- Reaction score
- 8
Απάντηση: Πόσα παίρνετε μαζί σας στις διακοπές;;;
μπα μην ενθουσιαζεστεΘανάση έχεις ταλέντο κι εσύ στο γράψιμο
μπα μην ενθουσιαζεστεΘανάση έχεις ταλέντο κι εσύ στο γράψιμο
Μαζέψου:109:μονοι μας;
μιας και λεμε για την φιλη μου την Πετρουλα, να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.
ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος πλουσιου αριστερου, συγγενη της Παπαριγας κι μιας πτωχης πλην τιμιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευσημιας και λεμε για την φιλη μου την Πετρουλα, να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.
OΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!
Εσύ άσε τα 20 κεφάλαια και γράψε το ένα και μοναδικό που μας χρωστάς...:142::138:OΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!:143:
Μην ταράζεστε!!!WANDA !!!!!!!!!!!!!
Moλις εγινε η ανακαλυψη !!!
Nεος εκκολαπτομενος σεναριογραφος στο avsite !!!
20.000 δίσκοι!!!:137:ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος πλουσιου αριστερου, συγγενη της Παπαριγας κι μιας πτωχης πλην τιμιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευση
Δεν μου ακούγεται κακό:121: Θα πω στον σεναριογράφο να σου δώσει κι εσένα ρόλο...του κεντρώου δοσίλογου να όπως αυτός που ήταν στην ''ταινία οι ζωές των άλλων'':142::136:ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος αριστερου συγγενη της Παπαριγας κι μιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευση
εχεις την εκτη αισθηση, αρχιζω και φοβαμαιΚάτι που ψυχανεμίστηκα όμως με κάνει να πιστεύω ότι κάπου το ... βρήκε .. και το ΄φερε σπίτι
Μαζέψου και συ!!!!!! :137::116::138:OΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!:143:
ΤΟ ΧΩ !!! ΤΟ ΧΩ !!!!!:143::137:ναι θα περιγραφει τον απαγορευμενο κρυφο ερωτα ενος πλουσιου αριστερου, συγγενη της Παπαριγας κι μιας πτωχης πλην τιμιας δεξιας Τραπεζιτου, στα δυσκολα χρονια μετα την μεταπολιτευση
Και την όγδοη μπορώ να σου πω ...εχεις την εκτη αισθηση, αρχιζω και φοβαμαι
Θα τα πάρω:145:ΤΟ ΧΩ !!! ΤΟ ΧΩ !!!!!:143::137:
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι άλλοοοοοοοοοοοοοοοο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! :108::139:ΤΟ ΧΩ !!! ΤΟ ΧΩ !!!!!:143::137:
χμ, για να εχει επιτυχια και ενδιαφερον το σεναριο, πρεπει να εχι και λιγο σεξ και βια η υποθεσηΔεν μου ακούγεται κακό Θα πω στον σεναριογράφο να σου δώσει κι εσένα ρόλο...του κεντρώου δοσίλογου να όπως αυτός που ήταν στην ''ταινία οι ζωές των άλλων''
Σεξ ψέματα και βιντεοκασέτες-αναλογικές (βιντεοταινίες).....χμ τέλεια....Εσύ ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος κι εγώ η Α-FEDRA...Μια χάρα σενάριο.......:105:χμ, για να εχει επιτυχια και ενδιαφερον το σεναριο, πρεπει να εχι και λιγο σεξ και βια η υποθεση
ασε, κατι εχω στο νου μου να βαλω να κανει στο σεναριο, αυτος ο σεξοπορνοδιαστροφικος και επικυνδινος δοσιλογος που αναφεραμε.