GRAN TURISMO 5 Prologue

Reaction score
14
Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Και εγώ τα ίδια είχα!! Πολύ χάλια οι servers τους! Αν και σε εμένα τώρα που το σκεύτομαι αρχιζε πάλι απο την αρχή δεν έκανε pause...

Reaction score
0
Κατοπιν 6 προσπαθειων την Παρασκευη ακομη δεν εχω δει αποτελεσμα....!! Οσο για καθε νεα προσπαθεια ξεκινα απο την αρχη....!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.265

Είχα προλάβει το update την πρώτη μέρα που βγήκε και δεν το είχαν μυριστεί πολλοί ακόμα. Κατέβηκε σε 2 ώρες περίπου, με πολύ συχνά pauses, αλλά χωρίς errors.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Κατοπιν 6 προσπαθειων την Παρασκευη ακομη δεν εχω δει αποτελεσμα....!! Οσο για καθε νεα προσπαθεια ξεκινα απο την αρχη....!!
Φανταζομαι οτι εχεις Forhnet ετσι ?

Reaction score
0

Εμένα μου κατέβηκε σε 20 λεπτά περίπου με την πρώτη. Και έβγαινε μήνυμα από το παιχνίδι που έλεγε ότι αν υπάρξει error να ξαναδοκιμάσω και θα συνεχίσει από το σημείο που σταμάτησε, αυτό που είπε ο Γιάννης Δ. δηλάδη.

Reaction score
4

Ειπα για την forthnet γιατι εχει μεγαλα προβληματα με το εξωτερικο την τελευταια εβδομαδα και κοιτανε να το φτιαξουνε.
Συνεχομενα drops και μεγαλα pings.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Έτσι φαίνεται. Σα να ξεκινά από την αρχή.....
Αλλά κάθε φορά προσθέτει τμήματα και γιαυτό μετά από προσπάθειες θα το ολοκληρώσει.
Προσπάθησε πάλι! :107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.265

Ειπα για την forthnet γιατι εχει μεγαλα προβληματα με το εξωτερικο την τελευταια εβδομαδα και κοιτανε να το φτιαξουνε.
Συνεχομενα drops και μεγαλα pings.
Μόνο;:121:
Από τέλη Αυγούστου έχει τα προβλήματα.
Εγώ είμαι Conn-X βέβαια, αλλά τα μαθαίνω από το ADSLgr και όλο και καθυστερώ τη μετάβαση στο double play της Forthnet.

Reaction score
4

Μόνο;:121:
Από τέλη Αυγούστου έχει τα προβλήματα.
Εγώ είμαι Conn-X βέβαια, αλλά τα μαθαίνω από το ADSLgr και όλο και καθυστερώ τη μετάβαση στο double play της Forthnet.
Ναι ειναι χαλια η κατασταση πολυ καιρο.
Στο adslgr ο δικος GrLagman εχει δωσει ρεσιταλ :137:

Reaction score
0
πραγματικά απορώ πως παίζετε Online με το ps3 χωρίς προβλήματα , όταν επέστρεψα από επίστρατος είχε βγει νέο firmware για το ps3 και το καινούργιο patch για το burnout paradise... το firmware έκανε πάνω από ώρα να κατέβει και τα 150mb patch για το burnout paradise πάνω από μισή ώρα.

Η FORTHnet έχει πρόβλημα από τέλη ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ με το που γύρισε ο κόσμος από διακοπές αυτή την στιγμή έχει σοβαρά προβλήματα διασύνδεσης με το εξωτερικό αλλά ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! Στον ΟΤΕ δεν πάνε πίσω βλέπουμε μπουκωμένα dslam(παλιές καλές εποχές) 1300ms δεύτερο κόμβο κλπ έχω την υποψία ότι έχει να κάνει με την iptv.

Για τα Ping της forthnet απολάυστε εδω

http://anana.irc.gr/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Service.inet.Uplinks
http://www.leecher.gr/cgi-bin/smokeping.cgi?target=GameServers

το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα Ping αλλά και τα download με λίγα connection(με download manager χαίρω πολύ ) καθυστέρησή ακόμα και στο browsing έχει παρατηρηθεί .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Φανταζομαι οτι εχεις Forhnet ετσι ?
Οχι, Conn-x εχω και βασικα προβλημα δεν υπαρχει πουθενα αλλου ουτε με Pc αλλα ουτε και με αλλα games του PS3.
Αυτο το gt5 μας εχει τσακισει απλα....!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Αυτο το gt5 μας εχει τσακισει απλα....!!!
Εγώ δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα: γιατί τα updates αργούν τόσο (γιατί και τα 20 λεπτά που έκανα εγώ πολλά είναι) ενώ ό,τι κατεβάζω από το store πάει σφαίρα (Conn-x 4Mb), γιατί δεν μπορείς να κατεβάσεις το update στο background και να παίζεις offline αντί να κοιτάς μια μπάρα σα χάνος και τέλος, γιατί δεν μπορούν να δώσουν ένα επαρκές feedback (τόσα MB είναι, τόσα έχουν κατέβει - στοιχειώδη πράγματα) για το πως πάει το κατέβασμα.
Αυτά ισχύουν για όλα τα παιχνίδια του PS3 σε κάποιο βαθμό αλλά στο GT5P το έχουν παρα...θέσει το θέμα. :115:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Ε ενώ ό,τι κατεβάζω από το store πάει σφαίρα
+1
Κατεβαζω απο store με σχεδον ολη την γραμμη μου. (1,5mb/sec)
Εμενα μου μυριζει οτι οι server τους πρεπει να ειναι ιαπωνια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Εγώ δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα: γιατί τα updates αργούν τόσο (γιατί και τα 20 λεπτά που έκανα εγώ πολλά είναι) ενώ ό,τι κατεβάζω από το store πάει σφαίρα (Conn-x 4Mb), γιατί δεν μπορείς να κατεβάσεις το update στο background και να παίζεις offline αντί να κοιτάς μια μπάρα σα χάνος και τέλος, γιατί δεν μπορούν να δώσουν ένα επαρκές feedback (τόσα MB είναι, τόσα έχουν κατέβει - στοιχειώδη πράγματα) για το πως πάει το κατέβασμα.
Αυτά ισχύουν για όλα τα παιχνίδια του PS3 σε κάποιο βαθμό αλλά στο GT5P το έχουν παρα...θέσει το θέμα. :115:
Τα updates αργούν ίσως γιατί είναι σε μακρινό server και το store ίσως σε server στην Ελλάδα.Δεν μπορείς να κατεβάσεις το update στο background γιατί οι προγραμματιστές ίσως δεν σκέφτηκαν την Ελλάδα και την Μαυροζονικοτητα της, το φτιάξανε με το σκεπτικό : update είναι δεν θα αργήσει μικρό είναι... και αμέσως μετά θα γίνει εγκατάσταση. Φαντάσου να κατεβάζεις firmware update και να παίζεις burnout paradise και να σου κολλήσει το ps3... σκοπός είναι να γίνετε με ασφάλεια η αναβάθμιση firmware-update.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Τα updates αργούν ίσως γιατί είναι σε μακρινό server και το store ίσως σε server στην Ελλάδα.
Μπα, και από το US store ίδιες ταχύτητες με το ελληνικό πιάνω.

Δεν μπορείς να κατεβάσεις το update στο background γιατί οι προγραμματιστές ίσως δεν σκέφτηκαν την Ελλάδα και την Μαυροζονικοτητα της, το φτιάξανε με το σκεπτικό : update είναι δεν θα αργήσει μικρό είναι... και αμέσως μετά θα γίνει εγκατάσταση. Φαντάσου να κατεβάζεις firmware update και να παίζεις burnout paradise και να σου κολλήσει το ps3... σκοπός είναι να γίνετε με ασφάλεια η αναβάθμιση firmware-update.
Λογικό είναι αυτό βέβαια, απλά αναρωτιέμαι εαν θα μπορούσε απλά να κατεβαίνει και να αποθηκεύεται το update στο δίσκο και να σου βγαίνει ένα notification μόλις τελειώσει να κάνεις το παιχνίδι restart για να εγκατασταθεί.

Reaction score
49

Βασικά για το update του GT5 θα μπορούσαν να μας δώσουν ένα link να το κατεβάσουμε στο PC και μετά με ένα flash stick να το περνούσαμε και στον σκληρό του PS3.......
Γιατί με κάποιο (από τα πολλά) download managers θα το αφήναμε να κατέβει και κάποια στιγμή θα το είχαμε στα χέρια μας (ενώ τώρα πρέπει να του δίνουμε εμείς εντολή να ξαναξεκινήσει μετά από κάθε κρέμασμα :115: )

Reaction score
49

Καινούρια νέα.

Μόλις βρήκα νέο save για το Gran Turismo 5 Prologue SpecIII
Στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα 3 καινούρια αυτοκίνητα (κατά 99%, δεν έχω προλάβει να εγκαταστήσω το save στο δικό μου ακόμα)

PAL (Blu-Ray Disc version) 100% GameSave, here is the new, all-improved Spec III version...it has:
  • All 74 cars (in red where possible)
  • 14 extra F40's (because I couldn't think what to do with the extra money?!?)
  • All 4 variants of the F2007
  • 2 million credits
  • All events gold (including manufacturer)

Θυμίζω:
Spec I = Original release
Spec II = Update July 2008
Spec III = Update October 2008

Η διαδικασία εκαξολουθεί να είναι κοινή:

Κατεβάζετε το αρχείο.
Ξε-zip-άρετε το αρχείο.
Θα βγει ένας φάκελος PS3.

Παίρνετε μια flash stick άδεια.
Ρίχνετε τον φάκελο που πήρατε μέσα στο stick.
Πηγαίνετε τουαλέτα, φτιάχνετε καφέ, παίρνετε τασάκι και τσιγάρα και αν είναι δυνατόν διώχνετε όλο τον κόσμο από το σπίτι. :116: :138:

Βάζετε το flash στην usb του PS3.
Ανοίγετε το PS3 (και την τηλεόραση/ προβολέα/ ενισχυτή)
Πάτε στην κατηγορία GAMES και ανεβαίνετε ψηλά στη λίστα.
Εκεί ακριβώς πάνω από το ψηλότερο εικονίδιο παιχνιδιού (αν είναι το δισκάκι του GT5p αυτό θα είναι το ψηλότερο εικονίδιο) υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα "Save data utility".

Πατάτε Χ και θα "δείτε" την Flash stick σας!
Πατάτε πάλι Χ και θα λέει κάτι για GT5p Game Save Data.
Πατάτε Δ και του ζητάτε copy.
Αν έχετε ήδη αρχεία GT5 μέσα θα σας ζητήσει να κάνει overwrite.
Και πατάτε yes αν θέλετε να κάνετε overwrite.

Αν δεν θέλετε να χάσετε την μέχρι τώρα πορεία σας (όπως έκανα και εγώ) κάντε την ίδια δουλειά σε άλλο username.

Τελειώσατε??
Απλό ήταν.....

Βάλτε το δισκάκι.....
Αρχίστε το παιχνίδι......

Όταν αρχίσει το βίντεο του παιχνιδιού ανάψτε τσιγάρο......
Μετά το video εισαγωγής ζητήστε ενημέρωση ώρας.

Πριν ξεκινήσετε αλλάξτε στα options τις ρυθμίσεις από μίλια σε km/h κλπ.

Καλή συνέχεια παλικάρια μου!!!!!!!!!

Όταν ξε-zip-αρετε το αρχείο, θα βγει φάκελος PS3 και θα έχει εσωτερικά:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos