ALFA ROMEO Mi.TO

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

Πάνο τόσα λεφτά για παλιό αυτοκίνητο προσωπικά δεν θα έδινα... Τις γουστάρω πολύ τις μπέμπες εμφανισιακά και μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να αγόραζα μια καινούρια... Αλλά παλιά με τίποτα. Πρώτα απ'όλα ένα αμάξι θέλω να μου αρέσει εσωτερικά...ένα σύγρονο και όμορφο εσωτερικό σου φτιάχνει την διάθεση... Προσωπικά θα αγόραζα ένα καινούριο αμάξι και ας μην ήταν BMW...εξάλου οποιοδήποτε σύγχρονο αυτοκίνητο εσωτερικά είναι κλάσεις ανώτερο και υποθέτω πιο άνετο απο το δικό σου. Όλα αυτά είναι η προσωπική μου άποψη και δεν το λέω για να στη σπάσω...περί ορέξεως που λένε...
Εχεις δικιο και το ξερω οτι ενα καινουργιο ειναι πιο ομορφο μεσα δεν ειμαι κανενας βλακας κολημενος BMWδακιας,αλλα οταν σε παω βολτα η' το πας εσυ μια τοτε θα καταλαβεις τι παει να πει μπεμπα κουπε.Αν το βγαλεις και εθνικη οδο τοτε θα δεις πως βεντουζαρει στο δρομο και θα δεις ποση αισθηση ασφαλειας σου δινει.Ειναι πραγματικος ακουραστος χηλιομετροφαγος.Για να βρω τωρα κατι αντιστοιχο πρεπει να σκασω πολλα λεφτα και δεν τα εχω.

Και κατι τελευταιο.Το τακης βγαινει απο το δημητρης.:137:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

δεν εννοω ποσο το αγοραζης αλλα ποσο το πουλας.
ΚΑΙ 15.ΟΟΟ ΕΥΡΩ να μου δωσουνε,δεν το πουλαω

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

Και κατι τελευταιο.Το τακης βγαινει απο το δημητρης.:137:
χα χα έκανα λάθος ρε...το έκανα Edit πριν :138: (αργά το κατάλαβα βέβαια...)

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.T

Κατι λεγαμε για ξανθιες:421::421::422::422:

Reaction score
1.772

ΚΑΙ 15.ΟΟΟ ΕΥΡΩ να μου δωσουνε,δεν το πουλαω
ετσι κι αλλιως δεν στα δινουν οποτε μη σκας.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.T

ετσι κι αλλιως δεν στα δινουν οποτε μη σκας.
Ενα 10ρικο ομως το δινουνε.Για αλλα αμαξια 12 ετων,ποσα δινουνε??????????????????????????

Reaction score
7

αλλα οταν σε παω βολτα η' το πας εσυ μια τοτε θα καταλαβεις τι παει να πει μπεμπα κουπε.Αν το βγαλεις και εθνικη οδο τοτε θα δεις πως βεντουζαρει στο δρομο και θα δεις ποση αισθηση ασφαλειας σου δινει.Ειναι πραγματικος ακουραστος χηλιομετροφαγος.Για να βρω τωρα κατι αντιστοιχο πρεπει να σκασω πολλα λεφτα και δεν τα εχω.
Κοίτα δεν την πολυψάχνω με τα αυτοκίνητα και δεν έχω συγκρίνει πολλά για να καταλάβω τις διαφορές που λές... Απλά το σκεπτικό μου για την αγορά ενός αυτοκινήτου είναι πως άν έδινα ένα σεβαστό ποσό για αυτοκίνητο θα προτιμούσα κάποιο καινούριο που θα ήταν αξιόπιστο και θα μου πρόσφερε άνεση. Επιπλέον τα καινούρια υποθέτω πως θα είναι πολύ πιο προσεγμένα από θέμα ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης κ.τ.λ. ...αλλά είπαμε τα ζητούμενα του καθενός μας διαφέρουν... Πάντως οι Alfa προσφέρουν πολλά για τα λεφτά που ζητούν και οι σχετικοί με το Hobby λένε ότι έχουν και κορυφαίο στήσιμο στο δρόμο... Όσο για τις βλάβες έχω συναντήσει άτομα που τις θάβουν και άτομα που ποτέ δεν είχαν πρόβλημα...συνήθως αυτοί που έλεγαν για βλάβες ήταν κάτοχοι παλιών μοντέλων. Αν και αν το καλοσκεφτούμε και τα VW που τα θεωρούσαν τέρατα αξιοπιστίας τα γραφόμενα του ειδικού τύπου τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά καλό είναι να μην κολάμε με φήμες που διαιωνίζονται από τον Μαστροτάδε Α στόν Μαστροτάδε Β. Το σίγουρο είναι ότι όλες οι εταιρίες έχουν τους οπαδούς τους. Καμία όμως δεν το έκλεισε
το μαγαζί και καμία δεν είναι η καλύτερη όλων.

Reaction score
264

Κοίτα δεν την πολυψάχνω με τα αυτοκίνητα και δεν έχω συγκρίνει πολλά για να καταλάβω τις διαφορές που λές... Απλά το σκεπτικό μου για την αγορά ενός αυτοκινήτου είναι πως άν έδινα ένα σεβαστό ποσό για αυτοκίνητο θα προτιμούσα κάποιο καινούριο που θα ήταν αξιόπιστο και θα μου πρόσφερε άνεση. Επιπλέον τα καινούρια υποθέτω πως θα είναι πολύ πιο προσεγμένα από θέμα ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης κ.τ.λ. ...αλλά είπαμε τα ζητούμενα του καθενός μας διαφέρουν... Πάντως οι Alfa προσφέρουν πολλά για τα λεφτά που ζητούν και οι σχετικοί με το Hobby λένε ότι έχουν και κορυφαίο στήσιμο στο δρόμο... Όσο για τις βλάβες έχω συναντήσει άτομα που τις θάβουν και άτομα που ποτέ δεν είχαν πρόβλημα...συνήθως αυτοί που έλεγαν για βλάβες ήταν κάτοχοι παλιών μοντέλων. Αν και αν το καλοσκεφτούμε και τα VW που τα θεωρούσαν τέρατα αξιοπιστίας τα γραφόμενα του ειδικού τύπου τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά καλό είναι να μην κολάμε με φήμες που διαιωνίζονται από τον Μαστροτάδε Α στόν Μαστροτάδε Β. Το σίγουρο είναι ότι όλες οι εταιρίες έχουν τους οπαδούς τους. Καμία όμως δεν το έκλεισε
το μαγαζί και καμία δεν είναι η καλύτερη όλων.
Εισαι πολυ λογικος σε οσα λες και συμφωνω μαζι σου.Για τις βλαβες που θαβονται ειναι μεγαλη ιστορια και τις κρυβουνε οι επισημες αντιπροσωπειες.Η αλφα εχει κανει μεγαλα βηματα προοδου σε θεματα ζημιας αλλα εχει ακομα πολυ δρομο μπροστα της και η vw το ιδιο, αλλα προς τα κατω.Αυτα τα λενε και οι συνεργειαδες οπου και αν ρωτας εξω

Reaction score
1.772
τακη μην νομιζεις οτι εχω κολημα αλλα μια και κανεις πλακα και τσιγκλας τους alfisti ειπα να πειραξω και εγω εσενα.

θα σου πω λοιπον μια ιστορια.

οταν ειμουν μικρος ο πατερας μου ειχε ενα fiat 124 και ηταν μια χαρα αυτοκινητο.

σε καποια φαση αγορασε ταχι και πηρε ενα καινουργιο fiat 125 polski.

ενω απο κινητηρα φρενα και γενικα μηχανικα ηταν ενταξη απο θεμα λαμαρινας πορτες κλειδαριες κλπ ηταν οτι χειροτερο εχω δη ποτε μου.

σε 3 χρονια ειχε διαλυθη.

πιτσιρικας οπως ημουν σκεφτομουν οτι ποτε στη ζωη μου δεν θα αγορασω fiat.

ποτε μη λες ποτε ομως μια πριν απο 8 χρονια πηγα να δουλεψω σε μια εταιρεια

ενοικιασεων αυτοκινητων οπου εκει υπηρχε δειγμα τουλαχιστον 50 αυτοκινητων

απο το καθενα και οχι τι ακουσα απο το γειτονα μου που ετυχε να εχει κακο κομματι.

ναι υπαρχουν και κακα κομματια σε ολες τις εταιριες.

εκει εμεινα 4 χρονια απο τα οποια τα 3 ημουν υπευθυνος υποκαταστηματος και

συνεργαζομουν και με αλλα γραφεια αφου επαιρνα και εδινα αυτοκινητα ``δανεικα``.

σχηματισα αποψη για σχεδον ολα τα αυτοκινητα της αγορας και εκπληκτος ανακαλυψα

οτι τα toyota nissan και fiat ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα της αγορας ενω απο τα

χειροτερα ηταν citroen και vw.

βεβαια bmw και alfa romeo δεν ειχε κανενας αλλα εμαθα και κατι ακομα.

οτι αυτα που ξεραμε για τις μαρκες παλια δεν ισχυουν ποια και οτι ολα πλεον τα

αυτοκινητα ανεξαρτητος μαρκας βγαζουν προβληματα που εχουν να κανουν με τα

ηλεκτρονικα τους περισοτερο.

σημερα ειναι περισοτερο θεμα τυχης παρα μαρκας το τι θα σου βγαλη ενα αυτοκινητο.

θα ελεγα οτι μπορουμε πλεον να παρουμε οποιο αυτοκινητο μας αρεση η αν ανησυχουμε

τοσο αυτο με την μεγαλυτερη εγγυηση.

τωρα πλεον ειμαι κατοχος ενος fiat stilo που εχει κλειση τα 4 χρονια ζωης και δεν εχει

βγαλη το παραμικρο προβλημα ουτε τριζη ουτε χτυπαη ουτε τιποτα.

υ.γ.η μπεμπα σου πιανη 6.000 το πολυ.

α

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

υ.γ.η μπεμπα σου πιανη 6.000 το πολυ.

α[/quote]

Εισαι λαθος φιλε. 318is κουπε με δερματα της μανασ του 17αρες καινουργια λαστιχα και αναρτιση δεν παιζει κατω απο 9 ξεφτιλα.Και μιλαμε για γνησιο και ελληνικοτατο ,οχι σαπιο απο την γερμανια ετσι?
Ψαξε στο WWW.CAR.GR ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙς ΤΙ ΛΕΩ.φυλικα ετσι?

Reaction score
2
Τακη, πολυ το χεις κουρασει το θεμα. Σου μιλαμε 2-3 ανθρωποι, και με επιχειρηματα, και το μονο που κανεις ειναι να πετας ακυρα του τυπου "oι bmwδακηδες ξερουν και σας τα πετανε με λιγα λογια", και αλλα τετοια παιδαριωδη. Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι οι Alfa ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα ever (ειδικα ο Γιαννης ειναι ο πιο αντικειμενικος ανθρωπος που εχω διαβασει ποτε μου), αλλα εσυ φαινεται οτι μεχρι και το τασακι σου bmw γραφει.

Και οχι μονο αυτο, αλλα αυτοπαρουσιαζεσαι ως γνωστης και εμπορος, λες και θα πρεπει να υποκλιθουμε στις γνωσεις σου και στην εμπειρια σου. Σε ρωταω για τις διαφορες με τα M-tuned, και κανεις οτι δεν το βλεπεις, ή νομιζεις οτι αυτες εγκεινται σε bilstein αναρτησεις και αλλη χαρτογραφηση. Σου λεω μετα για την 318, και μου το γυρνας στους Ιαπωνες. Ο,τι να ναι. (και μιας και το λεμε, και το συστημα μεταβλητου χρονισμου εαν δεν απατωμαι ιταλικο ηταν αρχικα, αλλα οι ιαπωνες ηταν αρκετα μαγκες ωστε να το φτιαξουν πιο αξιοπιστο και απο τοιχο). Μετα παλι, το γυρνας στην μεταπωλητικη αξια, λες και ειναι το απολυτο κριτηριο για ενα αυτοκινητο. Και οχι τιποτα αλλο, αλλα οι υπολοιποι ειναι κολλημενοι.

Δεν περιγραφω αλλο λοιπον, μπορεις να πας να κολλησεις σηματακια Μ3 και στις κλειδαροτρυπες, και ασε τους ιταλοφιλους να τρεχουν στα συνεργεια...

Reaction score
0
Αααα και αν καποιος θελει να πεταξει το ιταλικο του χρεπι,προτιθεμαι να μου το "φορτωσει",τα γερμανικα δεν τα παιρνω,απλα ας το πεταξει στα σκουπιδια....

Reaction score
1.772
αντε παλη τα ιδια.

οταν οι μαντρες το πουλαν 9.000 για α στο κρατησουν να παρης κατι αλλο θα το κρατησουν 6.000 και μη μου πης θα το πουλησης μονος σου 9.000 γιατι 10 χρονια να το πουλας δεν θα βρης πελατη.

εκτος αν εισαι εμπορος στα αληθεια που πολυ αμφιβαλω μια και οι εμποροι ποτε δεν κρατουν ενα αμαξι αλλα παντα οδηγουν καποια απο αυτα που πουλουν.

επισης φιλικα.

Reaction score
264

αντε παλη τα ιδια.

οταν οι μαντρες το πουλαν 9.000 για α στο κρατησουν να παρης κατι αλλο θα το κρατησουν 6.000 και μη μου πης θα το πουλησης μονος σου 9.000 γιατι 10 χρονια να το πουλας δεν θα βρης πελατη.

εκτος αν εισαι εμπορος στα αληθεια που πολυ αμφιβαλω μια και οι εμποροι ποτε δεν κρατουν ενα αμαξι αλλα παντα οδηγουν καποια απο αυτα που πουλουν.

επισης φιλικα.
το 318is κουπε μαγκα ειναι παιδικος ερωτας μαγκες, γιαυτο και δεν το πουλαω.Οσο για τα περι εμποριου που λετε ειστε καπως μπερδεμενοι και μαλον με ελαχιστες γνωσεις.Γυναικες εχει πολες στην πιατσα να παμε μαζι τους για ενα βραδι,αλλα η γυναικας μας ειναι μια και δεν την αλαζουμε.Νομιζετε οτι το δικο μου το εχω καθε μερα πανω κατω?Οχι βεβαια.Εχω παντα ενα αλλο ασφαλισμενο και γυρνω απο δω και απο κει εως οτου πουληθει και μετα ενα αλο κτλ.

Αναγνωριζω οτι εχουμε σημερα μοντελα και μαρκες παραααααααα πολυυυυυυυυ καλητερα απο τον παιδικο μου ερωτα(BMW 318 IS COUPE) και δεν καταλαβαινω γιατι λετε συνεχως οτι θεωρω το δικο μου σαν το N.1.???????????

αυτο στο οποιο διαφωνω με μερικους και δεν το δεχομαι ειναι οτι δεν πρεπει να ανεβαζουνε στον ουρανο το α η' το ω αυτοκινητο μονο και μονο γιατι εχει 100 η' 200 η' 1000 αλογα την στιγμη που σε παρα πολλα αλλα ειναι αρκετα πισω.

ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ

Reaction score
264

Τακη, πολυ το χεις κουρασει το θεμα. Σου μιλαμε 2-3 ανθρωποι, και με επιχειρηματα,
ΤΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ.ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

χα χα.Γα@@τη η απαντηση σου λακη.Ειναι αυτο που λεμε strivin dia toy arabonos.To λακις ειναι βαγκελακις η' κανω λαθος?
Σωστοοος!

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

Σωστοοος!
Να τα χιλιασεις.Σημερα το καλητερο δωρο για εσενα τι θα ηθελες να ειναι?Φανταζομαι κατι οχι υλικο αλλα κατι που στο ευχομαι ολοψυχα,δηλ την παντοτινη υγεια σου:605:

Reaction score
1
Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Συγχωρέστε με για την αγένεια μου ...

κ. Τάκη , εδώ παραλία Αλφίστι , πάρε το κουβά και σε άλλη παραλία ...

Και τώρα πάλι on topic ...

Οντως λένε να ξεκινήσουν με 2 κινητήρες βενζίνης και 2 πετρελαίου ...

Ας δούμε τις επιλογές του fiat groupo ...

1.3 CDTi diesel 90hp ( έχει απορριφθεί εδώ και καιρό )
1.4 95hp ( μάλλον και δυστιχώς η βασική έκδοση ) τιμή γύρω στα 16*
1.4 mutlair 105 ( θα αντικαταστήσει τον επάνω , ή θα βγει κατευθείαν ) τιμή επάνω
1.4 Τ-Jet 120 ( μάλλον ο δεύτερος διαθέσιμος ) τιμή άγνωστη ( υπολογίζω 1500 ευρώ πιο πάνω με τον ίδιο εξοπλισμό από την βασική )
1.4 T-Jet 135 mutliair ( θα αντικαταστήσει τον επάνω ή θα βγει κατευθείαν ) τιμή επάνω
1.4 Τ-Jet 155 ( δύσκολα θα είναι μέσα στους 2 διαθέσιμους ) Τιμή 20*
1.4 Τ-Jet 165 multiair ( θα αντικαταστήσει τον επάνω ή θα βγει κατευθείαν ) τιμή επάνω
1.6 CDTi diesel 105 ( μάλλον έχει απορριφθεί ) τιμή άγνωστη
1.6 CDTi diesel 120 ( ο ένας από τους 2 diesel είναι αυτός σίγουρα ) τιμή άγνωστη
1.6 CDTi diesel 150 ( μάλλον ο δεύτερος της παρέας ) τιμή άγνωστη ( αλλά με βάση το Bravo , το υπολογίζω γύρω στα 23 )

όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις
*τιμές Ιταλίας , εδώ βάλτε και ένα χαράτσι ...

Reaction score
264
Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Συγχωρέστε με για την αγένεια μου ...

κ. Τάκη , εδώ παραλία Αλφίστι , πάρε το κουβά και σε άλλη παραλία ...
.
Εχεις δικιο φιλε μου.Συγνωμη ρε παιδια εκανα λαθος νομιζα οτι ειμαι στο avsite αλλα τελικα ειμαι στο αλφιστιsite.Να αλλαξω site????????????? να σας αφησω στην κοσμαρα σας?:143::143::143::143::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.967
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou