- Reaction score
- 11
Φίλε diabolical σε ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή σου απάντηση! Θα ήταν πολύ εύκολο για σένα να απαντήσεις διαφορετικά!Όχι, εγώ δεν τα έχω ακούσει αρκετά για να μπορώ να έχω "σοβαρή" άποψη. Μόνο σε συνθήκες έκθεσης και για λίγο. Οπως βλέπεις για αυτό το λόγο έχω κρατήσει "ουδέτερη" στάση.
Από κει και πέρα μια φιλική συμβουλή. Μην προσπαθείς να πείσεις κανένα για τίποτα γιατί το χόμπυ μας τελικά είναι πολύ υποκειμενικό.
Να είσαι καλά και να ευχαριστιέσαι τα ηχεία σου. Εγώ προσωπικά σε "χαίρομαι" που είσαι τόσο ευχαριστημένος και σίγουρος!
Ένα χόμπυ σαν αυτό είναι περισσότερο παιχνίδι, για μένα τουλάχιστον αλλά και για πολλούς από εμάς, και δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριόμαστε! Σου αποκαλύπτω μάλιστα εδώ με την ευκαιρία, ότι, όπως με τα συγκεκριμένα ηχεία, έτσι είμαι ερωτευμένος, (εδώ και 45 χρόνια!), με το ηλεκτρικό τρενάκι της Lima που έχω στο οποίο έχω κάνει και πολλές μετατροπές για να ... τραβάει καλύτερα, , με το ποδήλατο της Peugeot που διατηρώ σε άριστη κατάσταση και με πολλές βελτιώσεις αλλά και καλογυαλισμένο πάντα το χρυσό αγαλματάκι λιονταριού στο μπροστινό φτερό, (40 χρόνια έρωτας), και βέβαια με το biturbo t3 syncro μου, (εξ ου και το caravelle). το οποίο εδώ και 7 χρόνια περιμένει υπομονετικά πότε θα καταφέρω να το θέσω σε λειτουργία, (20 χρόνια έρωτας)!
Σου εύχομαι Καλή Χρονιά!