Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Αγαπητοί φίλοι! (και το φίλοι εκτός εισαγωγικών)
Έτσι συνηθίζω να αποκαλλώ όλους εκείνους που αγαπούν αυτό που κι εγώ λατρεύω απο 14 περίπου χρονών...Την μουσική και την αναζήτηση τρόπων να την ακούω στο σπίτι μου όσο πιστότερα γίνεται (σύμφωνα και με την δυνατότητα της τσέπης μου πάντα...)
Πάντοτε και μάλλον λόγω αντροφής και τρόπου μεγαλώματος είχα την πεποίθηση οτι η χειρότερη δημοκρατία ειναι καλύτερη απο την πιο δημιουργική χούντα! Γι αυτό και χαίρομαι που μπορώ σε τούτο το site να διαβάζω όλες τις απόψεις με τον τρόπο που αυτές εκφράζονται ανάλογα με τον αυθορμητισμό του καθενός! Θέλω πάντα να είμαι καλοπροαίρετος και να βρίσκω ελαφρυντικά σε ότι κι αν ακούω η διαβάζω , προσπαθώντας να καταλάβω τον λέγοντα ή τον γράφοντα κάθε φορά.
Γι αυτό και εγώ απο την μεριά μου χωρίς να μακρυγορήσω θα ήθελα να σας καλέσω όλους να δωθούμε σε αυτό που όλοι αγαπάμε και να ξεπερνάμε κάποια πράγματα πιο εύκολα! Ηγλώσσα μας έχει μεγάλη άνεση σε αυτο...Ας πούμε λοιπόν "δεν βαριέσαι" ή "τέλος πάντων" (φοβερές εκφράσεις κατα την γνώμη μου) και ας πάμε γι' 'αλλα!
Σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε.
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Θα πω κάτι που ούτε εγώ έχω τηρήσει πολλές φορές στο παρελθόν:

Οταν βρίσκεσαι σε εκνευρισμό, ποτέ μην δρας εν θερμώ. Περίμενε να κοιμηθείς πρώτα και δες τα πράγματα την άλλη μέρα το πρωί πιο νηφάλια. (Αυτό βέβεια, αν μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ... :142: )

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.756

Θελω να πιστευω οτι ο τιτλος του "ξεφυγε" πανω στην φουρια του και αυτο ειναι κατι που μπορει να συμβει ,αφου λοιπον φαινεται απο τα γραφομενα του οτι μιλα για ορισμενους διαχειριστες του AVclub γιατι δεν κανατε το πιο απλο ενα edit δλδ στον τιτλο να λεει
"οι κομπλεξικοι Διαχειριστες του AVclub" ,τιποτα απο ολα αυτα τα τραγελαφικα δεν θα ειχε συμβει .Το προτεινε και καποιος απο τους διαχειριστες του AVsite (...)
Διότι το άρωμα του AVSite δεν έχει καμιά σχέση με υστερικές αυταρχικές δασκάλες που θα διορθώσουν τα γραπτά που γράφουν τα παιδάκια, διότι δεν υπάρχουν παιδάκια. Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν μηνύματα σε διάφορα φόρουμ, στα οποία έχουν εγγραφεί. Γατζωθήκατε από έναν τίτλο και τον μετατρέψατε σε σημαία διαμαρτυρίας, αδιαφορώντας πλήρως για τα γραφόμενα του ενάρξαντος το παρόν θέμα, κι αυτό είναι πασιφανές σε όποιον θα κάνει τον κόπο να το διαβάσει.

Και επιτέλους, σταματήστε αυτήν την καραμέλα με τα "μέλη". Θέλω να πω δηλαδή, πως επειδή είναι απαιτητό από κάποιον να εγγραφεί κάπου για να είναι σε θέση να τοποθετεί μηνύματα σε κάποιες διαδικτυακές συζητήσεις, αυτό δεν τον καθιστά μέλος κάποιου τόπου, αλλά απλώς εγγεγραμμένο επισκέπτη. Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη και εφαρμοζομένη πρακτική, για διαφόρους τεχνικούς ή άλλης φύσης λόγους. Άλλωστε, σε άλλες περιπτώσεις, τα πράγματα είναι ακόμη πιο χαλαρά, όπου μπορεί κανείς να τοποθετήσει μήνυμα χωρίς εγγραφή, απλώς δηλώνοντας ένα email. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, τότε εγώ θα ήμουν μέλος του AVSite, και του AVClub και του AVForums, και του AVSForum, και του thelab.gr και του overclockers.gr και του AVMentor, και μέλος σε καμιά διακοσαριά ακόμα τόπους, όπου έχω εγγραφεί.

Το πιπίλισμα της καραμέλας του "μέλους" υποδηλώνει την πρόθεση μαντρώματος ανθρώπων και της επίτευξης ενός εντυπωσιακού αριθμού εγγεραμμένων, ώστε μετά να σείει κανείς αυτό το νούμερο για να διαλαλάει πόσο μεγάλο μαντρί έχει, και αυτό είναι κάτι που γενικά δεν αρέσει στον άγνωστο επισκέπτη που εγγράφηκε για δικούς του λόγους. Δηλαδή, αν δεν υπήρχε το ανάχωμα της Ελληνικής γλώσσας και γράφαμε στην Αγγλική, θα είχαμε μέλη από όλον τον πλανήτη και θα κοκορευόμασταν; Ή μήπως θα ζητήσετε το λόγο, γιατί κάποιο "μέλος" παράτησε το λογαριασμό του στην τύχη του, και δεν ξαναέκανε login εδώ και τρία χρόνια; Αυτά είναι αστεία, παιδαριώδη πράγματα.

Το πρόβλημα του AVClub δεν είναι οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες του - πες τους μέλη, πες τους όπως θες. Το πρόβλημά του είναι η πολιτική της διαχείρισής του. Μακάρι όλοι οι διαχειριστές του να είχαν το πνευματικό επίπεδο του κ. Δημητρακούδη (για να αναφέρω ένα παράδειγμα), αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Και το γελοίο του πράγματος ξέρεις ποιο είναι; Ότι, τώρα που ανέφερε ο Κόγιας τον Δημητρακούδη ως παράδειγμα διαχειριστή και ανθρώπου υψηλού πνευματικού επιπέδου, κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του, διαχειριστές εκεί μέσα, από όλα τα επίπεδα, συντονιστάδες, διαχειριστάδες, ταξίαρχοι και πτέραρχοι όλων των επιπέδων και εκτός κάποιων εξαιρέσεων, θα αρχίσουν να τον κοιτάνε με μισό μάτι. Και λύση σε αυτό δεν είναι να απομονωθεί ο Δημητρακούδης, αλλά να αντικατασταθούν οι διαχειριστές που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ το πνευματικό επίπεδο να διαχειρισθούν ένα φόρουμ πανελληνίου εμβελείας, και όχι έναν χώρο όπου κάνουν το κομμάτι τους τα μέλη ενός αθηναϊκού σωματείου και πεντέξι ακόμα με προσωπική γνωριμία μεταξύ τους. Αν είναι σε θέση να αντιληφθούν αυτό το απλό πράγμα και μπορούν να το κάνουν, ας το κάνουν. Διαφορετικά, θα εξακολουθούν να τσιρίζουν υστερικά, κάθε φορά που κάποιος τους επικρίνει ή διαμαρτύρεται, διότι - και καλά - πάντα θα φταίνε οι άλλοι, οι "κακοί", και όχι αυτοί οι "καλοί".

Συνελόντι ειπείν, είναι προς το συμφέρον του AVClub να αλλάξει διαχειριστική ομάδα εκ θεμελίων, κι αυτό είναι θέμα κοινού νοός και συνειδητής επιλογής, κι όχι επειδή το λέει ο Κόγιας ή ο οποιοσδήποτε Κόγιας. Αν θέλουν οι του σωματείου να το καταλάβουν, ας το καταλάβουν. Αλλά τί λέω τώρα! Και στο σωματείο και στη διαχειριστική ομάδα του AVClub, οι ίδιοι είναι...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.756
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Και το πρόβλημά τους και βασική διαφορά μας ξέρεις ποιο είναι; Ότι στο AVSite υπήρχε κατασκευαστής και συγχρόνως διαχειριστής που έπαψε να είναι διαχειριστής, επειδή έφυγε από τη ζωή. Στο AVClub υπήρχε διαχειριστής εξαίρετος, αξιοπρεπής άνθρωπος επιπέδου, όχι κανένα τυχαίο τσόλι, που παραιτήθηκε επειδή έγινε κατασκευαστής, και δεν βρέθηκε ούτε ένας να του πει από μέσα "κάτσε εδώ ρε Μανώλη, πού πας, εμείς σε θέλουμε". Όστις θέλει νοείν, νοείτω.

Reaction score
4.158

Παντως και μενα με μπαναρανε πριν κανα δυο μηνες για τον εξης αστειο λογο: Καποιος μου αποκαλεσε "γουρουνι" αλλα στην καθαρευουσα. Φυσικα αισθανθηκα προσβεβλημενος, διαπιστωσα οτι κανεις απο τους διαχιριστες δεν εκανε καμμια παρεμβαση και οντας θυμωμενος απαντησα και γω με τροπο προκλητικο. Λοιπον η συνεχεια εχει πλακα. Αυτον που με εβρισε δεν τον ειπαν τιποτα και εμενα με μπαναρισαν για μια βδομαδα χωρις προειδοποιηση. Στην ουσια ειμαι σιγουρος οτι με μπαναρισε ο διαχειριστης γιατι απο τα προηγουμενα γραφομενα μου ειχε διαφορετικη αποψη και εψαχνε αφορμη για να με σταματησει να γραφω οσα εγραφα. Γι αυτο τον Πυργουση τον καταλαβαινω απολυτα, εγω προσωπικα επειδη εχω γνωρισει καποια ατομα απο το φορουμ που τα εκτιμαω ιδιαιτερα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα μπαινω αποκλειστικα και μονο στον χωρο που γραφουν ηχο, ενω νοτιοτερα ουτε για πλακα. Σημερα κατ εξαιρεση μπηκα επειδη ετυχε να διαβασω το συγκεκριμενο αρθρο και ειναι σχετικο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Θελω να πιστευω οτι ο τιτλος του "ξεφυγε" πανω στην φουρια του και αυτο ειναι κατι που μπορει να συμβει ,αφου λοιπον φαινεται απο τα γραφομενα του οτι μιλα για ορισμενους διαχειριστες του AVclub γιατι δεν κανατε το πιο απλο ενα edit δλδ στον τιτλο να λεει "οι κομπλεξικοι Διαχειριστες του AVclub" ,τιποτα απο ολα αυτα τα τραγελαφικα δεν θα ειχε συμβει .
Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό; Αυτά είναι προφάσεις αγαπητέ. Τα ίδια και χειρότερα θα ακούγαμε διότι ο σκοπός τους, (τουλάχιστον του καληνυχτάκια), δεν ήταν να υπερασπιστεί όσους ο Γιώργος μπινελικιάζει, αλλά να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα, να δημιουργηθεί κόντρα, φανατισμός, πόλωση. Ξέρεις ρε συ με τι άτομα έχουμε να κάνουμε; Με άτομα που ενοχλούνται και βάζουν θέμα στην ΔΟ του avclub όταν ανεβαίνουν φωτογραφίες που δείχνουν μέλη και από τα δύο sites να γλεντούν, να πίνουν και να τρώνε μαζί. Ζούνε, τρέφονται από αυτή τη γκρίνια, δικαιολογούν την ύπαρξή τους.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό; Αυτά είναι προφάσεις αγαπητέ. Τα ίδια και χειρότερα θα ακούγαμε διότι ο σκοπός τους, (τουλάχιστον του καληνυχτάκια), δεν ήταν να υπερασπιστεί όσους ο Γιώργος μπινελικιάζει, αλλά να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα, να δημιουργηθεί κόντρα, φανατισμός, πόλωση. Ξέρεις ρε συ με τι άτομα έχουμε να κάνουμε; Με άτομα που ενοχλούνται και βάζουν θέμα στην ΔΟ του avclub όταν ανεβαίνουν φωτογραφίες που δείχνουν μέλη και από τα δύο sites να γλεντούν, να πίνουν και να τρώνε μαζί. Ζούνε, τρέφονται από αυτή τη γκρίνια, δικαιολογούν την ύπαρξή τους.

...
Τώρα εδώ που τα λέμε... και σε προσθήκη και επίρρωση αυτών που λέει ο Νίκος, κι εγώ ΑΚΟΜΑ περιμένω σχόλιο του Δημήτρη Παναγιωτίδη αν και αυτός ευχαριστήθηκε όταν είχα ανεβεί Θεσσαλονίκη λίγο μετά το Πάσχα και συμφάγαμε σε ένα τόσο ωραίο κλιμα σε ταβέρνα, 20 και παραπάνω άτομα... Ο Ν.Τ. μπορεί να βρει το link με τα ωραία και χιουμοριστικά σχόλια που γράφτηκαν εδώ...

Στο AVClub όμως, ούτε ένα σχόλιο δεν έχει γίνει, ούτε μία φράση δεν έχει γραφτεί!!! Ο Νικος Τσαρουχάς μπορεί να διαβεβειώσει αν τον είχα παρακαλέσει να πάρει τον Δ.Π. να του πει να έρθει αν μπορεί στη εκδήλωση αυτή...

... και συνεχίζω εκεί να είμαι μπαναρισμένος δια βίου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Ο Δημήτρης Παναγιωτίδης ήταν πάντα μια εξαιρετική φωνή λογικής και ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη του avclub. Δεν έχει καμία σχέση με τις λογικές που εκφράστηκαν από τον καληνυχτάκια και κυρίως δεν έχει σχέση με το ποιόν του. Το έχει αποδείξει πολλάκις. Μάλιστα αυτό συγχύζει ακόμη περισσότερο τον δεύτερο.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.087

Ανδρεα σε παρακαλω αλλαξε τον τιτλο σε ¨Μερκοι κομπλεξικοι διαχειριστες του av club".
Να ρωτήσω κάτι?

Για ποιόν "Ανδρέα" ήταν αυτό το post?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.087

Ο Δημήτρης Παναγιωτίδης ήταν πάντα μια εξαιρετική φωνή λογικής και ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη του avclub. Δεν έχει καμία σχέση με τις λογικές που εκφράστηκαν από τον καληνυχτάκια, το έχει αποδείξει πολλάκις.

...
+1
Άσε τον υπέρηχο ήσυχο. Δε ξέρεις τι τραβάει ο άνθρωπος...:126:

Reaction score
0

Άσχετα με τις όποιες προσωπικές και "εσωτερικές" διαφωνίες μεταξύ των 2 φόρα, που μου αρέσουν και τα 2 πρέπει να πω, θέλω να κάνω μία μόνο παρατήρηση και λόγω επαγγέλματος (δικηγόρος).
Όποιος απειλεί με νομικές διαδικασίες για το Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφεται σε ένα ιντερνετικό φόρουμ είναι τουλάχιστον αστείος ή/και ανακάλυψε το Ιντερνετ στα 50 του και αδυνατεί να καταλάβει την άναρχη φύση του. Σε όλα τα φόρα παγκοσμίως, ακόμη και στα πιο σοβαρά, παίζει και δούλεμα, και ειρωνία, και μπινελικάκι. Αυτή είναι και η γοητεία τους, η χαλαρότητα, αλλιώς πάτε να τα πείτε στο καφενείο ή σε καμιά ΓΣ Τ.Ο. κόμματος....

Reaction score
3

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί (δεν διάβασα όλο το θέμα) και μιας κι εγώ είμαι μέλος στο avclub (αν και δεν μπαίνω συχνά) και μάλιστα γράφτηκα στο άλλο φόρουμ εξαιτίας ορισμένων του εδώ φόρουμ, νομίζω ότι σωστοί και προβληματικοί υπάρχουν παντού.
Και δεν βλέπω άλλη λύση παρά να ασχολείται κανείς μόνο με αυτούς που θεωρεί σωστούς.

Reaction score
0
Πολύ στενάχωρο αυτό το νήμα, ειδικά για τύπους σαν και εμένα που συμμετέχουν και στα 2 φόρα... :104:

Εγώ δεν κατάλαβα το περιστατικό που έδωσε αφορμή για αυτή την συζήτηση, αλλά θα ήθελα να επισημάνω το εξής:

Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι διαχειριστής/συντονιστής/κλπ σε ένα (οποιοδήποτε) site και συνεπώς είναι πολύ δύσκολο. Φαντάζομαι είναι χρονοβόρο να διαβάζεις όλα τα νήματα (ποιος χρήστης το κάνει; ) και να πρέπει να κρίνεις τι συνέπειες έχουν τα γραφόμενα κάθε χρήστη. Μερικές φορές μπορεί κάποιος διαχειριστής να αντιδράσει υπερβολικά σε κάτι που γράφουμε. Μήπως αντί να θυμώσουμε εμείς τα μέλη να δείξουμε λίγη κατανόηση; Μήπως αντί να θεωρούμε τον συντονιστή/διαχειριστή "εξουσία" που αν μας πει κάτι μας θίγει, να τον δούμε λίγο σαν "εργάτη" που προσπαθεί να κρατήσει το φόρουμ μακριά από κακοτοπιές για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του;

Σχετικά με τα γραφόμενα του Ανδρέα, εγώ δεν θα συμφωνήσω ότι τα μέλη πρέπει να διαλέξουν φόρουμ... :102:

Και τέλος όλοι κάνουν λάθη, και οι συντονιστές και οι χρήστες. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί και ας μην κρατάμε δογματική άποψη ότι πάντα εμείς έχουμε δίκιο και οι άλλοι πάντα μας αδικούν.
Ίσως το να πεις ότι η τάδε εφημερίδα έγραψε μια ψεύτικη είδηση (που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει) να είναι διαφορετικό από το να την αποκαλέσεις "χάλια-φυλλάδα" - που μπορεί να έχει νομικές συνέπειες. Ή το να ξεκινήσω μόνος μου ένα power-buy και αν επικοινωνώ με καταστήματα και να αναφέρω ότι το φόρουμ κάνει power-buy να μην είναι και τόσο σωστό...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Άσχετα με τις όποιες προσωπικές και "εσωτερικές" διαφωνίες μεταξύ των 2 φόρα, που μου αρέσουν και τα 2 πρέπει να πω, θέλω να κάνω μία μόνο παρατήρηση και λόγω επαγγέλματος (δικηγόρος).
Όποιος απειλεί με νομικές διαδικασίες για το Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφεται σε ένα ιντερνετικό φόρουμ είναι τουλάχιστον αστείος ή/και ανακάλυψε το Ιντερνετ στα 50 του και αδυνατεί να καταλάβει την άναρχη φύση του. Σε όλα τα φόρα παγκοσμίως, ακόμη και στα πιο σοβαρά, παίζει και δούλεμα, και ειρωνία, και μπινελικάκι. Αυτή είναι και η γοητεία τους, η χαλαρότητα, αλλιώς πάτε να τα πείτε στο καφενείο ή σε καμιά ΓΣ Τ.Ο. κόμματος....
Βέβαια αυτό δεν εμπόδισε μερικούς να ασκήσουν αγωγές εναντίων fora, blogs, indexing services, κλπ... :142:
Τα παραδείγματα αρκετά...

Reaction score
0

Ακριβώς Γιώργο!

Πεθαίνει φίλε το Ίντερνετ που ξέραμε....γίνεται ένα ακόμα ενταγμένο στο σύστημα πολιτικά ορθό ΜΜΕ...

Reaction score
23

Παντως και μενα με μπαναρανε πριν κανα δυο μηνες για τον εξης αστειο λογο: Καποιος μου αποκαλεσε "γουρουνι" αλλα στην καθαρευουσα. Φυσικα αισθανθηκα προσβεβλημενος, διαπιστωσα οτι κανεις απο τους διαχιριστες δεν εκανε καμμια παρεμβαση και οντας θυμωμενος απαντησα και γω με τροπο προκλητικο.....
Αγαπητέ μου σας βρίσκω ελαφρός ρηχό. Θα σας πω εγώ πως είναι το σωστό.
Θέλετε να αποκαλέσετε κάποιον Μ@λ@κα; Κύριε νομίζω ότι είστε ολίγον Μάλαξ.
Αν θέλετε να τον αποκαλέσετε Αρχιμ@λ@κα; Κύριε στον ελεύθερο χρόνο σας είστε οικοτέχνης σπέρματος. Δηλ. επαγγελματίας μ@λ@κας
Εις την καθαρεύουσα δια να έχουμε και ένα επίπεδο ακόμη και εις την ύβρη μας.

Reaction score
23

Να μην τα πάρω πρωί - πρωί με τους τσάμπα σοβαροφανείς και τα ειδικά βάρη.

Λες και να αποδίδεις σε κάποιον μομφή για τα κιλά του, αποτελεί και μέτρο κρίσης για το πνευματικό η μορφωτικό του επίπεδο.
Με αυτό το σκεπτικό δεν έχουμε παρά να συγκρίνουμε τον Λουτσιάνο Παβαρότι με την Έφη Σαρρή. Ο μεν Λουτσιάνο Παβαρότι ξεκίνησε ως κουρέας, η δε Έφη Σαρρή μετά την αποτυχία της να εκλεγεί μέλος του Κοινοβουλίου δραστηριοποιείται σε salon coifure.
Τι μέτρο σύγκρισης και αυτό!!!

Μεγάλα παιδιά είναι οι γράφοντες. Το μέτρο πρέπει να το ορίζουν μόνοι τους. Σιγά να μην υπάρχει αστυνόμευση και στην διακίνηση του λόγου μέσα σε ένα διαδικτυακό τόπο…

Mε όλα αυτά που συμβαίνουν, νομίζω, ότι κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη των μελών και των δυο Club.

Συγραφέας νήματος. Pyrgaroussis.G ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB
1 επίμαχο… μήνυμα 07-11-09, 09:06
8 μήνυμα 07-11-09, 12:10
"Το κομπλεξικοι αναφερεται μονο για ορισμενους διαχειριστες και σε καμια περιπτωση γενικα για τα μελη του Av club.
Αν διαβασετε ολο το μηνυμα θα καταλαβετε του λογου το αλληθες."

Υ.Γ. Το Δημοτικό δεν το έβγαλα ακόμα... Νομίζω ομως ότι το μήνυμα δεν περιλαμβάνει τους πάντες και τα πάντα. Όπως είπα και στην αρχή του νηματος είναι ενυπόγραφο…

Reaction score
5

Συνελόντι ειπείν, είναι προς το συμφέρον του AVClub να αλλάξει διαχειριστική ομάδα εκ θεμελίων, κι αυτό είναι θέμα κοινού νοός και συνειδητής επιλογής, κι όχι επειδή το λέει ο Κόγιας ή ο οποιοσδήποτε Κόγιας. Αν θέλουν οι του σωματείου να το καταλάβουν, ας το καταλάβουν. Αλλά τί λέω τώρα! Και στο σωματείο και στη διαχειριστική ομάδα του AVClub, οι ίδιοι είναι...

Eιναι πραγματι ενδιαφερον πως κοπτεστε για την συνθεση της Διαχειριστικης ομαδας οπως και για την συνθεση του Σωματειου του AVclub και του ιδιοκτησιακου του καθεστωτος.

Θυμαμαι οτι το ιδιο ενδιαφερον δειχνατε σε ποστ σας στο AVclub πριν συσταθει το Σωματειο και διαρρηγνύατε τα ιματια σας οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ σωματειο και οτι η πιατσα βοουσε οτι το φορουμ ανηκει στους κυριους Οικονομου-Σωτηροπουλο.

Φυσικα οταν το Σωματειο εξαγγελθηκε δεν βγηκατε να ζητησετε συγνωμη για τις συκοφαντιες που δημοσια εκτοξευατε.

Τωρα παλι λοιπον ερχεστε να κρινετε τι ?

Ενα αφιλοκερδες Σωματειο που τρεχει ενα μεγαλο φορουμ του χωρου ?

Δεν ειχαμε την "τυχη" να εχουμε ιδιοκτητη μας εναν επαγγελματια του χωρου οπως ο κυριος Καφατος.
Αντιθετα εχουμε την τιμη να ειμαστε μελη ενος δημοκρατικοτατου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ Σωματειου που "τρεχει"το AVclub.

Ετσι πιστευαμε απο την αρχη της ιδρυσης του φορουμ οτι πρεπει να ειμαστε πολυφωνικοι και ανεξαρτητοι.

Aν σας ενοχλει μην μας διαβαζετε. Ασχοληθειτε με το " one man forum" που ανηκετε.

Καλη σας ημερα.

Reaction score
80

Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι διαχειριστής/συντονιστής/κλπ σε ένα (οποιοδήποτε) site και συνεπώς είναι πολύ δύσκολο. Φαντάζομαι είναι χρονοβόρο να διαβάζεις όλα τα νήματα (ποιος χρήστης το κάνει; ) και να πρέπει να κρίνεις τι συνέπειες έχουν τα γραφόμενα κάθε χρήστη. Μερικές φορές μπορεί κάποιος διαχειριστής να αντιδράσει υπερβολικά σε κάτι που γράφουμε. Μήπως αντί να θυμώσουμε εμείς τα μέλη να δείξουμε λίγη κατανόηση; Μήπως αντί να θεωρούμε τον συντονιστή/διαχειριστή "εξουσία" που αν μας πει κάτι μας θίγει, να τον δούμε λίγο σαν "εργάτη" που προσπαθεί να κρατήσει το φόρουμ μακριά από κακοτοπιές για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του;
Είναι ευθηνή αλλά κανένας δεν σε υποχρεώνει να είσαι διαχειριστής/συντονιστής σε forum (Εκτός αν είναι εταιρικό και είναι η δουλειά σου).

Σαν συντονιστείς είναι προτιμότερο να μιλήσεις με το μέλος που σου δημιουργεί πρόβλημα και να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις το λάθος του, από το να κλειδώσεις το topic του ή να σβήσεις τα μυνήματα του.

Φυσικά δεν λύνονται έτσι όλα τα προβλήματα αλλά στην πλειονότητα θα κάνεις την διαδυκτιακή ζωή σου πολύ πιο εύκολη

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000