Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος

Reaction score
657
Απάντηση: Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος

Πρώτα απ'όλα ιδέα δεν έχεις τι καλώδια έχω δοκιμάσει.

Ανεξαρτήτως όμως αυτού:

Ρε παιδί μου, αυτή η "καραμέλα" του "το άκουσες? αν δε το άκουσες γιατί μιλάς?" πρέπει κάποτε να σταματήσει! Απορώ με την αντοχή σας σε λογικά επιχειρήματα!

πχ δεν έχω δοκιμάσει και να τον πάρω από πίσω, αλλά ξέρω ότι δε μ'αρέσει.... πρέπει σώνει και καλά να το δοκιμάσω δηλαδή?

Και καλά κάνεις και πας πάσο, διότι εάν κάποτε μάθεις θα καταλάβεις.

Επίσης αν κάποτε μάθεις να υπολογίζεις την εμπέδηση των καλωδίων, θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα μέσα σου.

Αλλά δυστυχώς, δε θες να μάθεις. Μόνο να δοκιμάζεις θες...
συγγνωμη για να καταλαβω εσυ ακουσες διαφορες οταν εβαλες τα συγκεκριμενα καλωδια σε σχεση με τα stock? γιατι εαν δεν ακουσες αλλα τα χρησιμοποιεις λογω εξαιρετικων προδιαγραφων τοτε εμενα δε με πειθεις οτι αξιζει να αλλαξω καλωδια ρευματος σε σχεση με τα stock.

Αλλωστε εγω δε λεω οτι δε πρεπει να μιλας για το οτιδηποτε αλλα αυτη η ταση απαξιωσης για πραγματα που ουτε καν εχουμε δει απο κοντα δεν εχει καμια λογικη...

Reaction score
968
Τα αλουμινένια ή τα επικασσετωρωμένα χάλκινα καλώδια της ΔΕΗ που κρέμονται αδιάφορα στους στύλους, όντως συλλαμβάνουν πληθώρα παρασίτων από τις διάφορες εκπομπές στην ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση κάποιος να κόψει όλα αυτά τα παράσιτα με το καλώδιο 1 ή 2 μέτρων που θα βάλει στην πρίζα του (ας κάνει και 1650 ευρώ/μέτρο) ή να ακούει διαφορές που είναι αντικειμενικές και αποδεκτές από τους υπόλοιπους σύμφωνα με τη χρήση της ανθρώπινης λογικής, έτσι ώστε να μιλάμε για επιστημονική μεθοδολογία.

Επομένως, το αντικείμενο των καλωδίων ρεύματος μπορεί εύκολα να καταταγεί στις ψευδοεπιστήμες, μαζί πχ με την αστρολογία. Πάντοτε θα υπάρχουν οι ευκολόπιστοι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.742

...

Επίσης αν κάποτε μάθεις να υπολογίζεις την εμπέδηση των καλωδίων, θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα μέσα σου.
Άντε ρε, άνοιξε ένα θέμα και πες μας κι εμάς. Μαναχά εγώ θα είμαι ο ισοπεδωτικός;

Reaction score
657
Απάντηση: Re: Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος

Τα αλουμινένια ή τα επικασσετωρωμένα χάλκινα καλώδια της ΔΕΗ που κρέμονται αδιάφορα στους στύλους, όντως συλλαμβάνουν πληθώρα παρασίτων από τις διάφορες εκπομπές στην ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση κάποιος να κόψει όλα αυτά τα παράσιτα με το καλώδιο 1 ή 2 μέτρων που θα βάλει στην πρίζα του (ας κάνει και 1650 ευρώ/μέτρο) ή να ακούει διαφορές που είναι αντικειμενικές και αποδεκτές από τους υπόλοιπους σύμφωνα με τη χρήση της ανθρώπινης λογικής, έτσι ώστε να μιλάμε για επιστημονική μεθοδολογία.

Επομένως, το αντικείμενο των καλωδίων ρεύματος μπορεί εύκολα να καταταγεί στις ψευδοεπιστήμες, μαζί πχ με την αστρολογία. Πάντοτε θα υπάρχουν οι ευκολόπιστοι.
εδω τα κοβουν τα purifiers δε θα τα κοβουν τα καλωδια ρευματος????

Reaction score
9

Είπε κανείς ότι κόβει παράσιτα από το δίκτυο? Η μόνωση του καλωδίου βοηθά στο να μην προσλαμβάνει επιπλέον παράσιτα το ίδιο το καλώδιο...

εδω τα κοβουν τα purifiers δε θα τα κοβουν τα καλωδια ρευματος????
Τώρα τα λες καλά! :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742

συγγνωμη για να καταλαβω εσυ ακουσες διαφορες οταν εβαλες τα συγκεκριμενα καλωδια σε σχεση με τα stock? γιατι εαν δεν ακουσες αλλα τα χρησιμοποιεις λογω εξαιρετικων προδιαγραφων τοτε εμενα δε με πειθεις οτι αξιζει να αλλαξω καλωδια ρευματος σε σχεση με τα stock.
ΝΑΙ, άκουσα σαφέστατες διαφορές. Με επαναληψιμότητα, σταθερές. Και ξέρω τρόπο για να σταματήσει αυτό. Με οποιοδήποτε καλώδιο ρεύματος.

Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για να σε "πείσω". Είδες που δε καταλαβαίνεις την ουσία?

Αλλωστε εγω δε λεω οτι δε πρεπει να μιλας για το οτιδηποτε αλλα αυτη η ταση απαξιωσης για πραγματα που ουτε καν εχουμε δει απο κοντα δεν εχει καμια λογικη...
Λάθος. Η όποια "τάση απαξίωσης" (εαν έτσι το προσλαμβάνεις) έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Καμιά λογική δεν έχει το να συμπεριφέρεσαι σε πράγματα που "ούτε καν δεν εχεις δει από κοντά" σα να είναι από τον Άρη, ή ακόμα από πιο μακριά, από την ανδρομέδα και πιο πίσω, σα να μην υπόκεινται στους φυσικούς νόμους...

Reaction score
968
Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος

Τώρα δηλαδής για να τα λέμε όλα, αν μου βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό και μου πουν, "ή αγοράζεις ακριβό καλώδιο ρεύματος, ή τρως πατσά, ή σε σκοτώνουμε", θα διαλέξω το καλώδιο ρεύματος. Χαλαρά...
.... ή τον παίρνεις από πίσω ....
το ξέχασες.

Sorry!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742

Άντε ρε, άνοιξε ένα θέμα και πες μας κι εμάς. Μαναχά εγώ θα είμαι ο ισοπεδωτικός;
εσύ δεν έχεις ανάγκη ρε, εσύ τα ξέρεις.

το κακό είναι πως αυτοί που δε τα ξέρουν ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.742

Ναι, καλά! Πες καλύτερα ότι βαργιέσαι!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742

δε με λες, αυτή η γραμματική σου έχει όνομα?

Reaction score
657

εαν καποιος μου δωσει πειστικη εξηγηση για το πως δουλευουν τα Purifiers τοτε θα δεχτω την εξηγηση του για τα καλωδια ρευματος....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.742

Ναι. Γραμματική της φωνητικής δημοτικιάς. Γνωστή διεθνώς ως Pholigram (Phonetic Lingua Franca Grammar). Πως λέμε Phonogram; Ε, καμιά σχέση.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222

Έ όχι και ενεργά υλικά! Άμα ένα καλώδιο ρεύματος έχει ενεργά υλικά, θα πρέπει να το συνδέσουμε με το ρεύμα για να παίξει. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα της κολοκυθιάς: Με τί καλώδιο ρεύματος πρέπει να συνδέσουμε στο ρεύμα ένα καλώδιο ρεύματος;

Ν'αλλάξει πάραυτα το προσωνύμιο από ΄΄Ημίθεος΄΄ σε...΄΄ΕιμίΘεός΄΄

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222
Απάντηση: Καλώ-Δία...

As δούμε τι λέει και ο...εικονικός Θεός
[youtube]AbnbYYRAQtg[/youtube]
(έλα ντε...ξέρουμε την παροιμία΄΄περί ορέξεως...κολοκυθόπιττα΄΄)
Αλλ'ας μην τα κάνουμε όλα...ανάκατα
[youtube]Kzt7egF9EsM&NR=1[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=ce1evNEFcO8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AWwjOBD4PvU&feature=related
Εδώ όμως δίνει τα περισσότερα...ρέστα
[youtube]hLX1E2fr6gU&feature=related[/youtube]
θέλουμε και ντιούϊκα;απ'όλα έχει το...πανιέρι
http://www.youtube.com/watch?v=apkhJVbsRzA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_2QAqTNmvFM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=o-AuSB7Ycz0&feature=related
και η τέταρτη διάσταση στην απόδοση των καλωδίων
http://www.youtube.com/watch?v=s7t3rdvOpXs&feature=related

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742

Pholigram ε? μάστα, μάστα... δηλαδή πχοιό βγιολί και πχιάνο, ζήτω το σχολιό!

Φτύς τα μπούτχια σου... μα που τα βρίσκεις ρε μπούτχια...:135::143::135:

δες εδώ τι λέει, στο σημείο 7'10''....
http://www.youtube.com/watch?v=_2QAqTNmvFM&feature=related

ακούστε το! έχει πολύ πλάκα! Από 7'10'' έως 7'35''...

Reaction score
8

εαν καποιος μου δωσει πειστικη εξηγηση για το πως δουλευουν τα Purifiers τοτε θα δεχτω την εξηγηση του για τα καλωδια ρευματος....
αυτο επρεπε να τοχω γραψει εγω

Reaction score
8

αυτα τα βιντεακια αφου μεταγλωτιστουν, πρεπει να μπουν στα επιστημονικα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.742

Καλά τα βιντεάκια. Αυτό το ούφο που πρωταγωνιστεί, πού πρέπει να μπει;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742

μ'αρέσει που χώνει και μια παιξιά με το πιστόλι σιλικόνης μέσα στο βύσμα για να μη βολτάρει το καλώδιο και αφαιρεθεί κοιτώντας τ'αξιοθέατα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM