Με το splitter δεν θα υπαρχει απωλεια ποιοτητας;Ή αγοράζεις ένα HDMI splitter, ή αλλάζεις τα καλώδια χειροκίνητα, αφού σβήσεις τις συσκευές.
Σχετικα με το καλωδιο HDMI και το 1.3α ξερει καποιος φιλος να απαντησει;
Με το splitter δεν θα υπαρχει απωλεια ποιοτητας;Ή αγοράζεις ένα HDMI splitter, ή αλλάζεις τα καλώδια χειροκίνητα, αφού σβήσεις τις συσκευές.
Κι εγω ετσι το εχω. Ομως οπως λεει και ο unforgiven απο hdmi σε Component δεν...2)
4) Component για tv...
Με το splitter δεν θα έχεις πρόβλημα στην ποιότητα, απλά μπορεί κάποια Modes (πχ, τυχαία 24fps ή Deep Colour) να μην τα υποστηρίζει. Ή στη χειρότερη, να μην παίζει καθόλου.Με το splitter δεν θα υπαρχει απωλεια ποιοτητας;
Σχετικα με το καλωδιο HDMI και το 1.3α ξερει καποιος φιλος να απαντησει;
Παιδιά αυτό με τα "δικάναλα" σήματα του PS3 δεν είναι πρόβλημα, γιατί πολύ απλά είναι αδύνατον να κάνει ψευδο-surround από τη στιγμή που το PS3 δίνει ακόμα και στο XMB (και στη μουσική) ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ σήμα PCM. Απλά στη μουσική παίζουν μόνο τα μπροστινά κανάλια...πώς να μαντέψει ο έρμος ο ενισχυτής ότι παίζουν μόνο τα μπροστινά και ότι στην ουσία είναι στερεοφωνικό το σήμα άσχετα αν στα υπόλοιπα κανάλια στέλνει απόλυτη ησυχία. Και αυτό εκτός του ότι αποδυκνύεται με την ένδειξη Multichannel-PCM στην πρόσοψη, μπορείς από τα μενού του PS3 να δηλώσεις ότι ο ενισχυτής σου δέχεται μέχρι δικάναλο PCM στην HDMI...τότε δουλεύουν όλα σωστά και κάνει και το ψευδο-surround σε Logic-7 και Dolby Prologic αφού πλέον δέχεται και τυπικά δικάναλο σήμα. Απλά ίσως στο παλιότερο Firmware τα muted κανάλια τα έκανε Ignore πράγμα το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.Παιδιά ξέρουμε εάν θα βγεί νέο firmware που να το λύνει και πότε περίπου ? 'Εχει ανακοινωθεί τίποτα ?
Απορία:
Γιατι το γνωστο ειδικο περιοδικο του χωρου, στο τελευταιο του τευχος, εχει μεγαλο τεστ 13 AVR εως 1.000 €, και μεσα σε αυτους λειπει ο 255;
γκουχ γκουχΕιναι πολυ απλο.
Τελειως διαφορετικη κατηγορια τιμης.
Θα μπορουσε να ειναι ο AVR 355 αλλα ειχε παρουσιαστει απ το περιοδικο πριν 3 μηνες μολις.
Ασε τον βηχα και ανεβασε το review!γκουχ γκουχ