- Reaction score
- 657
Απάντηση: Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος
Αλλωστε εγω δε λεω οτι δε πρεπει να μιλας για το οτιδηποτε αλλα αυτη η ταση απαξιωσης για πραγματα που ουτε καν εχουμε δει απο κοντα δεν εχει καμια λογικη...
συγγνωμη για να καταλαβω εσυ ακουσες διαφορες οταν εβαλες τα συγκεκριμενα καλωδια σε σχεση με τα stock? γιατι εαν δεν ακουσες αλλα τα χρησιμοποιεις λογω εξαιρετικων προδιαγραφων τοτε εμενα δε με πειθεις οτι αξιζει να αλλαξω καλωδια ρευματος σε σχεση με τα stock.Πρώτα απ'όλα ιδέα δεν έχεις τι καλώδια έχω δοκιμάσει.
Ανεξαρτήτως όμως αυτού:
Ρε παιδί μου, αυτή η "καραμέλα" του "το άκουσες? αν δε το άκουσες γιατί μιλάς?" πρέπει κάποτε να σταματήσει! Απορώ με την αντοχή σας σε λογικά επιχειρήματα!
πχ δεν έχω δοκιμάσει και να τον πάρω από πίσω, αλλά ξέρω ότι δε μ'αρέσει.... πρέπει σώνει και καλά να το δοκιμάσω δηλαδή?
Και καλά κάνεις και πας πάσο, διότι εάν κάποτε μάθεις θα καταλάβεις.
Επίσης αν κάποτε μάθεις να υπολογίζεις την εμπέδηση των καλωδίων, θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα μέσα σου.
Αλλά δυστυχώς, δε θες να μάθεις. Μόνο να δοκιμάζεις θες...
Αλλωστε εγω δε λεω οτι δε πρεπει να μιλας για το οτιδηποτε αλλα αυτη η ταση απαξιωσης για πραγματα που ουτε καν εχουμε δει απο κοντα δεν εχει καμια λογικη...