Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.442
Θελω καποιον στα 700Ευρω αλλα επειδη δεν θα τον αλαξω μετα απο 3-5 χρονια θελω να εχει ολα τα "καλα''.
Επειδη με σινεμα δεν εχω ασχοληθει, αυτα που θελω ειναι, π.χ. να παιζει ολα τα HD, dts, dolby, (ειναι και πολλα παναθεματα), 1080/24ρ, upscaling kai απο τις αναλογικες εισοδους, και τελος παντων οχι σε ενα -δυο χρονια να θελω αλλον γιατι κατι δεν το κανει.
Η διαφορα του με τον 255 ποια ειναι? (και τιμη αν μπορεις πες μου.)
Το μονο που ΔΕΝ μ΄ενδιαφερει, ειναι τα βατ τους.

Απο τους αλλους "βλεπω" τον μαραντζ 5003, denon 2909, yamaha 863, 663,1800.
onkyo 806, κ.λ.π.
Θελω με λιγα λογια, τον πιο φτηνο που "παιζει" ολα τα HD format.

Υ.Γ. θα εκτιμουσα πολυ καποιον με ψηφιακη ενισχυση.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Με ψηφιακη ενισχυση ειχε βγαλει η harman πριν μερικα χρονια αλλα δεν προχωρησε.
Οι διαφορες μεταξυ 355 και 255 εκτος των watt ειναι οτι ο δευτερος εχει υποδεεστερο χειριστηριο ,δεν υποστηριζει A-BUS συνδεση και δεν δεχεται το docking station THE BRIDGE της Ηarman.
Παντως υποστηριζει τα νεα φορμα ηχου και ειναι 300, ισως και παραπανω, ευρω φθηνοτερος.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

ο 355 πουλιεται στα μαγαζια 999 ευρω μετρητοις.
Οταν λες ανταγωνισμος ,σε ποιο μοντελο αναφερεσαι?
που δηλαδή ;Οσο και να ψάχνω στο δίκτυο δε βρίσκω τιποτα.Κάθησα και εψαξα την αντιπροσωπια.Αλλαξε!
Μου ανέφεραν την ΙΝΤ electronics.H σελίδα της δεν έιναι καν ενημερωμένη και δεν φαίνονται πουθενα Harman/kardon.Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ανώτατη λιανική του 255, 800εουρα
ενώ στο e-shop μείνει καρφωμένο το 549,99e.Για τον 355 τίποτα πουθενα.Πάλι καλα που έχουμε τον Νίκο και μας γράφει (με την καλή εννοια βέβαια:116:).

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Με ψηφιακη ενισχυση ειχε βγαλει η harman πριν μερικα χρονια αλλα δεν προχωρησε.
Οι διαφορες μεταξυ 355 και 255 εκτος των watt....
για ποσα πραγματικά watt μιλάμε σε αναλογία
με τον 255.Αν οι διαφορες δεν ειναι σημαντικές αξιζει τον κόπο 300 ευρώ παραπανω;

ΕΧΟΥΜΕ 6 ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ:136:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.442
1) Τι σημαινει..... "δεν υποστηριζει A-BUS συνδεση"

2) Σε σχεση με τα πιο πανω μοντελα του ανταγωνισμου, τι δεν εχει??? (για τον 255 παντα). και γιατι δλδ να παρω αυτον και οχι π.χ. τον Μαραντζ 5003?

Α! και κατι αλλο που θελω να εχει. Μικροφωνο, η κατι για παρομοιο του Aydisey(δεν πρεπει να το εγραψα σωστα αλλα καταλαβες τι εννοω) εχει???

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

1) Α! και κατι αλλο που θελω να εχει. Μικροφωνο, η κατι για παρομοιο του Aydisey(δεν πρεπει να το εγραψα σωστα αλλα καταλαβες τι εννοω) εχει???
Έχει!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.442
Για το μικροφωνο Ο.Κ. το ειδα.

Μετα απο λιγο ψαξιμο, ειμαι αναμεσα σε 3.
harman 255, ο yamaha 663, o denon 1908 και ισως ο onkyo 606.

καμια γνωμη?

Reaction score
7

OK, OK δε λέω όμορφος ενισχυτής με ήχο μουσικό σε σχέση με άλλους A/V και πολύ εντυπωσιακός σε Home Cinema απ'ότι διαβάζω σε Forums.... Επίσης όμως απ'ότι διαβάζω έχει και πολλά Bugs καθώς και ένα Hardware θέμα με τo Cooling Fan που υπήρχε στις πρώτες παρτίδες όμως (περισσότερα εδώ στο post #636 που τα έχει συγκεντρωμένα) Θα παρακαλούσα λοιπόν όσους τον έχουν ήδη (Kaltsoplyn & Unforgiven)...να τα ξεράσουν ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ :137:... Είστε ευχαριστημένοι τελικά; Είναι όντως ενοχλητικά τα bugs που αναφέρουν; Κάνει θόρυβο όταν ζεστένεται ο ενισχυτής; Από ήχο δεν σας ρωτάω..όλοι λένε τα καλύτερα. Έχω ψηθεί τρελά για τον άτιμο τον 255.

Reaction score
164

Διάβασα τα bugs που αναφέρεις. Πέρα από το

"HDMI syncing issues: The AVR may some time have trouble syncing to a new HDMI device when switching between sources. E.g.- when switching between a PS3 and cable box, or Xbox 360. Screen tends to flash green and/or pink.
Answer: Harman investigate but has not confirmed these issues"

που πρακτικά σημαίνει ότι όταν αλλάζεις πηγές. κάνει 2-3 δευτερόλεπτα να δείξει εικόνα (στο κάτω-κάτω δεν κάνω zapping ανάμεσα σε PS3 και XBOX :136:), δεν έχω παρατηρήσει τίποτα απ' όλα τα άλλα. Ή τουλάχιστον δεν ενόχλησε ποτέ κάτι.

Reaction score
7

Βασικά σχεδόν όλα αυτά τα προβλήματα που λένε θα λυθούν με Firmware Upgrade που θα το κάνεις μέσω της Serial Port... Το μόνο που με φοβίζει είναι μην τυχόν και κάνει θόρυβο... Βασίλη μια ερώτηση ακόμα: Με κλειστό το XBOX 360 :137: ακούς θόρυβο από τον ενισχυτή μετά από κάποιες ώρες χρήσης; Επίσης τον έχεις μέσα σε ράφι ή το πάνω μέρος είναι ελέυθερο;

Reaction score
164

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Ο ενισχυτής όταν είναι ανοικτός, είναι για να παίζει, οπότε δεν έχω ακούσει κάτι κατά τη διάρκεια της ταινίας. Δεν είμαι από αυτούς που θα τον άφηναν ανοικτό, μόνο και μόνο για να δουν αν θα δουλέψει το ανεμιστηράκι (αν έχει τελικά)

Reaction score
8
εγώ δεν αντεξα και τον παρηγγειλα απο e-shop.Λένε Δευτέρα ή Τρίτη θα έίναι εδώ.Οσο για τον 355 παραμένει μυστήριο τι πραγματικές διαφορες έχει στην τιμή και στα χαρακτηριστικά.Στο manual αναφέρει 5 watt ανα κανάλι διαφορά.Ανέφερε και κάποιες απροσδιόριστες ,για μένα, ο Νίκος αλλα ....
Δεν μπορεις να βρισκεις τον ένα 550 και ο αλλος να πουλιεται με την ανώτερη λιανική 999 ευρώ (αυτή αναφέρει και το hitech)!!!

Reaction score
164

Α, ναι, ξέχασα το υπόλοιπο :138:
Τον έχω σε ένα έπιπλο, ευάερο και ευήλιο: Χωρίς πίσω μέρος με 15-20 εκατοστά από πάνω και τη μια πλευρά του ουσιαστικά ελεύθερη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Συνηθως οι Harman εχουν ανεμιστηρακι πισω απο το display.
Δεν ακουγεται ουτε με ανοιχτο καπακι.

Reaction score
7

Το αποφάσισα! ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ....τον ενισχυτή (AVR255) :138:
Δείτε κάποιες μετρήσεις που βρήκα στο internet...προσέξτε επίσης το εσωτερικό του κάθε μοντέλου που παρουσιάζουν καθώς και τον όγκο των τροφοδοτικών τους...

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=198160&pid=1922908&mode=threaded&start=

Για τα χρήματα που μπορεί να τον βρεί κάποιος και για το τροφοδοτικό που ενσωματώνει, αυτός ο ενισχυτής είναι ΠΟΛΥ καλή περίπτωση.

Reaction score
164

Το μόνο ηλίθιο πράγμα επάνω του, είναι το remote του. :111:
Τεράστιο και αντιπαθητικό!

Reaction score
7

Α, ναι, ξέχασα το υπόλοιπο :138:
Τον έχω σε ένα έπιπλο, ευάερο και ευήλιο: Χωρίς πίσω μέρος με 15-20 εκατοστά από πάνω και τη μια πλευρά του ουσιαστικά ελεύθερη.
Από θέα; Βλέπει θάλασσα ή βουνό; :142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent