Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δεν μπορει να απαντησει χωρις χαρακτηρισμους.

Αυτος ειναι και ο λογος αλλωστε που δεχτηκε ποινη αποκλεισμου 3 ημερων στο AVclub. Επειδη εβρισε δημοσια μελος και διαχειριστη μιας και τα επιχειρηματα δεν του εφταναν.
Kαι απλα διαλεξε να το συνεχισει οπου μπορει.

Η πλεον ωριμη επιλογη.

Συνεχιστε.
:142::142: Μπράβο και καλά έκανε!!! Θα του έπασαν τα νεύρα του ανθρώπου. Αν και δε γνωρίζω τι έχει συμβεί, γνωρίζω από δική μου πείρα το επιπέδο της διαχείρησης του άλλου site.

Είπα επίπεδο?? Ποιο επίπεδο?!!! Δεν υπάρχει!!!:142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.529
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Εέεετσι. Πέστα να αγειάσει το στόμα σου.

Reaction score
56

Κυριοι θα σας πω τι ακριβως εχει συμβει γιατι ο havoc τα παρουσιαζει οπως θελει.
Ενα μελος επετεθηκε στον Μορφεα για το ακουσμα της κατασκευης του στην εκθεση αλλα και για την τιμολογιακη του πολιτικη και οτι την ιδια γνωμη ειχαν και δυο φιλοι του "ανωνυμοι" ενας μουσικος παραγωγος και ο αλλος ηχοληπτης με δικο του στουντιο ηχογραφησης.
Εγραψα λοιπον οτι ενω 1000 ανθρωποι ακουσαν και εγραψαν τα καλυτερα βρεθηκαν 3 που ισοπεδωσαν τα παντα ,ειπα λοιπον στον εν λογω κυριο οτι θα πρεπει να αλλαξει χομπυ η ΩΡΛ ,για τους δε αλλους οτι πρεπει να αλλαξουν επαγγελμα.
Μου απαντησε λοιπον οτι ειμαι γελοιος ,οτι δεν εχω βγαλει ουτε το δημοτικο γιατι δεν ξερω να διαβαζω και οτι πρεπει να προσεχω τις δοσεις των φαρμακων μου να τις παιρνω σωστα.
Η ανταπαντηση ηταν οτι σαφως καλυτερο ειναι να εισαι τελοιοφοιτος του δημοτικου παρα αντικοινωνικος και μηδενιστης επισης αν κρινω απο την φωτο κατω απο το user name του, αλλος θα επρεπε οχι μονο να εξετασει τα φαρμακα του αλλα, και την ειδικοτητα του γιατρου του.
"Η φωτο κατω απο το user name ειναι μια του Νικολσον απο το εργο Λαμψη"
Επισης οτι γι αυτο αυτη η χωρα δεν παει μπροστα γιατι εχουμε μαθει να μηδενιζουμε και να μιζεριαζουμε την οποια Ελληνικη προσπαθεια που δεν πραγματοποιηθηκε απο μας.
Θελω λοιπον την αποψη σας για ποιον λογο η αληθεια θα πρεπει μερικους να τους ποναει?

Reaction score
10
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δυστυχώς η αλήθεια είναι σαν το οινόπνευμα... ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ...!!! Και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φυγόπονοι!!! Προσωπικά θεωρώ ότι το AVsite είναι πολύ πιο φιλικό και φιλελεύθερο αν και ορισμένες φορές το σκοινάκι παρατραβάει χωρίς λόγο (για τις αντίθετες απόψεις και τις διαμάχες αναφέρομαι)... Αλλά είπαμε, κανείς δεν είναι τέλειος...!!!

Reaction score
56

Havoc πας καλα αγορακι μου ποιον διαχειριστη εβρισα, σε προκαλω να γραψεις τι θεωρεις "βρισια" εσυ που εισαι και του κολεγιου.
Σε λιγο θα ζητατε απο τα μελη να σας αναφωνουν YOUR MAJESTY.
Ξεκαβαλιστε απο το καλαμι μην σπασει και σας πληγωσει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.747

Ενα μελος επετεθηκε στον Μορφεα για το ακουσμα της κατασκευης του στην εκθεση αλλα και για την τιμολογιακη του πολιτικη και οτι την ιδια γνωμη ειχαν και δυο φιλοι του "ανωνυμοι" ενας μουσικος παραγωγος και ο αλλος ηχοληπτης με δικο του στουντιο ηχογραφησης. (...)
Μίλησα με το Μορφέα χτες το πρωί, κι απ' ό,τι κατάλαβα, νιώθει μια πίκρα, ίσως και οργή για την αντιμετώπιση ορισμένων. Ανεξαρτήτου πώς αποδίδει το ηχείο του, το σίγουρο είναι πως τάραξε τα νερά. Εντάξει, το συγκεκριμένο ηχείο είναι ακριβό, αλλά απ' ό,τι άφησε να καταλάβω, στο άμεσο μέλλον επίκειται επέκταση της γκάμας του προς τα κάτω, με τουλάχιστον ένα ή δυό μοντέλα. (Άντε παλιόπαιδα, σας έβγαλα και είδηση, χε, χε ,χε...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.747

Όσο για το διαχειριστικό προφίλ του AVClub, τα έχω πει κι εγώ σε καναδυό άτομα από τους εκεί, αλλά δε γίνεται τίποτε - είναι φως φανάρι. Η γεύση που προσωπικά έχω από αυτό το φόρουμ είναι αυτή ενός ούτως ειπείν οξυζενέ και στείρου αυταρχισμού, μη τυχόν και πει κάποιο παιδάκι κακιά κουβεντούλα... Δεν ξέρω, τί να πω, εντάξει, δε μου πέφτει και λόγος εδώ που τα λέμε. Αλλά επειδή από τους "εκεί" γνωρίζω προσωπικά κάποια παιδιά και μπορώ να τους πω και δυό κουβέντες πιο χύμα, γι' αυτό. Αλλά δεν... Βρε, δεν... Με τίποτα...

Reaction score
641

τι να πω;!...

εφάρμοσαν έναν κανόνα αναδρομικά...

αυτόν για τις αγγελίες.

οποιοσδήποτε νόμος που βάζει η αρχή
("αφεντικό " στο ιδιωτικό, εκλεγμένο στο δημόσιο)
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ όποιος κι αν είναι
και μπορεί να αντιδρούμε κόσμια, αλλά τον εφαρμόζουμε.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορεί να ισχύει ένας νόμος αναδρομικά,
όπως δεν γίνεται μια ενέργεια που δεν μπορεί να ακυρωθεί,
δηλαδή να γυρίσει πίσω, να έχει μεταβλητές συνέπειες.

ΠΧ. σαν να πάτε να αγοράετε κάτι κι άλλη τιμή να σας πουν στο ταμείο
ΚΑΙ μάλιστα διπλή τριπλή,
εκεί πάλι καλά υπάρχει η δυνατότητα υπαναχώρησης,
αυτό όμως δεν μπορεί να ισχύσει όταν δεν υπάρχει εποιστροφή.

ΒΑΛΑΝΕ έναν κανόνα για αγγελίες,
όπου όμως κάποιος όταν έβαζε μια αγγελία, δεν ήξερε ότι θα υπάρξει
αυτή η σχέση πόστ αγγελιών.

οπότε κάποιος πχ. έβαλε 20 αγγελίες για 20 διαφορετικά μικροπραγματάκια,
αξίασ 20-100 ευρώ το καθένα.

Αν το ήξερε πολύ απλά έβαζε 3-4 αγγελίες κι όχι 20...

ΣΕ Συνέχεια ΔΕΝ ενημέρωναν ακριβώς τον κανόνα
και κάποιος πχ. ήθελε 500 μηνύματα για να ξαναβάλει αγγελία
ΧΩΡΙΣ να το ξέρει κι αυτό!!!...

Το αστείο ότι οι νέοι λογαρασμοί ΧΩΡΙΣ χρονικό περιθώριο βάζουν αγγελία στα 70 μηνύματα...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.529

Γενικώς το εχουν παρακάνει με την καθε λογής αστυνόμευση - φίμωση , των όποιων μελών δεν είναι μέσα στις κλίκες, και αυτό είναι απαράδεκτο.
Οσο αφορά στις αγγελίες , τι να πω ? τα έχουνε κάνει ........ σκ.τά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Πάντως εμένα το ότι πέφτουν πυρά (χωρίς μαλιστα να υπάρχει αντίλογος) δεν μ αρέσει.
Κατανοώ την όποια αγανάκτηση αλλά καλή θα ήταν και κάποια ψυχραιμία...

Reaction score
17

Καλά εχετε μεινει πίσω
εδω τρώμε μπάνια μπανιαρισμένοι
μου στελνει φιλος μαιλ και μου λέει ''αφού εισαι μπαν τι τους εκανες και σε μπαναρανε κι άλλο???
????
Το προτελευταίο το εφαγα γιατί τους ειπα οτι την επόμενη φορά που θα βάλω αγγελία θα πάρω και κομπιουτεράκι
το τελευταίο πρέπει να ειναι της προσφοράς στα 3 το 1 και μου το δώσανε αναδρονικά χαρις το νέο κανονισμό

Δημοκρατική μοναρχία

Reaction score
1.842

Δεν μπορει να απαντησει χωρις χαρακτηρισμους.
...
Συνεχιστε.
Γράφτηκαν όμως και προτάσεις χωρίς χαρακτηρισμούς:
Αυτά που γράφει ο Κος Πυργαρούσσης, αν αφαιρέσουμε το θυμό, είναι αληθινά. Το εύκολο κλείδωμα, την ακόμα πιο εύκολη διαγραφή μηνυμάτων, κ.α. ...
που δεν πήραν απάντηση. Οπότε δεν πείθεται κάποιος πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι αναφέρονται. Εξάλλου όποιος έχει περάσει από το avclub, το βλέπει με τα ματάκια του. Καθημερινά σβησίματα μη προσβλητικών μνημάτων και συχνά κλειδώματα θεμάτων χωρίς να υπάρχουν πάντα αντικανονικές, αναγραφόμενες στο καταστατικό, συμπεριφορές. Παρά μόνο κατά την κρίση των συντονιστών. Αν υπάρχουν γιατί δεν εξηγείται πως έγινε η παραβίαση τάδε, βάσει του άρθρου τάδε του καταστατικού; Ή, αν κάποιος νιώθει θιγμένος γιατί δεν δίνεται η ευκαιρία στον θίγοντα να ανακαλέσει, αλλά προτιμάται η "αστυνομική" οδός;

Το συζητάμε και από 'κει, αν υπάρξει διαβεβαίωση ενός εκ των Διαχειριστών, πως δεν θα κλειδωθεί το θέμα και δεν θα σβηστεί κάποιο μήνυμα. ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ! :126:

Το ban σε μέλος μου είναι αδιάφορο. Κρίνετε κατά βούληση. Τα μηνύματα είναι το σημαντικό να μείνουν στη θέση τους, και το θέμα ξεκλείδωτο, ώστε να μπορούν να παρατίθενται συνέχεια απόψεις μελών.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.529

Καλά εχετε μεινει πίσω
εδω τρώμε μπάνια μπανιαρισμένοι
μου στελνει φιλος μαιλ και μου λέει ''αφού εισαι μπαν τι τους εκανες και σε μπαναρανε κι άλλο???
????
Το προτελευταίο το εφαγα γιατί τους ειπα οτι την επόμενη φορά που θα βάλω αγγελία θα πάρω και κομπιουτεράκι
το τελευταίο πρέπει να ειναι της προσφοράς στα 3 το 1 και μου το δώσανε αναδρονικά χαρις το νέο κανονισμό

Δημοκρατική μοναρχία

Νίκο σε μπανιάρανε?
Αυτοί το μπανιο το εχουν για πρωινό , το πρώτο και μετά το δεύτερο για να ισιώσεις και καλά.

Reaction score
17

Μωρέ δε λέω οτι δε τα θέλω...
αλλά ξέρεις αμα βρεις πελάτη....κανεις και το παραπάνω

Το μπαν δε με απασχολεί.. αντίθετα πλάκα εχει
με απασχολεί οτι σβηνονται μηνύματα οπως αναφέρουν και οι συνάδελφοι παραπάνω
ουτε πλακίτσα σηκώνουν, ουτε κάτι που ειναι ενάντια στις απόψεις τους.

Αυτό που με χαλάει περισσότερο ειναι οτι ο περσινός που ρώταγε τι να πάρει με ενα χιλιαρικο, φετος να λύνει και να δενει και να σου λέει ''θα σου πώ εγω''
:607:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.529

E δεν το ξέρεις το έργο με τους χθεσινούς?
Ετσι είναι σχηματίζουν και άποψη , μέσα στην ασχετοσύνη τους , και μετά πέρνουν και αξιώματα.

Reaction score
23

Αρχικό μήνυμα απο Pyrgaroussis.G
Ενα μελος επετεθηκε στον Μορφεα για το ακουσμα της κατασκευης του στην εκθεση αλλα και για την τιμολογιακη του πολιτικη και οτι την ιδια γνωμη ειχαν και δυο φιλοι του "ανωνυμοι" ενας μουσικος παραγωγος και ο αλλος ηχοληπτης με δικο του στουντιο ηχογραφησης. (...)
Μίλησα με το Μορφέα χτες το πρωί, κι απ' ό,τι κατάλαβα, νιώθει μια πίκρα, ίσως και οργή για την αντιμετώπιση ορισμένων. Ανεξαρτήτου πώς αποδίδει το ηχείο του, το σίγουρο είναι πως τάραξε τα νερά. Εντάξει, το συγκεκριμένο ηχείο είναι ακριβό, αλλά απ' ό,τι άφησε να καταλάβω, στο άμεσο μέλλον επίκειται επέκταση της γκάμας του προς τα κάτω, με τουλάχιστον ένα ή δυό μοντέλα. (Άντε παλιόπαιδα, σας έβγαλα και είδηση, χε, χε ,χε...)
Νομίζω ότι αντιμετωπίζει λάθος τα πράγματα. Δίνει περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται…
Είναι δικαίωμα του, να ορίζει την τιμή του προϊόντος που κατασκευάζει, όπως αυτός θέλει. Δικό του είναι προϊόν, δικό του και το ρίσκο.
Όσον αφορά, τα νέα μοντέλα που λες Κώστα, γιατί πρέπει να κοστίζουν χαμηλότερα και όχι υψηλότερα;
Μήπως αν κάποιος γράψει το κοντό και το μακρύ του, θα αγοράσει αν το ηχείο κοστίζει στη μισή τιμή;
Από την άλλη, πρέπει να γνωρίζει κανείς, ότι και ο καλύτερος (Χ) ήχος της έκθεσης είχε στις 100 επισκέψεις: 60 άριστες κριτικές, 20 μέτριες, 10 αδιάφορες, και 10 σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Η άποψη μου για όλους τους Έλληνες κατασκευαστές είναι γραμμένη εδώ.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73162&page=4

Εύχομαι, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο Μορφέα…

Reaction score
23

...
Αυτό που με χαλάει περισσότερο ειναι οτι ο περσινός που ρώταγε τι να πάρει με ενα χιλιαρικο, φετος να λύνει και να δενει και να σου λέει ''θα σου πώ εγω''
:607:
Μάλλον, στον ελεύθερο χρόνο του, παρακολούθησε ταχύρρυθμα επιμορφωτικά σεμινάρια…:113:

Reaction score
0

Αντρέα , Νίκο κλπ
Εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι προσφέρετε βήμα σε όλους τους πικραμένους , αδικημένους κλπ εδώ και καιρό μάλιστα . Είμαι σίγουρος ότι το κάνετε για να τους εκθέσετε δημόσια και από δω και σας ευχαριστώ ( όλοι σας ευχαριστούμε για την ακρίβεια ). Μόνο προσέξτε ρε παιδιά μην σας μείνει το χούι να μαζεύετε όλο το έρμα από το avclub. :116:

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Περα απο καποιες εκφρασεις αγανακτησεις αυτα που γραφει υσχυουν και οχι μονο αυτο αλλα το παραξενο ειναι οτι γινετε κατα επιλογη η παρεμβαση στα θεματα μεταξυ "φιλων" και μελων :122:
Συμφωνώ και επαυξάνω! Μού έχει τύχει δύο φορές αυτό ακριβώς το πράγμα, γι αυτό έχω σταματήσει να γράφω πλέον στο AVClub. Μόνο περιστασιακά...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

:142::142: Μπράβο και καλά έκανε!!! Θα του έπασαν τα νεύρα του ανθρώπου. Αν και δε γνωρίζω τι έχει συμβεί, γνωρίζω από δική μου πείρα το επιπέδο της διαχείρησης του άλλου site.

Είπα επίπεδο?? Ποιο επίπεδο?!!! Δεν υπάρχει!!!:142:
Εγώ έφαγα ban επειδή τόλμησα να αποκαλέσω την Ελευθεροτυπία κίτρινη κωλοφυλλάδα που δημοσίευσε την κατασκευασμένη είδηση της "συνάντησης" Καραμανλή - Ερντογάν στα εγκαίνια του μουσείου της Ακροπόλεως. Τότε που τελικά δεν ήρθε ο Ερντογάν επικαλούμενος ασθένεια την τελευταία στιγμή.
Φυσικά τα μηνύματά μου διεγράφησαν χωρίς προειδοποίηση. Τα ξανάγραψα, ξαναδιεγράφησαν και baaaaan...

Και νάταν και ψέμματα αυτό που έλεγα...

To ωραίο της υπόθεσης είναι ότι όταν είχα γράψει τα ίδια για το Βήμα που δημοσίευσε αρχικά την κατασκευασμένη είδηση δεν υπήρξε πρόβλημα. Ούτε Τα Νέα τους πολυπείραξε που τα απεκέλεσα επίσης έτσι για τον ίδιο λόγο της κατασκευασμένης είδησης που κι αυτοί δημοσίευσαν.
Μόλις όμως τόλμησα να θίξω την "Αγία" Ελευθεροτυπία... Baaaan!

Προφανώς οι διαχειριστές του AVClub έχουν κάποια κολλητιλίκια με την συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία έχει προβάλει συχνά σε άρθρα της και αφιερώματα το AVClub οπότε πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής!...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.570
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik