Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Boγιατζάκη... Πάνο μήν πάς φορθνετ πλήζ....!!!!
Ντριμόγιαννε, κι εσύ βρε Ιούδα;! :116:

Εγώ σας λέω τον πόνο μου, κι εσείς με παίρνετε στο ψιλό δούλεμα;! :137:

Anyway, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, τα πράγματα με την Altec δεν είναι και τόσο τραγικά στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, σε σχέση με τη περιγραφή άλλων μελών. :121:

Συγκεκριμένα, το downloading από τα 700 kilobyte/second πριν από τη κρίση, έπεσε μόλις στα 685 kilobyte/second τη περίοδο της κρίσης, τουλάχιστον στους servers του newzbin που με ενδιαφέρει άμεσα, ενώ κατά περίεργο τρόπο από σήμερα μου δουλεύουν κανονικά και οι κλήσεις μέσω του δικτύου της Altec που ήταν ουσιαστικά εκτός λειτουργίας από τότε που ξεκίνησε η κρίση.

Βρε λες;! :142:

Reaction score
14
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Έχω μόνο τηλεφωνία στην Αλτεκ.... δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω γραμμή σχεδόν ποτέ!!! λέω σχεδόν γιατί χθες αργά το μεσημέρι έβγαλα εντελώς τυχαία σε ένα δικό μου νούμερο που ήθελα να πάρω. Σήμερα το έκανα (προσπάθησα να πάρω μερικά τηλ σε δικά μου άτομα) το πολύ πρωί και .....ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Δυστυχώς δεν μπορούσα άλλο να περιμένω και έκανα αίτηση στην ΤΕΛΑΣ μόνο και με το σκεπτικό αργότερα να μπω και στο ίντερνετ τους.....(το γνωστό 39,90 Ευρώ).
Από ότι μου είπαν θα χρειαστεί λίγες μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί......
ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ να περιμένω να τα βρει η Αλτεκ με τον ΟΤΕ για να έχω τηλ Από την στιγμή που εγώ δεν φταίω σε τίποτα και τους πληρώνω κανονικά......
Ελπίζω το συντομότερο να έχω τηλέφωνο μέσω της Τελας πλέων...

Reaction score
1
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Παιδιά, σε μένα φαίνεται ότι έχουν φτιάξει τα πάντα στο δίκτυο της Altec. :123:

Χτες βράδυ κατέβασα κανονικά το πολυαγαπημένο Kill Bill 2 από το newzbin με τη ταχύτητά μου καρφωμένη στα 700 kilobyte/second, εκεί που ήταν σταθερή δηλαδή από τη πρώτη στιγμή που συνδέθηκα στην Altec.

Επίσης, τόσο χτες όσο και σήμερα, παίρνω τα τηλέφωνά μου κανονικά μέσω του δικτύου της Altec χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, πιάνω δηλαδή γραμμή απευθείας με τη πρώτη προσπάθεια! :126:

Μήπως έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία μεταξύ ΟΤΕ και Altec και επανέρχονται σταδιακά οι γραμμές;! :118:

Reaction score
14
δεν εχουν κάποιο νέο, αλλα...

δρομολογήθηκαν μερικές routes, ώστε να υπάρχει connection.

Τουλάχιστον δεν θα μας βγάζει Page can not be displayed πλέον. Θα αργεί αλλά θα κατεβαίνει.

Αυτά σαν πρώτο βήμα. Απο εβδομάδα μάλλον θα εχουν καλές εξελίξεις. Βλέπουμε... δεν πιστευω τίποτε αν δεν γίνει και αν δεν το δώ...

ΥΓ και σχετο μεν αλλά σχετικότατο δε... όπως εγραψα και παραπάνω εκανα αιτηση σε ανενεργό βρόχο PSTN γραμμή ΟΤΕ στην forthnet 2/9 και στις 5/9 η γραμμή είχε ανοίξει. Μάλιστα τόσο γρήγορα εγιναν όλα που ακόμα δεν εχω λάβει τον δωρεάν εξοπλισμό και σε τηλέφωνο που τους πήρα μου έιπαν αυριο θα ερθει και αυτός. Κουλό? Μήπως ΟΤΕ/Forthnet εχουν συμμαχίσει??? Τι να πώ? 3 εργάσιμες δεν εχω ακούσι ποτέ!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Παιδιά, σε μένα φαίνεται ότι έχουν φτιάξει τα πάντα στο δίκτυο της Altec.

Χτες βράδυ κατέβασα κανονικά το πολυαγαπημένο Kill Bill 2 από το newzbin με τη ταχύτητά μου καρφωμένη στα 700 kilobyte/second, εκεί που ήταν σταθερή δηλαδή από τη πρώτη στιγμή που συνδέθηκα στην Altec.

Επίσης, τόσο χτες όσο και σήμερα, παίρνω τα τηλέφωνά μου κανονικά μέσω του δικτύου της Altec χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, πιάνω δηλαδή γραμμή απευθείας με τη πρώτη προσπάθεια!

Μήπως έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία μεταξύ ΟΤΕ και Altec και επανέρχονται σταδιακά οι γραμμές;!
Λες να ξαναζωντανεψει ο πεθαμενος?

Οπως και ναχει δεν μπαινω καν στον κοπο να ξαναβαλω το username kai password της Altec.

R.I.P :116:

Παναγιωτη για να μην υπαρχει συγχυση απο newzbin παιρνεις το nzb file που κατεβαζεις μεσω καποιου Usenet Provider.

Μην ξεχνας τον χρυσο κανονα. Αποφευγουμε τα re-encodes ομαδων που αρχιζουν απο S :137:

Sorry για το off topic.

Reaction score
2.556
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι κατ' εφαρμογή της παραγράφου 3.1.2.4 του Κανονισμού του, οι μετοχές της εταιρίας «ALTEC Α.Β.Ε.Ε.» θα διαπραγματεύονται από την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών, δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματος των μετοχών της εταιρίας διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των  0,30.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

"Τί μέρα είναι σήμερα;;; - Παρασκευή..."

Όταν οι κανόνες του εμπορικού πολέμου (http://www.sofokleous10.gr/portal2/t...-200807074200/ περσινό είναι...) είναι αυτοί που είναι τι περιμένετε να γίνει;
Είναι τα καλώδια του ΟΤΕ; Ποιός πλήρωνε τον ΟΤΕ τόσα χρόνια; Τσάμπα δουλεύανε ή μήπως δεν είχαν και τα τσάμπα τους τηλέφωνα και τις ωραίες τους συντάξεις κλπ κλπ;
Τώρα όλα αυτά τα πήραν οι Γερμανοί (και ο κ. Βγενόπουλος, όπως - προς τιμή του - δήλωσε κάπως κυνικά είναι αλήθεια αλλά καλύτερα έτσι...) και έχοντας μαχαίρι και πεπόνι γράφουν την ΕΕΤΤ (που εκπροσωπεί το Ελλήνικό (μη)κράτος ΄δηλαδή όλους εμάς τα κορόϊδα) εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

R.I.P. λοιπόν ΑΛΤΕΚ, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε...

Reaction score
14
εγώ τα μάζεψα...

Απο την Παρασκευή πήγαμε όλο το πακέτο φιλοξενίας στην Forthnet.

Πρώτες εντυπώσεις απο την εταιρία που ελεγα δεν παω ποτε... μμμ... τελικά στην ζωή ποτέ μην πείς ΠΟΤΕ....

Δεν είχα τέτοια καλή εξυπηρέτηση απο provider όσα χρόνια μπορώ να εχω εμπειρία.

Το tech support απαντάει με το 4ο χτύπημα το πολύ.

Οτι ρώτησα πήρα απάντηση, όσα ζήτησα γίνανε, το εμπορικό τους τμήμα αψογο μιλάω με την ίδια κοπελιά που έιναι αψογη και καλή γνώστης όλων των θεμάτων που ρωτήσαμε.

Γενικά τόσο το service, support όσο και η κονσόλα διαχείρησης τυο domain μας είναι σούπερ.

Να δούμε σε βάθος χρόνου πόσο καλά θα πάμε... αλλά... αν η αρχή είναι το ημισι του παντός... πάμε καλά...

RIP ALTEC TELECOMS... σορρυ που σε απάτησα αλλά μας απάτησες εσύ πρώτη....

VG

Reaction score
0
Προβληματα εχει και η ON που υπολογιζε με εισαγωγη στο ΧΑΑ να γεμισει τα ταμεια της,κατι που εντος 2008 ειναι σχεδόν άτοπο για πολλους λογους.

Reaction score
14
προβλήματα εχει και η forthnet καθαρά αμα δείς τους ισολογισμούς της... αλλά απο ότι φαίνεται αλλες εχουν τον πρώτο λόγο για κανόνι εντός του χρόνου (2008)

2 μικρές και 2 μεσαίες εταιρίες εχουν πάρει σειρά απο τον ΟΤΕ.

Reaction score
2.556
και γιατι δεν μας λες ποιες ειναι?
Ναι ναι, μη την ξαναπατήσουμε...
(δεν θέλω ΟΤΕ πως το λένε βρε παιδί μου... Μου την έχει σπάσει τελείως...)

Εγώ ήμουνα παλιότερα στην Forthnet, εντάξει ήτανε...

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

προβλήματα εχει και η forthnet καθαρά αμα δείς τους ισολογισμούς της... αλλά απο ότι φαίνεται αλλες εχουν τον πρώτο λόγο για κανόνι εντός του χρόνου (2008)

2 μικρές και 2 μεσαίες εταιρίες εχουν πάρει σειρά απο τον ΟΤΕ.

Γιατί δεν μας λες τις εταιρίες ή τουλάχιστον στείλε μας pm για να μάθουμε και εμείς!!!:112:
Εγώ είχα τηλεφωνία στην Αλτεκ και την περασμένη βδομάδα έκανα αίτηση στην ΤΕΛΛΑΣ μόνο για τηλεφωνία και αργότερα να πάρω το πλήρες πακέτο και το ίντερνετ!
ακόμη να μου το ενεργοποιήσουν όμως!!! Πάνε 5 εργάσιμες μέρες και τίποτα από την Τελλας!:112::112:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi