Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Reaction score
0
Ή αγοράζεις ένα HDMI splitter, ή αλλάζεις τα καλώδια χειροκίνητα, αφού σβήσεις τις συσκευές.
Με το splitter δεν θα υπαρχει απωλεια ποιοτητας;

Σχετικα με το καλωδιο HDMI και το 1.3α ξερει καποιος φιλος να απαντησει;

Reaction score
172
Απάντηση: Re: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

2)

4) Component για tv...
Κι εγω ετσι το εχω. Ομως οπως λεει και ο unforgiven απο hdmi σε Component δεν...

Στον 355 εχω κανει το εξης. Απο το DVD παει στον ΗΚ και hdmi και Component. Η επιλογη εισοδου σηματος ειναι σφερατη στον ΗΚ οποτε κανενα προβλημα.

Αλλα μην ξεχνας να δινεις και την αναλογη εντολη στο DVD σου γιατι αλλιως γιοκ τιβι :126:

Reaction score
164
Με το splitter δεν θα υπαρχει απωλεια ποιοτητας;

Σχετικα με το καλωδιο HDMI και το 1.3α ξερει καποιος φιλος να απαντησει;
Με το splitter δεν θα έχεις πρόβλημα στην ποιότητα, απλά μπορεί κάποια Modes (πχ, τυχαία 24fps ή Deep Colour) να μην τα υποστηρίζει. Ή στη χειρότερη, να μην παίζει καθόλου.

Αυτή τη στιγμή, όπως τα έχεις συνδέσει δεν χρειάζεσαι τις επιπλέον δυνατότητες του HDMI 1.3. Μείνε με το καλώδιο που είσαι.

Reaction score
0
Απορία:

Γιατι το γνωστο ειδικο περιοδικο του χωρου, στο τελευταιο του τευχος, εχει μεγαλο τεστ 13 AVR εως 1.000 €, και μεσα σε αυτους λειπει ο 255;

Reaction score
7
Παιδιά ξέρουμε εάν θα βγεί νέο firmware που να το λύνει και πότε περίπου ? 'Εχει ανακοινωθεί τίποτα ?
Παιδιά αυτό με τα "δικάναλα" σήματα του PS3 δεν είναι πρόβλημα, γιατί πολύ απλά είναι αδύνατον να κάνει ψευδο-surround από τη στιγμή που το PS3 δίνει ακόμα και στο XMB (και στη μουσική) ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ σήμα PCM. Απλά στη μουσική παίζουν μόνο τα μπροστινά κανάλια...πώς να μαντέψει ο έρμος ο ενισχυτής ότι παίζουν μόνο τα μπροστινά και ότι στην ουσία είναι στερεοφωνικό το σήμα άσχετα αν στα υπόλοιπα κανάλια στέλνει απόλυτη ησυχία. Και αυτό εκτός του ότι αποδυκνύεται με την ένδειξη Multichannel-PCM στην πρόσοψη, μπορείς από τα μενού του PS3 να δηλώσεις ότι ο ενισχυτής σου δέχεται μέχρι δικάναλο PCM στην HDMI...τότε δουλεύουν όλα σωστά και κάνει και το ψευδο-surround σε Logic-7 και Dolby Prologic αφού πλέον δέχεται και τυπικά δικάναλο σήμα. Απλά ίσως στο παλιότερο Firmware τα muted κανάλια τα έκανε Ignore πράγμα το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Απορία:

Γιατι το γνωστο ειδικο περιοδικο του χωρου, στο τελευταιο του τευχος, εχει μεγαλο τεστ 13 AVR εως 1.000 €, και μεσα σε αυτους λειπει ο 255;

Ειναι πολυ απλο.
Τελειως διαφορετικη κατηγορια τιμης.
Θα μπορουσε να ειναι ο AVR 355 αλλα ειχε παρουσιαστει απ το περιοδικο πριν 3 μηνες μολις.

Reaction score
172

Ειναι πολυ απλο.
Τελειως διαφορετικη κατηγορια τιμης.
Θα μπορουσε να ειναι ο AVR 355 αλλα ειχε παρουσιαστει απ το περιοδικο πριν 3 μηνες μολις.
γκουχ γκουχ

Reaction score
0
Καλημέρα και από μένα.
Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός AVR255.Επειδή είμαι όμως λίγο άσχετος με το επάγγελμα έχω μια ερώτηση.
Πολλές φορές σε παιχνίδια που βάζω στο PS3 μου εμφανίζει στην οθόνη του AVR την ένδειξη 3/4/.1 και φαίνεται σαν να ενεργοποιεί 7 κανάλια. Εγώ όμως έχω 5.1.Έχω χρησιμοποιήσει το EzSet/EQ για να κάνω την αυτόματη ρύθμιση.
Επίσης από το μενού INFO δείχνει να είναι απενεργοποιημένω το EzSet/EQ,δεν μπορώ δηλαδή να το κάνω on ή off.

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος