Munich HIGH END 2009

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Bre μαστρΟικονομηδη και μενα πηρε η μπορα??????ετσι για την κουβεντα βρε παιδι μου!!!!!!!!
Βρε τι εχουμε παθει..............
Οχι ρε συ, ο Μιχάλης είναι το μαύρο πρόβατο (και εγώ πλέον που έβγαλα τη φωτό του στο Πρωην φόρουμ) :143:

Reaction score
10
Τέλος πάντων παίδες δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τον πρόεδρο. Ας τα βρει πρώτα με τον εαυτό του και εδώ είμαστε...:126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Ο Μιχάλης δεν συμπεριφερόταν κόσμια, αγκάλιαζε (πρώην πλέον) μέλος του "Συλλόγου" γιαυτό και τον έφαγε η μαρμάγκα :142:
Καλά, δεν ξέρω τον Μιχάλη προσωπικά αλλά έχω καταλάβει ότι του αρέσει να ζει επικίνδυνα :137:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Καλά, δεν ξέρω τον Μιχάλη προσωπικά αλλά έχω καταλάβει ότι του αρέσει να ζει επικίνδυνα :137:
:142:

Που να με γνωρίσεις κιόλας! :137:

Reaction score
8
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Ο Μιχαλης ειναι μια χαρα παιδι κι ας μην τον εχω γνωρισει ακομα

Reaction score
10
Άντε ρε τρελοπατρινέ, να δω πότε θα τα πούμε ρε φιλαράκι!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ο Μιχαλης ειναι μια χαρα παιδι κι ας μην τον εχω γνωρισει ακομα
Μην του λες τέτοια τα παίρνει επάνω του!

Σήκωσε τα βίδεα βρε κρυφο-κορνάκια Μιχάλη!

Reaction score
8

Ωραιο το φωτορεπορταζ του κ. Σταματακου και ιδιαιτερα οι φωτογραφιες απο τις νεες παρουσιασεις των αδελφων Τσακιριδη

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η αγνοηση των ελληνων κατασκευαστων πλην της TLA που δεν μπορω να καταλαβω την τοσο τεραστια προβολη της αν σκεφτει καποιος τις τιμες των προιοντων της, αλλα και αυτο δεν θα με πειραζε, αν δεν υπηρχε η επιλεκτικη αγνοηση των υπολοιπων Ελληνικων εταιριων, παιδια μην το παρετε προσωπικα, μιλαω γενικα.
Ποιο τρανταχτο παραδειγμα αναφερω τα ηχεια της Αναλυσις που ενω στον παγκοσμιο τυπο αναφερονται παντα διθυραμβικα σχολια απο πολλες διαφορετικες πηγες, εμεις εδω δεν παρουσιαζουμε ουτε μια φωτογραφια απο το Μοναχο, πλην του ACA - νομιζω οτι οι φωτογραφιες τους ειναι απο τον andreasecon και εαν ειναι ετσι τον παρακαλω αν εχει την ευγενη θεληση και διαθεση να τις ανεβασει και εδω, γιατι οντως απο εκει ειναι κλειδωμενες.

Reaction score
8

Άντε ρε τρελοπατρινέ, να δω πότε θα τα πούμε ρε φιλαράκι!!!
φιλε εννοειται οτι οποτε περασεις απο την Πατρα εισαι καλεσμενος, αλλα κι εγω μολις αναιβω Αθηνα θα προσπαθησω να τα πουμε.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κρυφοκορνάκιας με Sarastro ? :609:
Ε ναι, άμα είχε κόρνες θα ήταν φανερο-κορνάκιας!
Γιατί δεν άκουσε τις κόρνες νομίζεις στην έκθεση;!
Για να μην τον δείτε να δακρύζει... :138:

Reaction score
10

φιλε εννοειται οτι οποτε περασεις απο την Πατρα εισαι καλεσμενος, αλλα κι εγω μολις αναιβω Αθηνα θα προσπαθησω να τα πουμε.
Δεν θα προσπαθήσεις, θα τα πούμε! :116:

Ε ναι, άμα είχε κόρνες θα ήταν φανερο-κορνάκιας!
Γιατί δεν άκουσε τις κόρνες νομίζεις στην έκθεση;!
Για να μην τον δείτε να δακρύζει...
Ακούγοντας με ribbon για ένα χρόνο, όποτε ακούω κόρνα νομίζω ότι έχει χαλάσει! :143::135:

Εγώ πάντως στο δωμάτιο με τα YG, τα ASR και τα DCS τον είδα να κλαίει
Εγώ αυτά τα ηχεία μια μέρα θα τα πάρω! :144:

Reaction score
8

Ακούγοντας με ribbon για ένα χρόνο, όποτε ακούω κόρνα νομίζω ότι έχει χαλάσει!
κι εγω το ιδιο - ψαχνω να δω που ειναι το προβλημα

Reaction score
10
Ψήσε τον Κοψ να τα εισάγει πρώτα :142:
Σώθηκες. :142:

Θα θέλουν και αυτοί ένα καραβάνι προ-παραγγελία.

Πουλιέται στο audiogon ένα μεταχειρισμένο, μόλις 70.000Ε! :138:

Reaction score
8

παντως το 6 moons οπως καθε χρονο εκανε αναφορα στα ηχεια της Αναλυσις. Ιδιαιτερη εντυπωση μου κανει η οδηγηση των ηχειων απο τους λαμπατους Kronzilla της KR Audio.
Αξιο επισης προσοχης, οπως επισημαινει και ο συντακτης του six moons, τα δυο τεραστια σφαιρικα υπογουφερ.

Analysis Audio from Greece showed their big Amphitryon ribbon planars with the equally big Kronzilla monos from KR Audio in full bi-amp mode - not that the two spherical subwoofers in the corners were chopped liver. Notice the elegant dispersion sculpture in the middle? Whenever you spot the red star throughout this report, take note of the acoustic room treatments employed in that room. They're a must for good performance yet home decor considerations often forbid them. As you'll see, some options are rather more attractive than others to soften or entirely remove the sting.

Reaction score
10

παντως το 6 moons οπως καθε χρονο εκανε αναφορα στα ηχεια της Αναλυσις. .
Mην σου κάνει εντύπωση, μια κιθάρα έπαιζε...:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm