CAV MDX-III

D

deleted user 10898

Guest
ι προκατάληψη?Έλεος πια με αυτή την καραμέλα..

Για μένα εάν κάτι παίζει παίζει.Τέλος.Όσο πρακατάληψη και να έχεις θα το παραδεχτείς εάν κάτι είναι πολύ καλό.Το μόνο που δεν φαίνεται με το μάτι και το αυτί είναι η αξιοπιστία..
αντε ντε... σωστος

Reaction score
8
Βασίλη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθέτως και οριζοντίως. Δύο έμπειροι ακροατές που έχουν μάθει να ακούν σωστά, σπανίως θα έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση στις προτιμήσεις τους. Παρόλα αυτά, όταν αυτό συμβεί, ένας από τους δύο έχει δίκιο. Όχι και οι δύο.

...
Νικο μου ....

Μπορεις να διαφωνεις και διαγωνιως, κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα.

Μην βλεπεις ομως τα πραγματα σε Black and White... υπαρχει σαφεστατα και το grey....

Reaction score
11
Για μένα εάν κάτι παίζει παίζει.Τέλος.Όσο πρακατάληψη και να έχεις θα το παραδεχτείς εάν κάτι είναι πολύ καλό.Το μόνο που δεν φαίνεται με το μάτι και το αυτί είναι η αξιοπιστία..
Οπότε θα ήθελες να μας πεις με τι set up άκουσες τα συγκεκριμένα ηχεία και τι δεν σου άρεσε;

Reaction score
8
Ξεκολλήστε με τα "συμφέροντα και τις προκαταλήψεις"...Μην βλέπετε φαντάσματα.Σε όποιον δεν αρέσει κάτι συγκεκριμένο είναι εγκάθετος,πληρωμένος ή έχει προκατάληψη?Έλεος πια με αυτή την καραμέλα..

Οχι φιλε μου,

Ουτε καραμελα ειναι, ουτε κολλημα.

Ποσες φορες δεν διαβασατε για το ταδε η το δεινα ηχειο το οποιο εχει καταπληκτικες επιδοσεις και οταν πηγατε να το ακουσετε ηταν πατατα ;;; Ή μηπως δεν εχει γινει κατι τετοιο ;;;

Ο οποιοσδηποτε καλοπροαιρετος ακροατης εχει το δικαιωμα να του αρεσει η να μην του αρεσει ενα ηχειο. Δεν υπαρχουν φαντασματα.Το σιγουρο ομως ειναι οτι υπαρχουν συμφεροντα.

Φιλικα
Β.Β

Reaction score
498
Οχι φιλε μου,

Ουτε καραμελα ειναι, ουτε κολλημα.

Ποσες φορες δεν διαβασατε για το ταδε η το δεινα ηχειο το οποιο εχει καταπληκτικες επιδοσεις και οταν πηγατε να το ακουσετε ηταν πατατα ;;; Ή μηπως δεν εχει γινει κατι τετοιο ;;;
Άπειρες φορές.Πού θες να καταλήξεις?

Φιλικά,

Χρήστος

Reaction score
10
Οπότε θα ήθελες να μας πεις με τι set up άκουσες τα συγκεκριμένα ηχεία και τι δεν σου άρεσε;
Δηλαδή το θεωρείς απίθανο να άκουσε κάποιος τα ηχεία σου και να μην του άρεσαν?

Reaction score
498
Αναφέρθηκα εγώ παραπάνω στα ηχεία σου?Δεν με ενδιαφέρει να σου αποδείξω απολύτως τίποτα.Όπως σου έχω πει και σε άλλο thread γουστάρω που είσαι χαρούμενος με τα ηχεία σου.Δεν θα σου πω τί δεν μου αρέσει να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας.Τα έχω ακούσει 2-3 φορές αλλά δεν θα κάτσω να αναλύσω τώρα τα σετάπ.Το θέμα είναι να αρέσουνε σε σένα που τα πλήρωσες.Τον Ερμή που θεωρείς κορυφαίο εγώ τον θεωρώ πατάτα.Οπότε μιας και δεν έχουμε κανένα κοινό παρανομαστή ας είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε και να περνάμε καλά.

Reaction score
11
Αναφέρθηκα εγώ παραπάνω στα ηχεία σου?Δεν με ενδιαφέρει να σου αποδείξω απολύτως τίποτα.Όπως σου έχω πει και σε άλλο thread γουστάρω που είσαι χαρούμενος με τα ηχεία σου.Δεν θα σου πω τί δεν μου αρέσει να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας.Τα έχω ακούσει 2-3 φορές αλλά δεν θα κάτσω να αναλύσω τώρα τα σετάπ.Το θέμα είναι να αρέσουνε σε σένα που τα πλήρωσες.Τον Ερμή που θεωρείς κορυφαίο εγώ τον θεωρώ πατάτα.Οπότε μιας και δεν έχουμε κανένα κοινό παρανομαστή ας είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε και να περνάμε καλά.
:619:

Reaction score
8
Άπειρες φορές.Πού θες να καταλήξεις?

Φιλικά,

Χρήστος
Σ' αυτο που γραφω στο παραπανω ποστ.

Εφ'οσον συμβαινει, δεν ειναι προκαταληψη..ειναι πραγματικοτητα...

Reaction score
498
Σ' αυτο που γραφω στο παραπανω ποστ.

Εφ'οσον συμβαινει, δεν ειναι προκαταληψη..ειναι πραγματικοτητα...
Το θέμα είναι τί ακούς εσύ, όχι τί διαβάζεις.Εάν διαβάσω κάτι καλό και μου ακουστεί χάλια στην ακρόαση και "καλή προκατάληψη" να έχω χάλια θα μου ακουστεί πάλι..Για αυτό δεν σε πιάνω πού θες να καταλήξεις..

Reaction score
8
Δεν χρειαζετε...

Απ'οτι βλεπω ειστε απο τους υγειεις ακροατες οι οποιοι ακουν, δεν διαβαζουν.

Ισως εγινα ποιο κατανοητος....:126:

Φιλικα
Β.Β

Reaction score
0
Λαμψη κατεληξε πιστευω η συζητηση, την τραβηξαμε απο εδω την τεντωσαμε απο εκει.Σαν να βλεπω την λαμπιρη μεσημεριατικα.
Αφου ειναι ενθουσιασμενος ο caravelle καλα κανει δικαιωμα του, τσεπη του, αυτια του .
Μην το τραβατε αλλο

Γνωμη μου παντα, μην παρεξηγουμαι.

Καλο βραδυ

Καλη Χρονια σε ολους μας

Reaction score
8
Λαμψη κατεληξε πιστευω η συζητηση, την τραβηξαμε απο εδω την τεντωσαμε απο εκει.Σαν να βλεπω την λαμπιρη μεσημεριατικα.
Αφου ειναι ενθουσιασμενος ο caravelle καλα κανει δικαιωμα του, τσεπη του, αυτια του .
Μην το τραβατε αλλο

Γνωμη μου παντα, μην παρεξηγουμαι.

Καλο βραδυ

Καλη Χρονια σε ολους μας
Πολυ σωστα.

Καλη Χρονια και σ'εσενα.

Reaction score
11
Aς μου επιτραπεί σας παρακαλώ μία παρατήρηση: οι σεβαστοί φίλοι που είχαν την καλοσύνη να πάρουν μέρος σε αυτή την συζήτηση κάνοντας αρνητική κριτική στα εν λόγω ηχεία, αποδείχτηκε ότι είτε δεν τα έχουν ακούσει καθόλου, είτε τα έχουν ακούσει αλλά τουλάχιστον όχι με σοβαρό τρόπο.

Επίσης με έκπληξή μου διαπίστωσα πως όταν προσφέρθηκα να ενημερώσω για δύο σημεία στα οποία χρειάστηκε κάποια παρέμβαση δική μου για βελτίωση ουδείς ενδιαφέρθηκε! Γιατί άραγε;

Reaction score
8
Aς μου επιτραπεί σας παρακαλώ μία παρατήρηση: οι σεβαστοί φίλοι που είχαν την καλοσύνη να πάρουν μέρος σε αυτή την συζήτηση κάνοντας αρνητική κριτική στα εν λόγω ηχεία, αποδείχτηκε ότι είτε δεν τα έχουν ακούσει καθόλου, είτε τα έχουν ακούσει αλλά τουλάχιστον όχι με σοβαρό τρόπο.

Επίσης με έκπληξή μου διαπίστωσα πως όταν προσφέρθηκα να ενημερώσω για δύο σημεία στα οποία χρειάστηκε κάποια παρέμβαση δική μου για βελτίωση ουδείς ενδιαφέρθηκε! Γιατί άραγε;
Δεν ξερετε ???

Η θεωρια ειναι παντα θεωρια....

Στην πραξη ομως τα πραγματα παντα γινονται μαυρα, σκουρα, λουστρινια.

Τι να πεις... εχουμε πηξει απο μυαλοπωληδες και σιγουρα και ειλικρινα, δεν μιλαω για τους εμπλεκομενους στη συζητηση φιλους και ακομα περισοτερο για τους φιλους του site.

Μιλαω για ολους αυτους τους.... πως τους λετε ??? reviewers.

Reaction score
2

Γιατι εχουμε προκαταληψεις και συμφεροντα...

Reaction score
11
Φίλε Caravelle δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου!
Θεωρώ πολύ πιθανό κάποιος να ακούσει οποιαδήποτε ηχεία, ακόμα και τα καλύτερα και να μην του αρέσουν! Άλλωστε συνέβει και σε μένα σε κάποιες περιπτώσεις! (Ονόματα δε λέμε!).

Μιλώντας τώρα για τα συγκεκριμένα δεν βρέθηκε κάποιος να πει ότι τα άκουσε με σοβαρό τρόπο! Εσύ μήπως;

Reaction score
10
Όχι, εγώ δεν τα έχω ακούσει αρκετά για να μπορώ να έχω "σοβαρή" άποψη. Μόνο σε συνθήκες έκθεσης και για λίγο. Οπως βλέπεις για αυτό το λόγο έχω κρατήσει "ουδέτερη" στάση.

Από κει και πέρα μια φιλική συμβουλή. Μην προσπαθείς να πείσεις κανένα για τίποτα γιατί το χόμπυ μας τελικά είναι πολύ υποκειμενικό.

Να είσαι καλά και να ευχαριστιέσαι τα ηχεία σου. Εγώ προσωπικά σε "χαίρομαι" που είσαι τόσο ευχαριστημένος και σίγουρος!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis