Κατ αρχήν Καλησπέρα στα μέλη του forum θα ήθελα την βοήθεια κάποιου σχετικά με τον σταθεροποιητή τασης (vmark kds-5000).Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής : μόλις βάλω στην πρίζα τον σταθεροποιητή μου ρίχνει την γραμμή απο τον πίνακα,(ο πίνακας έχει και αντιηλεκτροπληξιακο διακόπτη)
δοκίμασα σχεδον όλες τις μπρίζες και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν εχει δουλεψει καθόλου είναι του κουτιού
τον παρέλαβα σήμερα απο Αθήνα (είμαι Θεσσαλονίκη).Η σύνδεση που έχω κάνει με τον σταθεροποιητή είναι με καλώδιο ρεύματος 3G2,5 στην μοναδική input υποδοχή θετικού και αρνητικού όπως επίσης και την γείωση.Ρώτησα έναν ηλεκρολόγο τηλεφωνικός και μου είπε οτι μάλον έχει προβλημα ο σταθεροποιητής.
Εαν δεν βρεθεί λύση θα επιστραφεί για αντικατάσταση
Τα φώτα σας παρακαλώ. . .
δοκίμασα σχεδον όλες τις μπρίζες και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν εχει δουλεψει καθόλου είναι του κουτιού
τον παρέλαβα σήμερα απο Αθήνα (είμαι Θεσσαλονίκη).Η σύνδεση που έχω κάνει με τον σταθεροποιητή είναι με καλώδιο ρεύματος 3G2,5 στην μοναδική input υποδοχή θετικού και αρνητικού όπως επίσης και την γείωση.Ρώτησα έναν ηλεκρολόγο τηλεφωνικός και μου είπε οτι μάλον έχει προβλημα ο σταθεροποιητής.
Εαν δεν βρεθεί λύση θα επιστραφεί για αντικατάσταση
Τα φώτα σας παρακαλώ. . .