- Reaction score
- 85.207
Δεν υπαρχει τέτοιο νομοσχέδιο. Αστα αυτά, είναι αγκυλώσεις και ιδεοληψίες του παρελθόντος. Πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις.η τηλεόραση είναι παράνομη σε σεταπ χομσίνεμα
Δεν υπαρχει τέτοιο νομοσχέδιο. Αστα αυτά, είναι αγκυλώσεις και ιδεοληψίες του παρελθόντος. Πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις.η τηλεόραση είναι παράνομη σε σεταπ χομσίνεμα
Δυστυχώς δε μπορούσα ούτε 120" να βολεψω...Κώστα ζηλευτό το σεταπ σου αλλά είσαι και ολίγον άτυχος
Εάν μπορούσες να ανοίξεις 150 ιντσες θα με καταλαβαινες τι εννοώ ...
Προσωπικά το μόνο που κάπως με "φοβίζει" είναι η μεγάλη λεία πρόσθια επιφάνεια μιας τεράστιας τηλεόρασης, που νομίζω πως θα έχει σημαντικής ενέργειας ανακλάσεις στις ανώτερες οκτάβες κατά τη θέαση εικόνας με συνοδεία ήχου.η τηλεόραση είναι παράνομη σε σεταπ χομσίνεμα
υπάρχει....μόλις πέρασε κατά απόλυτη πλειοψηφίαΔεν υπαρχει τέτοιο νομοσχέδιο. Αστα αυτά, είναι αγκυλώσεις και ιδεοληψίες του παρελθόντος. Πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις.
Και που θα μπει ρε συ η 100αρα TV που είναι σα μαύρος γυαλιστερός καπλαμάς (Piano Black ), στο σαλόνι;
Θα έχεις αυτή τη μαύρη μπουχάρα κρεμασμένη στο τοίχο αλλά Ταμτάκος;
Και μετά σε πειράζουν τα "φέρετρα" του Jio.
Οθονούλα, πατάς κουμπί ξαφανιζόλ.
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε κύριε. Έχετε κρυσταλιέρες και σεμεδάκια.υπάρχει....μόλις πέρασε κατά απόλυτη πλειοψηφία
κανονίστε την πορεία σας...τώρα ξέρετε....μην παρανομείτε
θα βάλεις μια μαξιλάρα από πάνω κ όλα κομπλέΠροσωπικά το μόνο που κάπως με "φοβίζει" είναι η μεγάλη λεία πρόσθια επιφάνεια μιας τεράστιας τηλεόρασης, που νομίζω πως θα έχει σημαντικής ενέργειας ανακλάσεις στις ανώτερες οκτάβες κατά τη θέαση εικόνας.
Βεβαίως, όταν είναι κλειστή θα μπορεί να πέφτει ένα πανί να καλύπτει την επιφάνεια και να μειώνει την ενέργεια των ανακλάσεων.
Αν είναι έτσι είσαι ο πρώτος παράνομος.
- Οθόνη για προβολέα: μόνο σταθερή. Νόμος.
- Δεν μας νοιάζουν τα σαλόνια. Μόνο αποκλειστικοί χώροι
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε κύριε. Έχετε κρυσταλιέρες και σεμεδάκια.
υπάρχουν κ παραθυράκια στο νόμουςΔεν δικαιούστε να ομιλείτε κύριε. Έχετε κρυσταλιέρες και σεμεδάκια.
Γιατι; Σταθερή εχω, κρυσταλιέρα και σεμεδάκια δεν έχω. Με άλλον με μπερδεύεις.Αν είναι έτσι είσαι ο πρώτος παράνομος.
Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς.
Ναι καλά. Δηλαδή αν δεν έχεις αυτά τα δύο (σταθερή και dedicated), δεν φτιάχνεις τίποτα.
- Οθόνη για προβολέα: μόνο σταθερή. Νόμος.
- Δεν μας νοιάζουν τα σαλόνια. Μόνο αποκλειστικοί χώροι
Όχι. Είμαι στον κάτω όροφο, σε χώρο μελέτης/διασκέδασης, όπου η οικογενειακή αισθητική δεν παρεμβαίνει. Κάνω ο,τι μου καπνίσει.Ναι αλλά είσαι στο σαλόνι.
όχι καλέ....Ναι αλλά είσαι στο σαλόνι.
Αν δεν εχεις σταθερή, έχεις ζάρες.Δηλαδή αν δεν έχεις αυτά τα δύο (σταθερή και dedicated), δεν φτιάχνεις τίποτα.
Άθλια εικόνα, δεν απευθύνονται ακόμη σε ιδιώτες οι MicroLEDs.Samsung goes big with 219-inch TV at CES
Samsung is showing a massive 219-inch TV at the CES technology show in Las Vegas.www.walb.com
τι είναι αυτά τα μικρολεντ παιδί?Διάβασα μεγαλεία πάλι...
Άθλια εικόνα, δεν απευθύνονται ακόμη σε ιδιώτες οι MicroLEDs.
Το μέλλον ίσως.τι είναι αυτά τα μικρολεντ παιδί?
γιατί είμαι με το ένα χέρι κ δεν μπορώ να ψάχνω
με δικά σου λόγι α περίμενα...αλλά τεσπα