Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εαν ειναι οντως ετσι...ελπιζω να χασω την ακοη μου συντομα...:121:Υπήρξε ένα ακατέργαστο διαμάντι η φωνή του Στέλιου που θα αντηχεί για πολλά πολλά χρόνια στα αυτιά μας....
Μα γιατί? Δεν πιστεύεις ότι η φωνή του είχε όγκο, μέταλλο και του έβγενε αβίαστα? Άλλο αν δεν σου αρέσει η χρειά της.....Εαν ειναι οντως ετσι...ελπιζω να χασω την ακοη μου συντομα...:121:
OXI και ακατεργαστο ....Φυσικα και ιδανικα απο την φυση κατεργασμενο τελειο και μοναδικο,,,,Υπήρξε ένα ακατέργαστο διαμάντι η φωνή του Στέλιου που θα αντηχεί για πολλά πολλά χρόνια στα αυτιά μας....
Σαφως, περι ορεξεως...Μα γιατί? Δεν πιστεύεις ότι η φωνή του είχε όγκο, μέταλλο και του έβγενε αβίαστα? Άλλο αν δεν σου αρέσει η χρειά της.....
Όλα είναι θέμα αισθητικής και γούστου δεν είναι κακό....
Είδες που όποτε σοβαρεύεσαι συμφωνούμε; :142:Σαφως, περι ορεξεως...
Αλλα τα ειπαμε και στο αλλο θεμα με τον Στρατο.
Εγω "κακουργες κοινωνιες", "χαροκαμενες μανες", "αδικιες" και
"ιδρωμενα πουκαμισα" με κλαψιαρικες αποχρωσεις στην φωνη
δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσω...
Ναι, αλλα ο Στρατος ηταν αρχοντας!Είδες που όποτε σοβαρεύεσαι συμφωνούμε; :142:
Μία από τα ίδια!Κι εγώ δεν την μπορώ αυτή την κλάψα....βέβαια δεν μπορείς να του αμφισβητήσεις την τεράστια προσφορά του στο Λαϊκό τραγούδι, αλλά, επειδή δεν ακούω λαϊκό, ούτε σύγχρονο, ούτε παλιό, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής του...
Και που "εκλαψε" ο Διονυσιου παρακαλω?Μία από τα ίδια!
Αυτό απαντάει και στο παραπάνω ερώτημα του Αντρέα για τον Διονυσίου.
Αχ Ανδρέα......αν δεν κλαίει πχ. σε αυτό το τραγούδι και ιδιαίτερα στο ρεφρέν που του ξεφεύγουν λυγμοί τότε πού?Και που "εκλαψε" ο Διονυσιου παρακαλω?
+1000Παρόλα αυτά και οι 2 έχουν φωνάρες