Πόσα παίρνετε μαζί σας στις διακοπές;;;

Reaction score
58
Απάντηση: Πόσα παίρνετε μαζί σας στις διακοπές;;;

μιας και λεμε για την φιλη μου την Πετρουλα, να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.

OΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!:143:

Reaction score
8

μιας και λεμε για την φιλη μου την Πετρουλα, να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.

OΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!
ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος πλουσιου αριστερου, συγγενη της Παπαριγας κι μιας πτωχης πλην τιμιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευση

Reaction score
38

OΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!:143:
Εσύ άσε τα 20 κεφάλαια και γράψε το ένα και μοναδικό που μας χρωστάς...:142::138:

Reaction score
3

WANDA !!!!!!!!!!!!!

Moλις εγινε η ανακαλυψη !!!

Nεος εκκολαπτομενος σεναριογραφος στο avsite !!!
Μην ταράζεστε!!!
Θέλω και άλλα δείγματα γραφής για να αποφανθώ η μάγισσα :137:

Κάτι που ψυχανεμίστηκα όμως με κάνει να πιστεύω ότι κάπου το ... βρήκε :126: .. και το ΄φερε σπίτι :142:

Ε.. όχι να μας φάει τη δουλειά ο thanasis
Μας φτάνει ο ''mon amour'' και η ''my love'' δεν θέλουμε και άλλους ερωτοχτυπημένους εδώ :139:

Reaction score
3

ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος πλουσιου αριστερου, συγγενη της Παπαριγας κι μιας πτωχης πλην τιμιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευση
20.000 δίσκοι!!!:137:

Reaction score
38

ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος αριστερου συγγενη της Παπαριγας κι μιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευση
Δεν μου ακούγεται κακό:121: Θα πω στον σεναριογράφο να σου δώσει κι εσένα ρόλο...του κεντρώου δοσίλογου να όπως αυτός που ήταν στην ''ταινία οι ζωές των άλλων'':142::136:

Φοβερό?

Reaction score
8

Κάτι που ψυχανεμίστηκα όμως με κάνει να πιστεύω ότι κάπου το ... βρήκε .. και το ΄φερε σπίτι
εχεις την εκτη αισθηση, αρχιζω και φοβαμαι

Reaction score
58

ΤΟ ΧΩ !!! ΤΟ ΧΩ !!!!!:143::137:

Reaction score
3

εχεις την εκτη αισθηση, αρχιζω και φοβαμαι
Και την όγδοη μπορώ να σου πω ...
Εδώ με φοβήθηκαν καν και καν :137:
Ποιος Θανάσης;;;;;:142:

Reaction score
3

ΤΟ ΧΩ !!! ΤΟ ΧΩ !!!!!:143::137:
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι άλλοοοοοοοοοοοοοοοο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! :108::139:

Reaction score
8

Δεν μου ακούγεται κακό Θα πω στον σεναριογράφο να σου δώσει κι εσένα ρόλο...του κεντρώου δοσίλογου να όπως αυτός που ήταν στην ''ταινία οι ζωές των άλλων''
χμ, για να εχει επιτυχια και ενδιαφερον το σεναριο, πρεπει να εχι και λιγο σεξ και βια η υποθεση

ασε, κατι εχω στο νου μου να βαλω να κανει στο σεναριο, αυτος ο σεξοπορνοδιαστροφικος και επικυνδινος δοσιλογος που αναφεραμε.

Reaction score
38

χμ, για να εχει επιτυχια και ενδιαφερον το σεναριο, πρεπει να εχι και λιγο σεξ και βια η υποθεση

ασε, κατι εχω στο νου μου να βαλω να κανει στο σεναριο, αυτος ο σεξοπορνοδιαστροφικος και επικυνδινος δοσιλογος που αναφεραμε.
Σεξ ψέματα και βιντεοκασέτες-αναλογικές (βιντεοταινίες).....χμ τέλεια....Εσύ ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος κι εγώ η Α-FEDRA...Μια χάρα σενάριο.......:105:

Reaction score
8

τι να κανω ... δεν μπορω ποτε να αρνηθω σε μια κυρια
δουλος σας ...

Reaction score
58

WANDA ξεκινα το εγω εχω να γραψω και ενα finale !!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106