Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Εδώ και καναδυό χρόνια η INTRACOM έχει αγοράσει την HOL, άρα πιθανολογείται πως η ALTEC θα καταλήξει στα χέρια του "θείου", πρόεδρα της συμπαθούς ομάδος του Δημοσίου.

Τελικά ότι έχει ο θείος στα χέρια του κάνει δουλειές μόνο με το Δημόσιο (κάποτε είχε και μετοχές της "ΔΩΔΩΝΗ" αλλά την πούλησε).

Οποιος και να την παρει το καυτο θεμα παραμενει.

Οι κανονικες ταχυτητες ποτε θα επανελθουν???

Καταντησα να εχω download speed σαν του Δημητρη. Πω πω ξεφτιλα :137::138:

Reaction score
59

Οποιος και να την παρει το καυτο θεμα παραμενει.

Οι κανονικες ταχυτητες ποτε θα επανελθουν???

Καταντησα να εχω download speed σαν του Δημητρη. Πω πω ξεφτιλα
Θα σε σκισωωωωωωωωωωωωωωωω !!!! Και θα σ αρεσει !!!!! :137:

Παντως σκαβουν καθε μερα οποτε σε κανενα μηνα θα ειναι ready !!!

Aσε που το κουτι της εταιρειας που θα κανει την διανομη ειναι 40 μετρα απο το σπιτι μου οποτε η ταχυτητα θα ειναι up to the limit !!:126:

Οσον για το φλεγον θεμα σου ειπα και χτες υπομονη !! Το αργοτερο μεχρι το πασχα 2009 !!! :138:

Reaction score
5

Θα σε σκισωωωωωωωωωωωωωωωω !!!! Και θα σ αρεσει !!!!!

Παντως σκαβουν καθε μερα οποτε σε κανενα μηνα θα ειναι ready !!!

Aσε που το κουτι της εταιρειας που θα κανει την διανομη ειναι 40 μετρα απο το σπιτι μου οποτε η ταχυτητα θα ειναι up to the limit !!

Οσον για το φλεγον θεμα σου ειπα και χτες υπομονη !! Το αργοτερο μεχρι το πασχα 2009 !!!
You wish :116:

Μα ειναι να μην βγαινω εξω απο τα ρουχα μου?

Δειτε και μονοι σας τους προηγουμενους μηνες up/down μεχρι την αποφραδα μερα.

:141:

Reaction score
2
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Δαμιανέ την οπτική που κατεβάζουν απο το βουνό σημερα απο το σπίτι σου πηγάζει? ξέχασα να ρωτήσω τον εργολάβο σήμερα που τον ειδα.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Δαμιανέ την οπτική που κατεβάζουν απο το βουνό σημερα απο το σπίτι σου πηγάζει? ξέχασα να ρωτήσω τον εργολάβο σήμερα που τον ειδα.
o yes !!!:137:

Σκαβουν με γοργους ρυθμους.

Τωρα σκαβει η CYTA ενω εχουν κανει αιτηση και forthnet και ο ΟΤΕ για το περασμα οπτικων ινων. Παντως απο οτι εχω δει δεν βαζουν μονο 1 καλωδιο στις τομες που κανουν.

Reaction score
14
Κάνα νέο παλικάρια?

Οι ταχύτητες είναι οι ίδιες με χθές... dial-up δηλαδή... ακόμα...

Εχουμε καμμιά ενημέρωση? Τσαρ?

Reaction score
2.556
Ο πρόεδρος του ομίλου Altec, κ. Α. Αθανασούλης, λέγεται ότι βρίσκεται σε επαφές με αρκετούς επιχειρηματίες στις τηλεπικοινωνίες με στόχο την πώληση της εταιρείας. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο υπό τις παρούσες συνθήκες μια τέτοια κίνηση, δεδομένου ότι τα χρέη της εταιρείας προς τράπεζες και προμηθευτές φημολογείται πως ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ – ποσό ιδιαίτερα υψηλό για την αξία της επιχείρησης, με δεδομένο ότι η κεφαλαιοποίηση της μητρικής Altec μόλις που ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ. «Στην καλύτερη περίπτωση», ανέφερε στέλεχος της αγοράς, «η εταιρεία να πουλήσει το πελατολόγιό της, που είναι και το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο, πέρα από τη σύμβαση του “Σύζευξις”».

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_100033_02/09/2008_283112

Άν φύγει και το πελάτολόγιο να δούμε τι θα πουλήσει...

Ας ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά:
-ΟΤΕ? (πανάκριβος...)
-Forthnet (έχει προβλήματα η NOVA/Forthnet?)
-HOL (εξυπηρέτηση? κρυφές χρεώσεις?)
-Τellas/Wind
-Vivodi (καλές τιμές ακούω...)

Τι λέτε - που να πάμε εμείς οι Αθηναίοι ;

Reaction score
417
Άκουσα ότι έχουν σειρά 2 ακόμα εταιρίες.
Επειδή δεν είναι κάτι επίσημο δεν μπορώ να αναφέρω κάτι.
Μπορεί να μου το είπε άνθρωπος του ΟΤΕ αλλά μπορεί να είναι απλά κάποιο ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί.

Reaction score
14
Το κακό είναι οτι στην ουσία εχουμε 4 σοβαρές λύσεις.

Οταν λέμε σοβαρές εννοούμε που να προσφέρουν κάτι που να μήν είναι κοροιδία.

Εχουμε ΟΤΕ, ακριβός σταθερός, δυσκίνητος στο να σου δώσει το κάτι άλλο, αλλά εχει το μαχαίρι και το καρπούζι οπότε εχει και την ευελιξία να μην τρώει τρικλοποδιές απο άλλους. 24mbit καλή και οτι ζητήσεις ερχεται γρήγορα, ομως αυτό το πληρώνεις ακριβά σε βάθος χρόνου.

FORTHNET, πολλά λεφτά εχουν επενδυθεί, απο τους παλαιότερους στον χώρο με μεγάλο πελατολόγιο που την κάνει ευέλικτη στο να προσφέρει και κάτω απο το κόστος μερικά προιόντα αφού μπορεί να το αντέξει. Το δίκτυο τους εχει πολύ bandwidth, και φυσικά σου παρέχει εμπιστοσύνη και γρήγορα σύνδεση εως 24mbit.

Wind/Tellas ίσως η τρίτη εταιρία εμπιστοσύνης καθώς τα χρήματα της μαμάς wind αξιοποιούνται και είναι και πολλά. Σαν Tellas είχε προβλήματα αλλά σιγά σιγά ολα εφτιαξαν. Ισως είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μικρότερης εταιρίας. Μόνο αρνητικό το μέχρι 12mbit.

ΟΝ Telecoms. Καλή με δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, και σχετικά μεγαλίτερη ανεξαρτητοποίηση απο τον ΟΤΕ. Κατά την γνώμη μου είναι η λιγότερο εξαρτημένη εταιρία, απαξ και σου φέρουν γραμμή, απο τον ΟΤΕ. Καλή λύση δοκιμασμένη με το μόνο αρνητικό το μέχρι 16Mbit, αν και αυτό αν το πιάσεις στο μέγιστο είναι σχεδόν πάντα αυτό που θα έχεις. Δηλαδή όπου μπάινεις θα κατεβάζεις με 1700kb/sec

Vivodi... λίγα λόγια πολύ μουσική... ή μάλλον πολύ μουσική λίγα λόγια.. ή μάλλον πολλά λόγια... καμμιά μουσική... μακριά!!! ΟΥΤΕ να σε πληρώνουν. Ουτε να κάτσω να το αιτιολογήσω δεν εχω ορεξη...!!!

Hellas On Line... ποτέ δεν θα γινόταν η καλύτερη, γιατί πάντα είχε τις παραξενιές της. Δεν ξέρω πώς είναι προσωπικά στην πράξη, αλλά απο γνωστούς που ξέρω μην ζητήσεις τεχνική υποστήριξη... ποτέ!!! Δεν θα την συνιστούσα ουτε αν ήμουν ο Κορωνιάς... ή ο ?Θείος...

Γενικά η όλη ιστορία δεν είναι τόσο τραγική. Επιλογές εχουμε και φυσικά ο ανταγωνισμός εχει ρίξει τις τιμές σε επίπεδα που δεν διαφέρουν πολυ απο πάροχο σε πάροχο απλά κοιτάς διαθεσιμότητα στην περιοχή σου και φυσικά πόσο γρήγοροι θα είναι ολοι στην εναρξη της νέας σου γραμμής. Εδώ όλοι θέλουν 20-25 εργάσιμες μέρες εκτός του ΟΤΕ που θα σου την φέρει σε 1-2 μέρες...!!! Αυτό είναι και το μόνο του προτέρημα, που όπως είπα το πληρώνεις κάπως παραπάνω.

Reaction score
14
Η μία εταιρία που λέει ο Σωτήρης (sothoms) ειναι στην παραπάνω λίστα και ή άλλη δεν μπήκα κάν στον κόπο να την αναφέρω αφού είναι γνωστό οτι πάει για βρούβες!!!

Niet1 βρε-βόδι...

Reaction score
164
H πιο φτηνή για μένα, είναι η HOL, με διαφορά!
Από το Σεπτέμβρη μέχρι τον Μάρτιο, μου είχε κοστίσει μόνο καμία 60ρια ευρώ, δεν θυμάμαι καλά. Βέβαια, τους 5 μήνες δεν είχα ούτε τηλέφωνο, ούτε Internet, αλλά χαλάλι τους γιατί είχα γνωρίσει όλους τους υπαλλήλους στο CS (ο Θεός να το κάνει) :141:

VG

Reaction score
0
3 εταιρειες θα μεινουν,το πολυ 4
Δεν υπαρχει χωρος για παραπανω
Τωρα η vivodi ειναι απλως ενα θαυμα πως υπαρχει τοσο καιρο

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

.....
Εχουμε ΟΤΕ, ακριβός σταθερός, δυσκίνητος στο να σου δώσει το κάτι άλλο, αλλά εχει το μαχαίρι και το καρπούζι οπότε εχει και την ευελιξία να μην τρώει τρικλοποδιές απο άλλους. 24mbit καλή και οτι ζητήσεις ερχεται γρήγορα, ομως αυτό το πληρώνεις ακριβά σε βάθος χρόνου.

FORTHNET, πολλά λεφτά εχουν επενδυθεί, απο τους παλαιότερους στον χώρο με μεγάλο πελατολόγιο που την κάνει ευέλικτη στο να προσφέρει και κάτω απο το κόστος μερικά προιόντα αφού μπορεί να το αντέξει. Το δίκτυο τους εχει πολύ bandwidth, και φυσικά σου παρέχει εμπιστοσύνη και γρήγορα σύνδεση εως 24mbit.

Wind/Tellas ίσως η τρίτη εταιρία εμπιστοσύνης καθώς τα χρήματα της μαμάς wind αξιοποιούνται και είναι και πολλά. Σαν Tellas είχε προβλήματα αλλά σιγά σιγά ολα εφτιαξαν. Ισως είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μικρότερης εταιρίας. Μόνο αρνητικό το μέχρι 12mbit.
..............
Νομίζω ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κάπως έτσι.
Αρα οι βασικές επιλογές είναι 3, διαλέγετε και παίρνετε. :109:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Πως μπορω να παρω πισω τα 69€ της μη ενεργοποιημενης συνδεσης; Κι αν κοπει η ενεργη τι γινεται με το υπολοιπο ποσο;

Reaction score
2.556
Τώρα έχω ALTEC ADSL και σταθερή τηλεφωνία.
Μου φαίνεται ότι - φευγοντας απο ALTEC - θα υποκύψω στην ωμή βία του ΟΤΕ και δεν θα θάω σε άλλον με ιδιόκτητο δίκτυο για τους εξής - κατά σειρά σπουδαιότητας - λόγους:
1. Χρόνος ενεργοποίησης άμεσος (το ADSL είναι στο σπίτι για επαγγελματικούς λόγους της γυναίκας μου και δεν μας παίρνει άλλο)
2. Για τους ίδιους λόγους είναι απολύτως απαραίτητο το fax (όχι internet fax απλό και αρχαίο) Νομίζω οι "χωρίς πάγιο ΟΤΕ" δεν δίνουν fax.
3. Αν βάλω συναγερμό αυτός θέλει "data" τηλεφωνο και μου φαίνεται ότι πάλι μόνο ο ΟΤΕ το δίνει
4. Έχω βολευτεί με τις δύο γραμμές της ISDN: Έχω βάλει και πρόσθετο αριθμό MSN όπου έχω το Fax αλλά και τηλεφωνική συσκευή ISDN. Μεγάλη ευελιξία. Δεν είναι το ίδιο σαν να έχεις δύο PSTN: Π.χ. μιλάς στη μία γραμμή, σε καλούν στην γραμμή αυτή και χτυπάει η άλλη.
5. Δεν πρόκειται να κλείσει ο ΟΤΕ. Και μέσα να μπαίνει είναι "επιχείρηση εθνκής σημασίας" (έστω με Γερμανούς ιδιοκτήτες !!!) και να χρωστάει θα βοηθήσουμε όλοι εμείς οι καλοί φορολογούμενοι...

Θα πληρώσω βέβαια και θα με ξαναβάλουν στο μαντρί. Κι εγώ ο ανόητος που νόμιζα ότι λευτερώθηκα, άντε πάλι με το Γερμανο-Δημόσιο πού πλήρωσα να φτιαχτεί να γίνει γίγαντας και να γράφει την όποια ΕΕΤΤ στα @@@ του (γιατί μή μου πείτε ότι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους άλλους με υποδειγματική προθυμία...)

Αν κανένας ξέρει καμμά άλλη λύση που να ικανοποιεί τα παραπάνω ας μου πεί, θα χαρώ πολύ να αποφύγω τον προστάτη μας (υπάρχει και άλλη λέξη ...).

Από την ALTEC μας μείνανε κάτι λογαριασμοί για I-call και σταθερή (γύρω στα 30 ευρώ) και ο ασύρματος εξοπλισμός. Δεν πιστεύω να έχουν το θράσος να μου ζητήσουν να πληρώσω ή να τα επιστρέψω...

EDIT: Πήρα τηλέφωνο (13813) Tώρα τελευταία απαντάνε αμέσως (και πρίν δεν είχα σοβαρά παράπονα). Η ευγενέστατη κυρία δεν μπορούσε φυσικά να απαντήσει συγκεκριμένα ερωτήματα, κράτησε όμως το κινητό μου να με πάρουν πίσω μέσα στην ημέρα. Αν υπάρχει κάτι (που δεν το ελπίζω πιά) θα σας ενημερώσω...

Reaction score
2.556
Ευχαριστώ. Δηλαδή όλοι δινουν fax και data;
Tότε να το ψάξω λίγο γιατί η διαφορά είναι σημαντική στά λεφτά...

Reaction score
1.213
Εγω αυριο κατηφοριζω για Οτε.Ειναι μεγαλη η διαφορα στα λεφτα αλλα δεν θελω να περιμενω κανα εικοσαημερο τουλαχιστον (αν ολα πανε καλα...).Και στο φιναλε δεν θα τον παντρευτουμε κιολας..αν ζοριστουμε τον τροπο τον ξερουμε ,τον δρομο τον γνωριζουμε..:137:

Reaction score
5
Εγω αυριο κατηφοριζω για Οτε.Ειναι μεγαλη η διαφορα στα λεφτα αλλα δεν θελω να περιμενω κανα εικοσαημερο τουλαχιστον (αν ολα πανε καλα...).Και στο φιναλε δεν θα τον παντρευτουμε κιολας..αν ζοριστουμε τον τροπο τον ξερουμε ,τον δρομο τον γνωριζουμε..
Πεστα Χρυσοστομε.

Αφου και εγω το πιο πιστο σκυλι με βλεπω να αρχιζω διαδικασιες αποχωρησης :117:

All in one ( and one for all) apo OTE THE GREEK :137::138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.300
Members