Munich HIGH END 2009

Reaction score
8
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

κακομοιρο SUMMERTIME

Αν παιζουν ετσι και στο κρεβατι ... τσαμπα τα οργανα.

Reaction score
0
Η αφεντιά μου με ένα diyer ψηφιακό..Του εξηγώ τα περί clock και jitter! :142:

και για όσους δεν κατάλαβαν ο Μιχάλης μιλάει με τον Weiss και προσπαθεί να τον πείσει να του δώσει το medea της έκθεσης για δοκιμή διαρκείας :107::123:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Ξανά, με ανάλυση.

Όποιον έχω δει και υποστηρίζει με ενθουσιασμό το πικάπ το κάνει γιατί αναδεικνύει την φυσικότητα και την ζωντάνια των φυσικών οργάνων - κάτι που το cd δεν μπορεί.
Αναλογικές ηχογραφήσεις κτλ που υπερέχουν.

Πως εξηγείτε ότι παίζει αυτός ο κατασκευαστής (?) KRAFTWERK ?

α) Άσχετος
β) Προπαγάνδα των ψηφιακών
γ) Είναι μοντάζ
δ) ........

:137:

Υ.Γ.
Πικάπ δεν είναι αυτό ; !!
Το νέο πικάπ του Simon Yorke με παράλληλο βραχίονα του οποίου η κίνηση ελεγχόταν από μία αντλία (γιαυτό και τα σωληνάκια). Ο Γερμανός αντιπρόσωπος ήταv απίστευτη μορφή και έκανε (παρόντος του Yorke) παρουσίαση του πικάπ με Kraftwerk και μετά με ενα Dj set !!!!!!:139:

Reaction score
10
και για όσους δεν κατάλαβαν ο Μιχάλης μιλάει με τον Weiss και προσπαθεί να τον πείσει να του δώσει το medea της έκθεσης για δοκιμή διαρκείας :107::123:
Τι να το κάνω, να παίξω με δύο? :116:

Πάρε τηλέφωνο να δούμε τι θα κάνουμε!

Καλημέεεεεεερα!:107:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Oυτε MBL-ουτε TIDAL-ουτε TLA ουτε τιποτα απο δαυτα.................street music στο Μοναχο με τα τυμπανα να σου κοβουν την ανασα και οι μποτιες να σπανε το στομαχι !!!!!!!!!

Η μποτια δεν μπορει να αποδοθει οταν το ακουτε γιατι.......στομωσανε τα μικροφωνα της μηχανης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Α ρε Βλάση μόνο εσύ το είδες αυτό, εμείς το χάσαμε :110:

Ο πρόεδρος δεν άντεξε την τρέλλα της φάτσας σου και κυρίως την σπάνια ομορφιά του Μιχάλη και τη λογόκρινε τη φωτό και απο χθες έκλεισε και το forum !!!!!! :139::139:

Reaction score
10
Α ρε Βλάση μόνο εσύ το είδες αυτό, εμείς το χάσαμε

Ο πρόεδρος δεν άντεξε την τρέλλα της φάτσας σου και κυρίως την σπάνια ομορφιά του Μιχάλη και τη λογόκρινε τη φωτό και απο χθες έκλεισε και το forum !!!!!!
Καλά είμαι και ομορφόπαιδο ο άτιμος!:144:

Το απόγευμα έχει συνέχεια από videos, stay tuned...:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Ο πρόεδρος δεν άντεξε την τρέλλα της φάτσας σου και κυρίως την σπάνια ομορφιά του Μιχάλη και τη λογόκρινε τη φωτό και απο χθες έκλεισε και το forum !!!!!! :139::139:
Λογοκριθηκε φωτογραφια?:111:
Βρε σεις, μπας και ο Μιχαλης δεν ηταν σεμνα ενδεδυμενος?:144:

Reaction score
0
Ο Μιχάλης δεν συμπεριφερόταν κόσμια, αγκάλιαζε (πρώην πλέον) μέλος του "Συλλόγου" γιαυτό και τον έφαγε η μαρμάγκα :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Ο Μιχάλης δεν συμπεριφερόταν κόσμια, αγκάλιαζε (πρώην πλέον) μέλος του "Συλλόγου" γιαυτό και τον έφαγε η μαρμάγκα :142:
Και του το εχω πει:
Μην αγκαλιαζεις αντρες!:143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Bre μαστρΟικονομηδη και μενα πηρε η μπορα??????ετσι για την κουβεντα βρε παιδι μου!!!!!!!!
Βρε τι εχουμε παθει..............

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm