- Reaction score
- 264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO
Και κατι τελευταιο.Το τακης βγαινει απο το δημητρης.:137:
Εχεις δικιο και το ξερω οτι ενα καινουργιο ειναι πιο ομορφο μεσα δεν ειμαι κανενας βλακας κολημενος BMWδακιας,αλλα οταν σε παω βολτα η' το πας εσυ μια τοτε θα καταλαβεις τι παει να πει μπεμπα κουπε.Αν το βγαλεις και εθνικη οδο τοτε θα δεις πως βεντουζαρει στο δρομο και θα δεις ποση αισθηση ασφαλειας σου δινει.Ειναι πραγματικος ακουραστος χηλιομετροφαγος.Για να βρω τωρα κατι αντιστοιχο πρεπει να σκασω πολλα λεφτα και δεν τα εχω.Πάνο τόσα λεφτά για παλιό αυτοκίνητο προσωπικά δεν θα έδινα... Τις γουστάρω πολύ τις μπέμπες εμφανισιακά και μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να αγόραζα μια καινούρια... Αλλά παλιά με τίποτα. Πρώτα απ'όλα ένα αμάξι θέλω να μου αρέσει εσωτερικά...ένα σύγρονο και όμορφο εσωτερικό σου φτιάχνει την διάθεση... Προσωπικά θα αγόραζα ένα καινούριο αμάξι και ας μην ήταν BMW...εξάλου οποιοδήποτε σύγχρονο αυτοκίνητο εσωτερικά είναι κλάσεις ανώτερο και υποθέτω πιο άνετο απο το δικό σου. Όλα αυτά είναι η προσωπική μου άποψη και δεν το λέω για να στη σπάσω...περί ορέξεως που λένε...
Και κατι τελευταιο.Το τακης βγαινει απο το δημητρης.:137: