Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

οχι Λακη, δεν είναι ετσι στην περίπτωση μου.

WEB & Mail Hosting και πολλά άλλα παρελκόμενα που είναι προιόντα και υπηρεσίες της ACN

καμμία σχέση με ΟΤΕ. μόνο τον ΑΡΥΣ του ΟΤΕ είχαμε...
Σας υποστηριζε ας πουμε "γραφειοκρατικα" με ...καυσιμα του ΟΤΕ! Εν πασει περιπτωσει, στο λιγο διαστημα που εχω ΑΛΤΕΚ (στο εξοχικο) τηλεφωνο και adsl, καμια διαφορα ποιοτικα απο τον ΟΤΕ. Αντιθετα στη Λαρισα με υποχρεωσαν 4 φορες να στειλω την αιτηση, περασαν δυο μηνες και...νεκρα! Ελπιζω κατι να γινει, και δεν ζηταω πισω τα 69€ λογω...υστεροβουλιας ασφαλως:138: Τωρα δινω (για 8αρα) 26,90 - ασχημα θα μου πεσει το 1/3;:142:

Reaction score
0
Re Lakis kai Nikos Tsarouxas είστε σοβαροί?????????? 3 σελίδες διαβάζω post σας και προσπαθώ να καταλάβω τι λέτε!!! Από τη μία ο ένας από τη μία ο άλλος!!! Αν συνεχίσετε έτσι θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάποιος δουλεύει στην Altec!!!

Μία απορία: κάποιος έγραψε ότι είναι 6 χρόνια ευχαριστημένος πελάτης της Altec!(πραγματικά δε θυμάμαι ποιός, χωρίς πλάκα!) και έχω μία ερώτηση προς αυτόν ή όποιον άλλο θέλει να μου απαντήσει. Αφού επί 6 χρόνια αυτός πλήρωνε και η altec του παρείχε τα προϊόντα που αγόραζε (και δεν κατανάλωνε, γιαυτό με χαλάει να με χαρακτηρίζουν "καταναλωτή" και όχι πελάτη-αγοραστή) και υποθέτω ότι όλοι σχεδόν οι πελάτες της εν λόγω ΑΕ (Αltec εν προκειμένω περιπτώσει) πλήρωναν τις οφειλές τους, πώς δημιουργήθηκε αυτό το χρέος?? Λανθασμένη διαχείρηση? Κάποιος από μέσα τα έφαγε? Τί έγινε? Γιατί οι πελάτες της την πλήρωναν.... Αν δεν την πλήρωναν με sorry αλλά δε φταίει μετά κανένας αν ζητάει τα λεφτά του πίσω!! Σε καπιταλισμό ζούμε και όχι σε αγγελική δημοκρατική κοινωνία!
Απορία δεύτερη: πραγματικά έχω βαρεθεί να διαβάζω από όλους για τους ΟΤΕζιδες, τους ΔΕΗτζιδες, τους ΕΥΔΑΠιτες και όλους τους καλοβολεμένους εργαζόμενους στον ευρύτερο και μη δημόσιο τομέα, οι οποίοι τα έχουν βολέψει όλοι όλα και δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι γύρω τους! Μόνο που όσοι τα γράφουν αυτά ξεχνούν ότι οι 2 στους 5 έλληνες πριν μερικά χρόνια ήταν με κάποιο τρόπο μπλεγμένοι στον δημόσιο τομέα (άμεσα ή έμμεσα). Άρα μας ακουμπά σχεδόν όλους με κάποιον τρόπο!! Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το μόνο που απασχολέι τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, κλπ κλπ, είναι να κλείσουν μια ΑΕ με ένα πελατολόγιο (στον τομέα που ανταγωνίζονται από ότι πάλι λένε) που μόνο σαν υποδιαίρεση δεκαδικού ψηφίου τους δικού τους πελατολογίου μπορεί να εκφραστεί!!! Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να μη το έχουμε στο μυαλό μας!!
Κουβέντες για τέτοιες περιπτώσεις και παραδείγματα, τη δεδομένη δεκαετία, μπορώ μόνο να της δεχτώ σαν επιπόλαιες κουβέντες κάποιου topic flame και όχι σα λόγια σοβαρών ανθρώπων! Αν το 2020 κάποια ΑΕ μπορέσει να ανταγωνιστεί κάποια ΑΕ σαν την ΔΕΗ/ΟΤΕ, τότε να κάτσω να σας ακούσω και να συζητήσω σοβαρά μαζί σας! Μέχρι τότε κάνω επίκληση στη λογική να σταματήσετε τις ηλιθιότητες και από τις δύο μεριές!! Μου Θυμίζει συζητήσεις του still...-->> φέρτην να την μετρήσουμε ποιός την έχει πιό μεγάλη......Ο ΟΤΕ ή η Αltec και ο κάθε ΟΤΕ και η κάθε Altec,,, Πραγματικά έλεος!!!!Ξέρουμε ποιός την έχει!!!
Απορία νούμερο 3: Αυτό το topic υπάρχει για να χώνει ο ένας τον άλλον?? Υπάρχει για να πάρουμε το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς??? Δε κατάλαβα καλά.... Νόμιζα ότι υπάρχει ώστε ο κάθε ένας πελάτης (και ΟΧΙ καταναλωτής) λή ενδιαφερόμενος να μπορέι να διαβάσει συγκεντρωμένες τις ειδήσεις και τις απόψεις μας και όχι να προσπαθεί να μάθει την είδηση μέσα από .... "φαλικές" κόντρες!!!!! Ε τουλάχιστον οι παλιοί εδώ μέσα, ανεξέρτητα τι κάνουν, από ποιά ΑΕ αγοράζουν ADSL, ανεξάρτητα αν και που δουλέυουν, ανεξέρτητα αν έχουν προσωπικά ή όχι με κάποιον, θεωρώ ότι πρέπει να φανούν λογικοί και να μην φαίρονται σα μικρά παιδιά....
Κάτι ακόμα... Δεν έχω διαβάσει κανέναν (ίσως μου διέφυγε) που να ζητάει τα "ρέστα" από την ALTEC επειδή τον άφησε έστω και για ένα λεπτό, μία ώρα χωρίς τηλέφωνο (κάτι που είναι λόγος διακοπής συμβολαίου και αποζημίωσης πελάτη σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία) αλλά όσοι κάνουν παράπονα τα βάζουν με τον ΚΑΚΟ (δε λέω όχι...αλλά δε φταίει μόνο αυτός) ΟΤΕ, και οι υπόλοιποι κάπνουν προσευχές και ελπίζουν όλα να πάνε καλά (και μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω χωρίς τηλ. στο εξοχικό για μία βδομάδα,, έχω και κινητό,, αλλά γιατί αν βαρέσει μία πτώχευση η κάθε ALTEC πιθανότατα κάποιος γνωστός μας να είναι άνεργος από αύριο χωρίς αποζημίωση μάλιστα και αυτό το θέλω να πιστέυω ότι είναι πρώτο στο μυαλό μας!!

Και για να καταλάβουμε κάτι επιτέλους... Σε κάθε χώρα όλου του κόσμου υπάρχει ένας τεράστειος/μέτριος/μικρός δημόσιος τομέας. Πουθενά δεν έχει αφήσει κανένα κράτος τον αποκαλούμενο "υγειή ανταγωνισμό" ((((((και μαλακίες λέω εγώ)))))) χωρίς κάποιον φορέα ή δημόσιο οργανισμό να παίζει το ρόλο του διαιτητή (αυτού όμως που βγάζει κάρτες και δεν κάνει μόνο σχόλια). Και εμείς αντί να ζητάμε μία αρχή δική μας, κρατική, δημόσια, που να δουλέυει για μας και να φροντίζει να καθορίζει τουλάχιστον τα πράγματα στην αγορά, χώνουμε ο ένας στον άλλο και ζητάμε ακόμα πιο ελεύθερη αγορά, ακόμα πιό μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά όταν το μεγάλο ψάρι που ψωνάξαμε να έρθει δεν αφήνει χώρο στους μικρά ψάρια που είμαστε "φίλοι" ή "συμπαθούντες" τότε θέλουμε να πλακώσει ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ "ΚΡΑΤΟΣ" και ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ να μας φυλάξουν απο το ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ..... Το οποίο ενώ πριν μερικά χρόνια το είχαμε δικό μας, και όταν άρχισαν οι εργαζόμενοι του να φωνάζουν ότι χάνουμε (όπως το χάσαμε, το δημόσιο στον ΟΤΕ δεν έχει πάνω από το 15%, δηλαδή εμείς) λέγαμε: Δε πειράζει μωρέ... Δε βαριέσαι..?? Ανταγωνισμός θα προκύψει!!! Εμείς θα ωφεληθούμε στο τέλος!!!
Αντί να σκεφτόμαστε λίγο ώριμα όταν χάναμε τον εθνικό πλούτο μας, αυτόν που πληρώσαμε εμείς, οι γονείς μας και οι παπούδες μας και τώρα μας κατάντησε νταβατζής με ξένες "πουτάνες" ((τις οποίες εμείς του δώσαμε!!)), και να σταματήσουμε τώρα να ζητάμε τα ρέστα από τον ΟΤΕ για τις όποιες πράξεις του, ας κοιτάξουμε να πιέσουμε τις ΑΕ που αγοράζει ο καθένας το τηλέφωνό του ώστε να του παρέχει αυτή αυτά που του υπόσχεται όπως εμείς πληρώνουμε αυτά που υπογράψαμε...

Σταματώ εδώ γιατί πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να πώ τα υπόλοιπα μιας και είναι εκτός προθέσεών μου και φυσικά εκτός θέματος topic όπως και οι σχεδόν 3 τελευταίες σελίδες από τις 7 του topic.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Eπειδη φαινεται πως δεν καταλαβες τις θεσεις μου (γενικα) περι εναλλακτικων και δημοσιων οργ/σμων-εταιρειων, σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο περι "ηλιθιοτητων που λεμε" στο ΑΚΕΡΑΙΟ...

Reaction score
0
Αυτή είναι η απάντησή σου??? Μα αφού ο ΟΤΕ δεν είναι δημόσιος οργανισμός! Είναι εισηγμένη εταιρεία στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Αξιών, στο Χρηματιστήριο Νεας Υόρκης και νομίζω και του Λονδίνου! Για ποιό δημόσιο φορέα μιλάμε???? Να ξέρουμε τι λέμε.... Τώρα εσύ γιατι νόμιζες ότι εγώ σε πρόσβαλα με ότι έγραψα και εσύ όχι... είναι αντικείμενο ειδικού επιστήμονα!

Απλά προσπάθησα να πω μερικές σκέψεις, είχα κάποιες απορίες που κάποια στιγμή θα πάρω απάντηση λογικά, και κυρίως δε μπορώ να ακούω να με λένε καταναλωτή όταν είναι αυτονόητη ανάγκη και δικαίωμα η επικοινωνία και στο κάτω κάτω το πληρώνω και το αγοράζω και δε το καταναλώνω!

και κάτι ακόμα φίλε μου lakiss51, δεν είπα ότι λές εσύ ηλιθιότητες. Διάβασε ξανά όλο τη φράση και κάνω ακόμα μια επίκλιση στη λογική σου γιατί δε πιστεύω ότι διάβασες ότι έγραψα... Αν επιμείνεις στη άποψή σου κρίμα, όπως προείπα είναι αλού το πρόβλημα!!

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Αν το 2020 κάποια ΑΕ μπορέσει να ανταγωνιστεί κάποια ΑΕ σαν την ΔΕΗ/ΟΤΕ, τότε να κάτσω να σας ακούσω και να συζητήσω σοβαρά μαζί σας! Μέχρι τότε κάνω επίκληση στη λογική να σταματήσετε τις ηλιθιότητες και από τις δύο μεριές!!
Ενημερωτικά και μονο … ο αστείος ανταγωνισμός όπως τον αποκαλείς απέναντι στον κολοσσό ,τον εχει φέρει στην θεση κάθε μερα να χανει εκατοντάδες πελατες που πηγαίνουν σε αλλους παροχους..
Αν αυτό εσυ δεν το θεωρείς επικίνδυνο για τον ΟΤΕ και πως δεν εχει να φοβάται τιποτα μέχρι το 2020 τοτε κανε τα χαρτιά σου για διευθυντικό στέλεχος …

Κατα τα αλλα είναι ενδιαφέρον που με το μήνυμα σου ειχες την ανάγκη να αυτοχαρακτηρισθείς ( γιατι μονο αυτό έκανες) αλλα εχε υπόψη σου που όταν συμμετέχεις σε ένα δημοσιο βημα πρεπει να τηρείς καποιους στοιχειώδεις τρόπους συμπεριφοράς.

Reaction score
14
πάντως εντελώς τυχαία, με πήραν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ σήμερα πρίν λιγο στην δουλειά να με ενημερώσουν για τα ανταγωνιστικά τους τιμολόγια σε σχέση με τον εναλλακτικό πάροχο που εχω (altecnet)

και εντελώς τυχαία οι τιμές του ΟΤΕ είναι καλύτερες απο αυτές που εχω.

Επίσης εντελώς τυχαία μου έκαναν μια προσφορά για mail & web hosting μέσω conn-x@work OnDSL Office 24Mbps με ότι ακριβώς εχω απο την altec Telecoms...!!!!

Βέβαια το κακό είναι οτι αν θελήσω να φύγω απο την altec, εχοντας την 24άρα την γραμμή με το 1mbit upload δεν εχω αλλες επιλογές απο τον ΟΤΕ.

H wind/tellas προσφέρει μέχρι 12 και αυτό στο δικό της δίκτυο που σημαίνει περίμενε ενεργοποίηση. Η Voda/Hol και αυτή θέλει το δικό της δίκτυο και οι τιμές της δεν απέχουν απο του ΟΤΕ ασε που εχει κάτι κρυφές χρεώσεις που το φτάνουν να το κάνουν ακριβότερο.

Η forthnet επίσης σε δικό της δίκτυο που δεν δύναται να περιμένουμε την ενεργοποίηση του, χώρια που και εδώ το συνολικό πακέτο φτάνει στην τιμή του ΟΤΕ.

Δεν βλέπω πολλές επιλογές για αυτό που θέλουμε και δυστυχώς αν αναγκασθώ να φύγω απο την ALTEC πάω μετα λύπης στον ΟΤΕ αφού η μετάβαση θα είναι η ευκολότερη και φυσικά ζήτημα εμπιστοσύνης δεν θα εχω.

Κρίμα πάντως γιατί ολη μέρα προσπαθώ να μιλήσω με το εμπορικό της ALTEC και δεν υπάρχει κανείς... κρίμα ξανά...

VG

Reaction score
0
Βλεπω οτι μερικοι εχετε γυρισει την συζητηση σε προσωπικες προσβολες μεταξυ σας και δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος.Το θεμα της μεταβασης μιας αγορας απο κρατικο μονοπωλιο σε ελευθερη αγορα ειναι πολύ περιπλοκο και ευαίσθητο θέμα με πολλες ηθικες και εμπορικες παραμετρους,δεν χρειαζεται οι δυσκολιες του να γινονται αντικειμενο προσωπικων παρεξηγησεων.

Reaction score
2.556
Μακάρι Νικόλα γιατί θα λυπηθώ υπερβολικά αν η Altec Telecoms εξαιτίας του ΟΤΕ βρεθεί με λουκέτο.

Θα λυπηθώ γιατί η εικόνα απο τη συνεργασία μας με την εταιρία αυτή 6 χρόνια είναι ΑΡΙΣΤΗ!
Kαί εγώ ήμουνα ευχαριστημένος πελάτης της ΑΛΤΕΚ. Και περιμένω να δώ τι θα γίνει.

Γιατί όμως "η Altec Telecoms εξαιτίας του ΟΤΕ βρεθεί με λουκέτο"; Δηλαδή ο ΟΤΕ φταίει ππου δεν τον πληρώνει;;;

Έγώ ήμουνα ευχαριστημένος, το ίδιο και η ΑΛΤΕΚ. Φαίνεται όμως ότι ο ΟΤΕ δεν είναι... τουλάχιστον τώρα με τους Γερμανούς. Δεν ξέρω πρίν με τις στενές γνωριμίες...

Reaction score
0
Βλεπω οτι μερικοι εχετε γυρισει την συζητηση σε προσωπικες προσβολες μεταξυ σας και δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος.Το θεμα της μεταβασης μιας αγορας απο κρατικο μονοπωλιο σε ελευθερη αγορα ειναι πολύ περιπλοκο και ευαίσθητο θέμα με πολλες ηθικες και εμπορικες παραμετρους,δεν χρειαζεται οι δυσκολιες του να γινονται αντικειμενο προσωπικων παρεξηγησεων.
Συμφωνώ και τονίζω το εξής: είναι διαφορετικό πράγμα ο χαρακτηρισμός μίας κατάστασης/συζήτησης από τον χαρακτηρισμό προσώπου!! Και εγώ δε χαρακτήρισα κανέναν.!!!!! Απαντώ στον Αντρέα και στους άλλους δύο φίλους. Όσο για τους αστείους ανταγωνισμούς ξέρουμε υποθέτω το μέγεθος του ομίλου ΟΤΕ, ορθώτερη θα ήταν μια σύγκριση με μία θυγατρική του, ΟΤΕnet πχ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή η σύγκριση! Τα οικονομικά μεγέθη όλων των εταιρειών είναι γνωστά.... Και ούτε έχω σκοπό να υποστηρίξω τον κάθε ΟΤΕ και να κατακρίνω την κάθε Altetc.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όλες οι απόψεις σεβαστές, αλλά θα ήθελα να επισημάνω και εγώ ότι το "να σταματήσετε τις ηλιθιότητες και από τις δύο μεριές" αποτελεί προσωπική προσβολή και όχι κριτική απόψεων.

Reaction score
0
Όταν αναφέρθηκα σε δύο "μεριές" εννοούσα την υπέρ ΟΤΕ+κατά ALTEC και την αντίθετη, δεν αναφερόμουν στους δύο φίλους.Ούτε προσωπικά τους γνωρίζω ούτε έχω κανένα λόγο να τους χαρακτηρίσω. Αν παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενά μου για αυτό το λόγο τότε ζητάω συγνώμη από όλους αλλά δεν διαγράφω την συγκεκριμένη φράση διότι δεν απευθυνόταν σε κανέναν προσωπικά.
Και αν ο λόγος που ο fanisz μου "έριξε" infraction είναι αυτός τότε θα καταλάβει ότι ήταν άδικο, χωρίς φυσικά να ζητάω αναίρεση αυτού (πράγμα το οποίο δε ξέρω και αν έχει νόημα και αν γίνετε)

Edit: Εξάλου δε θυμάμαι να υποστήριξα καμία από τις δύο ΑΕ στο εν λόγω post μου. Το αντίθετο μάλιστα, είπα ότι πρέπει να μας απασχολούν άλλες πλευρές αυτού του θέματος.

Reaction score
2.556
Μόλις μίλησα με το 13813...
Μου είπαν ότι από σήμερα το πρωϊ έχει αρχίσει και επανέρχεται το δίκτυο και μέχρι το απόγευμα θα είναι όλα ΟΚ
Σε ερώτηση αν πλήρωσαν είπε ΝΑΙ

Φαίνεται να τη γλυτώνουμε...

Reaction score
0
Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια κάποιος να κρίνεται για τις απόψεις του για μεμονωμένες φράσεις και όχι από το σύνολο της γραφής του και των λεγόμενων του. Και πόσο μάλλον όταν αυτές οι φράσεις δεν έχουν προσωπικό χαρακτήρα παρά μόνο σκοπό έχουν να ταρακουνήσουν τα νερά και να ξυπνήσουν κάποιοι.

Αυτα απο μενα.

Reaction score
0
Για να επιστρέψουμε στο θέμα οφείλω να ομολογήσω ότι η σύνδεση μου παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης όχι ακόμα τα αναμενόμενα αλλά σίγουρα καλύτερα από πριν.

Reaction score
0
Για να επιστρέψουμε στο θέμα οφείλω να ομολογήσω ότι η σύνδεση μου παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης όχι ακόμα τα αναμενόμενα αλλά σίγουρα καλύτερα από πριν.
Τέτοια ζητήματα έχουν υπάρξει στο παρελθόν και κάλιστα πολλά!! Εγώ χαίρομαι που το θέμα δεν πήρε διαστάσεις κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν για άλλες περιπτώσεις και είχε χαθεί εντελώς ο έλεγχος... Και η συζήτηση τότε είχε καταντήσει οι διαχειριστές να διαπληκτίζονται δημόσια μεταξύ τους, διαφωνόντας και γράφοντας φράσεις ......θεϊκές!!

Το ζήτημα του ΟΤΕ, εμένα προσωπικά, μου φαίνετε ότι υποτιμά την νοημοσύνη μου έτσι όπως τίθετε κάθε φορά... Θυμίζει συζητήσεις ..φαλικού περιεχομένου και επιπέδου, γι' αυτό και την χαρακτήρισα όπως την χαρακτήρισα και έφαγα ποινή γι' αυτό ανεξάρτητα αν συμφωνώ. Αυτός ήταν και ο λόγος που έγραψα!! Μετά κάποιος φίλος (είναι και συντονιστής <-- ουδέν σχόλιο) μου πρότεινε να ζητήσω από τον ΟΤΕ να με προσλάβει για διευθυντή. Αν οι διαχειριστές επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και σχόλια είναι κρίμα, προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα από όσα έγραψα όπως εγώ δεν κατάλαβα γιατί να φάω ποινή! Ας έχει, δε χάθηκε και ο κόσμος...

Και ελπίζω με αφορμή αυτήν την ιστορία με την Altec (δεν είναι η πρώτη) να μην περιοριστεί όταν ο ΟΤΕ επαναφέρει τα κυκλώματα μιάς και η "καυτή πατάτα" είναι άλλη και δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν την βλέπουμε! Απλά, ίσως, την αγνοούμε ή πιστεύουμε ότι δεν μας αφορά!
Θα χαρώ πολύ αν δεν κλείσει η Altec, όχι επειδή πιστεύω ότι θα ανέβουν οι τιμές ή ότι θα μειώνονται με μικρότερο ρυθμό, αλλά επειδή δουλεύουν χρόνια άτομα και τρέφουν οικογένειες!! Αυτό είναι που με εξόργισε μαζί με το γεγονός ότι για όλα φταίει ο ΟΤΕ!
Ισως φταίει..... ίσως όμως κάποιες φορές φταίνε άλλοι..

Reaction score
172
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Τι ακριβως δεν καταλαβες φιλε μου;
Τους λογους της ποινης σου; Τα ειπαμε με πμ.
Οσο για τον συντονιστη που σου ειπε τετοια βαρια κουβεντα καλο θα ειναι να μας πεις και ποιος ειναι. Μην κανουμε την τριχα τριχια δεν υπαρχει λογος. Λιγο περισσοτερος σεβασμος προς αλλα μελη δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

Η κουβεντα μας για την altec μπορει να συνεχιστει χωρις αλλο σχολιο για το θεμα της ποινης.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Τι ακριβως δεν καταλαβες φιλε μου;
Τους λογους της ποινης σου; Τα ειπαμε με πμ.
Οσο για τον συντονιστη που σου ειπε τετοια βαρια κουβεντα καλο θα ειναι να μας πεις και ποιος ειναι. Μην κανουμε την τριχα τριχια δεν υπαρχει λογος. Λιγο περισσοτερος σεβασμος προς αλλα μελη δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

Η κουβεντα μας για την altec μπορει να συνεχιστει χωρις αλλο σχολιο για το θεμα της ποινης.
Αν ήθελα να κάνω την τρίχα τριχιά θα ήταν το πλέον εύκολο... Και στο τελευταίο μου pm προς εσένα, fanisz, σου είπα ότι δεν έχω καταλάβει ποιός ο λόγος, αλλά δεν έδωσα συνέχεια! Ούτε εδώ ζήτησα το λόγο πάλι.
"...κάποιος φίλος (είναι και συντονιστής <-- ουδέν σχόλιο) μου πρότεινε να ζητήσω από τον ΟΤΕ να με προσλάβει για διευθυντή. Αν οι διαχειριστές επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και σχόλια είναι κρίμα, προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα από όσα έγραψα όπως εγώ δεν κατάλαβα γιατί να φάω ποινή! Ας έχει, δε χάθηκε και ο κόσμος..."
Βλέπεις να μιλάω πουθενά για προσβολή ή βαριά κουβέντα? Το αντίθετο από βαριά κουβέντα θα έλεγα ότι είναι! Μάλλον απερίσκετη, και είπα ότι δεν αρμόζει σε κάποιον που είναι διαχειριστής. Αλλά αυτή είναι θα είναι off-topic κουβέντα αν γίνει εδώ και όχι στο "Προτάσεις και Θέματα λειτουργίας" οπότε δε λέω τίποτα άλλο. Γι' αυτό και δεν αναφέρω το όνομά του, διότι δεν έχει σημασία!
Η πρόθεσή μου είναι έκδηλη από τη φράση μου "..δε χάθηκε και ο κόσμος..." και το ότι έκλεισα το topic μου με άλλη παράγραφο άλλου περιεχομένου που δηλώνει, νομίζω, την πρόθεσή μου να συνεχιστεί η κουβέντα με αφορμή την Altec.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.839
Παρακαλώ η συζήτηση να επιστρέψει στο θέμα μας και μόνον.

- Οι τελευταίες (ανεπιβεβαίωτες) φήμες, αναφέρουν εξαγορά της Altec Telecoms. Δεν λέω όνομα γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν ξέρω αν είναι 100% αληθές.

...

Reaction score
5
Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ως χρηστη ειναι ποτε θα επιστρεψουν οι κανονικες ταχυτητες.

Αν οχι να φευγω για αλλου.

Εχει καποιος καποια πληροφορηση πανω σε αυτο?

Ποιος φταιει τι φταιει ποιοι ειμαστε που παμε με αφηνει παγερα αδιαφορο.:109:

Εγω πληρωσα για ενα προιον που αυτη τη στιγμη δεν απολαμβανω πληρως.

Θα αποκατασταθει η ταξη η να την κανω με ελαφρα πηδηματακια?????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924