- Reaction score
- 6
E;:111:
μάλλον δεν είναι έτσι.Καθε χωρος μετραται, για το συγκεκριμενο ηχειο, που βαραει μεσα του. Τελος.
Χαϊεντάδες είναι; :142::142:...μηχανακια εκατομμυριων (δραχμων).:138:
μάλλον δεν είναι έτσι.
τουλάχιστον όχι από κάποια οπτική.
δηλαδή ο χώρος μετράται ανεξαρτήτως μηχανημάτων - και δη ηχείων.
ο χώρος έχει συγκεκριμένους χρόνους αντήχησης και συγκεκριμένους συντονισμούς (στο ακουστικό φάσμα).
ασχέτως ηχείων.
άμα "φτιαχτεί" ο χώρος, κάθε ηχείο, ανεξαρτήτως ηχείου, παίζει εκεί μέσα ΑΡΙΣΤΑ.
Μετά, σε φτιαγμένο χώρο, μετράς τι πσάρια πχιάνουν τα ηχεία σου με τα συνοδά ηλεκτρονικά τους.
και αναλόγως μπορείς να διορθώσεις διάφορα πράγματα.
άλλα βέβαια δε διορθώνονται.
συμφωνάς?
Ποιος θα τραγουδίσει ρε και θέλει τέτοιο τιουνάρισμα ; :138:......
Οκ. θα το εχω υπ' οψην μου απο δω και περα και θα παω να το πω και στους συναδελφους γιατι πρεπει να εχουν μαυρα μεσανυχτα που χρησιμοποιουν μηχανακια εκατομμυριων (δραχμων).:138:
Ναι βρε Κωστα, το ειπα και εγω, αλλα πρωτον δεν ειναι του κ@λ@υ μικροφωνο, μην ξεχναμε οτι ειναι παντα ενα earthworks με μια καμπυλη αποκρισης ζηλευτη και δευτερον δεν εχει καμια σχεση με sm58.Πάντως, το Μ50 είναι φθηνό γι' αυτά που κάνει. Και στο κάτω της γραφής, εργαστηριακό μικρόφωνο είναι.
Άντε να σε βοηθήκω γιατί είσαι καλό παιδί! :414:... Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ψάχνουμε...:138: ...
Ένα παράδειγμα ; :136:.....
Ο λόγος που ξεκίνησα το θέμα είναι για να καταλάβω όταν βλέπω μετρήσεις ηχητικού συστήματος, αποτυπωμένες σε γραφικές παραστάσεις, πόσο ακριβείς είναι και με τι σόι εξοπλισμό πραγματοποιούνται.
....
Ρίξε μια ματιά στην αρχή της σελίδας, στο link που έχω φαίνονται τα μικρόφωνα που χρησιμοποιεί-ούσε το stereophile.Άντε να σε βοηθήκω γιατί είσαι καλό παιδί! :414:
Ο λόγος που ξεκίνησα το θέμα είναι για να καταλάβω όταν βλέπω μετρήσεις ηχητικού συστήματος, αποτυπωμένες σε γραφικές παραστάσεις, πόσο ακριβείς είναι και με τι σόι εξοπλισμό πραγματοποιούνται.
Αυτό λύνει και τυχόν δικές σου αμφιβολίες Πέτρο (PeterMeni). Έχεις δίκιο πως μιλάμε για μικρόφωνα, τώρα στη αρχή. Μόλις το λύσουμε όμως θα πάμε και παρακάτω.
Σε ότι γενικά επηρεάζει τις μετρήσεις, και άλλα βλέπουμε στις γραφικές παραστάσεις ενώ άλλα (ή έστω διαφοροποιημένα) ακούμε.
Προς το παρόν η μόνη πρόταση είναι του Κώστα (Κόγια). Ξέρει κανείς άλλος να προτείνει κάτι άλλο; Και κυρίως, μήπως ξέρει κανείς τι μικρόφωνα χρησιμοποιούν οι διάφοροι reviewers, ημεδαποί ή αλλοδαποί;
:431:
Η συγκεκριμένη, μέσω ίντερνετ, γύρω στα 110 με 120. Τουλάχιστον τόσο κόστιζε μέχρι πριν από μερικά χρόνια.Αγααπητε PeterMeni,
Στο μεν πρωτο link που μας δωσατε, γνωριζετε ποσο κοστιζει μια καψα DPA?.:126:
Φιλικα
Β.Β
Συγνωμη. Δεν ειναι καθολου ειρωνικο. Ισα, ισα. Αν ειχε αυτη τη χροια, ζητω συγνωμη. Δεν εχω κανεναν λογο να σας ειρωνευτω.Από το post 11 μέχρι και το 18 οι απαντήσεις περί κόστους και ποιότητας αφορούσαν το μικρόφωνο και μόνο.
Όταν η καταπρόσωπο απάντηση θα με φέρει στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω στο ίδιο ειρωνικό ύφος λυπάμαι αλλά θα την αποφύγω.