Έκθεση Εικονα και Ηχος 2023

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Ποιοι ασχολούνται πια με το hifi.....
Ψαχτε στους γύρω σας, πόσοι έχουν στερεοφωνικό...
Για τις νεαρές δε ηλικίες, αρκεί το κινητό.
Εμείς κσι εμείς λοιπόν.

Reaction score
518
Εγώ έχω την απορία πως στέκεται ως ξενοδοχείο στην αγορά ?
Δουλεύει κυρίως με επαγγελματικό τουρισμό καθώς επίσης με τα διάφορα νοσοκομεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Reaction score
1.852
δε βλέπω τι σχέση έχει το με τι κριτήρια θα αγοράσω αυτοκίνητο με το αν θα πάω σε μία έκθεση.

το αυτοκίνητο το παίρνεις για 5 ή 10 χρόνια, και λίγα λέω για τον πολύ κόσμο,
θες να καλύπτει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια και επιπλέον να έχει και αξιοπιστία

στην έκθεση πας και για χαβαλέ απλά
χρόνος μας λείπει (κάποιους από εμάς έστω)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.406
δε βλέπω τι σχέση έχει το με τι κριτήρια θα αγοράσω αυτοκίνητο με το αν θα πάω σε μία έκθεση.

το αυτοκίνητο το παίρνεις για 5 ή 10 χρόνια, και λίγα λέω για τον πολύ κόσμο,
θες να καλύπτει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια και επιπλέον να έχει και αξιοπιστία

στην έκθεση πας και για χαβαλέ απλά
χρόνος μας λείπει (κάποιους από εμάς έστω)
Δεν κατάλαβες τι έγραψα. 🙂

Reaction score
1.313
Λάβετε θέσεις.
Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος. Όχι ότι περιμένω και πολλά. Συνήθως 2-3 εκθέτες ξεχωρίζουν μόνο, αλλά με εξιτάρουν οι εκθέσεις.
Κόσμος, μουσικές, υφάκια περίεργα, φάτσες χάι φάι, μπορεί να πετύχεις και κανένα γνωστό που δεν περίμενες να δεις. Έχει το χαβαλέ του.
Συμφωνώ στο 1000%
Θα πάω και εγώ να δω τι δεν μπορώ να αγοράσω και μετά να πάω σπίτι μου να ακουσω το μπουρδελακι μου με μια μούρη μέχρι το πάτωμα πίνοντας ουισκια και να έχω και τη γυναίκα να λέει παλιό μαλακά μιλά έχεις άλλη και σε παράτησε και είσαι έτσι, δεν Μ αγαπάς πια....

Ωραία πράγματα
αυτά ειναι..

Reaction score
1.313
Εγώ ευτυχώς ούτε μπορώ να αγοράσω αυτά που ακούω στις εκθέσεις, αλλά τις περισσότερες φορές δε μου αρέσουν κιόλας.
να σου πω τήν αλήθεια συμφωνώ ουτε εγω μπορώ να τα αγοράσω αλλα πέρσι ας πούμε που πήγα μονο δύο δωμάτια μου άρεσαν, και όταν ήρθα σπίτι δεν μπορω να πω πως απογοητεύτηκα παντελώς. Δεν εχει σημασία ότι ενα δωμάτιο έπαιζε αρκετά καλύτερα απο το δικό μου ενω είναι 100 φορές ποιο ακριβό (κυριολεκτικά χωρίς υπερβολές.) δηλαδή αμα πρέπει να δωσω 6 ψηφία για να πάρω performance καλύτερο απο τα 4 ψηφία, θεέ σώσε μας.

Reaction score
1.313
Αυτό να το πεις σε έναν γραφικοτατο εκθέτη που ήταν και στις δύο εκθέσεις πέρυσι και όταν πετάχτηκε σαν την πορδή στον διάδρομο όταν συζητούσα με τον μφ για το χάλι του συγκεκριμένου χώρου επέμενε ότι ο χώρος δεν είχε σημασία και κάτι άλλες χοντρές χοντρές χαζαμαρες, αλλά αυτοί είστε (κάποιοι του χώρου) .
Μαύρο με δύο χέρια σε αυτούς που νομίζουν ότι θα μας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα και εμείς θα ακολουθούμε.
Μη σωσει και ξαναγίνει έκθεση αν δεν μπορεί να γίνει σωστά
μα φυσικά δεν έχει σημασία ο χώρος, εκεί που πρέπει να δώσουμε σημασία ειναι τα καλώδια. Αυτά θα μας σώσουν!! Πραγματικά αναρωτιέμαι κάποιοι λενε οτι αυτα τα μαγικά καλώδια ρεύματος που ειναι σαν μανικα που κουμπωνει σε πυροσβεστικό κρουνό όταν χρησιμοπούνται σε οθόνες και προτζεκτοτρες αυξάνεται η ανάλυση και τα χρώματα, και κάποιος είχε πει δεν θυμάμαι σε ενα thread και μου άρεσε οπότε θα του το κλεψω "Και σκεφτόμουν τι έλειπε στην μαγειρίτσα, δεν έβαλα furutech στην κουζίνα!" ναι λοιπόν, αφού όλα αυτά ειναι σίγουρα πιθανά, τοσο δύσκολο να κάνουν ενα καλώδιο ρεύματος που βελτιώνει τήν ακουστική του δωματίου ποιά!?! α- ξέχασα στην αρχή είπα πως δεν μετράει για αυτό δεν υπάρχει ακόμη..

Reaction score
5.412
Πέρισυ πήγα... ευτυχώς δεν την πάτησα και φέτος.
Αλλά πέρισυ, αφού επέλεξα αυτή την έκθεση δεν μπόρεσα να πάω στην επόμενη.
Φέτος λοιπόν Black Box τριήμερο... ουσιαστικά για τα live και μόνο πιστεύω ότι θα αξίζει με χίλια!

Reaction score
1.313
Ποιοι ασχολούνται πια με το hifi.....
Ψαχτε στους γύρω σας, πόσοι έχουν στερεοφωνικό...
Για τις νεαρές δε ηλικίες, αρκεί το κινητό.
Εμείς κσι εμείς λοιπόν.
ως νεαρή ηλικία διαφωνώ, και δεν ειμαι και μονος μου εχω και φίλο που ασχολείται με HiFi

επίσης σε αυτό που έλεγε ο skorpi ας προσέθεσω η φάτσα τής κατάθλιψης απο τους εκθέτες μόλις με δούν, "τι κάνει ο νεαρός εδώ, δεν μπορώ να του πουλήσω κάτι αντε φύγε" δεν λενε αυτό αλλα αμα τα μούτρα μέχρι το πάτωμα τους μίλαγαν αυτό θα έλεγαν 🤣

Reaction score
5.607
Λοιπον,τρια ηταν τα δωματια που επαιζαν,chameleon audio μονο του στην κορυφη,και μετα ακολουθουσαν τα epos και τα AKu .Πολυ μεγαλη χαρα που βρεθηκα με τον φιλο, Νικολα Ολυμπιο και τον νεο φιλο Πετρο Νταλιπη. Ειχαμε πολυ ωραια κουβεντα ,να εισαστε καλα.

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.852
Δεν κατάλαβες τι έγραψα. 🙂
μια χαρά κατάλαβα,
οι διοργανωτές πρέπει να πουλήσουν καλύτερο προϊόν (=έκθεση),
δε διαφωνώ,
αλλά από την άλλη δε με απασχολεί κιόλας τόσο ώστε να μην πάω
αλλά η παρομοίωση με την αγορά αυτοκίνητααπλά ήταν άστοχη

(και για όποιον πει,
πας στην έκθεση δεν προλαβαίνεις, να γράφεις εδώ μπορείς;
να πω ότι πρόκειται για 3λεπτα διαλειματάκια από το κουπί και ότι πάρει το μάτι μου)

Reaction score
8.950
Καλησπέρα και από μένα,
Πήγα και εγώ στην έκθεση φέτος όπως είχα πάει και πέρυσι, και πιστεύω ότι είναι αρκετά καλύτερη.
Πάρτε και μια ιδέα......ότι μπόρεσα φυσικά..... και δε θα σχολιάσω κάτι άλλο.

https://streamable.com/i46qkd
https://streamable.com/ee3fz3
https://streamable.com/ldh7ih

Attachments

Reaction score
1.313
οι geometric harmony ήταν πέρυσι που έπαιζαν μονο dire straits? δεν θυμάμαι ποιό δωμάτιο ήταν πάντως ήταν ενα δωμάτιο που μου είχε κάνει εντύπωση γιατι δεν υπήρξε στιγμή που να περάσω απο το συγκεκριμένο δωμάτιο και να μην παίζει dire straits. Οι τύποι παίζει να είχαν ακούσει όλη τη δισκογραφία τους μέχρι να τελειώσει το σοου χαχαχα

Reaction score
5.412
οι geometric harmony ήταν πέρυσι που έπαιζαν μονο dire straits? δεν θυμάμαι ποιό δωμάτιο ήταν πάντως ήταν ενα δωμάτιο που μου είχε κάνει εντύπωση γιατι δεν υπήρξε στιγμή που να περάσω απο το συγκεκριμένο δωμάτιο και να μην παίζει dire straits. Οι τύποι παίζει να είχαν ακούσει όλη τη δισκογραφία τους μέχρι να τελειώσει το σοου χαχαχα
Θυμάμαι έναν ήχο σχετικά χάλια. Δεν ξέρω γιατί. Κακές επιλογές ηχείων, χώρου;
Παρεπιπτόντως, έπαιζαν φέτος τα ηχεία της Revival Audio;

alexis

Reaction score
30.406
μια χαρά κατάλαβα,
οι διοργανωτές πρέπει να πουλήσουν καλύτερο προϊόν (=έκθεση),
δε διαφωνώ,
.............
αλλά η παρομοίωση με την αγορά αυτοκίνητααπλά ήταν άστοχη
Μα δεν αναφέρομαι στα προϊόντα όπως νομίζεις. Μιλάω μόνο για την στρατηγική πώλησης του προϊόντος. Δεν με ενδιαφέρουν τα προϊόντα στο συγκεκριμένο σχόλιο.

Reaction score
1.852
Μα δεν αναφέρομαι στα προϊόντα όπως νομίζεις. Μιλάω μόνο για την στρατηγική πώλησης του προϊόντος. Δεν με ενδιαφέρουν τα προϊόντα στο συγκεκριμένο σχόλιο.
τι εννοείς προϊόντα;
το έγραψα παραπάνω,
φαίνεται στο quote που έκανες,
γράφω προϊόν=έκθεση, με ότι σημαίνει έκθεση (από χώρους και μετακίνηση μέχρι αγορά εισιτηρίων και παράλληλα events)

alexis

Reaction score
30.406
τι εννοείς προϊόντα;
το έγραψα παραπάνω,
φαίνεται στο quote που έκανες,
γράφω προϊόν=έκθεση, με ότι σημαίνει έκθεση (από χώρους και μετακίνηση μέχρι αγορά εισιτηρίων και παράλληλα events)
Ok, εγώ τότε κατάλαβα λάθος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.477
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134