Καλώς ή κακώς η τεχνολογία θα μπεί στο σπίτι κάθε χαιεντά. Εκτός από τους κουφούς ξερόλες. Έχω 2.000 cd, σε πληροφορώ ότι πολλές από τις εγγραφές του Tidal τις ζηλεύω! Τα ίδια κομμάτια είναι απείρως καλύτερα. Δεν έχω βάλει streamer ακόμη αλλά το θεωρώ πλέον αναπόφευκτο. Δε νομίζω κανείς εδώ μέσα να αγοράζει ακόμη τα απαρχαιωμένα CD !Θαύμα θαύμα.
Δάκρυσε η εικόνα του Αγίου Χαϊέντιου.
Πέρασα από ότι ενισχυτικό υπάρχει, έχω ξεχωριστό stereo σύστημα που άλλοι ονειρεύονται, αλλά δεν κλείνω τα μάτια στην τεχνολογία και κυρίως δεν μπορεί κάποιος να με δουλέψει!
Διάλογος στην έκθεση: με αυτό το καλώδιο ρεύματος των 5000€ θα δεις διαφορά 20% ! Μιλάμε για καλώδιο 3 μέτρα! Τα υπόλοιπα 80 μέτρα από πίνακα έως πρίζα, ακόμη και με απευθείας σύνδεση, (καλώδιο ηλεκτρικής κουζίνας από Καύκα στην καλύτερη), τα παρακάμπτουμε!!
Ε όχι ρε φίλε, συγνώμη αλλά τέτοιο High End δεν το δέχομαι πλέον! Είναι ελάχιστες οι εταιρείες που μπορούν να ακολουθήσουν την τεχνολογία, θέλει έρευνα, χρήμα και γνώσεις επιστημονικές! Ακόμη προσπαθούν μερικοί να μας πείσουν ότι οι χάρτινοι κώνοι παίζουν καλύτερα από το Kevlar, magnesium, beryllium κτλ. Και κάνουν κάτι υλοποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με όγκο αυτοκινήτου και σχεδίαση καμπίνας κουτάκια που τρώνε απίστευτο ξύλο από ηχειάκια των 7000 με το 1/10 του όγκου.
Αυτά εξαφάνισαν τα 3/4 των εταιρειών που μεσουρανούσαν προ internet. Και μείωσαν τον αριθμό επισκεπτών στις εκθέσεις κατα 90%. Το 90% των ηχείων της έκθεσης απευθύνονταν σε κουφούς ακροατές! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το θέαμα των εξωφρενικών μπάσων που δονούσαν τις ψευδοροφές δίχως απολύτως κανένα έλεγχο σε κανένα ακουστικό φάσμα. Ή τα ηχεία που για να μη ξευτιλιστούν έπαιζαν μόνο χαμηλή jazz. Να μη μιλήσω για την εικόνα του Sony των 81.000 !!!!!!!!! που ήταν χειρότερη από των απλών LCD των 3.000. Έλεος με κάτι τέτοια, φορτώνωωωωωωωω
Λάθος! εδώ τα πάντα: https://anthemarc.com/faq/how-does-arc-work.php#:~:text=ARC is simple to use: load the ARC,automatically adjusts equipment performance to suit your space.Το room treatment διαχειρίζεται το χρόνο, ενώ η ψηφιακή ισοστάθμιση διαχειρίζεται το σήμα. Το ARC πως διαχειρίζεται το χρόνο, όταν μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο;