Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ετσι είναι, αλλά αν δεν είχε την οικονομική δοσοληψία με την voda θα είχε πάει byebye love... πρό καιρού....Για HOL δεν θα ημουνα τοσο σιγουρος,μην ξεχναμε οτι ο Κόκκαλης τελευταια φορα που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη του ηταν οταν ηταν ανηλικος.
Αν δεν ειχε το παγιο (που καλως το εχει λογω υποδομων) θα εβλεπες αν υπηρχαν ποτε οι..."εναλλακτικοι":137:Ναι ναι, μη την ξαναπατήσουμε...
(δεν θέλω ΟΤΕ πως το λένε βρε παιδί μου... Μου την έχει σπάσει τελείως...)
Εγώ ήμουνα παλιότερα στην Forthnet, εντάξει ήτανε...
Τις έχουμε πληρώσει τις υποδομές τόσα χρόνια τόσα χρήματα που θα έπρεπε να χρησιμοποιούν χρυσό και όχι χαλκό στα καλώδια.... :136:Αν δεν ειχε το παγιο (που καλως το εχει λογω υποδομων) θα εβλεπες αν υπηρχαν ποτε οι..."εναλλακτικοι":137:
Πέστα ασυγχώρητε γιατί εκεί στη Λάρισα έχουν μπερδέψει το κοινωνικό κράτος με το βόλεμα των ημετέρων. Ή συμφωνούμε με όσα συνέβαιναν τόσες δεκαετίες στις ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΟΑ κλπ;Τις έχουμε πληρώσει τις υποδομές τόσα χρόνια τόσα χρήματα που θα έπρεπε να χρησιμοποιούν χρυσό και όχι χαλκό στα καλώδια.... :136:
Μαλλον εσυ μπερδεψες το κοινωνικο (υποδομες) με το βολεμα (ποτε το υποστηριξα. Απλα υποστηριζω πως η γραμμη του ΟΤΕ και της ΔΕΗ στην Ανω Κορυφογραμμη ειναι υποδομη αιωνιας διαρκειας και κοινωνικης ωφελειας με ελαχιστο (=ζημιογονο) οφελος για το Οργ/σμο, και δεν μπορει η Voda να διαφημιζει πως σου βαζει σταθερο εκει χωρις παγιο κια να μην πληρωνει τον ιδιοκτητη του δικτυου. ¨Η διαφωνεις;Πέστα ασυγχώρητε γιατί εκεί στη Λάρισα έχουν μπερδέψει το κοινωνικό κράτος με το βόλεμα των ημετέρων. Ή συμφωνούμε με όσα συνέβαιναν τόσες δεκαετίες στις ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΟΑ κλπ;
κλπ κλπ (να μη πιανουμε και ...χωρο!)
Πάψτε να υποστηρίζετε τον ΟΤΕ. Είναι μια ακόμα αμαρτωλή ιστορία!
η βοιδαφον βαζει σταθερο χρησιμοποιωντας φορέα GSM!!! και όχι χαλκό.δεν μπορει η Voda να διαφημιζει πως σου βαζει σταθερο εκει χωρις παγιο κια να μην πληρωνει τον ιδιοκτητη του δικτυου. ¨Η διαφωνεις;
Τι να επιλεξουμε; την "απλοχερια" του δημοσιου ή την "κλεψιχερια" του ιδιωτη; Τωρα μαλιστα που μεσω ΣΔΙΤ θα συνεργασθουν ε ρε πανηγυρια:137:Λάκη δεν διαφωνούμε... Όμως στις επιχειρήσεις του κράτους οι υποδομές γίνονται με τεράστια σπατάλη των χρημάτων της κοινωνίας σε όφελος διαφόρων προνομιούχων. Στην άλλη περίπτωση (των ιδιωτών) δεν υπάρχουν ιδιωτικές επενδύσεις αλλά παραχωρήσεις πάλι των κοινωνικών πόρων (με ελάχιστες εξαιρέσεις).
Διαλέγουμε και παίρνουμε ...