Most visitors online was 2840 , on 14 Feb 2025
Κατι μου λεει οτι ο 355 ειναι νεκρος. Εσας;;;
Ε και τι παραπονιέσαι; Σοβαρό ενισχυτή δεν ήθελες; Οι A/V σε μουσική πάσχουν, τώρα έγινες Hi-End :142:Οπως ειπα και πιο πανω ξαφνικα ο 355 μου εγινε μονο audio.
Τον 355 έχεις, δοκίμασε άλλες 30... :137:Μετα απο 325 περιπου προσπαθειες παντα τρωω στοπ στην παρουσα φαση.
Και μένα κάτι τέτοιο μου λέει...:104:...γρήηηηηγορα στον Αρβανιτάκη!Κατι μου λεει οτι ο 355 ειναι νεκρος. Εσας;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕ και τι παραπονιέσαι; Σοβαρό ενισχυτή δεν ήθελες; Οι A/V σε μουσική πάσχουν, τώρα έγινες Hi-End
Κάτι τελευταίο... το serial καλώδιο μήπως είναι Null-modem; To Baud Rate στη σειριακή σε τί τιμή είναι; Device Manager->Ports->Communication Port (COM1)->δεξί κλίκ πάνω του ->Properties->Port Settings
Δεν το έχω δοκιμάσει με το συγκεκριμένο Upgrader για να ξέρω, αλλά τι άλλο να φανταστώ...ίσως άλλο καλώδιο; Τέσπα, μάλλον έχει πρόβλημα Hardware o 355 του Vertigo.Αν ήταν null δεν θα έτρεχε καν η εφαρμογή του upgrader
9600Κάτι τελευταίο... το serial καλώδιο μήπως είναι Null-modem; To Baud Rate στη σειριακή σε τί τιμή είναι; Device Manager->Ports->Communication Port (COM1)->δεξί κλίκ πάνω του ->Properties->Port Settings
Και το δικό μου PC αυτή τη ρύθμιση είχε από Default και δούλεψε άψογα....τι να πώ :203: δοκίμασε και ένα άλλο καλώδιο μήπως και... αλλά μάλλον σε κόβω για WaveMotion :104:9600
8
Φυσικα vadergrrun as administrator ?
Aν εχει προβλημα hardware θα τον κανω πολυ μαγκα τον Vertigo.Τέσπα, μάλλον έχει πρόβλημα Hardware o 355 του Vertigo.
Με μεζέ;
Εσυ δεν εισαι φιλος ρε εσυ εισαι μαλαμα :136:Aν εχει προβλημα hardware θα τον κανω πολυ μαγκα τον Vertigo.
(αντικατασταση).:109:
Αν εχει κανει καμια αλλη ομορφια ,ετσι που τον σκαλιζει ολη μερα και νυχτα μερικες φορες,θα τον βοηθησω αλλα θα τον παιδεψω πολυ πρωτα!:127:
ναι αλλα δεν θα εχω τα νεα φορμα ηχου,ετσι δεν ειναι?:118:Δοκιμασε να περασεις τον ηχο με coaxial η optical καλωδιο.
Θα δεις διαφορα.