Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
#87κάποιος είχε πει δεν θυμάμαι σε ενα thread και μου άρεσε οπότε θα του το κλεψω
Ήμουν μπροστά. Ήταν το λιγότερο θλιβερό.Αυτό να το πεις σε έναν γραφικοτατο εκθέτη που ήταν και στις δύο εκθέσεις πέρυσι και όταν πετάχτηκε σαν την πορδή στον διάδρομο όταν συζητούσα με τον μφ για το χάλι του συγκεκριμένου χώρου επέμενε ότι ο χώρος δεν είχε σημασία και κάτι άλλες χοντρές χοντρές χαζαμαρες, αλλά αυτοί είστε (κάποιοι του χώρου) .
Μαύρο με δύο χέρια σε αυτούς που νομίζουν ότι θα μας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα και εμείς θα ακολουθούμε.
Μη σωσει και ξαναγίνει έκθεση αν δεν μπορεί να γίνει σωστά
Ο Chameleon ήταν ο μόνος με σοβαρή παρουσία, σωστό στήσιμο και room treatement και πέρσυ κατά τη γνώμη μου.Θα συμφωνήσω για τον chameleon.
Μακράν ο καλύτερος ήχος και ίσως το μοναδικό δωμάτιο που είχε ακουστική περιποίηση.
Ναι, τα atalante τα θυμάμαι κι εγώ από την περσινή έκθεση. Φέτος κατέβασε ένα ζευγάρι audio solution τα οποία επίσης έπαιζαν καταπληκτικά. Έχει ασχοληθεί με το άθλημα ο άνθρωπος και το κατέχει, τι να λέμε τώρα;Ο Chameleon ήταν ο μόνος με σοβαρή παρουσία, σωστό στήσιμο και room treatement και πέρσυ κατά τη γνώμη μου.
Αν δεν είχα ήδη τα Cornwall III, αυτά τα Atalante 5 θα ήταν εξαιρετικό δέλεαρ μπορώ να πώ...
Αν τα έχει και φέτος σε προσφορά εκθεσιακή ίδια με πέρσυ, για μένα παίζουν απλά χωρίς αντίπαλο.
Από τα χειρότερα περίπτερα θυμάμαι ήταν η Κινοτεχνική.
Μεγάλη ντροπή γιατί φέρνουν την Denon και την DALI κι ένα σοβαρό έκθεμα δεν είχαν, ούτε που γνώριζαν αν σε Ελλάδα ή Εξωτερικό μπορώ να δω/ακούσω σε Demo τη σειρά Epicon για παράδειγμα. Μπακάλικο απλά... Ελπίζω αν είναι στους εκθέτες, να έχει αλλάξει αυτό φέτος...
ετσι φαίνεταιΤόσο πολύ σας άρεσαν τα atalante ?
Αρκετά περίπτερα από την προηγούμενη έκθεση θυμίζαν ένα τσίρκο για διάφορους λόγους, αλλά σαφώς και υπήρχαν κι άλλες εξαιρετικές παρουσίες.ετσι φαίνεται
οι άλλοι εκθέτες δεν έλεγαν; δεν κρίνω αλλά πρέπει να ήταν πολλοί.
ενωω τοσο κακα ήταν τα εκθέματα που δεν τα βγαλατε ουτε μια φωτογραφία;
Πέρισυ πάντως ήταν από τα λίγα ηχεία που μου άρεσαν πολύ σε αυτό το πρόγραμμα που έπαιζε στον χώρο (μικρά σύνολα jazz κ.λ.π). Έχω μια επιφύλαξη για το πως αποδίδουν και σε άλλα είδη μουσικής (ροκ, κλασική). Τα Atalante 5 λοιπόν και θυμάμαι και κάποια μαγικά KEF XQ One (παλιό μοντέλο βάσης) σε δωμάτιο όμως που πούλαγε καλώδια!Τόσο πολύ σας άρεσαν τα atalante ?
Γιατί το λες αυτό; Τι σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα; (από ενδιαφέρον ρωτάω)7χιλιαρικα μου ακουγονται πολλα για τα t66...
Γιατι μου φαινονται παρα πολλα οταν στα 8κ παιρνεις το one.r.Γιατί το λες αυτό; Τι σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα; (από ενδιαφέρον ρωτάω)