Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της
Διακόπτει προσωρινά την παροχή υπηρεσιών προς την Teledome o OTE

Σε προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς την εταιρεία Teledome λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της προς τον Οργανισμό, προχωρά σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις συμβατικές οικονομικές υποχρεώσεις της για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ παρήλθε η προθεσμία που όριζε η διαδικασία συνδιαλλαγής στην οποία είχε ζητήσει να υπαχθεί η Teledome τον Φεβρουάριο του 2008.

Ολόκληρο το άρθρο στο news.in.gr

Reaction score
14
δυστυχώς θα έλεγα προιστορία....

ενδειαφέρον όμως το αρθρο... τι λέτε να ψήφιζε ο Αθανασούλης? Οτι και ο healler???

Reaction score
14
αρα εμειναν 1 μικρός και 2 μεσαίοι...

ονόματα δεν μπορώ να γράψω εδώ δημόσια.

απλά θα αναφέρω οτι ονόματα όπως ΟΤΕΝΕΤ, ΦΟΡΘΝΕΤ, WIND/TELLAS, HOL/VODA και ΟΝ δεν εχουν ορατό κίνδυνο... όλες οι άλλες που δεν ενέφερα είναι σε κάποια επίφοβη θέση.

βέβαια η ΟΝ όπως είπε ο VG ήλπιζε πολύ στο ΧΑΑ οπότε δεν είναι και στην ίδια κατηγορία με τις άλλες 4...

VG

Reaction score
0
Για HOL δεν θα ημουνα τοσο σιγουρος,μην ξεχναμε οτι ο Κόκκαλης τελευταια φορα που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη του ηταν οταν ηταν ανηλικος.

Reaction score
14
Για HOL δεν θα ημουνα τοσο σιγουρος,μην ξεχναμε οτι ο Κόκκαλης τελευταια φορα που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη του ηταν οταν ηταν ανηλικος.
ετσι είναι, αλλά αν δεν είχε την οικονομική δοσοληψία με την voda θα είχε πάει byebye love... πρό καιρού....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Ναι ναι, μη την ξαναπατήσουμε...
(δεν θέλω ΟΤΕ πως το λένε βρε παιδί μου... Μου την έχει σπάσει τελείως...)

Εγώ ήμουνα παλιότερα στην Forthnet, εντάξει ήτανε...
Αν δεν ειχε το παγιο (που καλως το εχει λογω υποδομων) θα εβλεπες αν υπηρχαν ποτε οι..."εναλλακτικοι":137:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Αν δεν ειχε το παγιο (που καλως το εχει λογω υποδομων) θα εβλεπες αν υπηρχαν ποτε οι..."εναλλακτικοι":137:
Τις έχουμε πληρώσει τις υποδομές τόσα χρόνια τόσα χρήματα που θα έπρεπε να χρησιμοποιούν χρυσό και όχι χαλκό στα καλώδια.... :136:

Reaction score
2.556
Re: Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Τις έχουμε πληρώσει τις υποδομές τόσα χρόνια τόσα χρήματα που θα έπρεπε να χρησιμοποιούν χρυσό και όχι χαλκό στα καλώδια.... :136:
Πέστα ασυγχώρητε γιατί εκεί στη Λάρισα έχουν μπερδέψει το κοινωνικό κράτος με το βόλεμα των ημετέρων. Ή συμφωνούμε με όσα συνέβαιναν τόσες δεκαετίες στις ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΟΑ κλπ;

Δε λέω, από τη μιά τα λαμόγια που δεν βάζουν φράγκο από την τσέπη τους και φτιάχνουν γίγαντες πηγαίνοντας να υποβάλλουν προσφορές με μια ...άδεια τσάντα (δίνουν βέβαια και κανένα δωράκι... μπορεί και ...νόμιμο!) και από την άλλη η ΟΑ που πέταγε με άδεια αεροπλάνα περιμένοντας μήπως χρειαστεί μερικές θέσεις κανένας παρατρεχάμενος υπουργού ή κανένας πρώτος ξάδελφος καμμιάς αεροσυνοδού. Εντάξει υπερβάλλω (λίγο), αλλά αν αυτό εννοούμε σαν "κοινωνικό κράτος" τότε προτιμώ τη ζούγκλα (γνήσια όμως - όχι με κυβερνητική στήριξη...).

Σήμερα το πρωϊ πήγα αυτοπροσώπως στην ALTEC TELECOMS μια που με φαξ ή e-mail δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Θα σας γράψω γι αυτό σε επόμενο μήνυμα αλλά τώρα σημειώνω ότι δίπλα είναι τα ...επιβλητικά ταμεία των συνταξιούχων του ΟΤΕ. Μια φίλη μου δικηγόρος πήρε σύνταξη από τον ΟΤΕ γύρω στα 43-45 γιατί ...δεν τη συνέφερε να συνεχίσει να δουλεύει! Από τότε παίρνει την ωραία της σύνταξη και, με τέτοια καλοπέραση, θα την παίρνει για πάρα πολύ καιρό. Ποιος τα πληρώνει αυτά; Στη ΔΕΗ οι υπάλληλοι ξήλωναν τα καλοριφέρ και έβαζαν τους πολύ ενεργοβόρους θερμοσσυσσωρευτές (ή ακόμα και ηλεκτρικά σώματα) γιατί είχαν τσάμπα ρεύμα, το οποίο τσάμπα ρευμα πληρώναμε εμείς οι υπόλοιποι.

Όταν έκανα αίτηση προεπιλογής φορέα στο λαμόγιο της ALTEC ό ΟΤΕ μου έστειλε - αμέσως - μια επιστολή λέγοντας μου ότι ...μπορώ να υπαναχωρήσω (καλά, με είχαν για ηλίθιο...) και επισημαίνοντάς μου ότι αν δεν αποδειχθεί η συναίνεσή μου η ΑΛΤΕΚ οφείλει να επαναφέρει με δικά της έξοδα κλπ κλπ. Υπέγραφε δε σαν "ο Υπόχρεος Πάροχος τηε Διευκόλυνσης Προεπιλογής ΦΟΡΕΑ"! Προφανώς είχαν μεγάλη όρεξη να ικανοποιήσουν τις κλαψιάρικες παρακλήσεις της ΕΕΤΤ και του Ελληνικού Κράτους(?).

Πάψτε να υποστηρίζετε τον ΟΤΕ. Είναι μια ακόμα αμαρτωλή ιστορία!

Reaction score
2.556
Λοιπόν σήμερα το πρωϊ πήγα αυτοπροσώπως και παρέδωσα το εξής στην ΑΛΤΕΚ:
===========================================================
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Ι-CALL ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ADSL

ΠΡΟΣ:

ALTEC TELECOMS ΑΕ
Οδός ΠΑΤΜΟΥ Αριθ. 14 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ
Φαξ 211-6872951
ΗΜ/ΝΙΑ 16/09/2008

Δεδομένου του ότι από 22/8/08 παρουσιάζονται σοβαρότατες δυσλειτουργίες και πρακτικά έχει διακοπεί τόσο η παροχή υπηρεσιών γρήγορου Ιντερνέτ στις τηλεφωνικές γραμμές 210-65ΧΧΧΧΧ και 210-77ΧΧΧΧΧ, (τις οποίες έχω προπληρώσει για δύο χρόνια και έχω ενεργοποιήσει πρόσφατα) όσο και η παροχή της υπηρεσίας i-call στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, με το παρόν ζητώ την άμεση διακοπή των υπηρεσιών i-call στις παραπάνω γραμμές και την οριστική διαγραφή όλων των τυχόν φερόμενων ως οφειλόμενα ποσών για την υπηρεσία αυτή από 22/8/80 και μετά (σκοπεύω να ενεργοποιήσω εκ νέου την υπηρεσία αυτή όταν επανέλθει σε αποδεκτά επίπεδα η παροχή γρήγορου Ιντερνέτ).

Επίσης ζητώ την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της σύνδεσης ADSL ή - σε περίπτωση που αδυνατείτε – την εξασφάλιση με δικές σας ενέργειες (και χωρίς πρόσθετο δικό μου κόστος) γρήγορου Ιντερνετ από άλλο πάροχο μέχρι την λήξη των δύο ετών που έχω προπληρώσει.

Ας σημειωθεί ότι οι παραπάνω υπηρεσίες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της επαγγελματικής δραστηριότητας εμένα (μηχανικός) καθώς και της συζύγου μου (δικαστής).

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η σύντομη επιβεβαίωση της ικανοποίησης των παραπάνω αιτημάτων μου. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μπορεί να χρειάζεστε.

Ειλικρινά ευχαριστώ για την άψογη μέχρι 22/8/08 παροχή υπηρεσιών και εύχομαι αίσιο πέρας της περιπέτειάς σας για το καλό όλων εμάς των χρηστών.

Ο ΑΙΤΩΝ

<ΥΠΟΓΡΑΦΗ>

<ονοματεπώνυμο>
Διπλ. <Ειδικότητα> Μηχανικός, MSE
ΑΦΜ <ΑΦΜ> ΔΟΥ <ΔΟΥ>
<Διεύθυνση>
Τηλέφωνο 210-65ΧΧΧΧΧ κιν. 6936-ΧΧΧΧΧΧ
email : <.......>@yahoo.gr

(επισυνάπτεται φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητάς μου)
=======================================================
Η ευγενική υπεύθυνη αρνήθηκε επίμονα να υπογράψει ότι παρέλαβε το έγγραφο αλλά υποσχέθηκε να απαντήσει με ε-μαιλ. Μου ζήτησε να καταλάβω τη θέση της και βέβαια μου είπε να καταλάβω τη θέση τους.

Φυσικά δεν περιμένω να ...μου πληρώσουν άλλο πάροχο αλλά ούτε λογαριασμούς σκοπεύω να πληρώσω, ούτε να επιστρέψω τα ρούτερ και το ασύρματο τηλέφωνα. Εκτός βέβαια και αν ανταποκριθούν και αυτοί στις υποχρεώσεις τους, οπότε ευχαρίστως τα πληρώνω όλα!

Α ρε ΟΤΕ!!! Πρώτα φτιάχνεις νέα τζάκια και μετά τα γκρεμίζεις...: :141:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Πέστα ασυγχώρητε γιατί εκεί στη Λάρισα έχουν μπερδέψει το κοινωνικό κράτος με το βόλεμα των ημετέρων. Ή συμφωνούμε με όσα συνέβαιναν τόσες δεκαετίες στις ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΟΑ κλπ;

κλπ κλπ (να μη πιανουμε και ...χωρο!)

Πάψτε να υποστηρίζετε τον ΟΤΕ. Είναι μια ακόμα αμαρτωλή ιστορία!
Μαλλον εσυ μπερδεψες το κοινωνικο (υποδομες) με το βολεμα (ποτε το υποστηριξα;). Απλα υποστηριζω πως η γραμμη του ΟΤΕ και της ΔΕΗ στην Ανω Κορυφογραμμη ειναι υποδομη αιωνιας διαρκειας και κοινωνικης ωφελειας με ελαχιστο (=ζημιογονο) οφελος για το Οργ/σμο, και δεν μπορει η Voda να διαφημιζει πως σου βαζει σταθερο εκει χωρις παγιο κια να μην πληρωνει τον ιδιοκτητη του δικτυου. ¨Η διαφωνεις;
Οσο για την ΑΛΤΕΚ σημερα μου εστειλε να πληρωσω λογαριασμο τηλεφωνου 5,00€ χωρις αναλυση κλησεων, (αρα...δουλευουν;) παρ΄ολο που η προσφορα ηταν για 4 ωρες δωρεαν ομιλια το μηνα. Και στο εξοχικο αποκλειεται να μιλησαμε τοσο - συνεπως γι΄αυτο δεν εστειλε αναλυση. Τωρα βεβαια ειναι κομμενη η συνδεση μεσω αλτεκ και αναγκαζομαι να παιρνω με 1777 (μεσω ΟΤΕ δηλ). Φυσικα θα στειλω τη δηλωση υπαναχωρησης αλλα ποιος θα την επεξεργαστει;

Reaction score
2.556
Λάκη δεν διαφωνούμε... Όμως στις επιχειρήσεις του κράτους οι υποδομές γίνονται με τεράστια σπατάλη των χρημάτων της κοινωνίας σε όφελος διαφόρων προνομιούχων. Στην άλλη περίπτωση (των ιδιωτών) δεν υπάρχουν ιδιωτικές επενδύσεις αλλά παραχωρήσεις πάλι των κοινωνικών πόρων (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Διαλέγουμε και παίρνουμε ...

Reaction score
2
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

δεν μπορει η Voda να διαφημιζει πως σου βαζει σταθερο εκει χωρις παγιο κια να μην πληρωνει τον ιδιοκτητη του δικτυου. ¨Η διαφωνεις;
η βοιδαφον βαζει σταθερο χρησιμοποιωντας φορέα GSM!!! και όχι χαλκό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.963
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Το ακούω εδώ και μερικές μέρες στους χρηματιστηριακούς κύκλους, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα στις αγορές δεν πιστεύω κανέναν...

Reaction score
14
μα ο μίστα Μίγκ... ήταν και η αιτία που ο ΟΤΕ τραγηξε "την βίσμα" αφού ο Αθανασούλης ήθελε το 51% και ο Βγενό το ίδιο.... τελικά θα πάρει ο Βγενό το 100% απο το τίποτε??

Γιατί τι εμεινε να αγοράσει τώρα?

Εχω ακούσει για διαρροές/αποχωρήσεις πολλών μεγάλων και μικρών πελατών δυστυχώς οπότε πραγμα δύσκολο να πουλήσεις αέρα κοπανιστό τώρα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Λάκη δεν διαφωνούμε... Όμως στις επιχειρήσεις του κράτους οι υποδομές γίνονται με τεράστια σπατάλη των χρημάτων της κοινωνίας σε όφελος διαφόρων προνομιούχων. Στην άλλη περίπτωση (των ιδιωτών) δεν υπάρχουν ιδιωτικές επενδύσεις αλλά παραχωρήσεις πάλι των κοινωνικών πόρων (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Διαλέγουμε και παίρνουμε ...
Τι να επιλεξουμε; την "απλοχερια" του δημοσιου ή την "κλεψιχερια" του ιδιωτη; Τωρα μαλιστα που μεσω ΣΔΙΤ θα συνεργασθουν ε ρε πανηγυρια:137:

Reaction score
2.556
Με ΑΛΤΕΚ δεν με βλέπω να αντέχω άλλο. Σιγά μην απαντήσουν στην αίτησή μου.

Κάθε μέρα όμως έχω πίεση από τη γυναίκα μου που με ωθεί στη στρούγκα του ΟΤΕ...
Όσο και αν δεν θέλω, είναι η δουλειά της! Εγώ έχω τόση τσαντίλα με την τακτική του ΟΤΕ που θα βολευόμουνα και με ταχυδρομικά περιστέρια...Μας έχουν ταράξει στον εκβιασμό με κάργα διαφημίσεις και απανωτά ξεδιάντροπα τηλέφωνα (για το καλό μας). Δεν θα αφήσουν ούτε ένα εναλλακτικό. Σιγά μην τους ...εξυπηρετήσουν! Πάμε για μονοπώλιο πάλι...

Έχω δώσει διορία στον εαυτό μου μέχρι την Παρασκευή. Μετά:
1. Κάνω αίτηση σε άλλον - όχι OTE (ΟΝ ΤΕΛΕCOMS, VODAPHONE, ΤΕΛΛΑS ??? ακούω προτάσεις.... Υπάρχει κανένας χωρίς δέσμευση;)
2. ΔΕΝ διακόπτω την AΛTEC (λόγω Ι-DO SILVER είναι προπληρωμένη για 24 μήνες οπότε δεν έχω μηνιαίο λογαριασμό). Μέχρι την ενεργοποίηση του καινούριου θα έχω - φαντάζομαι - τις άθλιες ταχύτητες τηε ALTEC. Παρά ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα!
3. Δεν πληρώνω κανένα λογαριασμό της ALTEC ούτε επιστρέφω τον εξοπλισμό του I-Call Μολών λαβέ ALTEC (αφού πρώτα μου δώσεις αυτά που σου έχω πληρώσει).

ΥΓ Τι είναι ρε παιδιά αυτό το ΣΔΙΤ;

Reaction score
0
Η σημερινή κατάσταση της μετοχής της Altec στο χρηματιστήριο ήταν τραγελαφική, 16% πάνω με τζίρο 15000 ευρώ. Πάντως το παιχνίδι αυτό "βοηθά" την έξοδο της μετοχής από την επιτήρηση. Τώρα αν οι φήμες περί εξαγοράς αληθεύουν η απλώς εξυπηρετούν τις πιο άνω συνθήκες ...ποιος να ξέρει άραγε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi