα εδώ, αλλά ρε παιδιά γιατί το ξανανοίξατε το θέμα με την MiTo? Ότι είχα καταφέρει να συνηθίζω στη σκέψη οτι δεν την έχω...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

stis 20 dekemvri pira tin alfa romeo mi.to.
stis 27 tou idiou mina eixa tin atixia na pesei kapoios me8ismenos panw stin de3ia meria me apotelesma na pa8w kapoies zimies. to sinergio exei ftia3ei to aftokinito alla ena mina meta 26/1/2009 den exun kataferei akoma na vrune to xeruli tis portas. oxi mono stin ellada alla mou lene oti epidi den kataskevazete stin italia alla se trites xores (profanos logo kostous) 8a prepei na perimenw pote 8a paei italia gia na er8ei ellada. exete idea gia to an pernaei kati na kanw apo to xeri mou?einai dinaton mia etairia san tin alfa romeo na min exei antalaktika meroi gia ta aftokinita tis? gia poio logo edwsa 21000? mono gia na deinw ta 400 evro sta service? den lew gamw ta aftokinita alla apo oti mou fainetai i sovarotita tis etairias 3ekinaei kai teleiwnei ekei.

Αλέξη καλώς ήρθες στο AVsite.
Διπλό καλωσόρισμα αφού έχεις Alfa Romeo :107:

Σε συνεργείο της Alfa Romeo το επισκευάζεις?
Υπάρχει στην Ιταλία ανταλλακτικό!!
Αν το παραγγείλεις σήμερα θα το έχεις 4 Φλεβάρη.
Αν θέλεις πάρε στον Αντιπρόσωπο Πάτρας (Ζαφειρόπουλος) στο:
2610 32 88 91

Πατάς εσωτερικό 4 και ζητάς τον Άρη.
Θα του πεις ακριβώς αυτό: «Μου είπε να σου τηλεφωνήσω ο Γιάννης με το ZZR.» (εγώ είμαι ο Γιάννης με το ZZR :137: )

Θα μπορέσει να στο στείλει. Τηλεφώνησέ του σήμερα γιατί κάθε μέρα που περνάει θα αργεί η παραλαβή! :126:

Reaction score
14

Αυτή είναι κύριοι η Alfa Romeo. Για να κάνεις τα αυτονόητα θα πρέπει να έχεις μπάρμπα στη Κορώνη.

Και μετά κάποιοι πάνε να μας πείσουν ότι αναβαθμίστηκε η εταιρία και η εξυπηρέτηση πελατών...

Reaction score
51

Αυτή είναι κύριοι η Alfa Romeo. Για να κάνεις τα αυτονόητα θα πρέπει να έχεις μπάρμπα στη Κορώνη.

Και μετά κάποιοι πάνε να μας πείσουν ότι αναβαθμίστηκε η εταιρία και η εξυπηρέτηση πελατών...

Α να χαθείς...Εγκάθετε :116: :142:

Reaction score
5
Λέει ότι πάνε να βγάλουν GTA. Με 230 ίππους. Μπροστοκίνητο! Πάλι! :136:
Με μπλοκέ όμως...πάλι καλά...:140:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads